Bijna ongelofelijke scènes bereiken ons momenteel vanuit Groot-Brittannië. Net als in een dystopische science fiction film worden mensen daar massaal verwerkt in zogenaamde “vaccinatiestraten”. De onmenselijke behandeling tijdens het vaccinatieproces doet denken aan die van landbouwhuisdieren.

Vaccinatie direct in de auto, zonder hygiënische maatregelen

Zoals u kunt zien komen mensen met de auto aanrijden en jagen klaarblijkelijk leken de injecties in de bovenarmen van de mensen, rechtstreeks door het open raam de auto in. Er is geen medisch medisch personeel of andere medisch uitziende apparatuur te zien. Bovendien worden de plekken op de bovenarmen noch voor noch na de vaccinatie gedesinfecteerd.  De werkwijze van de het injecteren suggereert ook dat de naald niet in de spier komt waar deze zou moeten komen.

De gelaatsuitdrukking van de gemaskerde gevaccineerde mensen ziet er droevig uit, bijna depressief. Zo zien mensen er tenminste niet uit die net een vermeende levensreddende service hebben gekregen. Kijk zelf maar:

Kasim K. breekt in bij begrafenisonderneming en vergrijpt zich aan een lijk

  Arts met biowapenexpertise noemt Covid-19 injecties "bewapende medicijnen"
Vorig artikelHet vertrouwen in de media blijft afnemen
Volgend artikelEen week na de vaccinatie – VS: Verpleegkundige positief getest op SARS-CoV-2
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. PROEFAPEN IN ENGELAND .. CORRECTIE: NEDERLAND

  ‘Op drie locaties in Nederland worden nog altijd apen gebruikt in dierproeven. Zij zitten op dit moment opgesloten in de volgende proefdiercentra: Het Nederlands Herseninstituut in Amsterdam, Het BPRC in Rijswijk en het Erasmus MC in Rotterdam. In Tilburg is er een apenhandelaar genaamd Hartelust gevestigd die apen verkoopt aan dierproefcentra. Animal Rights wil herplaatsing van de apen en een volledig verbod op dierproeven.

  In het proefdiercentrum van het Nederlands Herseninstituut worden dorstige resusapen in stoelen vastgebonden en gedwongen mee te werken aan hersenexperimenten. De dieren krijgen vooraf amper wat te drinken en worden tijdens de experimenten met een druppel water of sap beloond wanneer zij een handeling goed verrichten. Uit publicaties 1 2 blijkt dat waterrestrictie een zeer gebruikelijke methode is om apen te dwingen taken uit te voeren.

  Tijdens het experiment zelf worden apen afgezonderd in een verduisterde, geluidsdichte ruimte waar ze naar beeldschermen moeten kijken en geluiden te horen krijgen. Om te verhinderen dat de apen hun blik afwenden van het beeldscherm worden ze vastgebonden in primatenstoelen, waarbij ook hun kop is gefixeerd. De onderzoekers bestuderen de activiteit van de visuele en auditieve hersendelen bij de apen. De studies duren vele jaren.

  In 2017 zijn in het BPRC in totaal 315 apen gebruikt in experimenten. 137 van die dieren stierven daarbij.

  Het Erasmus MC voert vele virologische experimenten uit op java-apen (en andere dieren).

  In de afgelopen decennia zijn er verschillende laboratoria gestopt met het gebruik van apen in experimenten. Na een jarenlange campagne stopte de Radboud Universiteit in Nijmegen met apenexperimenten eind 2016. De laatste twee apen werden ondergebracht bij Stichting AAP. Andere laboratoria die stopten met invasieve experimenten zijn TNO, RIVM, MSD en de Universiteit Utrecht.’

  https://www.animalrights.nl/vervang-dierproeven/proefapen-in-nederland

  Men schijnt te hebben geluisterd naar het dringend verzoek in bovenstaande titel in de link.

  Laten we ook deze ploeg in de gaten houden en laten juristen met eenzelfde mindset deze ploeg gaan versterken. Er komen een reeks rechtszaken aan waarin de machtgrijpers ter verantwoording worden geroepen. https://viruswaarheid.nl/

  De verplichtstelling van dit Cov-ID vaccin welke geen vaccin is maar een GEN ’therapie’ en welke neerkomt op genetische manipulatie (eugenetica) is volkomen ILLEGAAL. Het zogenaamde vaccin/gen-therapie is vrijgegeven om de EXPERIMENTELE FASE in te gaan. Hieraan zouden slechts PROEFPERSONEN op VRIJWILLIGE EN GOED GEÏNFORMEERDE BASIS ….

 2. Ik vraag me af hoe die’verplegers”betaald worden: per stuk neem ik aan. Ik neem aan, minimaal 10 euro per “vaccinatie. lijkt meer een actie van nabestaanden van het Ëinsatz commando”.

  Zlefde doel: uitroeing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in