Een Russische contraspionage operatie ontdekte dat Alexei Navalny samenwerkte met een Britse Mi6 agent om de Russische president Vladimir Poetin ten val te brengen.

Er is de laatste dagen door de West-Europese liberale mainstream media veel geschreven over hun held, de Russische oppositieleider en intrigant Alexei Navalny, die gisteren, dinsdag 2 februari, door een rechtbank in de hoofdstad Moskou werd veroordeeld tot 3,5 jaar detentie, wegens de schending van de meldingsplicht die hij had opgelegd gekregen na een veroordeling in een fraudezaak, zes jaar geleden werd de globalistenpuppet veroordeeld in een fraudezaak en kreeg 3,5 jaar voorwaardelijke celstraf opgelegd.

Uiteraard zetten de hypocrieten in Brussel ook hun beste beentje voor en hebben van aanvang af de arrestatie van hun Russische marionet bij diens terugkeer in Moskou op 17 januari veroordeeld, en dringen nog steeds (tevergeefs) aan op zijn onmiddellijke vrijlating. “Politisering van de rechterlijke macht is onaan­vaardbaar en de rechten van de heer Navalny moeten worden geëerbiedigd”, heet het, de farizeeërs.

Maar zoals altijd met de projecties op het globalistische scherm blijkt zich achter het doek een verwrongen spiegelbeeld van de waarheid af te spelen.

Een recente ontmoeting tussen een Britse Mi6-agent en een uitvoerend manager van de FBK Foundation die is opgericht door de Russische oppositieleider Alexey Navalny werd door de Russische contraspionage in de gaten gehouden.

De ontmoeting werd in het geheim vastgelegd terwijl deze plaatsvond aan een tafel naast deze twee personen die elkaar ontmoetten in een restaurant in Moskou.

De speciale reportage van de ontmoeting van deze twee figuren wordt door RT’s Murad Gazdiev verslaggegeven waarbij hun gesprekken heel duidelijk hoorbaar zijn.

  Rusland kan binnenkort Twitter blokkeren - heeft illegale inhoud niet verwijderd

De Mi6-agent is de voormalige ambtenaar voor politieke zaken op de Britse ambassade, James William Thomas Ford.

De rechterhand van Alexei Navalny, Vladimir Ashorkov, ontmoette de Mi6-agent, Ford, in een restaurant in Moskou.

Update 17-02-2024, hier de video.

Tijdens de ontmoeting hoort men Ashorkov zeggen:

“Als we meer geld hadden, zouden we onze mogelijkheden natuurlijk uitbreiden. Een beetje geld…”

“Als iemand, ik weet het niet …. 10-20 miljoen dollar per jaar zou uitgeven om dit te steunen, dan zouden we een heel ander beeld zien”.

In het gesprek wordt verder gezegd, “en dit is geen groot bedrag voor mensen die miljarden op het spel hebben staan (onhoorbaar)”.

“Dus dat is de boodschap die ik probeer te projecteren op mijn fondsenwerving en het praten met mensen in de zakenwereld en ga zo maar door”.

Deze achterdeurdeals met de elites door zulke hooggeplaatste mensen leiden vaak tot het bombarderen van kiezers met propaganda en nepnieuws.

“We moeten op verschillende schaakborden spelen. Massaprotesten, burgerinitiatieven, propaganda, contacten leggen met de elite en hen uitleggen dat wij redelijke mensen zijn en dat we niet alles gaan slopen en hun bezittingen afpakken, dat soort dingen”.

Zoals RT meldt, “is de inlichtingendienst van Mi6, wiens belangrijkste missie het verzamelen van geheim materiaal over het economische en militaire potentieel van Rusland is, actief betrokken bij de Russische oppositie, steunt verschillende NGO’s en voorziet hen van financiering”.

De Britse ambassade heeft hiermee aangetoond dat zij rechtstreeks betrokken is bij het bijstaan van de oppositie met informatie en het financieren van oppositieorganisaties.

