Een noodsignaal, dat laat zien hoe ver de islamisering dankzij de ongecontroleerde immigratie en de welkomstcultuur in sommige Europese steden is gevorderd, komt uit Wenen. In een interview met ‘oe24’-hoofdredacteur Niki Fellner en de linkse activiste Lena Jäger vertelt Marcus Franz over Weense vaders die hoofddoeken geven aan hun dochters, zodat ze in bepaalde wijken van Wenen niet als autochtone Oostenrijkers, maar als moslimvrouwen worden beschouwd. De reden hiervoor is de massale seksuele intimidatie door voornamelijk illegale immigranten.

Zoals het voormalig lid van de Nationale Raad van de Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP) en arts Marcus Franz in het oe24.tv-interview uitlegt, kent hij persoonlijk vaders die in “probleemgebieden” hun dochters een hoofddoek geven, zodat ze niet als Oostenrijkers worden beschouwd en zodanig worden beschermd tegen intimidatie. Volgens Franz wordt vooral het 15e district van Wenen getroffen. Het zogenaamde ‘Rudolfsheim-Fünfhaus‘, een 19e eeuwse arbeiderswijk grenzend aan het westelijke stadscentrum, is altijd al multicultureel geweest in de  Oostenrijkse multi-etnische deelstaat. Volgens Wikipedia is het aandeel buitenlanders 42,3 procent. Reeds in 2001 was 35 procent van de bevolking niet in Oostenrijk geboren. De meeste immigranten kwamen uit Servië, Kroatië, Polen maar ook uit Turkije. Op een gegeven moment kwamen er ook ‘anderen’, en nu is de stemming hevig omgeslagen.

Er vinden constant Micro-agressies plaats. De meisjes worden lastiggevallen, ze worden anders dan we gewend zijn met ongezonde agressie lastiggevallen, en de meisjes, de jonge vrouwen en ook de oudere vrouwen zijn gewoon bang”, zegt Franz.

Volgens Franz zijn deze dingen bij de bevolking waarneembaar. Vooral wanneer je in een sociaal beroep werkt. Franz benadrukt dat men een duidelijk onderscheid moet maken tussen degenen die nieuw zijn en “degenen die hier al lange tijd zijn”.

“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”

Horrorstraffen in Oostenrijk moeten verplichte vaccinatie afdwingen - 3.600 tot 7.200 euro geldboete, vier weken gevangenisstraf

3 REACTIES

  1. Uit schrik, gemakzucht, het correct zijn, geen aangeleerde weerbaarheid, en de lafheid van de meeste mannen gaat dit in heel Europa gebeuren, niet te geloven, en het gaat maar door. Eerlijk gezegd verlang ik naar de jaren 30 van de vorige eeuw.

  2. islamitische varkens wijgeren in Europa en eruit zetten.
    Als zij zo zijn bij de grens wijgeren.
    In Keulen snijd een Syriër z’n vrouw en twee kinderen de keel door mag niemand weten want ze zijn zo leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here