De westerse mainstream media zijn nog nooit zo schaamteloos geweest in hun propaganda voor het Amerikaanse imperium. De pretenties zijn versleten. Nu de oorlogszuchtige regering/regime van de VS en haar Westerse/NAVO-imperialistische lakeien steeds duidelijker en wanhopiger worden om hun geloofwaardigheid te behouden, worden hun media-instrumenten dat ook. De New York Times, BBC, CNN – en vele anderen – zijn een verachtelijke grap voor het publiek. Ze zijn een belediging voor de algemene intelligentie, schrijft Finian Cunningham.

Nepnieuws bestaat al eeuwen, maar het wordt nu overduidelijk en zelfvernietigend. Op dezelfde manier dat het Amerikaanse oorlogszuchtige imperium flagrant duidelijk en zelfvernietigend wordt.

De kloof met de werkelijkheid en de achteruitgang van de zogenaamde onafhankelijke journalistiek wordt weerspiegeld in een record aan wantrouwen bij het westerse publiek jegens de mainstream, door het bedrijfsleven gecontroleerde nieuwsmedia.

In dit interview ontkrachten de in de VS gevestigde schrijvers Bruce Gagnon en Daniel Lazare de pretenties van de westerse media.

De systematische cover-up van de Nord Stream-sabotage door de Verenigde Staten en hun NAVO-bondgenoten – een daad van oorlog en staatsterrorisme – toont de serviele functie aan van westerse mediakanalen die beweren pijlers te zijn van onafhankelijk nieuws en vrijheid van informatie.

Media als de New York Times, Washington Post en de Britse BBC, naast vele andere, zijn ontmaskerd als zielige propaganda-instrumenten voor de Verenigde Staten en andere imperialistische NAVO-regimes.

Alle westerse media hebben geloofwaardige onderzoeksrapporten van Seymour Hersh (en anderen) genegeerd, die de sabotage van Nord Stream door de VS, uitgevoerd in opdracht van de Amerikaanse president Joe Biden, zeer aannemelijk hebben gemaakt.

  Wie heeft de Nord Stream-buizen gesaboteerd? De lijst van verdachten is relatief kort

Een ander belangrijk onderwerp is de walgelijke vervolging van Julian Assange. Westerse media hebben opnieuw de schokkende schending van Assange’s rechten en principiële publicaties via de klokkenluidersorganisatie Wikileaks in de doofpot gestopt. De enige “misdaad” van Julian Assange is dat hij de oorlogsmisdaden van de VS en hun imperialistische lakeien heeft onthuld.

Assange’s ontstellende mishandeling, ja zelfs marteling – vier jaar in Britse eenzame opsluiting in afwachting van uitlevering aan de VS wegens valse “beschuldigingen van spionage” – is een gemene aanval op de journalistiek en het recht van het publiek om te weten. Toch hebben de zogenaamde zelfverklaarde verdedigers van de westerse media van de “waarheid” en “op feiten gebaseerde” objectieve informatie – samengespannen om te zwijgen en de vervolging van Assange toe te staan. Westerse media blijken medeplichtig te zijn aan de vernietiging van de beginselen van de journalistiek die zij beweren te verdedigen.

Zoals Bruce Gagnon en Daniel Lazare stellen, is het een misdaad om de waarheid te vertellen, en de westerse media staan bloot aan hun afschuwelijke plichtsverzuim om onafhankelijk te rapporteren. Zij worden meer dan ooit gezien als regelrechte werktuigen van het imperium.

Een goed begrip van de Nord Stream-sabotage en de zaak Julian Assange zou het westerse publiek een kritisch inzicht geven in de imperialistische aard van hun regeringen – regimes die oorlogszuchtige kapitalistische belangen dienen. De kritische massa moet ten koste van alles worden tegengewerkt door de mediaknechten van het imperium.

Vanuit het oogpunt van de door de VS geleide westerse imperialistische macht is het imperatief en absoluut noodzakelijk om de schandalen van onder meer de Nord Stream-aanval en Julian Assange in de doofpot te stoppen. Als het publiek meer kennis krijgt, implodeert het hele bouwwerk van de westerse regeringen. Daarom zijn de westerse media schaamtelozer dan ooit om de zaak in de doofpot te stoppen. Maar de waarheid zal overwinnen.

  De Amerikaanse 101-st Airborne dreigt totale ondergang

De oorlog in Oekraïne wordt steeds duidelijker als een imperialistische proxy-oorlog tegen Rusland. Die oorlog loopt groot gevaar uit te lopen op een totale wereldoorlog die een nucleaire catastrofe zou kunnen ontketenen.

Dezelfde westerse media houden de agressie van de door de VS geleide NAVO tegen China in de doofpot. Opnieuw spinnen de westerse media imperialistische propaganda over de vermeende Chinese dreiging om een krankzinnige oorlogszuchtige agenda te rechtvaardigen om China te confronteren en de Amerikaanse hegemoniale ambities te ondersteunen.

