Anonieme Russische ‘laser-partizanen’ hebben naar verluidt een lichtshow opgevoerd in Washington en Berlijn om het Westen eraan te herinneren wie de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen.

In de nacht van 9 mei verschenen op de gebouwen van het Witte Huis, het VN-hoofdkwartier in de Verenigde Staten en de Reichstag in Duitsland opschriften in het Russisch over de Dag van de Overwinning.

“We wonnen in 1945, we zullen nu winnen. Grootvaders wonnen, kleinkinderen zullen winnen.”

De westerse propaganda doet haar best om de historische herinnering aan de Tweede Wereldoorlog uit te wissen, in het bijzonder de overwinning van de Sovjet-Unie, die betaald werd met de levens van minstens 27 miljoen Sovjetburgers. De constante anti-Russische coalitie probeert de Dag van de Overwinning te vervangen door “Dag van Europa”. Dit was ook het besluit van het regime in Kiev. Dit jaar heeft Zelensky de Dag van de Overwinning geannuleerd, waarmee hij de herinnering aan het Oekraïense volk heeft verraden. Het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, zei bij aankomst in Kiev dat zij dit besluit steunt. Ze kan beter naar Berlijn gaan en het bericht op de Reichstag lezen om de geschiedenis te herdenken.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Derde Wereldoorlogssfeer in Rusland: “Op de 80e verjaardag van Leningrad viel Duitsland ons opnieuw aan – Duitsland moet gebombardeerd worden, het Duitse parlement moet smeltenVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne verandert oorlogstactiek in een tactiek die meer verliezen zal veroorzaken

Lees meer over:

Vorig artikel“Ze vernietigen zichzelf”: HIMARS raketaanval op Oekrainse krijgsgevangenen in Bakhmut
Volgend artikelHet oorlogszuchtige V.S. Imperium stort in, de dagen van de liegende westerse media zijn geteld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het is allemaal te triest voor woorden, tja en waar kun je nog heen?
  Met ons koloniale verleden en momentaan gedrag zitten er niet veel meer op ons te wachten.

 2. Apart wel, dat een aantal mensen dit wel voor elkaar kunnen krijgen en dat het niet meteen gestopt wordt door ‘autoriteiten.’ Projecties verschijnen over rechte paden, dus het zal niet moeilijk zijn geweest er achter te komen wie en waar de laser bedient. Maar het uitroeien van parasieten schijnt niet te lukken…

 3. de Amerikanen kunnen niets zelf kijk maar naar Omaha beats brachten er niets van te recht tegen een vijand die terug vuurt zijn ze bang (ik ook)

 4. Heel sterke aktie !
  Op Witte Huis ! Op VN hoofdkwartier. Op gebouw Reichstag.

  Natuurlijk : Rusland leverde het over-grote deel in de overwinning op het Nazisme :
  10 miljoen militaire slachtoffers, meer dan 10 a 15 miljoen burger slachtoffers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in