Een squadron van de Amerikaanse zesde vloot (headerafbeelding, linksboven) stoomt nu naar de oostkust van de Middellandse Zee, na de ongebruikelijke missie afgelopen donderdag van een P-8 vliegtuig van de Amerikaanse marine om de operationele staat van paraatheid van de Russische vloot bij Tartous in Syrië te controleren (rechtsboven).* schrijft John Helmer.

Tussen 18 augustus en 1 september voer het Sovjet-vliegdekschip Moskva door de Turkse Straat naar de Middellandse Zee, vergezeld door twee geleide-raket destroyers. In de daaropvolgende zeven dagen verzamelde de Sovjetmarine bijna zeventig oppervlakteschepen – met ontelbare onderzeeërs – en plaatste zich tussen het Griekse eiland Kreta en het punt op de Libische kustlijn waar de Libische en Egyptische grens in zee uitlopen. Dat was vierenvijftig jaar geleden, in 1969 (headerafbeelding, onderaan).

Ogenschijnlijk was de Sovjetoperatie bedoeld om een amfibische troepenlandingsoefening van Sovjet-, Egyptische en Syrische troepen af te schermen. In feite beschermde het marinescherm de Libische legerkapitein Muammar Kadhafi en een dozijn onderofficieren toen zij op 1 september 1969 met succes het regime van de Libische koning Idris omver wierpen en een einde maakten aan de Amerikaanse bezetting en controle van Libië via de luchtmachtbasis Wheelus.

Kan de Palestijnse operatie, Operatie Al-Aqsa Flood, die Hamas-troepen zaterdagochtend begonnen, lang genoeg doorgaan om de strijdkrachten van de Arabische staten, de Iraanse, Amerikaanse en Russische strijdkrachten erbij te betrekken, om uit te draaien op een nieuwe oorlog der werelden, zoals de oorlog van de VS en de NAVO tegen Rusland op het Oekraïense slagveld? Zal de Amerikaanse strijdmacht, met inbegrip van het vliegdekschip USS Gerald Ford en zijn vijf kruisers en torpedojagers, Israël afschermen terwijl het noodaanvoer van Amerikaanse wapens en munitie beveelt? Zal het proberen om de Arabische kust te blokkeren – Syrië, Libanon, Gaza, Egypte – om te voorkomen dat bevoorradingskonvooien uit Turkije of Iran de Palestijnen helpen?

“Dit is de dag van de grootste strijd om de laatste bezetting en het laatste apartheidsregime op aarde te beëindigen,” heeft de militaire commandant van Hamas, Mohammed Deif, verklaard.

  Video's: Hamas vernietigt Israëlische tanks (en soldaten)

Is dit de laatste Israëlische oorlog van “machtige wraak”, zoals premier Benjamin Netanyahu heeft verklaard, die alle Palestijnen in Gaza dwingt om “nu te vertrekken”, en in de woorden van de woordvoerder van de Israel Defense Forces (IDF), “een einde te maken aan de enclave Gaza”?

Is dit de uiteindelijke Joodse oplossing om de Arabieren uit het gebied te verwijderen volgens de Basic Law, geratificeerd door het Israëlische Hooggerechtshof in 2021, die de overname van Palestijns gebied legaliseert als een “natuurlijk” Joods recht. “De Staat Israël is de natiestaat van het Joodse Volk,” verklaart de grondwet die in 2018 door de Knesset werd aangenomen, “waarin het zijn natuurlijke, culturele, religieuze en historische recht op zelfbeschikking realiseert. De uitoefening van het recht op nationale zelfbeschikking in de Staat Israël is uniek voor het Joodse Volk”; en “de Staat beschouwt de ontwikkeling van Joodse nederzettingen als een nationale waarde, en zal handelen om de vestiging en versterking ervan aan te moedigen en te bevorderen.”

Is deze rassenoorlog – is het nu de oorlog der werelden?

