In slechts één ambtstermijn als president kreeg Donald Trump te maken met twee impeachments, met de steun van de mainstream media en een groot deel van het establishment in Washington. Uiteindelijk slaagde hij erin het presidentschap, het Huis van Afgevaardigden en het Congres te verliezen. “Make America Great Again” is de slogan van de dissidenten geworden.

Hij was in de laatste dagen van zijn ambtstermijn, en toch wilde de Democratische Partij, onder leiding van Nancy Pelosi, hem uit zijn ambt ontzetten om een signaal te geven aan degenen die het niet eens zijn met de opgelegde heerschappij van het neoliberalisme.


Video via Southfront.org.

Verzet is blijkbaar zinloos. Het nieuwe gezag is reeds begonnen zijn eigen spelregels toe te passen, een nieuw “normaal” op te leggen en alle “rode lijnen” uit te wissen. Democratie in de traditionele zin van het woord is in de Verenigde Staten publiekelijk niet langer een politieke realiteit.

Het Amerikaanse leger verwijdert alle “potentieel aanstootgevende” emblemen van eenheden, evenals zijn wapenspreuken.

Amerikaanse burgers verraden de identiteit van hun dierbaren omdat ze Trump-aanhangers zijn of deelnamen aan de bestorming van het Capitool.

Nu zien we pas het begin van de creatie van een nieuw soort dictatuur. Heksenjacht na heksenjacht kan worden verwacht, verborgen achter beweringen van het bestrijden van onderdrukking en haat. De Republikeinse Partij heeft zo goed als gecapituleerd voor de Democraten en de nieuwe presidentiële regering. Big Tech heeft ook een ongekende macht verworven, met als gevolg een voorheen ondenkbare censuur en de totale controle van de publieke opinie. Ondanks het feit dat de mainstream propagandamachine zwaar en corrupt is, stelt de enorme en directe steun van Big Tech en de overheid haar in staat de mediaruimte te domineren, vooral wanneer alternatieve informatiebronnen eenvoudig kunnen worden afgesneden.

  Joe Biden: “I lost that line”

Te midden van een grote verdeeldheid tussen de Amerikanen na de presidentsverkiezingen, zal het hoofdthema van de inauguratie van Joe Biden “Verenigd Amerika” zijn, wat zijn engagement om het land te verenigen zou moeten weerspiegelen.

Ondertussen kan in de huidige politieke omstandigheden een echte consolidatie van de nationale eenheid alleen worden bereikt als er een significante externe dreiging opduikt. De Verenigde Staten hebben dus dringend behoefte aan een vijand. Gewoonlijk zijn dit China en Rusland en het is inderdaad onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen – zij moeten als steeds erger wordende tegenstanders worden afgeschilderd.

Trump, een “werktuig van Poetin”, heeft zijn aanhangers immers opgehitst om de vernietiging van de Amerikaanse democratie te bevorderen. Er is geen andere keuze dan deze machtige vijand in de gedaante van Moskou te bestrijden.

Momenteel is de situatie met Covid-19 lockdowns en een dieper wordende globale economische crisis van dien aard dat de nieuwe Amerikaanse regering er haar voordeel mee kan doen. Voeg daarbij de toegenomen steun van globale ondernemingen en de kwantitatieve versoepeling die waarschijnlijk op de voet zal volgen. De focus van de Trump-regering op de ontwikkeling van de nationale economie is verbeurd.

In het kielzog van een nieuwe impasse in de strijd om wereldheerschappij zullen de wereldelites steeds meer middelen nodig hebben om hun agenda door te drukken. Zij zullen ook de huidige crisis moeten overwinnen en het Westen weer tot een vorm van duurzame ontwikkeling moeten brengen. De voor de hand liggende acties zijn het veroveren van nieuwe markten en het controleren van nieuwe gebieden die rijk zouden moeten zijn aan natuurlijke hulpbronnen. Rusland en de andere voormalige Sovjet-staten, met hun uitgestrekte grondgebied dat zowel rijk is aan hulpbronnen als relatief dunbevolkt, lijken dan ook vanuit verschillende oogpunten waardevolle doelwitten te zijn.

