Een man uit Florida, VS, die weigerde een mondkapje te dragen voordat hij een Walmart binnenging, vocht zich letterlijk een weg door de winkel nadat een werknemer hem de toegang ontzegde.

De video, die op het moment van schrijven meer dan 11 miljoen keer is bekeken, toont een grijsharige man die met een werknemer van de winkel op zaterdag vecht – dezelfde dag werden de mondkapjes verplicht in Orange County, meldt WDBO.

Duitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in

  Trailer voor het nieuwe "Call of Duty" computerspel waarschuwt voor cultureel marxisme
Vorig artikelItaliaanse imam: “Christelijke vrouwen zijn onze prooi!”
Volgend artikelRechtszaak tegen Angela Merkel wegens deelname aan volkerenmoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Ik heb tegenwoordig bijna elke keer wel bijna ruzie in een supermarkt.
  Door al die zeurders over het bedenksel 1,5m afstand. Veel oudere zijn hier mee bezig.
  Ze bedenken zelf regeltjes, gaan 5m van andere afstaan, maken onnodige opstoppingen.
  Als het echt heel erg vervelend wordt of erg druk is, zet ik een masker op.
  Dan is echt elk gezeik meteen afgelopen, al ga je vlak naast ze staan.

  Het wordt tijd dat ze met al poppenkast eens op houden, het wordt nu echt vervelend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in