Luister naar de discussie van een uur met Chris Cook op Gorilla Radio’s Gaza Special die zondagavond uitgezonden werd:

Het verhaal van de Sovjet marineoperatie van augustus-september 1969, met steun van president Gamal Abdel Nasser van Egypte, wordt in het boek verteld:

Uit de inleiding van het boek: “Voordat de Amerikaanse regering ten strijde trok tegen de Russen in Europa, na het einde van de Sovjet-Unie in 1991, oefenden ze in het Midden-Oosten op de Arabieren. De methoden en doelwitten zijn hetzelfde.” Gepubliceerd op 23 februari 2022. Rechts: De speciale relatie van president Poetin met premier Netanyahu werd officieel Kremlinbeleid nadat de IDF de oorzaak was van het neerschieten van het Russische Ilyushin-20 verkenningsvliegtuig voor de Syrische kust, op 17 september 2018, waarbij de 15-koppige bemanning om het leven kwam. De Russische minister van Defensie Sergei Shoigu zei destijds namens de Generale Staf: “De verantwoordelijkheid voor het neerhalen van het Russische vliegtuig en de dood van de bemanning ligt uitsluitend bij Israël. … wij behouden ons het recht voor om vergeldingsmaatregelen te nemen.” De Generale Staf behoudt zich nog steeds het recht voor om stappen te ondernemen. Lees meer.

  VIDEO: Wat gebeurde er werkelijk op 7 oktober? (Nederlands transcript)

Vanaf maandagochtend, Moskouse tijd, heeft het Kremlin geen telefonische of andere communicatie bekendgemaakt tussen Poetin en Arabische, Iraanse, Turkse of Israëlische functionarissen. Op zaterdagmiddag, meer dan twaalf uur na het begin van de gevechten, werd een communiqué van het Kremlin vrijgegeven waarin Poetin een ontmoeting had met de Kazachse president Kassym-Jomart Tokayev en uitgebreid sprak over bilaterale gasleveringsprojecten en “strategische samenwerking en betrekkingen tussen onze staten… op de meest uiteenlopende gebieden”.

Tegelijkertijd werd zaterdagmiddag besloten dat de enige officiële verklaring over de oorlog die de stilte van het weekend zou doorbreken, zou worden vrijgegeven door de woordvoerder van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. “Wij,” zei Maria Zakharova, “roepen de Palestijnse en Israëlische partijen op om een onmiddellijk staakt-het-vuren in te stellen, af te zien van geweld, terughoudendheid te betrachten en met de hulp van de internationale gemeenschap een onderhandelingsproces te beginnen dat gericht is op het tot stand brengen van een alomvattende, duurzame en langverwachte vrede in het Midden-Oosten.” Zakharova noemde de militaire stappen van de VS geen escalatie van het conflict.

Om het “gelijkwaardigheid”-beleid van het Kremlin en het Ministerie van Buitenlandse Zaken ten opzichte van de Palestijnen te volgen, klik om het archief te lezen.

Van 2010 tot 2018 probeerde het Netanyahu-regime de identiteit van de Israëlische staat en de ideologie van het zionisme met het Joodse geloof en de religieuze gemeenschap vast te leggen in de grondwet van Israël. De eerste poging haalde het niet bij de stemmen in de Knesset, de wettelijke ratificatie en de steun van de Joodse diaspora; het was niet het enige geval in die periode.

  Na het zien van DIT, begrijp ik nu waarom zovelen "Pro-Israël" zijn

In 2018 probeerde Netanyahu het opnieuw, en op 8 juli 2021 besloot het Israëlische Hooggerechtshof dat deze maatregel grondwettelijk was in het land.

Bron: https://perma.cc/9PZN-DJGY

De briefing paper van de US Library of Congress, die volgde op de Israëlische rechterlijke bekrachtiging in juli 2021, kan hier volledig worden gelezen.

