Klik voor groot, via Twitter.

Tot begin 2020 was de mening van de gevestigde wetenschap dat mondkapjes de verspreiding van luchtwegeninfecties niet kunnen voorkomen. Eind maart 2020 werden mondkapjes echter plotseling verplicht gesteld in de meeste landen van Europa en veel deelstaten van de VS.

Sindsdien is er een groot en zorgvuldig onderzoek in Denemarken geweest waaruit bleek dat mondkapjes geen effect hebben, lees dit artikel “Wetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes: biedt geen bescherming tegen het Coronavirus”, dat eerder door Frontnieuws is gepubliceerd. Maar er is veel wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat mondkapjes aanzienlijk schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral bij kinderen. Frontnieuws heeft onder meer hier en hier daarover verslag uitgebracht.

Wij kennen een aantal landen in Europa die nooit mondkapjes hebben ingevoerd,  zoals Zweden en Wit-Rusland, en andere die ze al lang hebben afgeschaft of dat zeer losjes handhaven, zoals Rusland.

Een goede vergelijkingsmethode biedt echter de VS. Hier is geen sprake van “observatiebias” en de resultaten zijn onbetwistbaar: mondkapjes voorkomen geen infecties of sterfgevallen, maar berokkenen zichtbaar wel schade:

We zien hier de gevallen per 100.000 inwoners van 7 aan elkaar grenzende staten van de VS van 1 september 2020 tot 14 maart 2021, waarvan er twee, South Dakota en Nebraska, nooit verplichte mondkapjes hebben gehad. Hoe dan ook, ze doen het beter dan North Dakota, dat rond 10 november 2020 het hoogste aantal gevallen van alle 7 had. Overigens valt de piek vrijwel samen met Europese staten.

Tekenen van COVID-19 injectie falen stapelen zich op

Laten we eens kijken wanneer de andere staten de eis van het schadelijke mondkapje afschaften. North Dakota trok het medio januari in, Iowa begin februari, Montana medio februari en Wyoming medio maart. Wat overblijft is Minnesota, de enige staat waar het aantal gevallen recentelijk licht is gestegen. De resultaten zijn dus duidelijk in tegenspraak met de mondkapjesplicht.

Mondkapjes – zelfs die van het type FFP2 of N95 – kunnen virussen niet op afstand houden. Maar ze verzwakken het immuunsysteem op vele manieren en er zijn zelfs door de WHO erkende ziekten die door het dragen van mondkapjes worden veroorzaakt.

De “mondkapjesschurft” is in opmars

1 REACTIE

  1. IK HEB ER ZELF GEWERKT EN IK KAN ZEGGEN DAT HET ECHT WAAR IS (OOK AL WERD IK ONTERECHT ONTSLAGEN WEGENS VERDUISTERING VAN BEWIJS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here