Een brief die in 1871 geschreven zou zijn, voorspelde zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog en beweert dat er een derde wereldconflict zal komen.

De voorspellingen zouden meer dan 150 jaar geleden zijn geschreven door de confederale officier en vrijmetselaar Albert Pike in zijn correspondentie met de Italiaanse revolutionair Giuseppe Mazzini, schrijft Niamh Harris.

Giuseppe Mazzini was een Italiaanse revolutionaire leider in het midden van de jaren 1800 en was ook de directeur van de Illuminati.

Albert Pike was een 33e graads, Occultistische Grootmeester van de Vrijmetselarij en schepper van de Zuidelijke Jurisdictie van de Orde van de Schotse Rite der Vrijmetselarij en tevens een satanist.

Zijn brief aan Mazzini werd tot 1977 tentoongesteld in de British Museum Library in Londen. Er wordt beweerd dat de brief zich in de British Library in Londen bevindt. De Britse bibliotheek ontkent echter dat de brief bestaat.

Bibliotecapleyades.net meldt:

De fragmenten hieronder komen blijkbaar uit de brief en laten zien hoe drie wereldoorlogen al generaties lang gepland zijn.

“De Eerste Wereldoorlog moet tot stand worden gebracht om de Illuminati in staat te stellen de macht van de tsaren in Rusland omver te werpen en van dat land een vesting van atheïstisch communisme te maken. De meningsverschillen die veroorzaakt zijn door de “agentur” (agenten) van de Illuminati tussen het Britse en het Germaanse Rijk zullen gebruikt worden om deze oorlog aan te wakkeren. Aan het einde van de oorlog zal het Communisme opgebouwd en gebruikt worden om de andere regeringen te vernietigen en om de religies te verzwakken.”

“De Tweede Wereldoorlog moet aangewakkerd worden door gebruik te maken van de verschillen tussen de fascisten en de politieke zionisten. Deze oorlog moet tot stand gebracht worden zodat het Nazisme vernietigd wordt en het politieke Zionisme sterk genoeg is om een soevereine staat Israël in Palestina op te richten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog moet het Internationale Communisme sterk genoeg worden om het Christendom in evenwicht te brengen, dat dan zou worden ingetoomd en in toom gehouden tot de tijd dat we het nodig zouden hebben voor de laatste sociale cataclysme.”

“De Derde Wereldoorlog moet aangewakkerd worden door gebruik te maken van de verschillen die veroorzaakt worden door de “agentur” van de “Illuminati” tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische Wereld. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de Islam (de Moslim-Arabische Wereld) en het politieke Zionisme (de Staat Israël) elkaar wederzijds vernietigen.

Ondertussen zullen de andere naties, die opnieuw verdeeld zijn over deze kwestie, gedwongen worden om te vechten tot het punt van volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting… We zullen de Nihilisten en de atheïsten ontketenen, en we zullen een formidabele sociale cataclysme uitlokken die in al zijn gruwel de naties duidelijk het effect van absoluut atheïsme zal laten zien, de oorsprong van wreedheid en van de meest bloedige onrust.

Dan zullen overal de burgers, verplicht om zichzelf te verdedigen tegen de wereldminderheid van revolutionairen, deze vernietigers van de beschaving uitroeien, en de menigte, gedesillusioneerd in het christendom, wiens deïstische geesten vanaf dat moment zonder kompas of richting zullen zijn, angstig op zoek naar een ideaal, maar zonder te weten waar ze haar aanbidding aan moeten geven, zal het ware licht ontvangen door de universele manifestatie van de zuivere leer van Lucifer, eindelijk naar buiten gebracht in het publieke zicht.

Deze manifestatie zal het gevolg zijn van de algemene reactionaire beweging die zal volgen op de vernietiging van het christendom en het atheïsme, die beide tegelijkertijd overwonnen en uitgeroeid zullen worden.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

‘Zee van lijken’ in Israël, vele doden in Gaza als schokaanval Hamas oorlog ontketentVolg Frontnieuws op Telegram

  De VS 'overspoelen' in West-Azië, totdat ze bezwijken

Lees meer over:

Vorig artikelNee, de Hamas-invasie was geen Israëlische “inlichtingendienstfout”
Volgend artikelRassenoorlog tegen de Palestijnen ontaardt in oorlog der oorlogen – Zullen de Amerikaanse en Russische zeemacht in gevecht raken voor de kust van Gaza & andere vragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Makow – Het joodse complot om de christelijke beschaving te vernietigen

  We kunnen onszelf niet verdedigen als we de vijand niet eens kunnen benoemen.