Een prikkelend positief vooruitzicht is dat kritische, onafhankelijke media geleidelijk en meedogenloos het monopolie van de westerse propagandamedia doorbreken. Internet en wereldwijde communicatie zorgen daarvoor – zij het tegen sinistere censuur door westerse regimes in.

Niettemin worden de gevestigde westerse media door het westerse publiek en wereldwijd steeds meer gewantrouwd en geminacht.

We leven in een voorbeeldige tijd van de legendarische Keizer Zonder Kleren. Het valse imago van dominante westerse regimes en hun liegende bedrijfsmedia is nog nooit zo gedegradeerd, maar ook nog nooit zo kwetsbaar geweest. De dagen van de westerse leugenmachine zijn geteld. Zij kan alleen zichzelf de schuld geven van haar abjecte slechte dienstverlening aan het algemeen belang.

De westerse staatsmedia beweren dat ze “vrij” zijn. Lachwekkend genoeg zijn ze “vrij” om slaaf te zijn van leugens en propaganda.

Het is de hoogste tijd voor een crash.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hier zet de president van Azerbeidzjan de BBC op zijn plaats: “Zullen we het over Assange hebben?”Volg Frontnieuws op Telegram

  Video: Zwaar bombardement op Belogorovka en Koepiansk - Moskou wil toeslaan op Siversk voordat de Oekraïners tijd hebben om te herstellen van de nederlaag in Bakhmut

Lees meer over:

Vorig artikelRussische “laser-partizanen: Wij wonnen in 1945, wij zullen nu winnen!
Volgend artikelNAVO’s grote nieuwe idee: “Laten we een oorlog met China beginnen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik zie het niet als een leugen.
  Want liegen dat moet je kunnen.
  Wat de criminele overheden hebben geprobeerd, is een satanisch doel bereiken met omkoping, bedrog en onderdrukking.
  En dat werkt niet.
  Ze hebben altijd verteld wat ze willen bereiken, zonder de waarheid te vertellen.
  Maar hun straf zullen ze nooit ontlopen.

  • @ Timbre mei 10, 2023 at 12:25,
   Met liegen en bedriegen, chanteren, afpersen en geweld tegen ons als volk gebruiken, vals vlag aanvallen waar duizenden tot miljoenen doden tot gevolg heeft gehad. We zijn vanaf onze geboorte aangifte tot op heden bewust voorgelogen, dat wij het volk de fictieve natuurlijke persoon op papier zijn met zijn Burger Slaven Nummer dat eigendom is van de private commerciële coöperatie. Maar wij het volk zijn levende mensen die alle soeverein zijn en geen bedrijfseigendom van de private coöperaties.

   Met zijn bedrijfsnaam Staat der Nederlanden. Of de private handels coöperatie Washington D.C. Of de geprivatiseerde Staatsbanken over de wereld van de BIS die we centralebanken noemen en de FED. Alle centralebanken en alle private banken geven monopolygeld uit, wat uit het niets ontstaat en met niets is gedekt het zogenaamde fiatvaluta. Maar dat het volk inclusief de rente het terug moet betalen met arbeid. Dit is dwang arbeid voor slaven. Alle zogenaamde zelf bedachte wetten zijn enkel bedrijfsvoorschriften van de desbetreffende coöperaties. Die wereldwijd allemaal failliet zijn. Om dit gat op te vullen willen de zwarte adel die boven de WEF staat, nu iedereen onteigenen d.m.v. de grote reset. Hun omkoop gelden zijn zo duur geworden, dat zij failliet zijn gegaan en altijd al op de pof van de bevolking leven. Om hun toekomst zeker te stellen willen ze elk volk onderwerpen en reduceren in aantallen. Zodat zij hun macht en rijkdom kunnen behouden over de wereld.

   Hiermee komen ze al 500 jaar mee weg. Net als met die zogenaamde corona prikken, hoeveel politici en artsen e.d. zijn hiervoor al berecht? Niemand, ze komen er waarschijnlijk allemaal ermee weg en met volle zakken monopolygeld. Om nu te schrijven dat zij hun straf niet kunnen ontlopen is wel heel naïef gedacht. Deze zwarte adel ruimen iedereen uit de weg als iemand maar probeert hen in de weg te lopen.
   Misschien besef je niet en vele ook niet, dat we in een land wonen wat officieel niet eens bestaat. Enkel in de facto en niet in de jure. Jouw ID of paspoort geeft aan dat jij eigendom bent van het bedrijf Staat der Nederlanden.

 2. ook alle media in jaknikkerland NEDERLAND zijn verrot de telegraaf ,ad volkskrant enz enz allemaal schijt in de broek

 3. Het wordt wel steeds makkelijker de waarheid te extraheren. Draai het verhaal 180° om en het is aardig in de buurt. Het is ook tekenend dat mevrouw Bärbock het heeft over 360° draaien. Ze moeten en zullen het omdraaien.

  Je wordt ook steeds meer geoefend in luisteren naar wat ze weglaten. Luisteren: actief je hersenen gebruiken om de feiten te kunnen discrimineren (onderscheiden).

