Dit is wat de heersende elite wil. Covid-19 is er niet in geslaagd de bevolking zo snel terug te dringen als zij hadden gehoopt. Dus nu hebben ze gekozen voor het volgende alternatief voor bevolkingsvermindering – oorlog met Rusland, samen met zijn potentiële bondgenoten Iran en China – tegen het Westen.

Hal Turner:

Rusland verandert zijn openbare kernwapendoctrine als gevolg van de “agressieve” acties van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, de NAVO enz. Het nieuwe beleid dat nu wordt ontwikkeld, zal de Verenigde Staten erkennen als een “Co-Belligerent” (medestrijder) in de oorlog in Oekraïne!

Gisteren kwam in de Britse media naar voren dat Oekraïne bereid is Britse langeafstandsraketten te gebruiken om het geannexeerde schiereiland de Krim aan te vallen.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky dringt erop aan dat het Westen gevechtsvliegtuigen en langereafstandsraketten levert en waarschuwt dat de oorlog zonder deze raketten zou kunnen “stagneren”.

De Britse premier Rishi Sunak heeft op zijn verzoek gereageerd door toe te geven dat “niets van tafel is” als het gaat om het leveren van militaire hulp door het Verenigd Koninkrijk om de Russische invasie te helpen bestrijden.

Er zouden besprekingen hebben plaatsgevonden over de mogelijke levering van Harpoon anti-scheepsraketten – die een bereik hebben van 240 km en ongeveer 1,2 miljoen pond kosten.

Storm Shadow grond-lucht kruisraketten, met een bereik van ongeveer 400 km en een kostprijs van 2,2 miljoen pond, zouden ook op tafel liggen, meldt de Londense krant The Times.

Defensiebronnen vertelden de krant dat Kiev bereid is de raketten te gebruiken om de Krim aan te vallen, het schiereiland dat zich in 2014 afscheidde van Oekraïne nadat het Westen de democratisch gekozen president van Oekraïne omverwierp en een marionetregime installeerde dat “pro-westen” was.

  Geen hoop op vrede in Oekraine - Alleen een oorlog met de Verenigde Staten en NAVO

Er zijn gesprekken gaande over het aantal langeafstandsraketten dat het VK zou kunnen leveren – ondanks de vrees dat grensoverschrijdende aanvallen tot een escalatie van het conflict kunnen leiden.

REACTIE VAN RUSLAND

Op de Russische nationale televisie werd eerder deze week onthuld dat Rusland op weg is naar een beleid van “preventieve” tactische nucleaire aanvallen, vergelijkbaar met wat de Verenigde Staten hebben.

Als Oekraïne de Krim en het hart van Rusland als doelwit kiest, zal Rusland bovendien reageren volgens de plannen die nu zijn opgesteld.

Deze plannen voorzien in tegenaanvallen op Amerikaanse militaire installaties in Europa en op het vasteland van de Verenigde Staten met hypersonische raketten.

Deze dreiging van tegenaanvallen in Europa en de VS wordt openbaar en expliciet gemaakt, zodat niemand eraan twijfelt wat hij van het Kremlin kan verwachten.

Hier zijn we dus. De Russen ontdoen zich van de fictie van een proxy-oorlog en onthullen de co-belligerente status van de VS en haar NAVO-bondgenoten als voorbereiding op een kinetische oorlog met de NAVO.

ERGER

De Oekraïense wetgevende macht, de Verkhovna Rada, werkt aan wetgeving om NAVO-troepen toe te laten in OEKRAÏNE!

Bronnen in Rusland zeggen dat als Oekraïne wetgeving aanneemt om NAVO-troepen in het land uit te nodigen, deze troepen onmiddellijk zullen worden aangevallen en gedood door Russische troepen.

Bronnen in de VS vertellen me: “Dat is waar we naar op zoek zijn – want op dat moment gaan alle handschoenen uit.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

  Krimbrug: Vrachtwagenbom of raket? (Video)

Lees meer over:

Vorig artikelBelgië: Smerig migrantenkraakpand produceert ziekten die in Europa al jaren niet meer voorkomen
Volgend artikelDemonstratie in Moskou chantend “Nuke Washington”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. “Rusland verandert nucleair beleid om “preventieve” eerste aanval mogelijk te maken – noemt VS-bases in Europa en “continentale Verenigde Staten”

  Dus toch, de Doema werkt aan een plan dat een first strike mogelijk maakt op Amerikaanse/NAVO bases die heel de Russische Federatie omringen, zelf ben ik een voorstander dat er een Poseidon torpedo afgevuurt wordt op The Crown The City Of London, hoe men het wendt of keert Angelo Amerikaanse Zionisten hebben reeds meer dan een eeuw hun besluit genomen om Rusland te veroveren, wanneer deze plannen inhouden dat Europa voor de 3e keer kapot wordt gemaakt daar hebben die psychopatische idioten op Capitol Hill helemaal schijt aan, gelijk een paar Sarmat raketten afvuren op de VS lijkt mij een koekje van eigen deeg.

