Uit een onderzoek van officiële gegevens van het Bureau voor Nationale Statistieken (ONS) en National Health Service (NHS) is gebleken dat sinds het begin van de verspreiding van het Covid-19 vaccin onder tieners het aantal sterfgevallen als gevolg van alle oorzaken in deze leeftijdsgroep met 47% is gestegen, bericht Theexpose.uk.

Het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) heeft op 15 juli 2021 een onafhankelijk rapport ingediend bij de Britse regering, waarin het adviseerde dat kinderen en jongeren vanaf 12 jaar met specifieke onderliggende gezondheidsaandoeningen een vaccinatie tegen Covid-19 zouden moeten krijgen.

Bron

In datzelfde rapport staat ook dat het “JCVI eerder heeft geadviseerd om alle volwassenen van 18 jaar en ouder in het VK te vaccineren tegen COVID-19, en om enkele specifieke groepen onder de 18 jaar te vaccineren”.

Het is niet duidelijk wanneer dat advies is uitgebracht, maar in het verslag staat later wel dat “jongeren in de leeftijd van 16 tot 17 jaar die een hoger risico lopen op ernstige COVID-19, zoals momenteel in het Green Book is uiteengezet, COVID-19-vaccinatie aangeboden moeten blijven krijgen”.

Officiële NHS-gegevens gevonden in de ‘Covid-19 weekly announced vaccinations 01 July 2021 – revised’ die hier kan worden gedownload en hier op de NHS-website kan worden geraadpleegd, tonen aan dat tussen 8 december 2020 en 27 juni 2021 147.123 mensen onder de 18 jaar ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin hadden ontvangen.

Bron

We kunnen bevestigen dat alle documenten die door de NHS voorafgaand hieraan zijn gepubliceerd geen leeftijdsgroep onder de 18 bevatten, dus we kunnen daarom aannemen dat de week van 20 juni – 27 juni de eerste week was dat duizenden onder de 18 het Covid-19 vaccin begonnen te krijgen, ondanks dat het advies van het JCVI waarin staat dat alle gezonde 16- en 17-jarigen een Covid-19 vaccinatie aangeboden moeten krijgen pas op 4 augustus 2021 werd gepubliceerd.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA draait zichzelf om: verwerpt resultaten COVID-antistoftest; waanzin viert hoogtij

Dus besloten we een kijkje te nemen in de officiële gegevens van het Office for National Statistics (ONS) over wekelijks geregistreerde sterfgevallen om te zien of er een toename was van sterfgevallen bij mensen tussen 15 en 19 jaar na de uitrol van het Covid-19 vaccin in deze leeftijdsgroep, en we ontdekten het volgende.

Uit de editie 2020 van “Deaths registered weekly in England and Wales”, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd, blijkt dat tussen de week eindigend op 26 juni en de week eindigend op 18 september 2020 in totaal 148 sterfgevallen zijn opgetreden onder 15- tot 19-jarigen.

Bron

Uit de edities van 2021 van “Deaths registered weekly in England and Wales”, die hier kunnen worden gedownload en hier op de ONS-website kunnen worden geraadpleegd, blijkt dat tussen de week eindigend op 25 juni 2021 en de week eindigend op 17 september 2021 in totaal 217 sterfgevallen zijn opgetreden onder 15- tot 19-jarigen.

Bron

Hieruit blijkt dat het aantal sterfgevallen tussen 19 juni 2021 en 17 september 2021 onder tieners van 15 jaar en ouder 47% hoger lag dan het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep in dezelfde periode in 2020, en de stijging van het aantal sterfgevallen begon precies op hetzelfde moment dat tieners het Covid-19 vaccin begonnen te krijgen.

Ons onderzoek van ONS-gegevens bracht ook verdere bezorgdheid aan het licht over Covid-19 sterfgevallen bij mensen tussen 15 en 19 jaar.

Uit dezelfde 2021 ONS dataset blijkt dat sinds tieners het Covid-19-vaccin begonnen te krijgen, er ten minste één met Covid-19 verband houdend sterfgeval is geregistreerd in zeven van de dertien weken tussen 19 juni en 17 september 2021. Een totaal van 8 sterfgevallen in dit tijdsbestek.

  Over de psychologie van de samenzweringsontkenner
Bron

Maar in de vijftien weken voordat tieners ouder dan 15 jaar het Covid-19 vaccin kregen, werd slechts één sterfgeval geregistreerd in verband met Covid-19 onder deze leeftijdsgroep.

Bron

Correlatie is niet gelijk aan oorzakelijk verband, maar het is uiterst verontrustend om te zien dat het aantal sterfgevallen met 47% is gestegen bij tieners ouder dan 15 jaar, en dat het aantal sterfgevallen door Covid-19 ook is gestegen bij deze leeftijdsgroep sinds zij het Covid-19 vaccin kregen, en het is misschien een toeval te veel

Het probleem waarmee we nu worden geconfronteerd is dat ongeveer drie miljoen kinderen ouder dan 12 jaar momenteel het Covid-19-vaccin krijgen aangeboden, terwijl velen het naar verluidt al hebben gehad sinds de Chief Medical Officer, Chris Whitty, het JCVI terzijde heeft geschoven en de Britse regering heeft geadviseerd alle kinderen ouder dan twaalf jaar op 13 september 2021 de Covid-19-injectie aan te bieden.

