Pixabay

Ze zullen zeggen: “Dit was een verrassingsaanval, we hadden geen idee dat het eraan zat te komen.” Oh ja? Tegen wie denk je dat je het hebt, een verdomde idioot? – David Icke

Koude Oorlog 2.0

De Palestijns-Israëlische doemlus kan als volgt beschreven worden: Een vijand definieert ons, geeft ons macht, en redt ons om rechtvaardigingen te bieden voor wat we maar willen op elk moment dat we het zoeken, schrijft Thegoodcitizen.

Na drie jaar van strafrechtelijke onderzoeken en politieke opschudding voor de oude Bibi Netanyahu, inclusief pogingen om de rechtbanken te kapen en een gezellige politiestaatdictatuur te creëren, heeft hij gemakshalve zijn macht en rechtvaardiging gevonden. Terwijl de choreografen van de wereldwijde chaos de ‘multipolaire wereld’ psyop in de door hen gewenste richting laten bewegen.

Degenen onder ons die een deel van Koude Oorlog 1.0 hebben meegemaakt, herinneren zich nog de handige touwtjes van “atoombommen op elk moment” om de angstige massa’s onder controle te houden. Versie 2.0 begint zich al aardig af te tekenen met hun oprichting van BRICS versus de Westerse “op regels gebaseerde orde” van ineffectieve neoliberale idioten, wiens onderdanigheid aan een wereldwijde catastrofe verraden wordt door hun pure incompetentie in, nou ja, alles.

Elke kant dient als een mooie tegenhanger voor de andere, en nu het toneel voor de operatie “multipolaire wereld” zich opwarmt, is er geen betere regio om wreedheden uit te lokken voor een nieuwe act dan dat heilige stukje woestijn vol religieuze fanatici.

Dat zou de kaart als volgt verdelen in de volgende nucleaire hot zones.

Rusland-NAZO
China-Japan/S. Korea/VS-NAZO
Noord-Korea Idem
India-Pakistan
Iran-Israël

En nu zegt Alex Jones dat de Derde Wereldoorlog slechts negen maanden van ons verwijderd is, en de mensheid kan maar beter hopen dat hij het eindelijk bij het verkeerde eind heeft en dat het allemaal maar theater is om de massa bang te houden en daardoor makkelijker te controleren.

Allemachtig

Afgezien van die in eeuwige duisternis gehulde necrocratie die Noord-Korea heet, is Gaza de grootste openluchtgevangenis ter wereld. De drie meter hoge muren eromheen worden bewaakt door honderden Israëlische camera’s en sensoren voor permanente bewaking.

Men zou niet anders verwachten van een volk dat verklaart dat zijn vijanden “Israël van de kaart willen vegen”.

Regels voor radicalen: Beschuldig uw vijanden altijd van datgene waaraan u schuldig bent.

Er is geen duidelijke en vrije weg om Gaza binnen te komen, en in tegenstelling tot alle Noord-Afrikaanse mensensmokkel-door-zee operaties, is er geen manier om te ontsnappen, zelfs niet per boot. Tientallen jaren van tunnelbouw onder de grens van Gaza naar Egypte zijn beantwoord met vijandelijkheden door de Egyptenaren, die de tunnels vaak met water en soms gas overstromen.

Hoe het gebied Palestina (Brits Mandaat) na de ineenstorting van het Ottomaanse Rijk veranderde van heel het huidige Israël in twee kleine vlekjes op de kaart, is complex en akelig.

De rechtvaardigingen voor vijandelijkheden door Joden of Arabieren kunnen gemakkelijk geprogrammeerd worden in de aanhangers van beide partijen door middel van een reeks historische gespreksonderwerpen, die gemakkelijk uit het hoofd geleerd kunnen worden.

  De Gaza-genocide gaat door - Israël is een ongeremd monster dat ons allemaal in gevaar brengt

Na het bijwonen van eindeloze politieke debatten, georganiseerd en amateur in de aula’s van de afdelingen Politieke Wetenschappen van drie universiteiten die teruggaan tot de Intifada van 2000, is deze auteur bekend met de meeste ervan en kan hij onpartijdig argumenteren voor de ene of de andere kant alsof hij een volbloed sektelid is.

Ik heb geen behoefte om de geschiedenis te herhalen, de lof te zingen van, of de wreedheden te veroordelen van welke religieuze stam of volk dan ook.

Er zijn al genoeg halve garen op social media die hun best doen.

Een verdediging van de ene kant zal steevast leiden tot agressieve beschuldigingen en vijandigheden door de miljoenen geprogrammeerde aanhangers van de andere kant. Dit is precies wat de agenten van de wereldwijde chaos graag zien en op dit moment over de aandachtsnetwerken aan het verergeren zijn.

Voorbeeld:
V: Waarom kan Palestina niet als staat bestaan?

A: Jij razende antisemitische terroristenaanhanger die niet gelooft dat Israël moet bestaan!!!

