Op dinsdag 3 november lag president Trump meer dan 100.000 stemmen voor op Joe Biden in de kantelstaat Michigan. Dit leek opnieuw een solide overwinning te zijn voor president Trump in Michigan met een grotere marge dan zijn overwinning in 2016. Het tellen van de stembiljetten in Detroit, Michigan op verkiezingsavond vond plaats in het TCF Center, voorheen bekend als Cobo Hall.

Niets te zien hier. Linkse verkiezingsmedewerkers in Detroit blokkeren de ingang van het TCF Center voor Rep-waarnemers en bedekken vervolgens de ramen met karton en pizzadozen.

Dit is de locatie waar Detroit City functionarissen karton over de ramen plaatsten om te voorkomen dat de Republikeinen-waarnemers naar binnen konden kijken, waar stembureauleden militant vijandig waren tegen de Republikeinen-waarnemers, en waar honderden beëdigde verklaringen van verkiezingswaarnemers beweren dat ze getuige waren van kiezersfraude.

Tenminste drie verkiezingswaarnemers hebben in beëdigde verklaringen verklaard dat zij op 4 november ’s morgens vroeg getuige waren van voertuigen die frauduleuze stembiljetten naar het TCF Center brachten.

Michigander Shane Trejo was getuige van de Biden stembiljetten dump van 03:30 uur die Joe Biden een opvallende stijging gaf. “Er zaten duizenden stembiljetten in elke doos”, zei Trejo. “Er waren minstens 50 dozen die ik om 3:30 uur uitgeladen zag worden, ruim na de deadline van 20.00 uur waarop de stembiljetten mochten binnenkomen”.

De 03:30 uur was de eerste levering van stembiljetten sinds 22:30 uur toen 138.000 stembiljetten plotseling opdoken. Shane getuigde later dat hij zag dat het embleem en de naam van het kantoor van de gemeentesecretaris van Detroit op de witte bestelwagen stonden die met de stembiljetten kwam. De naam van gemeentesecretaris Janice Winfrey stond op het busje en een nummer dat vermoedelijk voor Janet Winfrey’s kantoor was. Trejo zegt dat de stembiljetten niet verwerkt konden worden toen ze aankwamen, dus tegen de tijd dat ze geteld waren, was er een nieuwe ploeg stembureaumedewerkers voor de dag gekomen.

  Republikein treedt op om Joe Biden voor het gerecht te brengen

Na deze stembiljetten dump nam Joe Biden de leiding in Michigan.

Shane Trejo legde uit hoe de timing belangrijk was. De Biden stembiljetten dump vond plaats aan het eind van een dienst. De stembiljetten werden niet geteld. Dus toen de nieuwe ploeg stembiljetten kwam tellen, wisten ze niet waar die vandaan kwamen.

Trejo vroeg herhaaldelijk naar deze vrachtauto aan de toezichthouders en kreeg geen antwoord.

Voormalig senator Pat Colbeck van de staat Michigan was ook aanwezig in het TCF Center op de ochtend van 4 november. Colbeck sprak met The Gateway Pundit: “Ik ging terug en was getuige van een mini-vrachtwagen, zo je wilt, met een Detroit verkiezingsbureau regalia over de hele zijkant en een voertuig ID-nummer erop… En binnenin, en dit komt in een aantal bewakingsketen discussies, was er geen indicatie dat er een Republikein en een Democraat aanwezig was tijdens de overdracht. We weten niet of ze bij een zijstraat in Coney Island nog wat stembiljetten hebben opgehaald tijdens de overdracht. We hebben geen enkele manier om die informatie te verifiëren”.

De autoriteiten en media in Michigan waren totaal niet geïnteresseerd in het natrekken van dit schokkende verhaal.

Tot vandaag heeft niemand de moeite genomen om de videobeelden van het TCF Center van de verkiezingsnacht te bekijken.

The Gateway Pundit vroeg de TCF video al in december. Het TCF Center probeerde hun meer dan  22.000 dollar te rekenen voor één dag video. Ze vroegen om twee uur video. Afgelopen vrijdag kregen ze de gevraagde video toegestuurd.

Sinds vorige week hebben ze de honderden uren aan beveiligingscamerabeelden van het TCF Center op de ochtend van 4 november doorgespit. En wat ze gevonden hebben is een politieke bom.

  New York Times vertelt lezers: Denken is gevaarlijk, geloof gewoon wat we schrijven

Op 03:23 uur komt een wit busje, geregistreerd op naam van Detroit, de poort van het TCF Center binnenrijdten

Om 03:25 uur ontdekten ze videobeelden van een tweede camera, waarop te zien is hoe drie personen meer dan 50 dozen met stembiljetten uitladen in een gang in het TCF-gebouw en net buiten de telkamer.

De stembiljetten werden vervolgens op karretjes naar de stembiljettelkamer gereden.

Op de video is te zien dat het busje het centrum ongeveer 25 minuten later verlaat.

Het busje keerde een uur later terug, reed het TCF Center weer binnen en laadde nog meer dozen met stembiljetten uit.

Het witte busje werd bij beide stembiljettenleveringen begeleid door een zwarte sportwagen.

Het witte busje mocht door een elektronische poort het TCF-complex binnen.

Dit is videobewijs van de fraude in Detroit, Michigan. Het is precies zoals de Republikeinse waarnemers het in november beschreven.

Hier is hun video over de verkiezingsfraude in het Detroit TCF Center op de verkiezingsavond:

Vorig artikelReeds 143 Britten stierven kort na de Covid-19 vaccinatie, maar vaccins “speelden geen rol”, zeggen toezichthouders
Volgend artikelOuderen die sterven na Covid-vaccin bestempeld als natuurlijke oorzaak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Zelfs dat bewijs is niet nodig; 138 millioen geregistreerde kiezers–maar 155 millioen uitgebrachte stemmen….

  En dan zijn er nog gekkies die geloven dat de slapende kinderlikker echt met stemmen gewonnen heeft…

  Zoals Stalin zei; niet de stemmers zijn van belang, maar de tellers van de stemmen.

 2. Bij een coup d’état stellen de meeste mensen zich Zuid-Amerikaanse toestanden voor waarbij opstandige militairen met tanks het parlement en andere regeringsgebouwen in de hoofdstad gaan bezetten.
  Bij ons in het Westen wordt een staatsgreep echter veel subtieler uitgevoerd via heimelijke infiltratie van de instellingen en via manipulatie in de mainstream media en het onderwijs en verkiezingsfraude, zodanig dat de bevolking zelfs niet eens beseft dat er in feite een staatsgreep plaatsgevonden heeft.

 3. Waarom doen de Republiekeinen niets met dit materiaal?
  Stap ermee naar het Opperste Gerechtshof!!!!
  Of naar een Grondwettelijk Hof!!
  En laat de Hond Biden in het stof bijten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in