De aartsbisschop van Canterbury heeft voorgesteld om de afbeelding van Jezus Christus, de profeet van het christendom, als een blanke “in het algemeen te heroverwegen”. Onmiddellijk gingen ze in de St. Albans Kathedraal aan de slag en decoreerden het altaar met een afbeelding waarop Jezus Christus erg lijkt op de notoire zware crimineel George Floyd die overleed in de VS.

Steeds meer eisen van de linkse blankehaters zijn gericht op de religieuze traditie die voor veel mensen belangrijk is. Wereldwijd is de traditie ontstaan om de Verlosser van het christendom, Jezus Christus, altijd zo uit te beelden dat hij lijkt op de mensen in de betreffende regio. Zo kun je in Azië voorstellingen van Jezus vinden met Aziatische gelaatstrekken en in Afrika voorstellingen van Jezus die een zwarte Jezus laten zien. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de respectieve etnische groepen zich in de afbeeldingen kunnen vinden en daarmee kunnen identificeren, schrijft auteur Willi Huber op Wochenblick.

Kerkleider: “Witte Jezus heroverwegen”

Het feit dat Jezus in Groot-Brittannië als blanke wordt afgeschilderd is al eeuwenlang geen probleem. Er moest eerst een zware crimineel, die onder andere een zwangere vrouw een pistool in haar maag duwde en haar bruut mishandelde, in politiebewaring sterven, zodat de Kerk van Engeland de voorstelling van de blanke Jezus “in het algemeen” heroverweegt. Dit werd onlangs geëist door Justin Welby, de aartsbisschop van Canterbury, die het geestelijk hoofd van de Kerk van Engeland is. Afgezien van de gehanteerde Marxistische ontledingspraktijk lijkt hier weinig logica in te zitten.

In de traditierijke kathedraal van St. Alban krijgt een afbeelding met een “zwarte Jezus” nu een “ereplaats op het altaar”. De afgebeelde persoon lijkt erg op de zware crimineel George Floyd, die in de VS is overleden. De kunstenares, Lorna May Wadsworth, legde uit dat een in Jamaica geboren man als haar model diende.

  Woede over 'niet reanimeren'-mededelingen voor Covid-patiënten met leermoeilijkheden

St. Albanus stierf als martelaar voor zijn geloof

De kathedraal werd in 793 gebouwd ter ere van de eerste christelijke martelaar van Engeland, de huidige vorm werd herbouwd van 1077 tot 1893. De heilige Albanus van Engeland werd slachtoffer van de vervolging van christenen in het Romeinse Rijk, hij stierf voor zijn geloof. In Jamaica is ongeveer tweederde van de inwoners lid van een van de vele protestantse kerken. Dit als gevolg van de Britse koloniale overheersing.

Black Lives Matter valt nu ook christelijke beelden en kerken aan

Vorig artikelAntiblanke demonstranten blokkeren de snelweg – omgekegeld door auto
Volgend artikelRechtbank veroordeelt Frankrijk: Migranten ontvangen elk meer dan 10.000 euro aan schadevergoeding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Vergis u niet. De terugkeer van Jezus zal niet in het geheim gebeuren, ergens achteraf in een grot, zonder dat iemand ervan af weet. Jezus Christus zal letterlijk terugkomen naar de stad Jeruzalem, naar de top van de Olijfberg, en beginnen de hele aarde te regeren! Er zal een goddelijke wereldregering zijn. Wat een schok zal dat zijn voor de hele mensheid!

  2. Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt? Het moet toch niet veel gekker worden! Ik wist wel dat links niet spoorde maar dat zo gek waren wist ik nog niet eens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in