V: Als Israël niet weggaat en al sinds 1949 een staat is, waarom erkent Hamas het dan niet en onderhandelt het niet over een tweestatenoplossing?

A: Jij apartheid-staat-terreur-ondersteunende genocidale Palestijnen-hatende klootzak!

Dit is waartoe “social” media gereduceerd zijn – emotionele manipulatie voor politiek opportunisme en sociale verdeeldheid. Hang vlaggenavatars op en herhaal de mantra’s.

Dit stuk gaat ervan uit dat u al enigszins bekend bent met de geopolitieke geschiedenis van de regio die teruggaat tot ten minste de Britse koloniale overheersing, en op zijn minst enigszins op de hoogte bent van de religieuze geschiedenis zoals beschreven in oude teksten.

Een vriend die niet bekend was met de geschiedenis van de regio zei ooit: “Als het aan mij lag zou ik een lijn in het zand trekken van west naar oost in het geografische centrum, elke kant een paar mooie stranden geven (alsof dat is wat ze het liefste willen), en een enorme muur bouwen die vijftig keer hoger is dan die van China, terwijl ik alle heilige plaatsen tot onafhankelijke toeristische zones verklaarde die onder internationaal toezicht staan.”

De Britten probeerden iets wat nog minder doordacht was en verpestten het goed. De Joden riepen binnen een jaar hun onafhankelijkheid uit, vochten meerdere keren tegen de bezwaarmakende Arabieren, kregen de steun van zowel de VS als de USSR en de rest is bloedige geschiedenis.

Dat gezegd hebbende, moeten we de gebeurtenissen van gisteren bekijken met twee veronderstellingen die geworteld zijn in gezond verstand en historische precedenten.

 1. Niets was “onuitgelokt” zoals alle westerse politici op hun knieën voor hun Israëlische meesters beweren, van de marxistische lanterfanter Bernie Sanders tot Jim Jordan en die bloeddorstige zeug Nikki Haley. Elke sukkel braakte dezelfde PR spox-geschreven rotzooi uit, niet anders dan die andere beroemde mantra “Ik ben voor de zestiende keer positief getest op COVID-19, en ik ben dankbaar voor de bescherming van het vaccin blah blah derpy derp”. In feite zou je kunnen zeggen dat er in dit deel van de wereld veel meer opzettelijke provocatie aan de gang was dan acht jaar etnische zuivering van Russen in de Donbas door door de CIA gefinancierde Oekraïense nazi’s. Israël wist dat het eraan zat te komen.
 2. Israël wist dat het eraan zat te komen, wie erbij betrokken was, hoe het zou gebeuren, en ze lieten het urenlang gebeuren, duimendraaiend alsof ze “volledig verrast” waren.
  Biden's stap om oorlogsschepen naar Gaza te sturen gevaarlijker dan gedacht

Laten we beginnen met de minder complexe veronderstelling, de tweede.

De wachters

Wanneer men per vliegtuig naar Israël reist, wordt men geconfronteerd met de meest geavanceerde bewaking en psychologische profilering ter wereld. De “stop-and-frisk”-wet van New Jack City lijkt wel een paradijs voor libertariërs.

Hoogopgeleide mensen analyseren elk individu dat door de Israëlische douane komt. Agenten zijn getraind om verdachte eigenaardigheden in gedrag, stemming, houding, kleding, affecties, spraak en taal te herkennen, tot aan gezichtsuitdrukkingen en oogcontact toe.

Als ze u niet mogen, zullen ze u zonder enige rechtvaardiging het land uitzetten. Hun verdenkingen, gegrond of niet, zijn alles wat ze nodig hebben om u eruit te zetten.

Een Duitse jongen met wie ik op de graduate school zat, vloog naar Tel Aviv om te gaan ravotten op een regenboogmars. Hij had per ongeluk zijn anti-angstmedicijnen in zijn koffer gestopt en toen hij landde, was hij een nerveus wrak toen hij door de paspoortcontrole liep.

Mossad-agenten trokken hem (hoogstwaarschijnlijk) naar een achterkamertje waar ze hem twintig minuten lieten stoven terwijl ze hem op camera observeerden terwijl hij van zenuwachtig naar bijna epileptisch ging. Zoals hij het verhaal aan mij herinnerde: “Eerst dacht ik dat ze me aan de kant trokken vanwege mijn Duitse paspoort, en dat maakte het allemaal nog erger.”

Een goede en een slechte agent ondervroegen hem om de beurt. Ze geloofden zijn medicijn alibi niet totdat hij hen vertelde dat hij een recept van zijn dokter in zijn portemonnee had zitten in zijn rugzak die hij voor noodgevallen bewaarde. Toen ze het vonden en vertaalden, stuurden ze iemand om zijn bagage op te halen, die naar hem toe werd gebracht zodat hij een pil kon slikken om zijn zenuwen te verlichten.