In praktisch effect en politieke toepassing zijn gelijkwaardigheid en identiteit gecreëerd tussen Joden, de gemeenschap van aanhangers van het Jodendom, de Israëlische staat en zijn ideologie. Kritiek op Joden, op veel plaatsen antisemitisme genoemd, is identiek gemaakt aan kritiek op de staat Israël, antizionisme genoemd. Sinds Netanyahu zijn Basic Law wet heeft aangenomen, is de gelijkstelling van antizionisme met antisemitisme een rassenmisdrijf geworden in veel rechtsgebieden in de wereld, van Londen tot Miami en Melbourne.

Het militaire gevolg is dat de rassenoorlog van de staat Israël en het Joodse volk tegen de Palestijnse Arabieren en moslims de grondwettelijke plicht is geworden van de IDF en haar militaire bondgenoten en leveranciers.

[*] De detectie en het in kaart brengen van de patrouille van de Amerikaanse marine die de Russische marinebasis in Tartous als doelwit had op 5 oktober, 36 uur voor Operatie Al-Aqsa Flood, werd gemeld door de website Italian Military Radar, italmilradar.com.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Deze verdorven wereld – Vallen voor de nieuwe trend is net zo makkelijk als de normies het laten lijkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3
Volgend artikelRuslands tegenoffensief op het Donbass front versneld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. De vastberaden stappen van de Palestijnen zijn een volkomen legitieme verdediging tegen zeventig jaar bezetting en verschrikkelijke misdaden van het onrechtmatige Zionistische regime”, luidde de verklaring. Ook werd in de verklaring uitgesproken dat Iran de Palestijnen zonder voorbehoud zou steunen. “Maar we zijn niet betrokken bij het Palestijnse antwoord, dat door Palestina zelf werd uitgevoerd.” aldus Iran, welke zich niet laat verleiden tot een wereldoorlog al zouden ze dat beter wel kunnen doen.. Want de Israëlische zionistische dictatuur dient te stoppen!!!

  • Rusland heeft de hele planeet laten zien dat je de satanisten moet verleiden om al hun kruit te verschieten voordat je tegenaanvallen doet. En het lijkt mij dat ze in het midden oosten inmiddels ook doorhebben dat het westen een aantal agenda’s afdraait en dat het midden oosten beter niet zomaar aan het uitgelokte spel kan meedoen.

 2. Bodemloze put conflicten! Beide kanten in dit eeuwigdurende zeikverhaal sporen niet….het smalle pad van de gulden middenweg, daar probeer ik mezelf staande te houden. Wat een idiote tijd ..

 3. In elke serieuze strategische calculus verwijst de “ Samson Option ” niet alleen naar een laatste redmiddel van pure nationale wraak, maar naar een doelgerichte reeks specifieke operationele bedreigingen. Bij onderzoek samen met Israëls nog steeds opzettelijk dubbelzinnige nucleaire strategie ( een doctrine die gewoonlijk Israëls “ bom wordt genoemd in de kelder ” ), het wordt duidelijk dat deze zorgvuldig vormgegeven dreigingshoudingen zijn ontworpen om de Israëlische nucleaire afschrikking te versterken. Elke dergelijke verbetering zou inderdaad de meest voor de hand liggende doctrine zijn raison d’être. Maar zijn er verdere stappen die de effectiviteit van de Samson Option in deze context zouden vergroten?

  Er is meer. Omdat strategische crises in andere delen van de wereld ooit “ ” zouden kunnen overspoelen in het altijd onvoorspelbare Midden-Oosten, zouden toegewijde strategische planners in Tel Aviv al hun voorbereidingen moeten beginnen om “ Samson te denken.” Dit is met name het geval waar de mogelijke “ -pil ” betrekking zou kunnen hebben op de dreiging of het daadwerkelijke gebruik van kernwapens.

