Rechtbank veroordeelt Frankrijk: Migranten ontvangen elk meer dan 10.000 euro aan schadevergoeding

2
Roma shantytown in St-Denis, Frankrijk, bij Paris © sebastiensecret / Wikimedia (CC BY 3.0)

In totaal hebben vijf asielzoekers uit Afghanistan, Georgië, Rusland en Iran de Franse staat aangeklaagd omdat zij na hun aankomst in het land enkele maanden zonder financiële of materiële steun moesten leven. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) heeft drie van de eisers in het gelijk gesteld en verklaard dat hun behandeling “vernederend” was en een “gebrek aan respect voor hun waardigheid” vertoonde.

De Franse autoriteiten “waren hun verplichtingen jegens verzoekers krachtens het nationale recht niet nagekomen”. Frankrijk moet nu de invasiërs elk tussen de 10.000 en 12.400 euro betalen.

De Franse staat mag hopen dat de klagers geen navolgers vinden. Vooral aan de rand van Parijs liggen grote illegale kampen van meestal meer dan 1.000 migranten die zich in de buurt van de snelwegen bevinden. De politie is niet in staat om de situatie het hoofd te bieden: hoewel ze regelmatig worden geëvacueerd, worden deze kampen voortdurend opnieuw opgebouwd.

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen

  Nog een groep Franse militairen publiceert open brief met kritiek op de schijndemocratie - politici zijn marionetten van globalistische elites
Vorig artikelKathedraal in Engeland: Laatste Avondmaal met draaideurcrimineel George Floyd als Jezus
Volgend artikelIslamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen jachtgedierte voor moslimmannen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Super, geef ze nu nog een eigen huis, een Audi of Bmw, goed pensioen, en 1 of meerdere van onze vrouwen, wat een waanzin, komen godverdomme ongevraagd en illegaal naar hier. Wat een wereld.

  2. Ik begrijp er geen ene moer meer van.
    Uit Georgië, Rusland en Iran komen die parasieten, in géén van die landen woedt een oorlog, dus……………..terug met dat zootje.
    Nu begrijp ik waarom Frankrijk zit te azen op óns geld, daar willen ze natuurlijk de illegale “vluchtelingen” mee betalen.
    In de EUSSR is de “leiding” totaal gek geworden, voor zover ze dat al niet wáren !
    Hoe lang laten wij, de betalers, dit nog gebeuren ??!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in