  Marine Le Pen "erkent absoluut niet" Joe Bidden's verkiezingsoverwinning claim

Dit proces is al begonnen. In het jaar 2020 is gebleken dat de globalisten willen profiteren van de politieke destabilisatie in Kirgizië, Wit-Rusland, Moldavië, Oekraïne en Georgië. Hun belangrijkste doelwit lijkt echter Rusland te zijn. Op korte termijn zou Rusland volledig kunnen worden onderdrukt, hetzij door een verbluffende preventieve nucleaire aanval, hetzij door een kleurenrevolutie die zou leiden tot de opsplitsing van het land in verschillende kleine staten.

Op dit moment zou een min of meer langdurige oorlog met conventionele wapens catastrofale gevolgen hebben, zowel voor Rusland als voor de westerse landen, als gevolg van interne sociaal-economische en politieke factoren. Een dergelijke crisis zou kunnen leiden tot de ineenstorting van de huidige regimes en een verandering van het gevestigde sociaal-politieke systeem teweeg kunnen brengen.

Tegelijkertijd dwingen dezelfde interne factoren de westerse elites ertoe hun escalerende koers ten opzichte van Rusland te handhaven. Moskou wordt al jaren afgeschilderd als de vijand van de westerse beschaving. Dit gemakkelijk te begrijpen en tastbare beeld is bedoeld om het gehele conservatieve en traditioneel tegenstrijdige erfgoed van de westerse beschaving te verenigen.

De overwinning van Joe Biden staat gelijk aan de overwinning van de neo-liberalen en globalisten op het nationaal georiënteerde deel van de Amerikaanse elites. Het is dan ook logisch om een drastische verhoging van de druk op Rusland te verwachten via “soft power”-methoden, waaronder economische sancties, de uitbreiding van specifieke propaganda en psychologische operaties om Rusland en zijn regeringsstelsel te destabiliseren. Het strategische doel van een dergelijke campagne zou zijn het Russische leiderschap te verzwakken en de voorwaarden te scheppen voor het uitvoeren van een verwoestende preventieve aanval of het vernietigen van de staat en het ontwrichten van het land met niet-militaire middelen.

  Uiterst ongelijk aantal stemmen tussen Trump en Biden in D.C. - vraag over verkiezingsfraude wordt in de VS gedebatteerd

Indien deze aanpak niet vóór 2024 slaagt, zou de neoliberale regering van de VS, om aan de macht te blijven, het tempo kunnen opvoeren en een nucleair conflict uitlokken. Deze verwoestende beslissing zou veel verder gaan dan de pueriele pogingen van Trump om invloed te behouden en de leidende positie van de VS in de wereld veilig te stellen.

We zijn in oorlog

Vorig artikelStudie: dodental door lockdown recessie zal hoger zijn dan door Coronavirus
Volgend artikelDe Bidens: een afschuwelijk corrupte familie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Breaking: Rusland waarschuwt voor dreigende aanval door VS terwijl Trump-regime afdaalt in anarchie

  … door Gordon Duff en Nahed al Husaini

  Rusland waarschuwt de VS en de NAVO dat de dramatische toename van de provocaties van de VS, die de grenzen van Rusland overspoelt met atoombommenwerpers, landingen plant in Estland en Letland en meer, tot een nucleaire oorlog zal leiden, tenzij er iets wordt gedaan.

  Wat niet wordt gemeld, is dat de VS van plan zijn nucleaire raketten voor de korte afstand in Wit-Rusland te plaatsen, de miljoenen die daar aan steekpenningen en chantage worden besteed, en toenemende inspanningen van Rudy Giuliani om terreuraanslagen op de Krim te plegen.

  De afgelopen 2 jaar heeft Steve Bannon, bijgestaan ​​door de militaire inlichtingendienst van Israël, de Shin Bet, neo-nazi-elementen georganiseerd in Midden- en Oost-Europa. Deze ultra-nationalisten werken nu samen met Kosovaarse en Albanese criminele groepen die Italië en Frankrijk al lang bedreigen en, met de steun van Giuliani, werken ze ook samen met de MEK, een Iraanse ex-pat terreurcultus gefinancierd door de CIA.

