Bill Gates waarschuwt dat de wereld zich op de volgende pandemie moet voorbereiden zoals we ons zouden voorbereiden op een oorlog, omdat het een constante “dreiging is die altijd boven ons hoofd zal hangen”.

Ter voorbereiding op die volgende pandemie, die “even ernstig moet worden genomen als de dreiging van oorlog”, heeft de miljardair-globalist opgeroepen tot een “globaal waarschuwingssysteem” en een “pandemie-brandweer”.

“Als het gaat om het voorkomen van pandemieën, zijn wetenschappelijke instrumenten alleen niet genoeg. We hebben ook nieuwe mogelijkheden nodig, waaronder een globaal waarschuwingssysteem en eerste-hulpverleners voor infectieziekten, of wat ik graag een pandemie-brandweer noem”, beweert Gates.

Gates kijkt uit naar de volgende pandemie zodat hij zijn “mega test diagnostische platforms” kan uitrollen die elke week 20% van de gehele bevolking kunnen testen – naar de hel met de grondwet, schrijft Gatewaypundit.

In principe zal niemand privacy hebben.

Testen en tracering van contacten zal het “nieuwe normaal” worden om iedereen op de planeet aarde in real time te kunnen volgen.

En Bill Gates vraagt zich af waarom miljoenen mensen hem niet vertrouwen.

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

  Bill Gates plant "Pandemie 2", compleet met nieuwe vaccins die worden toegediend met "een pleister"
Vorig artikelDuitse artsen en apothekers steunen niet langer meer de inentingscampagne: geen informatie over risico’s voor Corona-gevaccineerden
Volgend artikelRussische contraspionage betrapt Alexei Navalny die samenwerkt met Britse Mi6-agent om Poetin omver te werpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Deze man moesten ze direct vastzetten en nooit meer vrijlaten,
    Assange zouden ze meteen moeten vrijlaten, maar daar hoor je geen regeringsleiders over praten.
    Ik ben bang dat we al lang gevangen zitten in het web van deze verschrikkelijke personen. deep state nwo Clinton gangs.

    wij kunnen het laten zien bij de komende verkiezingen, maar als ik hoor hoeveel partijen zich hebben aangemeld (zullen ze bewust gedaan hebben)( dat maar iedereen verspreid stemmen gaa), op kleine deelnemers. waar je in principe niks aan hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in