Mensen in de Verenigde Staten en Europa lijken niet te beseffen hoezeer onze bewapening van Oekraïne om Russische soldaten te doden de Russen raakt. Hier is een klein kijkje in de realiteit: onderstaande video toont demonstranten die gisteravond in Moskou door de straten lopen en “Nuke Washington” scanderen, schrijft Hal Turner.

Nu denken sommigen van u misschien: “Als Rusland Oekraïne niet had aangevallen, zou dit allemaal niet plaatsvinden.” Wat u echter over het hoofd ziet, is wat wij in de VS en de EU de afgelopen acht jaar hebben gedaan, waardoor Rusland Oekraïne is binnengevallen.

Wij hebben de democratisch gekozen president van Oekraïne omvergeworpen en een marionettenregime in Kiev geïnstalleerd.

Wij zeiden Oekraïne te onderhandelen over het Minsk-akkoord zonder ook maar enige intentie om het na te leven, gewoon om “tijd te winnen om Oekraïne te bewapenen voor een latere oorlog met Rusland.”

We vertelden Kiev niet te onderhandelen over vrede met Rusland toen het conflict eenmaal was begonnen.

Wij begonnen Oekraïne te bewapenen met wapens met een groter bereik en verstrekten Oekraïne real-time GPS-coördinaten om de Russen op het slagveld aan te vallen.

Nu weet ik dat de massamedia u niet hebben gewezen op deze feiten toen zij het afgelopen jaar propaganda maakten voor Oekraïne, maar dit ZIJN de feiten.

Het is nu zo erg geworden dat de gewone Russische burger de straat op gaat om zijn regering te vertellen dat ze ons moeten NUKEN!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De belangrijkste vraag – Zullen we 31 december 2023 halen?Volg Frontnieuws op Telegram

  Begin van de ommekeer? Macron: Europa moet weerstand bieden aan de druk om "vazalen van Amerika" te worden

Lees meer over:

Vorig artikelRusland verandert nucleair beleid om “preventieve” eerste aanval mogelijk te maken – noemt VS-bases in Europa en “continentale Verenigde Staten”
Volgend artikelSancties mislukkingen stapelen zich op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Hoppa nog een koekje van eigen deeg voor de VS

  China’s ontwikkeling van een straaljager van de 6e generatie baart de Verenigde Staten ernstige zorgen

  De ontwikkeling van de 6e generatie straaljager door China is ernstig alarmerend voor de Verenigde Staten, vooral na de onlangs gepubliceerde beelden van de Chinese Corporation Aviation Industry (AVIC) van een nieuw concept van een gevechtsvliegtuig zonder staart.

  Tot op heden werken slechts 3 landen ter wereld aan de ontwikkeling van 6e generatie jagers – Rusland, China en de Verenigde Staten. In dit verband is het belangrijk om de verklaringen van enkele hoge functionarissen van de Amerikaanse luchtmacht te vermelden dat het Volksbevrijdingsleger van China (PLA) alle kansen heeft om het eerste land ter wereld te worden dat dit type militaire vliegtuigen adopteert. Tegelijkertijd staan ​​de jagers van de 5e generatie ter beschikking van de bovengenoemde landen.

  >>> Lees verder https://en.topwar.ru/210742-razrabotka-kitaem-istrebitelja-6-go-pokolenija-vserez-nastorazhivaet-ssha.html

  • Een Europa, nou liever niet, is mooi geweest die ellende. Alle landen autonoom de monarchieën direct ontbinden en vermogen en onroerende zaken confisqueren van die bloedzuigers en opnieuw beginnen. Grenscontroles, schouders eronder en open wereld handel en de GMO USA links laten liggen…

  • 👁️♥️🇷🇺♥️🌹🌹 Terug naar de vrede en Vrijheid…men beseft hier Niet hoe hard die leugens elke dag aankomen.. het Creëert HAAT…1 van de 10 geboden die ons (terecht) zijn opgelegd…gij zult niet Liegen..❗❗

  • Alle legers en materieel weg uit Europa (mensen willen geen oorlogen) en wij nemen alleen gas en olie en andere producten uit Rusland onder de beveiliging van Europa door Rusland die ons tegen het kwaad als bv de US/UK/Zwitserland e.d. kan beschermen.

   alles Amerikaans weg uit Europa, ben ze meer dan zat, natuurlijk niet de normale amerikaan, maar dat gespuis wat wil heersen/regeren/belegeren/uitknijpen/SS/duivels/Satanisten/andso-on.

   • De Amerikanen willen ten alle tijden superieur zijn zit in het bloed, totale vernietiging is de beste oplossing samen met Engeland en Israël.

    • US citizen here. It is not in our blood. Freedom is in our blood. We have been indoctrinated for many years by the government who is now openly totalitarian. Trump called it: DC is a SWAMP.
     People here don’t want wars. The military industrial complex does! They are like the WEF, infiltrated everywhere, money rules.
     Blame our administration, blame the globalists, blame the mil/ind complex, but don’t blame the common man!

