Foto via Unser Mitteleuropa

Bij Corona wordt steeds weer geëist om te luisteren naar de “wetenschap”. Nu waarschuwt de officiële website van de hogere federale autoriteit voor infectieziekten en niet-overdraagbare ziekten in Duitsland, het Robert Koch Instituut (RKI), uitdrukkelijk voor het dragen van FFP-2-mondkapjes zonder voorafgaand medisch onderzoek om te bepalen of men het vanuit gezondheidsoogpunt überhaupt kunt verdragen.

De Duitse vaccinstrateeg Söder moet dit ook weten. Zo brengt hij de gezondheid van de burgers in gevaar met zijn FFP-2 dictaat. De tekst van de RKI is zo explosief dat die hier gewoon in het origineel wordt gepresenteerd. U vindt het op dit adres in de subcategorie “Welche Funktion bzw. Einsatzbereiche haben FFP-2-Masken außerhalb der Indikationen des Arbeitsschutzes?”, (“Welke functie of toepassingsgebieden hebben FFP-2-maskers buiten de indicaties voor veiligheid en gezondheid op het werk”): www.rki.de/SharedDocs/FAQ/NCOV2019/gesamt.html

De vetgedrukte accentueringen zijn van RKI zelf.

“Het dragen van -2 (of FFP-3) mondkapjes door geschoold en gekwalificeerd personeel wordt in het kader van de gezondheid en veiligheid op het werk op medisch gebied voorgeschreven wanneer er activiteiten in de buurt van patiënten worden uitgevoerd met een verhoogd risico op overdracht via de productie van aerosolen, bijv. intubatie. Zie ook de “Aanbevelingen van de BAuA en de ad-Hoc AK “Covid-19” van het ABAS over het gebruik van beschermingsmaskers in verband met SARS-CoV-2“.

Bij beoogde FFP-2 mondkapjes gebruik, moet vooraf een gezondheidsscreening op het werk worden aangeboden om de risico’s voor de individuele gebruiker als gevolg van de verhoogde ademweerstand medisch te beoordelen. De beschermende werking van het FFP-2 mondkapje is alleen volledig gegarandeerd als het continu en strak wordt gedragen (passend bij de fysionomie van het gezicht en aansluitend op de huid, gecontroleerd door middel van een FIT-test). Bij gebruik door leken is zelfbescherming die verder gaat dan het effect van een correct gedragen MNS dus niet noodzakelijkerwijs gegeven. In de “Aanbevelingen van de BAuA en de ad-Hoc AK “Covid-19″ van het ABAS over het gebruik van beschermingsmaskers in verband met SARS-CoV-2″ worden FFP-2 mondkapjes niet aanbevolen voor privégebruik.

  Wetenschappers vinden het exacte 2-stappenproces hoe AstraZeneca vaccin bloedstolsels veroorzaakt

Volgens de voorschriften voor gezondheid en veiligheid op het werk is de continue draagtijd van FFP-2 mondkapjes beperkt (zie de informatie van de fabrikant, 75 minuten met een pauze van 30 minuten), om de belasting voor de werknemer als gevolg van de verhoogde ademweerstand tot een minimum te beperken. Vanwege het doelgerichte, specifieke gebruik zijn er geen studies beschikbaar over de gezondheidseffecten, mogelijk ook op lange termijn, van het gebruik van FFP-2 mondkapjes buiten de gezondheidszorg, bijvoorbeeld bij kwetsbare groepen mensen of kinderen. In de gezondheidszorg zijn bijwerkingen beschreven, zoals ademhalingsmoeilijkheden of Atopische Dermatitis [eczeem, red.] op het gezicht als gevolg van de aansluitende afdichtingspasvorm. Bij gebruik door personen met bijvoorbeeld een verminderde longfunctie of ouderen kunnen gezondheidseffecten niet worden uitgesloten.

