Zwitserland: Meer dan 80 procent van de Somalische migranten heeft een uitkering

3
5519
Somalische migranten, foto ter illustratie

Volgens een onderzoek hebben verschillende migrantengroepen van verschillende nationale origine in Zwitserland een bijstandsafhankelijkheidspercentage van meer dan 50 procent, waarbij meer dan 80 procent van de Somaliërs in het land een uitkering van de staat ontvangt.

De gegevens werden verzameld en gepubliceerd door zowel het Federale Bureau voor de Statistiek als het Staatssecretariaat voor Migratie en tonen aan dat de ongeveer 4.000 Somaliërs in Zwitserland veruit het meest geneigd zijn om gebruik te maken van overheidsuitkeringen, met 83,7 procent afhankelijk van het staatsinkomen.

Integratie is geen eenrichtingsverkeer. Vluchtelingen hebben ook een verantwoordelijkheid, zegt FDP-politicus Damian Müller in 20 Minuten.

Hoewel Somaliërs veruit de grootste ontvangers van uitkeringen zijn, hebben verschillende andere nationaliteiten ook een percentage van meer dan 50 procent, zoals Eritreeërs met 54,7 procent en Angolezen met 54 procent.

De statistieken staan in schril contrast met het aantal Zwitsers op het gebied van sociale uitkeringen, met slechts 2,3 procent van de bevolking – hoewel de Japanse burgers met slechts 0,6 procent de laagste van alle waren.

Zwitserland: asielzoekers en migranten die een uitkering gehad hebben, kunnen geen staatsburgerschap aanvragen

Zwitserland: asielzoekers en migranten die een uitkering gehad hebben, kunnen geen staatsburgerschap aanvragen

3 REACTIES

 1. Een lockdown die 2 weken zou duren is ondertussen uitgelopen tot 1 jaar.
  De niet-verkozen Vivaldi-bende (of moet ik ze de Bill Gates en NWO loopjongens van de Bilderberg-clan noemen) maken gebruik van de verkochte media om onze bevolking kapot te maken ! Heel de corona-crisis is opgeklopte paniek. In 2018 stierven er meer mensen aan de griep en dit jaar ? Niemand meer, allemaal herbenoemd naar COVID. De zelfstandigen, middenstand en KMO’s worden kapotgemaakt en overgenomen door de multinationals. De horeca, niet-essentiële winkels, sportclubs en kappers zijn inmiddels weeral 5 maanden moeten sluiten.
  Het regent zelfmoorden en euthanasie aanvragen. (maar daar schenkt onze corrupte media geen aandacht aan).
  De bevolking IS HET BEU !
  Ik ben tegen geweld maar stel vast dat er in toenemende mate gaat betoogd worden en er opstanden zullen uitbreken. Ze blijven proberen om ons met hun lockdown te onderdrukken, en wacht maar tot ze ook nog onze spaarcenten gaan stelen onder het mom van hun “Great Reset”. (Het komt dichterbij).

  Onze corrupte regering weet dat ze een grote opstand van de bevolking niet aankunnen. Er zijn ook al een aantal maatregelen die onze burgers kunnen nemen om (geweldloos) verzet te bieden tegen deze GENOCIDE. (veel bejaarden zijn overleden in de weken na de 1e en 2e vaccinatie, en die overlijdens worden dan ook nog eens als covid-overlijden genoteerd, een schande !). Zijn de vaccinaties niet de oorzaak van de toename van het aantal overlijdens ?

  Wees gerust : 20.000 boze schapen kunnen makkelijk 20 wolven ombrengen. En dat beseffen de wolven zich ondertussen ook al wel.

  HET IS GENOEG GEWEEST !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here