     • not blaming the common man..belgian married to an american southern belle….lol…
      thing is…WE need to rise but too many are shitting their pants…
      the past two years, the hysteryplandemy has demonstrated very well how cowardly most are…
      lot’s of peeps running their big mouths ’till it’s time to actually step forward and act accordingly…MOST COWARD away then….been on the streets for two years, faced cops and violence, swallowed teargas..you name it…
      been in lot’s of groups..thousands of members all together..all running their big mouths and the end result??? a few dozen actually act..the others???
      WE have the power, but as long as too many are shitting their pants….nothing will change but for the worse

 2. Tsja ik snap hem wel Rusland wordt ook keer op keer goed genaaid door de USA inclusief de ongekozen EU. Het gevaar, dood,verderf met chemical warfare en ziek gedachtegoed is de Yanks export produkt nr1. Had ik toch liever goedkoop schoon gas in plaats van een waterval aan leugens dat zelfs het gasfornuis astma zou geven. Hele klote Navo mag in bodybags.

 3. VS en NAVO zijn barbaren, de onderdrukking naar de rest van de landen is niet normaal voor zijn eigen kapitalisme maar die zullen terug krijgen en erg hard van de tegenpool.

 4. De VS en NAVO moet verdwijnen ze zijn terroristische tegen de andere landen. Ik hoop dat China geen medicijnen verstuurd naar de obesitas VS.

 5. Woordje wij staat mij niet aan. Want nooit is gevraagd wat het volk wilt. Maar he ,ze weten het antwoord al – geen oorlog-.
  En die smerige Hoekstra de dienstplicht- vuile hufter!
  Ik laat mijn jongen niet voor hun doeleinden gebruiken. Dat is het woordje ‘ we’ dat tuig die alleen maar macht wil en meer, en meer, dat over lijken gaan letterlijk.

  Alle begrip voor de Russen. Jarenlang voor de gek gehouden door dat stelletje psychopaten in Washington en de angsthazen die meelopen, zoals Nederland. Echt om kapot te schamen dat we zo’n incapabele mensen in de regering zitten. Een woord tuig! Misdaadsyndicaat is het.

 6. Om bepaalde landen te nuken is niet bepaald een ideale methode aangezien de bevolking zowel in de VS , VK als in Europa niet de schuldigen zijn en bovendien bij het in opstand komen tegen hun tirannen worden opgesloten, neer geknuppeld en/of gedood worden.
  Het nuken door wie ook zal direct vergelding afroepen en niemand zal deze catastrofe winnen.
  De ideale methode zou zijn dat de schurken die deze vuile oorlog veroorzaken persoonlijk overal en zoveel mogelijk gelijktijdig ter wereld met speciale commando’s opruimen.
  Net zoals na Wo2 de mosad tewerk ging tegen gevluchte nazi’s.

  • De mossad heeft er maar heel weinig gepakt.

   Een executiegroep die in bezet DE werkte tot diep in de jaren 70 heeft met name de lagere Nazi’s gepakt.
   De meeste hadden een andere ID; maarde KGB, de engelsen, de fransen werkten mee met de opsporing; als iemand werd gevonden, werd ie ontvoerd, vonnis werd hem voorgelezen en hij werd afgeschoten.

   Zijn lijk werd gedropped buiten de militaire zone.

   Dat was echt recht.
   Neurenberg: een SS afdeling deed de bewaking……

 7. Wapens leveren of “non-militaire goederen”” – is hetzelfde als vechten tegen.
  De vriend van mijn vijand is mijn vijand.

 8. TER INFO>>> DE AARDBEVING IN TURKEYE EN SYRIE WAS DUIDELIJK EEN HAARP OPERATIE. NEDERLAND (LIMBURG), DUITSLAND EN BELGIE WAS EEN GOED VOORBEELD DAT DE OVERSTROMINGEN ”HANDMADE” WAS……
  EN GEEN ENKELE REGERING DOET ER IETS TEGEN OF ZIJN SLECHT GEINFORMEERD OF TOTAAL NIET GELOVEN DAT HAARP WERELDWIJD WORDT TOEGEPAST. DE AARDBEVINGEN IN TURKEYE EN SYRIE WAS EEN WAARSCHUWING VOOR DE VAZALLANDEN OM TE BLIJVEN GEHOORZAMEN ANDERS GEBEURD HETZELFDE MET HEN…..ZELFS DE BOSBRANDEN IN CALIFORNIA DIE JAREN ACHTEREEN PLAATSVONDEN WAS EEN HAARPOPERATIE, ZELFS BRANDWEERCOMMANDANTEN WAREN VERBIJSTERD DAT TOT ZELF IN DE KERN VAN DE BOMEN HET VUUR SMEULDE……DE LAATSTE JAREN WORDT CALIFORNIA NIET MEER GETEISTERD DOOR BOSBRANDEN……TERWIJL DE TEMPARATUUR NIET IS VERANDERD….IS DIT NIET ”VREEMD”….
  HET ANTENNEPARK IN ALASKA WAAR DE 150 ANTENNES STAAN GEINSTALLEERD WAS EERST IN HANDEN VAN DE USA LUCHTMACHT EN TOEN OVERGEDRAGEN AAN EEN PRIVE-ORGANISATIE HET ZAL MIJ NIET VERBAZEN DAT DE ”ROTSCHILD” NU DE VERANTWOORDING HEEFT OVER DEZE PARKEN….OMDAT HET MILLIOENEN KOST OM DEZE PARKEN TE EXPLOTEREN……..AMEN…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in