Schurfthanden, foto ter illustratie

Belgische artsen slaan alarm nadat ze in een migrantenkraakpand buiten Brussel ziekten hebben aangetroffen die ze nog nooit eerder in het land hebben gezien.

Sinds oktober vorig jaar leven bijna 1.000 asielzoekers in smerige omstandigheden nadat zij illegaal een voormalig gebouw van het federale ministerie van Financiën in Schaarbeek, een voorstad van Brussel, hebben bezet. Omwonenden klagen al enige tijd over het kraakpand. Volgens hen vechten de immigranten voortdurend met elkaar en zijn zij bezorgd over de openbare veiligheid, schrijft Remix.

Maar door een gebrek aan hygiëne, professionele schoonmaak en onhygiënische omstandigheden tiert nu ook ziekte welig in het gebouw.

Artsen van de NGO Artsen zonder Grenzen (AZG) waren naar verluidt geschokt toen zij difterie aantroffen bij patiënten die in het gebouw woonden. Dankzij vaccinatie werd gedacht dat de ziekte jaren geleden was uitgeroeid in Europa, maar volgens de Belgische krant 7sur7 heeft een aantal dakloze migranten de ziekte nu teruggebracht naar België.

“Belgische artsen hebben deze ziekte nog nooit in hun leven gezien,” vertelde David Vogel, projectleider van AzG, aan La Libre. Hij waarschuwt ook voor gevallen van tuberculose, “een ziekte die in België aanwezig was in de vorige eeuw toen men verwarmde met kolen en niet ventileerde.”

Er zijn ook andere ziekten, waaronder schurft en tuberculose, waarbij schurft zich waarschijnlijk verspreidt door het gebrek aan basishygiëne. De ziekte, een aantasting van de huid door de menselijke jeukmijt, is in dergelijke omstandigheden moeilijk te behandelen. Zelfs als de artsen de uitslag behandelen, gaan de migranten terug naar een gebouw dat besmet is met de mijten, waardoor de uitbraken waarschijnlijk zullen aanhouden, aldus David Vogel van AzG.

  Stil en heimelijk: Hoe de EU een nieuw migratiepact invoert

In een eerder artikel werd gedetailleerd ingegaan op de extreme problemen van de bewoners in de buurt van het gebouw.

“We leven elke dag in onzekerheid. Elke dag zijn er vechtpartijen en politie-interventies, en er worden regelmatig branden gesticht in het kraakpand,” aldus een buurtbewoner. “Bovendien hebben wij als bewoners veel last van nachtelijk lawaai,” voegt hij eraan toe.

Sommige incidenten in het migrantenkraakpand hebben in België het landelijke nieuws gehaald, zoals toen een halfnaakte bewoner tekeer ging en schreeuwde terwijl hij buiten op de zevende verdieping van het gebouw stond te ijsberen. Een video van het incident is te zien op de website 7sur7.

“Zondagochtend was de situatie zodanig dat een man zich uit het raam van de zevende verdieping van het kraakpand wilde werpen,” aldus de krant.

De krant beschrijft hoe er ook aanvallen zijn geweest op mensen, waaronder migranten die stukken glas en ijzeren staven naar bewoners gooiden. Ondanks meldingen bij de politie is deze er niet in geslaagd de openbare veiligheid te handhaven.

“Opnieuw moest de politie ingrijpen nadat de bewoners van het kraakpand stukken glas, ijzeren staven en afval naar voorbijgangers gooiden. We voelen ons hulpeloos en totaal vergeten en genegeerd door de autoriteiten.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Schurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZ-DAG nadert terwijl Rusland een massale aanvalsgolf tegen Oekraïne en de NAVO voorbereidt
Volgend artikelRusland verandert nucleair beleid om “preventieve” eerste aanval mogelijk te maken – noemt VS-bases in Europa en “continentale Verenigde Staten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. He lijkt erop dat we niet alleen onze welvaart maar ook onze gezondheid moeten opofferen voor het belang van immigratie. Er zal hier waarschijnlijk wel niet veel aan gedaan worden in het kader van “vluchtelingen zijn zielig”. Ik vraag me af wat er allemaal het land in komt aan ziektes en dragers van schadelijke bacillen. Maar je mag het niet zeggen.

 2. Ze gooien alles in de strijd om ons mensen kapot te maken … meer kan k hier niet meer over kwijt , wakkere mensen hebben maar een half woord nodig … 🤔😉

 3. Tja…. als je eerst iedereen dwingt om zich te laten injecteren met gif…. (meeste migranten werken in productie en logistiek… tja… de eisen daar waren het hoogst…)

  En dan diezelfde groep opstapelt in kamers…. want ja… werken doen ze toch wel… van 6 in de ochtend tot 10 in de avond…

  Tja… wat verwacht je dan?

