Prominente Democraten roepen openlijk op tot geweld, rellen en opstanden – “Hoe dacht u dat het zou eindigen?”

3

Een video die clips van prominente Democraten en progressieven samenvoegt en laat zien hoe men openlijk oproept tot politieke onrust gaat nu viraal op social media terwijl de Verenigde Staten nog steeds geteisterd worden door links geweld en rellen in de straten.

In het oorspronkelijke Twitter-bericht vraagt het nieuwsblog Pool Caldron “Hoe dacht u dat het zou eindigen?”, insinuerend dat de vraag van progressieven naar geweld inderdaad tot het geweld heeft geleid dat zich nu in gemeenschappen over het hele land zoals in Portland, Oregon, Kenosha, Wisconsin en Chicago afspeelt, meldt The Blaze.

BlazeTV nieuwsanker Elijah Schaffer – die uit de eerste hand over veel van het geweld heeft gerapporteerd en als gevolg daarvan zelfs een pistool in zijn gezicht geduwd kreeg – tweette de video en noemt het “de belangrijkste video van 2020”.

Wat zijn de details?

“Ik weet gewoon niet waarom er niet overal in het land opstanden zijn”, zegt Democraten-voorzitster van het Huis van Afgevaardigden als de video begint, en voegt eraan toe: “Misschien gaat dat nog gebeuren”.

De video toont vervolgens clips van twee afzonderlijke MSNBC-nieuwsuitzendingen waar een van de bijdragers zegt: “Mensen moeten de straat op gaan”, in tegenstelling tot wat Trump tegen zijn aanhangers zegt, waarop de Democratische Huis van Afgevaardigden-afgezante Ayanna Pressley zegt “Er moet onrust in de straten zijn”.

Daarna zegt CNN-nieuwsanker Chris Cuomo: “Laat me zien waar het zegt dat protesten vriendelijk en vreedzaam moeten zijn”, voor een achtergrond van nieuws over wijdverbreide plunderingen en vandalisme in New York City.

  Vicepresident van de VS buigt niet en verklaart: ”All lives matter", ongeacht huidskleur

Elders in de video zijn liberale verslaggevers, Hollywood-beroemdheden en Democraten politici – waaronder de door de Democraten genomineerde en voormalig vicepresident Joe Biden – te horen die oproepen tot geweld tegen de president en zijn aanhangers tegen zich in het harnas jagen.

“Als we op de middelbare school zouden zitten, zou ik hem meenemen achter de sportschool en hem verrot slaan”, zei Biden over Trump in 2018.

Waarom maakt het uit?

Veel Amerikanen zijn in toenemende mate gefrustreerd geraakt doordat protesten tegen raciaal onrecht en politiegeweld de afgelopen maanden zijn overgegaan in gewelddadige rellen, met schijnbaar weinig of geen tegenstand van Democratische leiders.

Democratische functionarissen in veel steden waar gewelddadige rellen hebben plaatsgevonden, hebben vaak toegegeven aan de eisen om te snijden in de politiebegrotingen, zelfs als de wetteloosheid welig tiert.

In reactie daarop heeft president Trump het geweld aangeduid en ordehandhaving tot een belangrijk thema van zijn herverkiezingscampagne gemaakt, waarbij hij suggereert dat als de Democraten hun zin krijgen, het geweld alleen maar zal voortduren en toenemen.

“Vergis je niet, als je de macht aan Joe Biden geeft, zal radicaal links politieafdelingen in heel Amerika ontmantelen”, zei Trump vorige week in zijn toespraak op de Republikeinse Nationale Conventie. “Ze zullen federale wetgeving aannemen om de wetshandhaving nationaal te verminderen. Ze zullen elke stad eruit laten zien als een door Democraten bestuurde Portland, Oregon”.

Zwarten bedreigen Trump-aanhangers

Vorig artikelHassan verkrachtte urenlang Zweedse meisjes onder vuurwapenbedreiging: “Walla, ik ben een fucking crimineel”
Volgend artikelEU bedreigt Italië om migranten toe te laten terwijl de crisis op Lampedusa explodeert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het zijn weer de eeuwige cabaljoden en vrijmetselaars, die mensen en volkeren tegen elkaar uitspelen! We trappen er telkens weer in! Die Oostenrijker had op dat punt zeker gelijk! Pas als je dit spel door hebt, ben je echt volledig wakker!

  • Joh.
   Er is geen verschil tussen trotsky en hitler.
   Beiden plegen genocide op corpus Christi en redden zionisten voor de Albert pike en scotisch rite geschreven plannen.

   Links socialisme rechts socialisme is en blijft socialisme.

   Fok of hitler cheerleader.
   Twee kanten van de zelfde munt. Wapens uitdelen en gewone mensen het slachtveld opsturen en keihard vrede schreeuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in