Het valt nog te bezien wat de gevolgen hiervan zullen zijn, maar wij zullen u op de hoogte houden, zodat u mensen zoals professor Chris Whitty ter verantwoording kunt roepen. Voor nu, doe wat u kunt om onze kinderen te redden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesprokenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMinister van volksgezondheid van de deelstaat Victoria: 95 procent van de gehospitaliseerde covid-patiënten is gevaccineerd
Volgend artikelStudie: COVID-19 vaccins VERHOGEN sterfgevallen en ziekenhuisopnames door COVID-19 gebaseerd op analyse van meest-gevaccineerde landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Noorwegen:

  Tot op heden zijn bijna 7,8 miljoen doses coronaire vaccins toegediend. Het Noorse Geneesmiddelenbureau heeft tot nu toe 34.493 meldingen ontvangen van vermoedelijke bijwerkingen.

  18.739 van de berichten zijn tot nu toe verwerkt. 3.023 van de meldingen van bijwerkingen zijn geclassificeerd als ernstig en 15.716 zijn geclassificeerd als niet ernstig, schrijft het Noorse Geneesmiddelenbureau .

 2. Wat mij opvalt in alle berichtgevingen van bijwerkingen dat het allemaal vanuit het buitenland komt. Waar zijn de Nederlandse bevindingen?

  groet R

  • Klopt, ‘helaas’ is het meestal nieuws uit het buitenland. Vanuit NL hoor ik weinig zulke berichten.

   Of nieuws / tips om aan fake qr codes te komen etc 😛

   • Anders……..wie weet haha.

    genoeg alternatieve websites in Nederland, maar nog nergens echt iets voorbij zien komen.

    Maar tips m.b.t. qr codes zijn welkom > Als ik ergens een postieve corona test kan krijgen, ik bied me aan haha

  • Valt mij ook op, zo erg dat ik zelfs begin te twijfelen aan de alternatieve media.
   In mijn omgeving is iedereen geprikt en niemand heeft er last of bijwerkingen van.
   En er lopen mensen tussen die altijd wat mankeren, omleidingen hebben, stents hebben, kanker hebben gehad, MS hebben en noem maar op.
   Heel vreemd dit en die knip/plak grafiekjes van het LAREB etc. die je voorbij ziet komen daar zet ik ook vraagtekens bij.

   • In mijn omgeving ook iedereen zowat gevaccineerd; bijn niemand echt horen klagen; los van spierpijn in de arm. 1 heeft bij beide prikken paar dagen wel slecht gevoeld en iemand heeft 1 erna dag niet fit gevoeld.

    Niemand heeft echter dit als bijwerking gemeld….tuurlijk het staat reeds op de bijsluiter maar toch.

    de lange termijn effecten zijn nog niet bekend natuurlijk, meeten zijn laatste jaar/half begonnen dus lastig te zeggen

   • In mijn directe omgeving ken ik drie mensen die waarschijnlijke, bijwerkingen van de injectie hebben gekregen. Eentje, twintiger heeft kort na zijn injecties een ernstige neurologische aandoening gekregen en later heeft hij er tijdelijke gezichtsverlamming bij gekregen (trekt wel weer weg en dan komt t weer). Biede bekende bijwerkingen
    Een andere, gezonde, begin 50er ligt nu in t ziekenhuis vanwege een hartaanval enkele maanden na de injectie. Ook een bekende bijwerking.
    De laatste, net 50, kreeg na elke injectie bloeduitstortingen in zijn handen (waarschijnlijk bloedstolsels). Ook een bekende bijwerking

    Of ze wat te maken hebben met de injectie zal ik nooit weten…..Maar de medische wereld wil niet onderzoeken of dat het geval is.

   • Er zijn wel degelijk mensen in NL die ineens hartinfarcten hersenbloedingen en andere opeens ziektes kregen maar wat niet gerelateerd wordt aan het vaccin

 3. De Zweedse Medische Ethische Raad, SMER, heeft er in een verklaring op gewezen dat werknemers in de gezondheidszorg en de zorg een morele verplichting hebben om zich te laten vaccineren

   • Het is mee doen anders horen we er niet bij ………. zelfde in bedrijfsleven > bedrijf x doet aan QR check…. ow dat moeten wij ook doen, want wij zijn natuurlijk ook goed bezig!

    De meeloop managers….

 4. Niemand weet wat zeker, wat ik wel zeker weet dat ik geen 3de en 4de prik ga nemen! Er is natuurlijk wel wat aan de hand, dus voorzorg en voorzichtigheid blijft belangrijk. Vooral tov dieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in