Ze wilden hem nog steeds het land uitzetten totdat hij zijn rave-tickets, hotelreserveringen en reisverzekering liet zien. Toen een Israëlische vriend persoonlijk voor hem instond op de luchthaven, lieten ze hem uiteindelijk gaan.

Een Duitser en een Israëliër lopen een luchthaven binnen…

Vandaag willen de officiële verhaalmanagers ons doen geloven dat de technologisch meest geavanceerde toezichtsstaat (binnen en buiten de lichamen van hun burgers – de meeste zijn gesteriliseerd) geen mensen in de gaten kan houden waarvan zij beweren dat ze “Israël van de kaart willen vegen” in een geografisch gebied ter grootte van Brooklyn, van Coney Island tot Rikers Island.

Een nerveus Duits kind bij de douane eist onze volledige aandacht op, maar die mensen uit Gaza die ons van de aardbodem willen vegen… oepsie, we hebben net onze totale bewaking van mensen op deltavliegers en brommers verwaarloosd.

  Dit alles en de wereldoorlog ook

Uh-huh.

Elke misser in de Israëlische veiligheid die zo pathetisch is, is een toegestane en geplande misser in de Israëlische veiligheid.

Wat betreft de eerste veronderstelling, iedereen die bekend is met en eerlijk is over Israëls behandeling van Palestijnen zou toegeven dat deze aanval niet “onuitgelokt” was, integendeel.

Zelfs Amerikanen die verstand hebben van de dansende Israëli’s zouden zeggen dat het allesbehalve onuitgelokt was. De macht en invloed van Israël reiken veel verder dan haar eigen grenzen, en haar politieke machinaties en psychologische operaties gedijen niet zonder dat bereik.

Vasthouden

Anti-oorlog zijn is gemakkelijk op cocktailparty’s en op eerste afspraakjes.

Wanneer iedereen de longen uit zijn lijf schreeuwt door psychologische manipulatie, na een leven lang ideologisch geprogrammeerd te zijn, en eist dat er partij gekozen wordt, zijn er maar weinig mensen die voet bij stuk houden en vasthouden aan hun anti-oorlogsovertuigingen.

Om in tijden van hysterie aan principes vast te houden, is moed nodig. Evenwichtig en bedachtzaam zijn is moedig zijn.

Niemand die zich kandidaat stelde voor een politieke functie toonde gisteren moed.

Kandidaten zoals RFK Jr. hebben waarschijnlijk heel wat steun verloren in het proces.

Na een paar uur het spektakel op “X” te hebben geobserveerd, vond ik slechts twee individuen met de moed om bij hun principes te blijven, de hysterie aan de kaak te stellen, het officiële lachwekkende narratief in twijfel te trekken, en niet van alles een stammen- of politiek argument te maken over de Oranje man of de demente man.

Ironisch genoeg waren het twee Davids.

Eén libertarische komiek…

En een “samenzweringstheoreticus” die niet meer naar de EU mag reizen…

Wanneer beelden van bloed en hersenen van burgers op straat de ronde doen op aandachtsnetwerken, onthult iedereen zijn tribale loyaliteiten, en slechts weinigen verwerpen hun tribale instincten, beperken hun emotionele impulsen om de motieven van degenen die de gruwel delen in twijfel te trekken, en houden vast aan hun principes.

In een oorlog tegen de mensheid betekent mensen op de eerste plaats zetten het verdedigen van de levens van onschuldige Oekraïners (niet-UkroNazi) die naar de vleesmolens van de Donbas worden gestuurd, net zo goed als het verdedigen van de levens van Russen, Palestijnen, Joden en vooral christenen, een van de meest vervolgde groepen in het Midden-Oosten die helemaal geen aandacht krijgt.

Als onze soort deze oorlog wil overleven, dan moet al het menselijk leven ertoe doen… met uitzondering van de wereldwijde aanstichters die ons allemaal de oorlog hebben verklaard.

De enige goede oorlogsmisdadigers zijn degenen aan het einde van een touw, en na de afgelopen jaren hebben we echt veel meer touw nodig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De top tien van dingen die u kunt opmaken uit de sluipaanval van Hamas op IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPalestijnen spreken de taal van geweld die Israël hen heeft geleerd
Volgend artikelWesterse functionarissen oefenen druk uit op de media over de mislukkingen op het slagveld van Oekraïne – WaPo
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Precies.
   Ook ten zuiden van Cyprus, ben benieuwd of dat aan Erdogan beloofd is om positief gestemd te worden mbt. Zweden en NATO.

 1. Politiek showproces

  De Processen van Neurenberg waren een reeks rechtszaken tegen nazikopstukken na de Tweede Wereldoorlog in de Duitse stad Neurenberg, 12 werden ter dood veroordeeld en de rest kreeg een lange celstraf. Twee zaken werden beëindigd wegens ziekte of zelfmoord.

  De rest van de nazi’s en hun nageboorten hebben de wereld weer onveilig gemaakt zoals nu te merken is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in