  Lavrov: Hitler was een Jood - Israël woedend

Dit zijn ethische complicaties omdat het ongetwijfeld als een bedreiging van de veiligheid van Rusland zou worden beschouwd… en dat is het precies in de ogen van de Russische inlichtingendiensten.

In de mainstream media is het oorverdovend stil.

De laatste hoop van de globalisten: oorlog met Rusland

Vorig artikelBill Gates waarschuwt dat we ons moeten voorbereiden op de volgende pandemie zoals op een oorlog
Volgend artikelFlorida: Google de grootste bedreiging voor de democratie: “Big Tech is Big Brother”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het vermoedelijke vergiftigingsdrama van de voormalig Russisch militair inlichtingenofficier Sergej Skripal en zijn dochter Joelia was in mijn beleving ook al een slecht uitgevoerde Black Op van het Angelo Amerikaans zionistische MI6, bijna kinderachtige uitvoering om Rusland in een slecht daglicht te stellen.

  Feitelijk had men toch moeten kunnen verwachten dat deze valse flag operatie op heel serieuse gronden kon worden uitgevoerd, of zou het te maken kunnen hebben dat de zionistische bedenkers iets andere bedoelingen hadden om de internationale westerse pers een voertje te geven.

  Werkelijk denk ik dat wanneer Navalny die de luis in de pels van Poetin wordt genoemd, überhaupt de Russische Federatie niet levend kon verlaten, want zó achterlijk is de FSB niet naar mijn mening, echter in 2018 werden 4 Russische “agenten” Nederland uitgewezen omdat ze zgn. reisden op valse paspoorten met hetzelfde serienummer, zo beginnersfout zou het hoofd van de FSB nooit kunnen maken, zonder een flinke douw te krijgen.

 2. Je gaat mij toch niet vertellen dat Putin een lieverdje is. Die achterlijke Russen hebben de Tsaar en zijn familie vermoord omdat ze dachten het beter te krijgen. Sinds die moordpartij hebben ze nog steeds niet in open samenleving geleefd. Constante dictatuur. Niet dat wij niet in een dictatuur van Rutte leven, maar er zijn al meer doden gevallen door moord, oorlog en honger dan wat Hitler voor elkaar gekregen heeft.

   • @grupposportivo, het volgende ook relevant:

    60+ Miljoen doden:

    “Whatever the price of the Chinese Revolution it has obviously succeeded not only in producing more efficient and dedicated administration, but also in fostering high morale and community of purpose. The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in history.” – David Rockefeller – New York Times August 10, 1973

  • “De Russen” hebben niet hun tsaar vermoord. Dat hebben de westerse agenten gedaan, dezelfde die de revolutie in gang gezet hebben zoals elke hedendaagse kleurrevolutie. Lenin, Trotsky en noem maar op, westerse agenten gesteund door westerse bankiers.

   De daarop volgende terreurperiode onder de Tcheka, de voorloper van de KGB, was een joods onderonsje. De leiding en zo’n 86% van de Tcheka was joods.

   De holodomor is weer een heel ander verhaal waarvan de eigenlijke oorzaak alweer gezocht kan worden in het westen. Stalin mocht de aankopen van westerse machines niet in goud betalen, waar de USSR genoeg van bezat, maar werd gedwongen dit met voedsel te voldoen. Niet zo snel oordelen over de zgn kwaadaardigheid van de Rus of de USSR, veel shit kwam em komt nog steeds bij ‘ons’ (VS, Europa) vandaan.

 3. Poetin heeft een grote blunder gemaakt: hij had Navalny nooit terug in Rusland moeten laten komen; dat was voor hem een goede oplossing geweest

 4. China ontwikkelde snel door een paar gegevens:
  –Chinezen zijn meer sociaal dan wij
  –Chinezen werken harder dan wij
  –ondanks de massa moorden en stompzinnigheden van vieze Mao, is China opgestaan
  –goede wetgeving ernaast–eerst in onderaannemeng voor Jappen werken; nu kwaliteit op niveau en techniek is op niveau

  Mao was een viespeuk; waste zich nooit, poetste zijn gore bek nooit, en bij ieder stadje waar hij kwam neukte hij een kudde veel te jonge meiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in