© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Vanaf volgende week komen president Donald Trump en de democratisch kandidaat Joe Biden in drie debatten bijeen. Vicepresident Mike Pence zal ook Kamala Harris ontmoeten in een debat.

Aangezien Biden duidelijk moeite heeft om de hoorzittingen en debatten bij te houden, is er gespeculeerd over de vraag of er überhaupt debatten met Trump zouden komen, omdat gevreesd werd dat hij zo hard zou worden overreden dat ze liever zouden worden overgeslagen. Maar nu zijn er drie data vastgelegd met het eerste debat op volgende week dinsdag.

De daaropvolgende debatten vinden plaats op 15 en 22 oktober. Joe Biden’s vice-presidentskandidaat Kamala Harris ontmoet Vice President Mike Pence in een debat op 7 oktober. Alle debatten duren 90 minuten zonder commerciële pauzes.

Biden wordt ervan beschuldigd tijdens zijn optredens een teleprompter te gebruiken, die hij al nauwelijks kan bijhouden.

Hoe Trump de vijandige mainstream media op hun plaats zet

  "We hebben wapens genoeg": De helft van de inwoners van de VS wacht op het begin van een burgeroorlog
Vorig artikelDe waarheid in 11 minuten: Kyle Rittenhouse’s advocaten geven een gedetailleerde analyse van de schietpartij
Volgend artikelNew York Times: Vijf redenen waarom Joe Biden zich zorgen zou moeten maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in