  In die gevallen met betrekking tot Samson en Israëlische nucleaire afschrikking, zouden alle herkenbare nucleaire voorbereidingen met het laatste redmiddel de voorkeursopties van Israël kunnen versterken door een bijzonder gewaagde nationale bereidheid vermoedelijk existentiële risico’s te nemen.

  Het gebruik en of is aan de orde zou mij niet verbazen als de Samson Option als een volgende stap ondernomen gaat worden .

 4. Iedereen denk dat dit als een verrassing kwam, maar het is al honderd jaar geleden gepland door Albert Pike. Drie wereld oorlogen zijn er nodig voor het New World Order project. Lees was Albert Pike plande voor wereld oorlog drie.

  Albert Pike in 1871.
  De Derde Wereldoorlog zal ontstaan door het tegen elkaar opzetten van Zionisten en de Islam, doel is dat beiden elkaar zullen vernietigen. Andere landen zullen worden meegesleurd in het conflict en het eindresultaat zal zijn totale uitputting, chaos, zowel politiek, economisch als spiritueel. Uit deze chaos zal dan uiteindelijk de New World Order verrijzen.

  • We worden al duizenden jaren op deze manier door deze sekte bespeeld en uitgebuit. Toen wij nog niet konden lezen (omdat zij dat verboden) wisten zijn bepaalde dingen waarmee ze ons wijsmaakten dat zij de grote zieners/wijzen met superkrachten waren… ze hebben ons door de eeuwen heen altijd net wat dommer dan hen gehouden om ons eenvoudig de baas te blijven. Duizenden jaren hetzelfde kunstje… wij een beetje dommer dan zij, zodat wij altijd als kleine kinderen manipuleerbaar blijven.

   Alle mensen moeten zelf veranderen om te beseffen dat we 1 en dezelfde vijand hebben. En we weten allemaal wel wie dat zijn. WIJ zijn niet elkaar vijanden, onze ‘leiders’ maken ons tot vijanden. Wie geen eenheid probeert te creëren onder mensen, is de vijand van de mensheid. En die wezens zijn overal en op elk level… de stille meerderheid die geen vijanden wil zijn van elkaar moet gaan opstaan om dit te gaan beëindigen.

   Elke klootviool die maar haat en afgunst blijft preken en andere volken of culturen tot vijanden kroont, is een vijand van de stille meerderheid die gewoon in vrede wil leven. Wie tegen vrede is, is tegen de mensheid. Ongeacht afkomst of geloof, overal zijn er haatdragende figuren die andere geloven en rassen haten… maar de meerderheid van de gewone mensen wil gewoon in vrede leven!!!

   Elke cultuur en elk geloof en elk ras heeft totaal verrotte appels die de andere appels besmetten… de gewone mensen moeten deze rotte appels eindelijk eens gaan afzonderen en vertrappen.

  • Je begrijpt toch wel dat Albert Pike, 33° Fm, een luciferian was? Een satanist. Hij heeft dit niet zelf bedacht. Hij was niet zo geniaal van zichzelf dat hij zoveel boeken schreef in allerlei antieke talen. Hij was een medium, een channeler van occulte geesten.

   Dit is Satans plan. Niemand kent de bijbel zo goed als satan. Hij plagieert en draait het om. Hij weet wat er staat maar begrijpt het niet.

   Volgens de bijbel zijn er overheden en machten in de geestelijke wereld, vorsten over landen. Over elk land. Behalve Israël. Dat is van God zelf.

   Het tieren van al die vorsten onder leiding van Satan is tegen dit land en zijn bewoners die nog een belofte van God hebben.

   Onze leiders staan dus onder leiding van deze vorsten (engelen). En allemaal gaan ze tekeer tegen de joden omdat ze God willen pakken op zijn eeuwige beloften.