  We worden geconfronteerd met een occulte kracht. Het georganiseerde jodendom en zijn handlangers de vrijmetselarij zijn toegewijd aan het vernietigen van de beschaving.

  De plandemie werd geïnspireerd door de satanische doctrine van ‘creatieve vernietiging’ die terug te vinden is in het kabbalistische jodendom en de vrijmetselarij. Voeg daar de invasie van migranten, de genderwaanzin en de zinloze oorlog in Oekraïne aan toe, en het is duidelijk dat het georganiseerde jodendom (dat wil zeggen de Rothschilds/WEF) vastbesloten is het Westen te vernietigen. >>>

  https://henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html?_ga=2.213547741.851118737.1683744918-588388076.1683744918

   • obiewan oktober 9, 2023 Bij 18:47
    Goeie. Behalve dat ze Wilders aanhangers zijn. Kennelijk og net niet ver genoeg gekomen ondanks al hun onderzoek en de feiten die ze opgegraven hebben. Voor algemene info, Wilders is een zionist die al jaren loopt te bleren en iedereen de bek snoert, maar geen flikker aan beloftes nakomt. Een ras Ziocriet is het.

  • Mooi aangehaald, zolang wij dit hier blijven delen en rommel mooi artikelen bovenhaalt weten zij dat wij ons nooit gewonnen zullen geven.👍

  • Man man man. Wat zit je weer lekker de nazi propaganda na te blaten. Je zou nog niet eens weten wat occult is als je het op zat te vreten.

   Je blijft maar knippen en plakken met ‘geheime kennis’ zonder ooit 1 gezonde conclusie te kunnen trekken omdat je gewoon aan de verkeerde kant staat. En dat is een duidelijk wilsbesluit.

 2. De massamoordenaars hebben zelf al bibliotheken volgeschreven over de plannen die ze met de mensheid voorhebben.

  Helaas denken nog steeds heel veel schapen dat het allemaal complot-theorieën zijn. Het zijn idd theorieën, die nu in daden worden omgezet! En weer zien de ‘wappies’ hun voorspellingen werkelijkheid worden.

  Maar de schapen staan erbij te slapen en vinden het zo vreemd en onbegrijpelijk allemaal….

  • Ja, en de wokies denken dat zij het doorhebben en staan luid schreeuwend en jankend dezelfde agenda uit te voeren.

   De wakkies denken dat zij het juiste rabbithole gevonden hebben, redpilled zijn en de geheime kennis begrepen hebben. Zij snappen de complotten en machinaties. Ze spreken over illuminati en satanisten en die de wereld verpesten. We moeten één worden en lief zijn voor elkaar. Een fijne religie. Dan komt het weer goed. En ondertussen werken ze gewoon mee aan dezelfde agenda. Deze earthdwellers zitten met hun hoofd vast in de rabbithole.

   En dan zijn er nog een paar die niet alles snappen, maar wel begrepen hebben zich niet op deze wereld te focussen maar op de Schepper en redder ervan. Die opnieuw geboren zijn en voor wie de satanisten en demonen echt diep respect hebben. Jezus is echt de weg, de waarheid en het leven. Dan vecht je pas mee in de geestelijke strijd aan de kant van de uiteindelijke winnaar.

   • En Jezus was (is) een mens, net als jij en ik. Dus wij (het menselijk [be]leven) zijn de weg, de waarheid en het leven, toch?
    Het leven is de weg, voor iedere ziel (= ik, persoon, masker).

 3. De Derde Wereldoorlog moet aangewakkerd worden door gebruik te maken van de verschillen die veroorzaakt worden door de “agentur” van de “Illuminati” tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische Wereld. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de Islam (de Moslim-Arabische Wereld) en het politieke Zionisme (de Staat Israël) elkaar wederzijds vernietigen.

  Dit stukje je voor de domme joden lovers hier. En toch zullen ze dit blijven ontkennen wat de haat jegens moslims zit te diep.

