Hassan verkrachtte urenlang Zweedse meisjes onder vuurwapenbedreiging: “Walla, ik ben een fucking crimineel”

0
1197
De zwarte verkrachtte de meisjes op een luchtbed in zijn ondersteunde accommodatie op Södermalm

De criminele Somaliër Hassan, 25 jaar, lokte twee 14-jarige meisjes naar zijn kamer in het centrum van Stockholm, waar hij ze allebei verkrachtte terwijl hij dreigde hen met een pistool neer te schieten. Hij is nu veroordeeld tot gevangenisstraf – maar krijgt een gereduceerde straf op grond van het feit dat hij “te lijden heeft” onder de toekomstige uitzetting. “Walla, ik heb nu schijt aan Walla. Ik ben een agressieve motherfucker”, kan men de verkrachter horen zeggen in een audio-opname van de verkrachting.

Het was in de nacht van 28 april van dit jaar dat de twee 14-jarige meisjes Hassan ontmoetten, met wie ze via een wederzijdse vriend op de Medborgarplatsen in Stockholm in contact kwamen, meldt Fria Tider.

De Somaliër had de meisjes drugs beloofd, en hij nam ze mee naar zijn kamer in een ondersteunde accommodatie op Södermalm.

Hij bood hen zowel hasj als cocaïne aan en de meisjes vielen in slaap. Later werd een van de 14-jarigen wakker om reden dat de zwarte haar keel likte en “betaling” voor de drugs eiste. Hij verwoordde het met dat hij “gevoelens nodig had” en bedreigde de meisjes met een pistool.

Een van de slachtoffers slaagde erin om een audio-opname te starten op haar mobiele telefoon en de opname werd gebruikt als bewijs tijdens het proces. Deze laat horen dat Hassan de meisjes bedreigt, die schreeuwen en huilen terwijl hij ze op wrede wijze verkracht. Het duurde allemaal een paar uur.

“Het is oké. Ik heb wat gevoelens nodig. Of ik schiet jullie nu in de benen. Nu. Meteen. Walla!”, kan men de Somaliër horen schreeuwen voordat hij met de verkrachtingen begint.

Een meisje probeerde hem te laten stoppen door te verklaren dat ze ongesteld was, maar de Somaliër bleef haar toch verkrachten. Hij waste zich toen hij klaar was – en viel toen meteen het andere meisje aan.

Op de audio-opname hoort men Hassan ook opscheppen dat hij een “fucking crimineel” is.

“Walla, ik heb nu schijt aan Walla. Ik ben een agressieve motherfucker”, zegt hij onder andere.

De 25-jarige Somaliër is nu veroordeeld voor twee aanklachten wegens ernstige kinderverkrachting. In dezelfde rechtszaak is hij ook veroordeeld voor drugsmisdrijven en de aankoop van seksuele diensten bij een andere gelegenheid. De straf was zes en een half jaar gevangenisstraf en tien jaar deportatie uit Zweden.

De districtsrechtbank constateert dat Hassan – die sinds 2012 een permanente verblijfsvergunning heeft – noch een baan, noch een eigen woning in Zweden heeft, nauwelijks Zweeds kan spreken en dat hij, afgezien van een paar ooms en tantes, in Zweden totaal geen familieleden heeft.

Maar de arrondissementsrechtbank van Stockholm geeft hem nog steeds een strafkorting omdat hij uitgewezen wordt.

“Bij de veroordeling heeft de arrondissementsrechtbank met het leed rekening gehouden dat bij Hassan als gevolg van de uitzetting wordt veroorzaakt”, staat er in het vonnis.

Het is echter twijfelachtig of de uitzetting überhaupt ten uitvoer wordt gelegd. Somalië is in feite een van de landen die alleen staatsburgers accepteren die uit andere landen zijn uitgezet als deze mensen vrijwillig instemmen met de uitzetting.

De 25-jarige is eerder veroordeeld voor verschillende misdaden. Nog in juli werd hij door het Hof van Beroep bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van poging tot moord.

Somaliër veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 9-jarig meisje

Vorig artikelFrankrijk: de scholen zijn weer begonnen
Volgend artikelProminente Democraten roepen openlijk op tot geweld, rellen en opstanden – “Hoe dacht u dat het zou eindigen?”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in