  We hebben voor het eerst kennis genomen van hun inspanningen via Russia Today en Sputnik, door de staat gerunde nieuwsuitzendingen in Rusland die al maandenlang een verrassend rechtse en zelfs fascistische boodschap hebben aangenomen. Waarom Rusland niet bij machte is om hen te beteugelen, vertelt ons hoe sterk de macht van de Kosher Nostra-georganiseerde misdaad in Rusland is.

  In zowel Wit-Rusland als Oekraïne hebben joodse ‘serviceorganisaties’ die banden met Israël bevorderen, extremistische elementen gerekruteerd, zoals de Kolomosisky-brigades in Oekraïne, waarvan wordt aangenomen dat ze de shootdown van MH 17 hebben georganiseerd.

  De echte bedreiging voor Rusland komt door de virtuele Amerikaanse bezetting van dat land onder Jeltsin, waar de ‘beste en slimste’ werden uitgekozen door Amerikaanse inlichtingendiensten die miljarden aan ‘reptielenfondsen’ hadden te besteden.

  Maar Rusland is niet het enige doelwit. Bewegingen, zoals uiteengezet, tegen Rusland zijn een voorloper, niet alleen om Rusland van binnenuit te vernietigen, maar dezelfde oorlog wordt vanuit het Witte Huis van Trump tegen de Verenigde Staten gevoerd met mannen als minister van Defensie Mike Esper, verrassend genoeg breekt hij met Trump over de inzet van militairen tegen de burgerbevolking.

  Ondanks de uitspraak van Esper, heeft procureur-generaal Barr persoonlijk enkele militaire eenheden ‘opgedragen’ om al een inzet tegen het congres in te zetten en een duidelijke zet om de algemene verkiezingen van dit jaar te verstoren.

  Voorbij was dat de zeurende kwestie van COVID 19, en pogingen om het slechtst bewaarde geheim aller tijden te bevatten, dat het Amerikaanse leger niet alleen de ziekten ontwikkelde, maar, zoals we nu leren, een vaccin dat wordt “gedoseerd” aan belangrijke elites als een manier om macht te consolideren.

  https://www.veteranstoday.com/2020/06/03/breaking-russia-warns-of-impending-attack-by-us-as-trump-regime-descends-into-anarchy/

  • Stook de boel maar lekker op, dan ontstaat er vanzelf wel een groep die het een goed idee vinden.
   Althans, daar hopen ze op.
   De eerste die een vervelende knop indrukt is de lul, en dan is het meteen afgelopen.
   Dus daar begint niemand aan. Ik geloof er niks van.