 5. Rommel ik kan het enorm waarderen dat je deze artikelen vind en hier plaatst, het alternatief van de huidige media. Ik kan ze nergens vinden . Het is duidelijk dat joden de media bezitten ,want nergens kan ik iets fatsoenlijk lezen over palestina en de gruwelijke aanvallen tegen hen.
  Het is verschrikkelijk gewoon hoe de joden weer het slachtoffer zijn en deze kans aangrijpen om de palestijnen zo kapot te maken.als jij ze niet had gepubliceerd hier had ik het allemaal niet geweten. Dank je voor je lef anders te zijn. En ok verslag te doen van de andere kant.

 6. “Rassenoorlog tegen de Palestijnen ”

  Al in de kop van het artikel zitten 3 kneiters van fouten. 3 gevaarlijke aannames.

  1 “rassen” er is maar 1 menselijk ras
  2 “rassenoorlog” het is een broedertwist
  3 “tegen de Palestijnen” de razende haat is gericht tegen ‘de joden’. Zie het gezellige nazi clubje net boven mij (Greet, Adriaan en van Gestel)
  4 “Palestijnen” deze mensen zijn Arabieren en Egyptenaren. Palestina is nooit een zelfstandig land geweest en de officiële naam van het gebied onder eigen soevereiniteit is ISRAËL. Palestijnen bestaan net zo min als Atlantiers of Utopiers.
  5 rassenoorlog is een psyop om af te leiden van het feit dat Hamas een islamitische organisatie is die volstrekt open en eerlijk is over hun doelstelling. Hun doel is volstrekt duidelijk: het uitroeien van alle joden.

  “Uit artikel 7: Hamas heeft ernaar verlangd Allah’s belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed … zei: “De dag des oordeels zal niet komen, totdat de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: ‘O moslims, o Abdullah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem’.”

  Naast religieuze beschouwingen gaf het handvest ook een overzicht van het door Hamas veronderstelde Joodse streven naar de wereldheerschappij. Artikel 22 van het handvest was geïnspireerd op de Protocollen van de wijzen van Sion, die al meer dan een eeuw als een antisemitische vervalsing bekend zijn. In artikel 22 werd gemeld dat de Joden zitten achter de Franse Revolutie, het communisme en het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog, waarbij het islamitische kalifaat werd vernietigd”
  Bron: Wikipedia en de Qur’an

  Dit geeft duidelijk aan dat dit een verplichting is voor een miljard moslims. Hierdoor is er geen vrede mogelijk voor hen anders dan dat er een volledige en complete genocide heeft plaatsgevonden op alle joden gebaseerd op de woorden van hun profeet Mohammed.

  Dit is jihad.

  • 5 foute aannames dus, in 4 woorden.

   Ik vind het wel bijzonder dat de wakkies afgelopen jaren zo tekeergaan tegen het verplichte narratief van de NOS maar nu de jarenlange idolate houding van de NOS voor de “Palestijnen” kritiekloos volgen.

   De wakkies staan weer compleet weer in lijn met het narratief

  • He DS
   Het land wat nu Israel heet is gestolen van de Palestijnen
   Amerika zo als het nu heet is gestolen van de Indianen
   New Zeeland zo als het nu heet is gestolen van Maori’s
   Het land wat Australie heet is gestolen van Aboriginals
   Het grootste schurk op deze aardkloot heet Amerika die na zijn bestaan alleen nog oorlog heeft gemaakt en landen onder druk zet
   Dus DS denk hier eens over na

   • Treeg oktober 9, 2023 Bij 19:42
    En het land dat Flevoland heet is gestolen van de zee. Hihihi… Maar je punt is duidelijk. De Balfour Act 1917 was zeer stupide, maar diende de Britse belangen die te maken hadden met olie import en andere geldzaken. Het gaat uiteindelijk altijd om poen. Dit ging er dus niet om de Joden uit de Oudheid een ’thuis’ te geven, maar om de zionistische beweging te huisvesten in een Brit gecontroleerde enclave, onder het mom dit voor de Joden te willen doen. De hele mikmak daar is Semiet, dus wie het over anti-semitisme heeft, heeft het ook over de Arabieren. En de zionisten zijn net so anti-semitisch als de ‘anti-semiet’ (wat dat ook moge zijn.)

