In St. Gallen in Zwitserland zijn er gisteravond en vannacht hevige botsingen geweest tussen demonstranten en politie. Volgens berichten in de media waren tot 1.000 jongeren in het centrum van de stad bijeengekomen om te demonstreren tegen de beperkingen van Corona.

“We laten ons niet meer opsluiten! – Corona en de regering kunnen de pot op”, schreeuwde naar verluidt een jonge vrouw. De politie had een groot aantal manschappen uit verschillende kantons verzameld, omdat er van tevoren rellen werden verwacht. Het aanvankelijk vreedzame protest escaleerde snel. Politieagenten werden bekogeld met vuurwerk en schoten terug met rubberkogels en traangas. Volgens de stadspolitie van St. Gallen zijn er ook molotovcocktails gegooid. In totaal werden 19 mensen gearresteerd, bericht RT Duits.

Zwitserland: Meer dan 80 procent van de Somalische migranten heeft een uitkering

  Alarm van immunologen: Astra Zeneca vaccin niet effectief genoeg
Vorig artikelTwijfel over de intrinsieke kwaliteit van producten die als anti-Covid vaccins worden aangeboden
Volgend artikelMeerdere opmerkelijke rechterlijke uitspraken op één dag – Het stort in elkaar mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De jeugd in opstand! Hoera, hoera, hoera! De politie is tegenwoordig in dienst van de NWO; vandaar dat zij bij de bevolking zo welkom zijn als syphilis in een bordeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in