Screenshot YouTube

Na een record aan migranten aanlandingen (19.194) op de Italiaanse kusten vanaf het begin van het jaar tot vandaag, waarschuwt de EU nu dat de grenzen open moesten blijven.

In dezelfde periode vorig jaar waren er 5.135 aanlandingen, maar ook Rome blijft de feiten ontkennen en beweert dat “de migratie-noodtoestand niet bestaat”. Heel Zuid-Italië wordt geteisterd door de komst van immigranten en de gouverneur van het zuidelijkste eiland Lampedusa, Totò Martello, heeft opgeroepen tot sluiting van het opvangcentrum vanwege de verspreiding van het Coronavirus, meldt het Italiaanse dagblad Il Giornale.

De gouverneur van Sicilië heeft van zijn kant de aandacht gevestigd op de noodsituatie op zijn eiland. Maar Rome zegt dat de havens wijd open moeten blijven en dat de migranten moeten blijven arriveren. Alleen al in de laatste 48 uur zijn meer dan duizend migranten op Sicilië geland. Het opvangcentrum op Lampedusa is slechts voor honderd plaatsen ingericht, meldt Free West Media.

Nu de burgemeester en de gouverneur van Sicilië met sluiting dreigen, heeft de Europese Unie een waarschuwing gegeven om de enorme toestroom toe te laten. Woordvoerder van de Europese Commissie voor Migratie Adalbert Jahnz zei: “Wat betreft wat er op het eiland Lampedusa gebeurt, volgen we de situatie op de voet en houden we contact met de Italiaanse autoriteiten, maar elke actie die wordt ondernomen moet in overeenstemming zijn met het internationaal recht en het asielrecht”.

Tijdens de online-persbriefing in Brussel herinnerde de woordvoerder van de Commissie Italië eraan dat het niet kan doen wat het wil, omdat de EU “nauw samenwerkt met de Italiaanse autoriteiten op het gebied van migratiekwesties”.

Ondertussen raakte het reddingsschip van de Britse straatartiest Banksy in moeilijkheden en moest het worden geholpen door een Italiaans kustwachtschip. De mysterieuze kunstenaar heeft een in onbruik geraakt schip gefinancierd om te “jagen op migranten” in de Middellandse Zee. Het draagt de naam van een Franse anarchist, heeft een Duitse feministische kapitein en een Britse rederij: maar de havens van aanlanding blijven Italiaans.

  Klaus Schwab verwelkomt Europese chipwet om "fysiek brein voor digitalisering" te bevorderen

Het heeft al 400 migranten ‘gered’ op de beruchte mensensmokkelroutes dankzij de activiste Pia Klemp aan het roer van de Louise Michel, die aan The Guardian uitlegt hoe de “redding van migranten” in werkelijkheid “een antifascistische strijd” is. Klemp zei: “Ik zie redding op zee niet als een humanitaire actie, maar als onderdeel van een antifascistisch gevecht”.

Banksy is echter een Brits staatsburger en tot het tegendeel is bewezen, zou het dus logischer zijn om migranten naar havens te vervoeren onder de jurisdictie van het Verenigd Koninkrijk, een Brits overzees gebied of een lidstaat van het Gemenebest.

Door de voortdurende toestroom van asielzoekers over de Middellandse Zee heeft de Italiaanse regering nog drie quarantaineschepen moeten leveren. Al met al zijn er vijf quarantaineschepen beschikbaar gesteld, volgens het Italiaanse persbureau ANSA.

Het aantal migranten op het Duitse reddingsschip Sea-Watch4 blijft ondertussen stijgen. Er zijn nu ongeveer 350 mensen aan boord, verklaarde Sea-Watch. Eerder had de Louise Michel al migranten aan de Sea-Watch4 overgedragen.

De woordvoerster van de Sea-Watch4 , die gefinancierd wordt door donaties van de Evangelische Kerk in Duitsland, vertelde de Evangelische Persdienst dat de bemanning en de migranten aan boord naar verluidt uitgeput zijn. “Nu zijn we gestrand op zee. We worden gestraft voor het opvullen van het vacuüm die de EU-regeringen hebben achtergelaten aan de dodelijkste zeegrens ter wereld”.

Op Twitter kondigde de organisatie aan dat ze op zoek was naar een “veilige haven voor onze gasten”.

Eind mei hadden protesterende inwoners van Lampedusa al opgeroepen tot sluiting van de primaire opvangfaciliteit voor migranten. “Het is absurd dat migranten ondanks verschillende radars en talrijke patrouilleboten onopgemerkt de haven binnen kunnen dringen”, zei een woordvoerder van de protestgroep destijds. Terwijl de toeristen wegbleven vanwege het Coronavirus, bleven de asielzoekers arriveren.

  Corruptieschandaal in Brussel: hebben vaccinfabrikanten de Eurocommissaris omgekocht?

Er zijn financiële redenen voor tenminste de Lutherse kerk (Evangelische Kirche in Deutschland, EKD) om deel te  nemen aan de mensensmokkel uit Afrika naar West-Europa.

Uit een studie van de Universiteit van Freiburg blijkt dat het aantal mensen dat tot de twee grootste Duitse kerken behoort, in 2060 met de helft zal zijn gedaald.

Er moeten dus tijdig nieuwe bronnen van inkomsten worden gevonden om de financiële afhankelijkheid van kerkbelastingen te vervangen en de kerk is op zoek gegaan naar zakengebieden die overeenkomen met haar merkimago van het geassocieerd zijn met “naastenliefde”. In dit opzicht is de mensensmokkelhandel bijna vanzelfsprekend: Je kunt het verhaal over vermeende “vluchtelingen” op een christelijke manier aankleden en een staatsgeld ontvangen voor kost en inwoning voor elke Afrikaan die wordt binnengebracht, dankzij de uitbuiting van de vele vrijwilligers die tegen lage of geen kosten werken.

Bijna uitsluitend jonge mannen worden de EU binnengebracht. Deze duidelijke voorkeur voor mannelijke immigranten is niet verwonderlijk als je bedenkt dat vooral de Lutherse Kerk in Duitsland tegenwoordig de facto een vrouwenkerk is: al het lekenwerk is in handen van vrouwen, vrouwen domineren de hiërarchieën van de administratie, vrouwen vormen het merendeel van de weinige overgebleven protestantse kerkgangers en zijn ook alomtegenwoordig op de preekstoel.

Migranten die naar Italiaans strand reisden van “vakantiebonus” van linkse regering beroofden toeristen

 

Vorig artikelProminente Democraten roepen openlijk op tot geweld, rellen en opstanden – “Hoe dacht u dat het zou eindigen?”
Volgend artikelAntifa en BLM zijn de nuttige criminelen van de globale elites
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik hoop dat die Banksy sterft aan een dodelijke ziekte die zeer pijnlijk is. En wat zal het toch heerlijk zijn die vertegenwoordigers in Brussel in de toekomst te mogen ophangen. Het stel ontiegelijke rotschoften die nergens last van hebben omdat ze heel ver van de dagelijkse ellende zitten die burgers moeten ondergaan. Ik hoop Frans nog eens tegen te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in