  • De haat hier is vrijwel nooit gericht tegen “de joden” (wie zijn dat eigenlijk?), maar tegen zionisme. Wat en wie er in Zionazia de diens uitmaakt zijn vrijwel zonder uitzondering afstammelingen van Askenazis, die op zich eerder uit ver Oost-Europa afkomstig waren en oorspronkelijk niet het joodse geloof beleden maar daarentegen een soort van satanisme.

   Zionistische nep-joden met een satanisch tintje die nog steeds verschrikkelijk boos zijn op het Orthodoxe Rusland en de afstammelingen van de nu Oekraïnse Hetman Bogdan Khmelnitski omdat die hen vanwege wetsovertredingen en ernstige misdragingen het land uitgeflikkerd hebben. (Po-gromitti)

   • …”De haat hier is vrijwel nooit gericht tegen “de joden” (wie zijn dat eigenlijk?), maar tegen zionisme.”
    Kennelijk is dat nog steeds heel verwarrend voor velen. Tevens is Ziomerica in deze de loopjobgen van Israhell, dat door zionisme geregeerd wordt. De Joden uit de Oudheid zijn een heel ander verhaal waar weinig echte kennis over is behalve dan wat vage uitspraken uit de Bijbel, zoals God’s land en belofte etc, om het symptomatische van een vals geloofssysteem op te dringen aan anderen die dan als “antisemiet” bestempeld moeten worden. Gedragsoplegging, in andere woorden, en ongebreidelde dominantie die tot oorlogen leidt. Geloofswaanzin.

 7. De kennis van de meeste mensen is er een van de moordenaar. Hun mening is het moordenaarsmes van de dief, ze worden geil als ze die op verondersteld hoog niveau, of mondiaal kunnen profileren. Maar ze hebben noch een hoog niveau noch een mondiaal, en ze zien niet in dat ze op (vanaf) hoog niveau enkel beoordeeld worden op wie ze zijn op de dagelijkse kleine schaal van de cententellers die ze zijn PLUS de immense karmische last van grootheidswaan mondiaal geprojecteerd en uitgewerkt door hen die er vatbaar voor zijn om daar een rol in te spelen.
  Wie de Joden zijn nu en 4000 jaar geleden weet niemand. Niemand bestaat die niet pronkt met de veren van een ander. De grootste dwaas manipuleert hierin met seks.

  • Dit is ook het geval met de EU. Door de democratisering is de verantwoordelijkheid en het karma van de individuele burger voor de dwalingen des te groter.

 8. @Disciplus Simplex…

  Het is allemaal verdeel en heers. De Palestijnen moeten feitelijk al heel heel lang onder onleefbare omstandigheden leven en daar worden ze begrijpelijk niet bepaald vriendelijk van. Heb je wel eens gezien hoe joodse kolonisten zich gedragen als uitverkorenen zomaar alles opeisen wat ze maar willen hebben? Als ik een Palestijn was zou ik ook nogal vijandig worden als iemand mijn grond/huis zomaar inneemt.

  Je noemt een aantal reageerders meteen nazi’s. Terwijl je toch niet kan ontkennen dat de joden zich buitensporig gedragen daarmee logischerwijs totale haat oproepen. Die hele regio wordt expres in totale onrust en chaos gehouden… allemaal ter voorbereiding op de plannen van de NWO satanisten. De joden krijgen privileges, de Palestijnen leven in een open gevangenis. Dan is het toch gewoon logisch dat er een keer een totale oorlog van komt.