  • Het verdiende loon voor jarenlang oorlog te voeren waar geen reden voor was door de deep state en neocons en wapenindustrie van de vs en het corrupte eu regeringleiders die de eigen bevolking uitpersen door torenhoge belastingen zodat de armen onderdrukt worden het zal niet ongestraft blijven want men oogst wat men gezaaid heeft slava russia

   • Frans februari 11, 2023 at 10:40

    Inderdaad Frans, wanneer men rustig de tijd neemt en alles een halve eeuw geleden de revue laat passeren dan zie je een patroon in het denken en doen van de politieke elite die volledig verslaafd zijn aan de Geopolitiek van de VS, de puzzelstukje vallen de laatste tijd een voor een op hun plaats.

 2. Die smerige oorlogshitser van D666 Sjoerd Sjoerdsma (SS) diende op 8 februari jongsleden een motie in tezamen met partijgenoot Alexander Hammelburg om met gelijkgezinde landen een fighter jet-coalitie op te richten en zo Oekraïense piloten te gaan trainen om in straaljagers te gaan vliegen met betrekking tot de oorlog. Gelukkig werd de motie verworpen. Slechts 27 stemde voor middels handopsteken.

  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/moties/detail?id=2023Z02149&did=2023D05043

  • De ongelofelijke naïviteit van hen die in het parlement zetelen is soms ten hemel schrijnend….

   We zitten met “leiders” di nul besef of kennis hebben en steunen op een ambtelijk apparaat waarvan de top politiek tot die posities gekomen is….er is simpelweg niet genoeg kennis in de regering om de realiteit te kunnen zien, er is een overschot aan politieke kleur die de realiteit door ontkenning tracht om te buigen….iets wat enkel werkt als alle betrokkenen meespelen…

   De toekomst is verdomd zwart door deze onbenullen op hun post te laten uitdijen….Vanta zwart.

   Enkel een totale vervanging van top en onderliggende leiding kan de boel draaien in positieve zin, de mentaliteit van het onderliggend personeel zal dan ook veranderen.

 3. Duitsland stond niet toe dat Nederland geleasde Leopards aan Oekraïne gaf

  Duitsland ontzegde Nederland de overdracht van 18 gehuurde Leopard 2A6 – tanks aan Oekraïne .

  Dat heeft het hoofd van het ministerie van Defensie van het land, Kaisa Ollongren, gezegd.

  We voegen eraan toe dat Kiev ook officieel aan Nederland heeft gevraagd om F-16 straaljagers over te dragen aan de Oekraïense strijdkrachten, maar premier Mark Rutte reageerde zonder enthousiasme op dit verzoek . Wat nodig is, is “absolute zekerheid” dat een dergelijke stap geen directe confrontatie tussen de NAVO en Rusland zou betekenen, legde Rutte uit.

  Bedenk dat de Duitse autoriteiten eerder de overdracht naar Kiev hebben goedgekeurd van 14 Leopard 2A6-tanks en 88 verouderde Leopard 1-tanks , die gerepareerd moeten worden.

  Berlijn stond over het algemeen ook de wederuitvoer toe van Duitse tanks naar Oekraïne vanuit andere Europese landen die luipaarden hebben en klaar zijn om ze aan het regime in Kiev te geven.

  https://rusvesna.su/news/1676098759

 4. 1 nuc op ramstein en 1 nuc op washington, als waarschuwing van: wat willen jullie zeg het maar. De westerse jakhalsen gaan anders gewoon door, ze geven nooit op. Oof de gevolgen moeten vreselijk zijn, zodat ze wakker worden.

  • Het “westen” denkt dat het met wat praten de zaken wel kan sussen als het echt moet, niet doorhebbende dat ze niet met mensen met hetzelfde natte vloeitje als ruggengraat volk te maken hebben.

   Door steeds woordbreuk te plegen heeft het westen geen krediet meer , en door ook op het vlak van mondiaal geweld zwak te blijken word er nu terug geslagen.
   Er zijn twee soorten waar je geen ruzie mee maakt: hen die sterker zijn en hen die je absoluut nodig hebt.
   Wij hadden in die tweede rol perfect gepast met onze infrastructuur en de mogelijkheid tot kennis opbouw en nuttige productiviteit.

   Hen die begrijpen behoeven geen uitleg, hen die uitleg willen zullen nooit begrijpen…

  • …. 100% op schulden gebaseerde ‘welvaart’ , wat had je gedacht ? …..Duren is een mooie stad in Duitsland , maar blijven duren is pure utopie ….

 5. Beste Vladimir, besef dat het overgrote deel van de europese bevolking helemaal geen oorlog met jou wil..
  Die begrijpt waarom jij Oekraine bent binnengevallen..
  Ga ons dus niet met nucleaire bommen gooien aub.
  Vr.gr. Pepper

 6. Putin vecht tegen de “Corrupte Biden administration”. Dat is dus niet Amerika. Maar wel steeds Amerika genoemd wordt. Laten we dat wel duidelijk hebben dat het niet Amerika is die de oorlog doet tegen Putin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in