De New York Times is van plan om Fox News Tucker Carlson’s nieuwe verblijfplaats te onthullen. De reden is dat ze hem door angst aanjagen tot zwijgen willen brengen, zegt het nieuwsanker.

The New York Times is begonnen met het in kaart brengen van Tucker Carlson’s familiehuis.

Daar is geen enkele journalistieke reden voor. We hebben niets verkeerds gedaan en we betalen onze belastingen, zegt hij in Fox.

In plaats daarvan is het de bedoeling om hem het zwijgen op te leggen, zegt de bekende rechtse presentator.

De verklaring ligt voor de hand. Ze willen ons pijn doen, mijn vrouw en kinderen pijn doen, zodat ik mijn mond houd en me niet meer tegen hen uitspreek.

Ze geloven in geweld. Dat weten we. Twee jaar geleden publiceerde een linkse journalist ons huisadres in Washington, wat leidde tot schreeuwende Antifa-gekken die ons huis aanvielen terwijl ik aan het werk was. Ze vernielden ons huis en bedreigden mijn vrouw.

Volgens Tucker verstopte zijn vrouw zich in de kast terwijl ze de politie belde.

Na een paar weken kwamen de linksen terug en stuurden ze een jaar lang doodsbedreigingen naar de familie. Dit alles leidde ertoe dat Tucker en zijn gezin gedwongen werden te verhuizen. Maar nu is de New York Times de familie naar het nieuwe huis gevolgd. Het tijdschrift schrijft hierover een artikel, zegt Tucker, en heeft onder andere foto’s van het huis gemaakt.

Volgens de Fox-presentator is de New York Times van plan het artikel deze week te publiceren. Hij heeft de krant gebeld, maar ze hebben zijn bezwaren genegeerd.

Ze weten precies wat er met mijn familie zal gebeuren als ze het artikel publiceren. Ze willen me de mond snoeren en het kan ze niet schelen of mijn kinderen verwond worden. Hun doel is om ons te schaden en te terroriseren, en om onze meningen te controleren.

Tucker: Grote bedrijven financieren rellen die kleine bedrijven vernietigen

  Jon Voight tart Hollywood en prijst Trump na Capitool onrusten - "Het is nog niet voorbij"
Vorig artikelTrump stuurt 150 van zijn Antifa-terminators naar Chicago
Volgend artikelKrijsende vrouw met meetlint uit haar dak om social distance
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in