De toepassing door leken, met name door personen die tot een kwetsbare groep van personen behoren (bv. immuun-gecompromitteerde personen), mag in principe alleen worden uitgevoerd na een zorgvuldige afweging van mogelijke voordelen en ongewenste effecten. Indien mogelijk, moet het vergezeld gaan van een arts om informatie te verstrekken over de hantering en de risico’s, om een correcte strakke pasvorm te garanderen en individueel de draagperiode te bepalen die aanvaardbaar is voor de drager, rekening houdend met de instructies van de fabrikant, om de gezondheidsrisico’s/gevolgen tot een minimum te beperken. Bovendien mogen FFP-2 mondkapjes niet meer dan één keer worden gebruikt, aangezien het meestal producten voor eenmalig gebruik zijn.

Er zij op gewezen dat in het kader van de algemene maatregelen ter bestrijding van infecties het dragen van een dagelijks mondkapje een belangrijke maatregel is, die echter bij individueel gebruik niet zo doeltreffend kan zijn als de combinatie van verschillende maatregelen in de zin van een bundel maatregelen. Daarom mag het gebruik van mondkapjes niet leiden tot het verwaarlozen van andere onderdelen van de regels of zelfs tot het bewust accepteren van risico’s (bijvoorbeeld door het verhogen van de nabijheid van mensen in gesloten ruimtes met slechte ventilatie, of het verhogen van het aantal contacten die niet absoluut noodzakelijk zijn).

  Islam's 'Endlösung' - Kalifaat

Tot slot moet worden opgemerkt dat naarmate de infectie vordert, niet kan worden uitgesloten dat er knelpunten in het aanbod van FFP-mondkapjes in de gezondheidszorg ontstaan, zoals aan het begin van de pandemie het geval was. Zie ook de verklaring van de Duitse Vereniging voor Hygiëne en Microbiologie.

In de algemene bevolking is mond- en neusbedekking een geaccepteerde, beschikbare en gebruiksvriendelijke maatregel (zie ook de vraag Waarop moet worden gelet bij het dragen van mond- en neusbedekking in het openbaar?).”

Daar is eigenlijk niets aan toe te voegen, behalve dat vaccingoeroe Söder de gezondheid van het publiek in gevaar brengt door te dicteren dat FFP-2-maskers moeten worden gedragen. Of dit nu opzettelijk of door grove nalatigheid is, laat ik in het midden. Ik ben van mening dat hij zich daarmee strafbaar heeft gesteld en dat hij zijn functie onmiddellijk moet neerleggen. Ik wil echter ook vragen hoe de limiet van 75 minuten moet worden nageleefd op bijvoorbeeld een langeafstandstrein, schrijft auteur Peter Haisenko op Unser Mitteleuropa.

Duitse staatszender bewijst: mondkapjes volledig nutteloos tegen virussen

Vorig artikelNoorwegen: 23 sterfgevallen na vaccinatie met Pfizer/Biontech-vaccin
Volgend artikelRestaurant opstand in geheel Italië #Ik Open
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Dat is masker is gewoon een onderdeel van de totale gehoorzaamheid training van de bevolking.
    Ze hadden ook kunnen bedenken dat je een hoed had moet vouwen van een krant en op je kop moet zetten als je in een winkel komt of bij andere in de buurt.
    Maar dan zou het wel heel erg opvallen dat iedereen in de zeik genomen wordt.

  2. Beste mensen wij moeten er vanuit gaan dat wat God, Schepper van hemel en aarde, ons geeft, is ONEINDIG beter en deugdzamer dan wat de mens maakt. Deze God heeft mij van de Plaag Kovid-19 cq Corona midden in de nacht toen ik wakker werd met koorts, ademnood, pijnen op borst en in keel als ook bij het hoesten, vroeg ik God: “Heb ik corona” De Heer zei “ja”. Dan heb ik medelijden met alle mensen die dat ook hebben, waren mijn eerste woorden. Daarna ben ik de ziekte met autoritaire gebeden gaan bestrijden. Na 10 minuten zei de heer mij dat ik Psalm 103 twee maal hardop biddend voor Hem moest lezen. En toen ik amen zei, was ik vrij van Corona. De gehele wereld moet zich verzoenen met onze Schepper van hemel en aarde om de plaag te doen ophouden. Zo verging het Israel toen en zo vergaat het ons nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in