 4. ik werd daar 3 jaar geleden heel erg boos van..en toen was het gedaan geen tv nieuws en radio en totaal geen kranten meer… lekker goedkoop eigenlijk…maar boos zal ik altijd wel blijven, als er iemand over begint…

 5. Complete Banking collapse in June

  722 US banks reported unrealized losses exceeding 50% of capital
  Banking Black Swan Month: https://dinarchronicles.com/2023/05/05/kat-anonup-update-banking-black-swan-month/
  Around 2,315 banks across the US are currently sitting on assets worth less than their liabilities, according to a Hoover Institution report by Professor Seru and a group of banking experts, as cited by the media. The market value of the loan portfolios of these lenders is reportedly $2 trillion lower than the stated book value.

  Our Response to Covid Was ‘A Massive Overreaction’ | Peter Costello

  John Anderson

  Peter Costello, Australia’s longest serving federal treasurer, predicts that Australia’s response to Covid 19, when seen with hindsight in decades to come, will be considered draconian. Conditions the public were subjected to, Peter argues, were unnecessary given the middling severity of the virus.

  I’ll never forgive nor forget the cruelty imposed on us by the government. The only thing more infuriating was that everyone blindly followed these cruel and absurd rules!

  As an American, I no longer have a favorable view of Australia – it’s “leaders” or the sheeple. What a disgrace that was.

  We’ll look back and ask who was charged, and convicted of treason? I can’t even come close to explaining the hate, the rage, and disgust I feel towards all government in Australia. I will never forgive what they’ve done. Not ever.

  https://youtu.be/pZYAkXSPzMk

 6. You can’t think straight if you hasn’t reach the third eye…..otherwise you are a False Kundalini Snake

  Ascension is a change in Spectrum of Frequency through Kundalini awakening and a change in the focus of our Consciousness. Ascension is about moving our Consciousness from one reality to another. Since reality is a dimension, what we are undertaking is essentially a full dimensional shift. To go through this shift we must adjust our way of thinking and being to that which is in alignment with our soul purpose and true divine essence. https://ascensionglossary.com/index.php/Kundalini#False_Kundalini_Snake

  As a result Billion-Dollar Foreign Firms Flee China for Southeast Asia & India, Leading to Layoffs & No Orders
  https://youtu.be/bnYNouQalyY

  Facts not Fiction

  Sick of fake news? Here you will find investigative scientific papers, including scientific opinion pieces and academic papers from various experts including scientists and doctors from around the world. https://covileaks.co.uk/the-truth-1

 7. Wat ze Assagne hebben aangedaan is verschrikkelijk. De man is gekraakt zag laatst een recente opname van hem. Er is niks meer van hem over.
  Gelukkig zijn de mensen hem niet vergeten en strijden velen voor zijn vrijlating.
  Als de cabal verslagen is komt hij weer vrij als held.

  Maar het klopt het narratief is aan het veranderen ook bij de schaapjes. De mensen beginnen dag bij dag steeds meer uit de matrix te ontsnappen… Eindelijk.

  Veel mensen hier (of bots/trollen???) praten alsof we al verloren zijn maar ik kijk verder… We zijn niet verloren
  integendeel.

  1 De vaccinatieschade is losgebarsten en is niet en nooit meer onder het tapijt te vegen.
  2 Sinds een maand of 3 zie ik een enorme toename van mensen die contant betalen in de winkel.
  3 De cabal parasieten banken en petrodollar zijn zo goed als dood.
  4 Bricks (zijn meerdere dingen over te zeggen) maar staat in elk geval voor anti Amerika.
  5 Frankrijk fucking burgeroorlog en het gaat niet zo goed met de politie daar, ze zwakken af. Nu hebben we het eu (fuck de eu) leger maar ik zie ze niet.
  6 De mensen zijn het vertrouwen kwijt in big farma.
  7 Mensen (schapen) beginnen in hun beurs aangetast te worden en dat doet ze pijn en zorgt voor ontwaking.
  Maar even te noemen box 3 voor hun koophuisje e.d.
  8 Iedereen begint de medialeugens en propaganda te doorzien .
  9 Vaccins wil niemand meer en toekomstige krijgen ze bij mensen niet meer naar binne.
  10 Mensen zoeken God weer op omdat ze zien dat de duivel bestaat (pedoagenda exposure en transshit)
  11 Het internet is niet te stoppen hoe ze het ook proberen en alle info gaat snel.
  12 Ze maken noodsprongen en gaan in de versnelling omdat ze IN PANIEK ZIJN… dat gaat averechts werken voor ze.
  13 Ze vergissen zich in de weerstand van de mens. We worden al levenslang vergiftigd via voedsel , chemtrails , Fluor , Zware metalen, gif bij de tandarts , medicijnen maar we zijn er nog mensen ze krijgen ons niet plat.

  God het universum en moeder aarde zorgen dat we hier door heen komen onze levenskracht is sterker dan hun negatieve energie. En daarom weet ik zeker dat wij het gaan redden met zijn allen…

  Fijne avond mensen

  8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in