 2. Vulcanen gaan ook allemaal tekeer ,de hel op aarde is begonnen !!!
  Europe and Atlantic Ocean:
    Stromboli (Eolian Islands, Italy)
    Etna (Sicily, Italy)
    Campi Flegrei (Phlegrean Fields) (Italy)
  Iceland:
    Grímsvötn (Iceland)
  Africa and Indian Ocean:
    Erta Ale (Danakil depression, Ethiopia)
    Nyiragongo (DRCongo)
    Barren Island (Indian Ocean)
    Nyamuragira (DRCongo)
    Ol Doinyo Lengai (Tanzania)
    Mayotte Island (France, Western Indian Ocean)
    Piton de la Fournaise (La Réunion)
    Heard (Australia, Southern Indian Ocean)
  Indonesia:
    Sinabung (Sumatra, Indonesia)
    Dukono (Halmahera, Indonesia)
    Ibu (Halmahera, Indonesia)
    Merapi (Central Java, Indonesia)
    Semeru (East Java, Indonesia)
    Lewotolo (Lesser Sunda Islands, Indonesia)
    Karangetang (Siau Island, Sangihe Islands, Indonesia)
    Kerinci (Sumatra, Indonesia)
    Bromo (East Java, Indonesia)
    Raung (East Java, Indonesia)
    Sangeang Api (Indonesia)
    Lokon-Empung (North Sulawesi, Indonesia)
    Soputan (North Sulawesi, Indonesia)
    Gamalama (Halmahera, Indonesia)
    Krakatau (Sunda Strait, Indonesia)
    Agung (Bali, Indonesia)
  Aleutians, Alaska and North America:
  Mexico, Central America and Carribean:
    Popocatépetl (Central Mexico)
    Santiaguito (Guatemala)
    Fuego (Guatemala)
    Pacaya (Guatemala)
    Soufrière St. Vincent (West Indies, St. Vincent)
    Masaya (Nicaragua)
    Telica (Nicaragua)
    Rincón de la Vieja (Costa Rica)
    Turrialba (Costa Rica)
    Soufrière de Guadeloupe (West Indies, France)
    Pelée (West Indies, France)
    Kick ‘em Jenny (West Indies, Grenada)
    Poas (Costa Rica)
  South America:
    Reventador (Ecuador)
    Sangay (Ecuador)
    Sabancaya (Peru)
    Nevados de Chillán (Central Chile)
    Nevado del Ruiz (Colombia)
    Villarrica (Central Chile)
    Machin (Colombia)
    Nevado del Huila (Colombia)
    Sotará (Colombia)
    Galeras (Colombia)
    Cumbal (Colombia)
    Cerro Negro de Mayasquer (Colombia)
    Ubinas (Peru)
    Hudson (Southern Chile and Argentina, South America)
  Other regions:
    Erebus (Antarctica)
    Michael (United Kingdom, South Sandwich Is)
  Pacific Ocean:
    Kilauea (Hawai’i)
    Yasur (Tanna Island, Vanuatu)
    Kadovar (Northeast of New Guinea, Papua New Guinea)
    Manam (Papua New Guinea)
    Langila (New Britain, Papua New Guinea)
    Mauna Loa (Big Island, Hawai’i)
    Gaua (Vanuatu)
    Lopevi (Vanuatu)
  Ring of Fire (Kurile Islands to Philippines):
    Shiveluch (Kamchatka)
    Klyuchevskoy (Kamchatka)
    Ebeko (Paramushir Island, Kuril Islands)
    Sakurajima (Kyushu, Japan)
    Suwanose-jima (Ryukyu Islands, Japan)
    Bezymianny (Central Kamchatka Depression, Kamchatka)
    Karymsky (Kamchatka)
    Sarychev Peak (Central Kuriles, Kuril Islands)
    Kusatsu-Shirane (Honshu, Japan)
    Asama (Honshu, Japan)
    Kirishima (Kyushu, Japan)
    Kikai (Ryukyu Islands, Japan)
    Kuchinoerabu-jima (Ryukyu Islands, Japan)
    Nishino-shima (Volcano Islands, Japan)
    Taal (Luzon, Philippines)
    Mayon (Luzon Island, Philippines)
    Canlaon (Central Philippines, Philippines)

   • Weet je niet wat dat programma is, ancient aliens.
    Daar verzinnen en plakken ze alles aan mekaar om een mooi verhaal te bedenken.
    En heb jij Adam dan wel eens gezien.
    Foto toestellen hadden ze niet me gekregen van de baas, dus bewijs is er niet.
    Goliath was er toen nog niet, dus dat waren ze alweer vergeten.
    Annunnakie’s moeten ook reuzen geweest zijn.
    Ze werden toen toch ook eeuwen oud.
    Als je het allemaal wilt geloven.

 3. het was weer raak vannacht in Nederland.
  Deze keer zag je alleen maar beelden van nauwelijks Nederlands sprekende bontkraagjes.
  En een kort gesprek met een Marokkaanse winkel eigenaar voor zijn winkel die bijna geheel uit glas bestond.
  Hij was geschrokken. Maar gelukkig hadden ze bij hem niks vernield liet hij weten.
  En even verderop in die straat hebben ze alle ruiten van een supermarkt in gegooid en geplunderd.
  Maar dat zal wel toevallig zijn dat ze wel die andere winkel gesloopt hebben.

  • Wilders wil het leger inzetten omdat het vaak allochtonen zijn die helemaal niets met Nederland hebben of wetten.
   Ben benieuw wie er daar nou weer heel hard DISCRIMINATIE en RACIST gaan lopen bleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in