 4. De zuivere leer is gebaseerd op het volgen van je eigen Goddelijkheid. Wat hier eigenlijk beschreven is dat we een gouden tijdperk tegemoet gaan na deze oorlogen van ongekende vrijheid zonder politieke invloed of andere gekkigheid. Dat we onze ware identiteit vinden als goden en onze eigen hoogste kernwaarden gaan volgen. Zonder invloeden van politiek en religie.

  Het ding alleen is dat dit niet door hun aangestuurd is, ze spelen een grote rol hierin, maar uiteindelijk beslist ieder of dit gebeurd of niet en de mensheid kiest ervoor dit pad te volgen tot nu toe.

  • Dat is het ook exact deel van die laatste oorlog. Al de elite vallen onder de Nihilisten en de atheïsten. Met andere woorden van alle extremen wordt alles vernietigd eigenlijk. Alles zal zichzelf opruimen tegenover de ander. Dit betekend dus dat degene die alleen over zullen blijven degene zijn die hun hoogste kernwaarden (ziel of hun innerlijke God) volgen.

 5. straffe man straffe brief..in grote lijnen een perfekte voorspelling..alleen het einde is voor interpretatie vatbaar…Lucifer de Lichtbrenger..mooi..😁

  • Blinde vink. 🙄

   Lucifer is satan. Jezus waarschuwt: “satan doet zich voor als een engel van het licht. ” Anders zou ook niemand zo gek zijn om hem te volgen. Hij belooft wijsheid maar hij liegt je voor met mooie beloften.

   • Het is toen niet doorgegaan. Al die Joodse graven met honderdduizenden overleden Joden kunnen niet gekloond worden omdat alle Christenen niet zijn uitgeroeid met een injectie. Maxima is bezig met de digitale euro (CBDC) om alsnoch de rest van de natuurlijke vrouwen te elimineren. De askenazis willen alleen doorleven met klonen. Maar ze hebben jonge meisjes nodig om eieren en baarmoederslijmvlies te roven, maar die meisjes zijn doodgespoten en onvruchtbaar gemaakt. Dat Maxima zo bezig is wijst erop dat de Derde Oorlog van Pike mislukt is.

 6. Deze toneel opvoering moet de sloop van de moskee op de tempelberg rechtvaardigen. Want daar moet de voor 3de keer de tempel voor koning David herrijzen en die tempel zou dan in 3 dagen gebouwd worden. Het bijbel verhaal wordt min of meer nagespeeld. Het verhaal blijft het zelfde, alleen de spelers en de tijd zijn anders.

  Deze brief is herleid van de bijbel, die zij naspelen op wereldmaat. Alles en iedereen werkt eraan mee. Er wordt gewoon een vast script gevolgd door alle wereldleiders. Niets is met toeval, alles is van A tot Z in op alle details georganiseerd. Alleen de gewone wereldbevolking zelf weet van niets. Zodat het net lijkt alsof. Het is puur voor de perceptie, om zo de moslims tegen de christenen op te zetten in de rest van de wereld.

  De Palestijnen die zo maar de grens van Israël binnen kunnen lopen? Terwijl normaal gesproken elke mug al gedetecteerd zou worden. Daar werd code 22 voor afgegeven, het meester getal van de Lucifer. Dus een vals vlag aanval.

 7. Oorlogen waren er al toen de mens zich ging vermeerderen Dus niet zeuren dat joden niets gedaan hebben om het volk van Israël aan te zetten dat ze de verlosser moesten vermoorden

 8. Israel kan zichzelf niet verdedigen omdat zowat iedereen is ingespoten met Pfizer. Wat dat betreft is de “oorlog” met Hamas een verkapte genocide. Vermoedelijk hebben de Palestijnen zich niet laten inspuiten met grafeenoxide en mRNA. De mensheid met de joden voorop kan niet goed meer nadenken met die grafeenoxide in de hersenen, dus wat dat betreft vrees ik het ergste. Je ziet het al aan het bombarderen van ziekenhuizen. Dit hebben ze eerder gedaan in de vorige Syrie oorlog, De islamieten zien geen andere uitweg dan het grijpen naar atoomwapens als die tenminste echt werken. Het Armageddon komt eraan, al genoemd in sommige Bijbelboeken, met twee jezuïten aan de wereldmacht: Joe Biden en Paus Franciscus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in