De New York Times is van plan om Fox News Tucker Carlson’s nieuwe verblijfplaats te onthullen. De reden is dat ze hem door angst aanjagen tot zwijgen willen brengen, zegt het nieuwsanker.

The New York Times is begonnen met het in kaart brengen van Tucker Carlson’s familiehuis.

Daar is geen enkele journalistieke reden voor. We hebben niets verkeerds gedaan en we betalen onze belastingen, zegt hij in Fox.

In plaats daarvan is het de bedoeling om hem het zwijgen op te leggen, zegt de bekende rechtse presentator.

De verklaring ligt voor de hand. Ze willen ons pijn doen, mijn vrouw en kinderen pijn doen, zodat ik mijn mond houd en me niet meer tegen hen uitspreek.

Ze geloven in geweld. Dat weten we. Twee jaar geleden publiceerde een linkse journalist ons huisadres in Washington, wat leidde tot schreeuwende Antifa-gekken die ons huis aanvielen terwijl ik aan het werk was. Ze vernielden ons huis en bedreigden mijn vrouw.

Volgens Tucker verstopte zijn vrouw zich in de kast terwijl ze de politie belde.

Na een paar weken kwamen de linksen terug en stuurden ze een jaar lang doodsbedreigingen naar de familie. Dit alles leidde ertoe dat Tucker en zijn gezin gedwongen werden te verhuizen. Maar nu is de New York Times de familie naar het nieuwe huis gevolgd. Het tijdschrift schrijft hierover een artikel, zegt Tucker, en heeft onder andere foto’s van het huis gemaakt.

Volgens de Fox-presentator is de New York Times van plan het artikel deze week te publiceren. Hij heeft de krant gebeld, maar ze hebben zijn bezwaren genegeerd.

Ze weten precies wat er met mijn familie zal gebeuren als ze het artikel publiceren. Ze willen me de mond snoeren en het kan ze niet schelen of mijn kinderen verwond worden. Hun doel is om ons te schaden en te terroriseren, en om onze meningen te controleren.

Tucker: Grote bedrijven financieren rellen die kleine bedrijven vernietigen

Video van een verpleegster die de waanzin van vaccinatie in vraag stelt, gaat viraal

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here