  De enige reden dat de NOS achter de Palestijnen staat is omdat ze in Europa de moslims willen aanzetten om helemaal wild te worden. Jij snapt toch ook wel dat dit hele gebeuren één grote totale theater show is om overal strijd en ruzie te creëren? Komop… de NOS veroordeelt iedereen met kritiek op joden en nu steunen ze de Palestijnen? Ze zijn bezig om een vuur aan te wakkeren.

  Vanuit menselijk perspectief… de joden leven in een paradijs en de Palestijnen in een open gevangenis. Dat wordt bewust allemaal al heel lang in stand gehouden. Het is één grote smerige verdeel en heers put van de elites. Ik ben tegen het geweld van allebei de kanten. En wat er gaande is, is echt niet zuiver. Het is een groot georkestreerde puinhoop, een megacrisis om bij een oplossing die de elites willen. Iedereen wordt bespeeld en de 99% normale moslims en joden zijn de lul omdat kleine groepjes, bestuurd door de satanisten, alles permanent op de kop zetten.

  En de NOS… die zijn er alleen maar om crisissen te creëren en te stoken tot er vuur ontstaat.

  @Rommel… dankjewel voor je artikelen en je niet aflatende inspanningen. Als je ooit steun of hulp nodig hebt, schroom dan niet om me te mailen.

  • Ik vind palestina het grootste concentratiekamp ter wereld, of het nu moslims zijn of niet. Ik bezie ze als bedoeingen die 100den jaren geleden zijn blijven hangen. Vroeger claimde niemand het land op , ook zij niet en dat is hun strop om de nek geworden ergen in de 18 de eeuw. Net als de indianen in amerika de originele volkeren zijn voor mij, misschien stammen ze van het vroege peru af kan ook. Maar ook daar weer alles van afgepakt , terwijl de indianen maar een klein stukje grond hadden en het verdeelde met stammen onder elkaar in vrede en niet zoals de amerikaanse films doen overkomen als een stel wilde. Heb lang een oude indiaan gekend die om de 5 jaar naar duitsland kwam een maand om ons trommels en fluiten te leren maken en om ze te leren bespelen. Die man had humor van de bovenste plank. Oud genoeg om de verhalen te kennen over hoe zijn volk werd afgeslacht. Hij vertelde dat niet eén amerikaanse film te waarheid liet zien over indianen, die dus geen schedel afsnijden als barbaren zei hij, alleen als iemand was overleden in de stam als ritueel. Alles was bulschit zei hij altijd. Indianen houden van humor en dansen en jagen. Zo is het mij verteld. Zij hebben een hele andere methode om de fluit te bespelen dan in europa. Hij zij altijd klanken zijn er alleen maar om mensen en dieren en natuur naar jou toe te brengen , om je dankbaarheid te uiten. Wie ooit is naar amerika gaat op indianen pad zal ongetwijfeld dezelfde vriendelijke vredelievende mensen tegenkomen. En zoals mijn oude vriend dacht over de palestijnen, dat het gewoon ook indianen waren maar dan in het oosten,ieder met zijn eigen stam en kenmerken. Zo denk ik ook over de palestijnen. Hij zei doordat ze hen in een grote concentratiekamp hebben weggestopt zul je ook nooit weten wat je er nog van had kunnen leren. Hij zei altijd hij die leeft in en met de natuur zijn onze broeders.
   Ik denk als amerika er niet was geweest met zijn khazaren dat het er nu veel interessanter was geweest en al zeker veel vredelievender. Ik vraag mij af als de khazaren waren weggebleven uit palestina , zouden ze daar dan nog als nomaden rondzwerven door de grote vlakte als stammen ieder met zijn mooie tapijten en paarden, zoals de mongolen….
   jammer dat er een klootjes volk is die geen respect kent voor deze schoonheid van stammen.

 9. Israël en de Joden die er wonen zijn niet God’s land en volk waar de bijbel over schrijft.
  Het Joodse volk destijds hebben Jezus vermoord.

