Volgens de staat Florida zijn grote techbedrijven als Facebook, Twitter, Google, Amazon en Apple “de grootste bedreiging voor de democratie”. Er wordt nu nieuwe krachtige wetgeving ingevoerd om de democratie te beschermen tegen linkse censuur.

De Republikeinse gouverneur Ron DeSantis van de Amerikaanse deelstaat Florida zei gisteren dat de grootste bedreiging voor de democratie komt van censurerende technologiebedrijven zoals Facebook, Twitter, Google, Amazon en Apple.

Facebook, Twitter, Google, Amazon en Apple werden tijdens de persconferentie “The Five Families of Darkness” genoemd. Wat mogelijk een verwijzing is naar de vijf klassieke maffiafamilies Bonanno, Colombo, Gambino, Genovese en Lucchese, die door hun samenwerking een groot deel van de misdaad in de Verenigde Staten monopoliseerden.

De nieuwe wetgeving die de staat Florida zal invoeren, zal onder meer de ondemocratische bedrijven dwingen een 100.000 euro per dag aan boetes te betalen als zij een door het volk gekozen politicus in Florida censureren.

Er staan ook dagelijkse boetes te wachten voor bedrijven die algoritmes gebruiken om de concurrentie tussen verschillende politieke kandidaten te verstoren, zoals Google, Facebook en Twitter openlijk tegen president Donald Trump deden.

Daarnaast krijgen alle burgers juridische bijstand bij het voeren van rechtszaken tegen de ultralinkse techgiganten.

Linkse politici hebben censuur afgedwongen

Tegelijkertijd is het belangrijk om erop te wijzen dat het niet de bedrijven zelf zijn die ervoor hebben gekozen om miljoenen gebruikers te onderdrukken, in ieder geval niet Facebook en Twitter.

Censuur wordt ook niet gesteund door de veiligheidsdiensten die hun platforms als spionage-instrumenten gebruiken. De gebruikers die worden gecensureerd zijn degenen die de veiligheidsdiensten het liefst bespioneren.

  Gezondheidswerkers spreken zich uit over waarom ze liever hun baan verliezen dan een COVID-19-vaccin te nemen - "Aan deze kant van de hemel hebben we een overvloed aan werkmogelijkheden, maar slechts één leven"

In feite komt internetcensuur voort uit linkse politici, die de internetgiganten openlijk hebben gedwongen om de concurrenten van linkse politici te censureren.

Dat dit zo is, wordt onder meer bewezen door de schandalige afspraken van de EU met Google en Twitter te midden in diverse verkiezingen in 2018. Die afspraken werden verwerkt in een Europese code waaraan ze zich moeten houden. In 2017 werd in Duitsland bovendien de Facebook-wet aangenomen. De socialistische SPD-minister van Justitie Heiko Maas maakte een wet die torenhoge boetes uitdeelt aan de bedrijven die “haatberichten” niet snel genoeg verwijderen en zo medeverantwoordelijk zouden zijn voor een “haatklimaat”.

Facebook werd later door linkse politici in de Verenigde Staten tot meer censuur gedwongen. Er werd toen gedreigd het bedrijf op te splitsen in verschillende onderdelen, en een deel ervan te nationaliseren.

Toen rechts klaagde over censuur, logen linkse politici en zeiden dat “particuliere bedrijven moeten kunnen censureren zoals zij dat willen”. Een leugen die veel mensen deed geloven dat de censuur afkomstig is van de technologiereuzen, terwijl de hoofdschuldigen linkse politici zijn die niets met democratie hebben.

Hoe de techgiganten te vervangen

Vorig artikelRussische contraspionage betrapt Alexei Navalny die samenwerkt met Britse Mi6-agent om Poetin omver te werpen
Volgend artikelMerkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Tja, die 100000 dollar zijn peanuts voor deze bedrijven en dat word natuurlijk jarenlang procederen tegen bedrijven die over een leger aan juristen beschikken. Ben benieuwd of Florida daar het geld en het geduld en de juridische expertise voor heeft.
    De werkelijke macht ligt bij de consument. Het is aan hen om die bedrijven de rug toe te keren en ergens anders naar toe te gaan. Ik, als hacker en cyber security expert waarschuw mensen hier al jaren voor maar ben roepende in de woestijn. Zelfs wanneer ik hen laat zien hoe kwetsbaar zij zijn en hen adviezen geef wordt ik beloond met zuchten en wegdraaiende ogen. Gelukkig zijn de laatste tijd steeds meer mensen zich bewuster geworden en is er nu eindelijk een beetje beweging zichtbaar. Maar het gros van de mensen interesseerd het helemaal niets. En zolang het slapende deel van de bevolking naief en passief blijft, blijft big tech oppermachtig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in