  1 + 1 = 2

  Ik kijk hier niet van op……

  Ik kijk op van het aantal p e d o f i e l e n op NU.NL

  De reacties en steunbetuigingen naar pedo homofiel Lammers toe….. dáár kijk ik van op…

  Een veel grotere bedreiging , 80 % van dat volk (Nu.nl reageerders)

  • Kots kots.. 🤮 elke dag weer iets nieuws om van te kotsen. Wat een engerd is die Lammers. En het deugvolk hem maar kransjes toewerpen…. 🙀 ohhhhhhh ik kan er niet meer tegen. Wat een zieke verrotte wereld 🤢 is het toch. Help me Lee1990, zeg dat het goed komt! 🤡

  • Ja NU.nl is altijd al een zeer links gevaarlijke informatie bron geweest. Moeten ze vooral doen pedofilie verheerlijken en goed praten…Maakt het alleen maar makkelijker voor sommige mensen wanneer de grote afrekening komt..Geen genade voor hen die onschuldige niet weerbare kinderen iets aan doen in woord,daad,en geschrift….Judgement day komt voor dat zieke volk…Links om of rechts om…Wordt straks een groot open huis van bewaring hier en dan valt dat soort ziek volk zomaar spontaan een dwarslaesie van 2 hoog.

  • Lee1990 februari 11, 2023 at 11:22
   p.s. Het zou toch niet zomaar waar kunnen zijn dat er veeeeel meer pedofielen onder de mensen bestaan dan we ooit gedacht hebben????? Want waarom staan zoveel mensen achter die griezelige niet-jongen?

   Stel dat ik leuke kinderboeken ga schrijven over bordjes hondepoep eten ipv brinta in de morgen, omdat het zo lekker gezond is en de vriendschap tussen hondje Fikkie en kleine Jaapje bevordert, zouden mensen dan ook achter me staan? Wat is er voor natuurlijks aan? En wat is er voor natuurlijks aan als grote mannen jonge jongens betasten?

   En verder, als niet-natuurlijke mensen geen ‘discriminatie’ willen ondervinden, waarom discrimineren ze zelf dan tegen natuurlijke mensen (zoals niet-homo’s, niet-transgenders, niet-lesbo’s, niet-biseks, etc). En waarom discrimineren natuurlijke mensen passief en onverhuld mee met deze niet-natuurlijke mensen? Omdat het hip is, omdat het ‘deugt’, omdat je dan lekker ‘meedoet’, omdat je dan laat zien hoe ‘ruimdenkend’ je bent?

   Waarom komen natuurlijke mensen niet op voor natuurlijke mensen? Of mogen de jongetjes van natuurlijke mensen ook betast worden door grote mannen? En zijn er trouwens ook grote vrouwen die kindjes betasten? Wanneer krijgen we de grote-vrouw-als-pedo perversie te zien en te horen? Dat moet nog goed gepromoot worden! Hopelijk snel, dan is het cirkeltje rond! Want waarom draait het alleen maar om pedo-mannen en pedo-jongens? Wordt de pedo-vrouw hier niet zwaar gediscrimineerd en in de donkere krochten van de perversie achtergehouden? Laat haar er toch ook uit komen!!!! Immers, het is toch heel natuurlijk, deze pedo perversie??? Laat je kindjes toch lekker genieten, mensen! Laat je innerlijke pedo toch los, buurvrouw!

   Geen kritiek op de weldenkende, natuurlijke mannen, maar het lijkt er verdomde veel op dat de hele wereld totaal bezoedeld is door smerige, verknipte en zwaar mentaal gestoorde mannen. Is jullie dat niet opgevallen met al die namen die je dagelijks voorbij ziet komen, en al die perversie die dagelijks voorbij komt? Dit is eigenlijk al eeuwen zo, maar het begint nu toch wel echt heel bizarre vormen aan te nemen.

   Er moet een bordje op Aarde komen: “BETREED ASIEL OP EIGEN RISICO”

 4. De angst trom.
  Wat voor aersen ,mixrobiologen e.d. zijn dit, wat is hun acgtergrond.

  Door wie of wat iets gefinancieerd word, komt er duidelijkheid over dit soort berichten in mem.

  Er zit natuurlijk logica in dergelijke berichten.
  Maar ik acht e.staat voor dit verantwoordelijk.
  Deze imigranten proberen te overleven in landen die onbekende leefgewoonten hebben.
  Zij moeten begeleid worden.

  Haal geen immigranten/ vluchtelingen binnen als begeleuding niet aanwezig is.
  Dan breng je je bevolking in gevaar.

  Punt is, dat dat naar mijn gevoel in de huidige politiek voering jiust de bedoeling is.

 5. Ratten dragen de meest vreemde ziekten–en de mutaties ervan.
  Laat ze maar logeren bij D66-ers. Ruimt lekker op.

  Ps: Eind 19de eeuw was een pest epedemie in Lonon.
  Altijd werd gedacht dat die ziekten via vlooien van ratten in EU kwam.
  Was niet waar.
  Kwam via vlooien van mensen in EU, en verspreidde zich via vlooien van mensen.

  De huizen werden ontsmet door een mengsel van chemische stoffen te laten roken; en de muren en plafonds werden met kalk gewit–dat vermoord ook alle bacterien

 6. Ben hier blij mee, vaccins hebben nog nooit ergens aan mee geholpen. Het is altijd de hygiene omslag begin 20e eeuw geweest, niks anders

  • Betere voeding, maar zeker ook hygiëne, zeker wat betreft parasieten zoals schurft. Vaccinaties spelen geen rol, want die zijn meestal fake en een verdienmodel. Bijvoorbeeld het mazelen virus bestaat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in