De advocaat Winfried Schmitz heeft al meerdere malen naam gemaakt met zijn sensationele aangiftes. Nu heeft hij opnieuw strafrechtelijke vervolging ingesteld – tegen Bondskanselier Angela Merkel en alle leden van de federale en deelstaatregeringen, en tegen alle medewerkers van alle andere Duitse federale en deelstaatautoriteiten/agentschappen die betrokken waren bij de implementatie/uitvoering van de uitbreiding van het 5G-mobiele communicatienetwerk. Schmitz dient ook een strafrechtelijke aanklacht in voor het bagatelliseren van de gevaren van 5G en het stellen van veel te hoge limieten voor de uitbreiding van het 5G mobiele communicatienetwerk.

Schmitz noemt als reden hiervoor de mogelijke strafbare feiten zoals “in het bijzonder de verdenking van genocide, misdaden tegen de menselijkheid, moord door actief handelen en nalaten, opzettelijk doden door actief doen en nalaten, gevaarlijk en ernstig lichamelijk letsel in het ambt door actief handelen of nalaten, ambtsdwang door actief handelen of nalaten, het plegen van strafbare feiten en mishandeling van personen door actief handelen of nalaten”.

Schmitz benadrukt dat de strafrechtelijke klacht door talrijke mensen wordt gesteund en is doorgestuurd naar de procureur-generaal. De advocaat roept op tot deelname aan de strafklacht en presenteert op zijn website een formulier dat hiervoor gebruikt kan worden. Schmitz beschouwt de geënsceneerde Coronapandemie als “waanzin”, die zeker een “methode” heeft en bedoeld is om de realisatie van “onredelijke doelen” te dienen. Schmitz gaat er in eerste instantie van uit dat de Corona-enscenering bedoeld was om de lang geleden aangekondigde economische crisis te verdoezelen, om zo te kunnen afleiden van de werkelijke oorzaken, schrijft het Duitse nieuwsportaal Watergate.

  Bijna de helft van alle Amerikaanse gezondheidswerkers wijst Covid-19-vaccins om zinnige redenen af

In de loop van de tijd kwam echter het besef naar voren dat er tal van aanwijzingen zijn dat deze “nep-demie” en de snelle parallelle uitbreiding van het 5G mobiele netwerk eigenlijk veel meer doelen nastreven: “de permanente opschorting van alle basis- en mensenrechten, een totale en technisch geperfectioneerde controle op de opbouw van een mondiaal communisme onder de heerschappij van superrijke globale ondernemingen en technocraten, gepaard gaande met bevolkingsvermindering en onderwerping van de massa’s”, aldus Schmitz.

Schmitz is van mening dat er veel concrete aanwijzingen zijn van het vermoeden van genocide door Merkel & Co. Deze verdenking moet worden geformuleerd en openbaar worden gemaakt, zodat het bewustzijn van de mensen kan worden wakkergeschud en dit onmenselijke beleid eindelijk kan worden gestopt. De verwerking van de gebeurtenissen moet plaatsvinden in de vorm van een strafrechtelijke klacht, vooral omdat 5G al op 17 junie 2020 werd geactiveerd met gevolgen voor miljoenen mensen.

Schmitz is zich bewust van het feit dat de federale procureurs-generaal gebonden zijn aan instructies, d.w.z. niet onafhankelijk zijn. Toch moet het volk actief worden en wie nu zwijgt, heeft deels schuld, aldus Schmitz.

De strafrechtelijke aanklacht van advocaat Winfried Schmitz: Strafanzeige gegen 5G – den wohl fatalsten Versuch von Wissenschaftsbetrug und Vertuschung des 21. Jahrhunderts

De totale dictatuur: Merkelregime bedreigt Coronacritici met ontheffing van het ouderlijk gezag

Vorig artikelMan die weigert om een mondkapje te dragen vecht zijn weg door Walmart
Volgend artikelBurnley supporter achter de White lives matter-coup: “Ik verontschuldig me aan fucking niemand”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Neem dat gevaarlijke vrouwmens ogenblikkelijk in arrest wegens “gevaar voor vlucht”. Ze zal proberen onder te duiken bij haar kontlikkertje Pinokkio Rutte.

 2. Wouter Raatgever doet aangifte tegen coronamoordbestuurders en richt nieuwe beweging op – 13/06/2020
  Blue Tiger Studio

  ‘Afgelopen week probeerde Wouter Raatgever aangifte bij de politie te doen met een aanklacht van 400 pagina’s tegen de moordmachine van de overheid. Hij maakte er een filmpje van hoe de aangifte niet opgenomen ging worden, wat viraal ging. Hij roept u op om deze uit te printen en ook bij de politie aangifte te gaan doen.
  Vandaag zit hij in Blue Tiger Studio om zijn aangifte toe te lichten en en passant een nieuwe beweging aan te kondigen die hij samen met jurist Peter Baars opricht, ‘De Gulden Middenweg’, naar het Duitse voorbeeld Neue Mitte van Christoph Hörstel. En ook de heren Baars en Hörstel zijn gasten in deze talkshow die niets onbesproken laat. Wouter, Peter en Christoph zagen gedrieën de hele bestuurscultuur om!’

  mail de Gulden Middenweg: [email protected]

  https://www.youtube.com/watch?v=j2Xaf5BOTyM

 3. Ook in Nederland zijn al rechtszaken opgestart tegen Rutte en de zijnen, en tegen de Telecomindustrie. Zie: BondOverheidszaken. Een zeer gewenste en zuivere actie.

  • Deze rechtszaak is al verloren bij de start rechters zijn zo corrupt die laten hun eigen moeder nog vermoorden voor een functie hoger te komen alleen al van rechtspraak kom ik al aan het kotsen.

 4. Het is de Duitse regering die voor 70-80% ICNIRP financiert. ICNIRP bepaalt de internationale EMF veiligheidsrichtlijnen.
  Zie: Microwave News – https://microwavenews.com/short-takes-archive/germany-supports-icnirp
  De ICNIRP EMF richtlijnen zijn slim misleidend, en vooral telecomindustrie-vriendelijk. Er is een belangverstrengeling aangetoond tussen de telecom industrie, WHO, en ICNIRP, maar ook dus met Duitsland, die ICNIRP financiert. Ook WHO hanteert de richtlijnen van ICNIRP. Dit betekent letterlijk dat Duitsland de wereld regeert. Via ICNIRP.

  Voor alle info over ICNIRP: een verzameling van wetenschappelijke documenten en artikelen, documentaires: https://multerland.wordpress.com/2019/06/02/icnirp/

  Kennis is macht. De vijand leren kennen is de enige weg om de vijand te kunnen elimineren. Niet via wapens maar via waarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in