  En in WW2 kwamen er helemaal geen 5 miljoen joden om het leven…. er waren al krantenartikelen voor de oorlog met het aantal Joden “dat zouden sterven” en het aantal werd zelf 3 maal verhoogd naar uiteindelijk wat wij geleerd hebben gekregen. Alleen maar om het hand boven de joden te houden. Maar hebben wij ooit geleerd dat er 20+ miljoen russen hun leven hebben gegeven?! Nee he!
  Dankzij Rusland spreken wij nu geen Duits!
  Israël moet het hele land teruggeven aan de Palestijnen. En die vieze nepjood van een Netanyahu moet een kogel krijgen tussen zijn ogen!

 10. Laten we ook niet de false flag-operatie met de Amerikaanse oorlogsbodem USS Liberty 08.06.1967 uit het oog verliezen, toen 34 dodelijke slachtoffers en 171 gewonden vielen na een aanval van een Israëlisch(e) jachtvliegtuig en motor torpedo boot tijdens de zesdaagse oorlog, die duurde van 05.06.1967 t/m 10.06.1967 (5 + 6 = 11).
  De Zionistische entiteit ‘dacht’ te maken te hebben met een Egyptisch marinevaartuig.

 11. Er zijn momenteel 130 oorlogen/oorlogjes aan de gang; 98% is islam gerelateerd; 92% is tussen moslims.

  Moslims zijn in doorsnee door eeuwenlange inteelt verworden tot de laagstwaardigste en meest asociale wezens die op deze aardkloot rondhobbelen.

  Er zijn maar twee oplossingen als er islam is in een land: een ervan is de islam eruit trappen en zo echte mensen te beschermen, zoals Myanmaar deed.

  Atilla de Hun waarschuwde al voor een te lankmoedige houding ten opzichte van barbarisme; Libanon heeft dat ondervonden.
  Zij waren zo stom om palestijnen op te nemen.
  Die kregen scholing, werk, medische hulp, behuizing, alles.

  Dus ging het vuilnis samen met de aanwezige moslims, en riepen een jihad uit; het resultaat was een orgie van moord (kind)verkrachting, marteling, moord, destructie; het land is niet meer.

  Wat doe je met een hond die de hand bijt die het voert?
  Die jaag je het veld in en die schiet je af..
  ——————–
  Nu gebeurt het enig goede met Palestijnen; een belegering rondom Gaza.
  met een paar weken zijn ze dood, of gedragen ze zich.

  Zolang ze Hamas kiezen/zijn: hun dood is een weldaad voor de mensheid.

 12. Alles draait om macht en dus ook om het tegendeel:De onderdrukking. Zelfs al binnen één gezin, als je pech hebt, woed er oorlog. Als kind heb ik dit al vroeg ervaren. Het beste is dan om je terug te trekken, niet om aan te vallen als je zwak bent. Natuurlijk is dit niet te vergelijken met extreem moordende melities die mensen van hun huis en land verjagen.. en hierom jonge mensen en kinderen ontvoeren/vermoorden van de tegenpartij… Zoals triest genoeg steeds gebeurd. Maar het is wel een soort zelfde script maar dan landelijk/ mondeaal.. met enorme gevolgen vandien. Hoewel ik wraak gevoelens goed begrijp. Is het niet de goede respons. Vuur bestrijd je niet met vuur. Oorlog levert niks op behalve nog meer oorlog en getraumatiseerde kinderen die óók weer gevoed worden door alle geweld…

 13. Ik geef jullie een hint. Wat hier in het artikel beschreven staat zou nooit gebeurt zijn als Ukraine aan het winnen was. De rest mogen jullie hier op FN zelf invullen. Ik ben benieuwd.

  • Vermoedelijk was dit gewoon de volgende stap in het programma. Ongeacht van het succes van de voorafgaande stap. Ze (de agressors) draaien gewoon hun programma’s af, hoe dan ook. Net zoals met de gifspuit. Agressie is tomeloos. En Iran staat op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in