Volgens Joe Biden en de Nederlandse mainstream kan de ernstig zieke Poetin-criticus Alexei Navalny elk moment in de gevangenis overlijden. Maar een uitgelekte video schetst een ander beeld, meldt de Daily Mail.

Verschillende Nederlandse media hebben gemeld dat Navalnyi op sterven na dood is, maar dat de autoriteiten hem nog steeds geen toestemming geven om buiten de gevangenis een arts te bezoeken. De door Poetin gecontroleerde autoriteiten lijken zijn verzoek juist te hebben afgewezen omdat zij hem dood willen, zo wordt gesuggereerd.

“Dit is totaal, totaal verkeerd”, zei de Amerikaanse president Joe Biden gisteren over de situatie van Navalny.

“De situatie is echt kritiek”, zegt Alexandra Zakharova van een medische vereniging die banden heeft met de Russische oppositie.

Maar nu biedt de video een alternatieve verklaring voor waarom de plaatselijke autoriteiten hem niet vrij wilden laten om naar een dokter te gaan. Men ziet hem daar pull-ups doen op de binnenplaats, en hij is blijkbaar in goede gezondheid.

Nadat de video was uitgelekt, kondigde Navalny aan dat hij de zogenaamde hongerstaking afbrak, formeel omdat nu was voldaan aan zijn eis om “een dokter te zien” om zijn “slechte gezondheid” te onderzoeken.

Poetin waarschuwt voor wereldoorlog en “ondergang van de beschaving”

Rusland: Covid-19 kan mannen steriel maken

8 REACTIES

 1. Schandalig dat jullie Navalny’ s toestand in twijfel trekken. Uit meerdere artikelen blijkt dat u Poetin op handen draagt,deze smerige agressieve dictator die tegenstanders vergiftigt en jarenlang in werkkampen opsluit. Schaam jullie rot!!

 2. @Paul Tromp, bedoel je dit ironisch of heb je de afgelopen twintig jaar onder een tegel gezeten? (Eventueel met een tv’tje afgestemd op de Nederlandse staatsomroep).

 3. Na 10 tallen x filmpje bekeken, zie ik een man die push-ups doet, maar herken daar-
  in niet Navalny. Ieder die ontkent dat Poetin en z’n repressieve kliek geen opponenten vergiftigt of jarenlang de bak
  of in werkkampen smijt en vreedzaam ver-
  zet keihard neerslaat, leeft zelf niet onder
  een steen, maar eerder onder een rotsblok
  zoals jijzelf wellicht!!

 4. Poetin heeft Rusland gered uit de klauwen van de Russische maffia en de westerse roofkapitalisten. Als hij er niet geweest was was Rusland nu een kaal geplunderd derdewereldland. De Russen zijn hem daar eeuwig dankbaar voor. Navalny is een crimineel die in Rusland een aanhang van hooguit 5% heeft, de meeste Russen sch**ten op hem.
  De bewonderenswaardige zelfbeheersing van Poetin, bij al de treiterijen, beschuldigingen, de jarenlange agressieve NAVO (=VS) oefeningen op enkele kilometers van de Russische grenzen, economische sancties, heeft ervoor gezorgd dat we vooralsnog niet in een derde wereldoorlog zijn beland.
  Hulde aan Vladimir Vladimirovich Poetin en zijn zeer sympathieke en uiterst diplomatieke minister van buitenlandse zaken Sergei Lavrov.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here