Allahu Akbar nu ook verkrijgbaar bij IKEA

0

De Zweedse meubelgigant krijgt momenteel veel lof: In Wetzlar, Duitsland, stelde IKEA zijn parkeerplaats ter beschikking aan 700 moslims die hun vasten breken.

De islamitische maand van vasten eindigde op woensdag. Wat niet mogelijk was voor christenen vanwege Corona, werd gerealiseerd voor de “ware gelovigen”: Het gezamenlijk uitoefenen van religieuze handelingen. De IKEA vestiging in Wetzlar heeft zijn affiniteit met de islam getoond en liet op zondagochtend zo’n 700 moslims toe om hun gebedskleed met Corona-afstand uit te spreiden op de uitgestrekte klantenparkeerplaats.

“Op zoek naar een geschikte plek in de openlucht, waar ze hun gebed ter gelegenheid van het einde van de vastenmaand ramadan zouden kunnen houden, hebben vertegenwoordigers van drie islamitische geloofsgemeenschappen in Wetzlar zich tot IKEA gewend”, vertelt een woordvoerster van IKEA aan het tijdschrift Watson. IKEA legt uit dat ze zo campagne voert voor het recht op vrije uitoefening van de godsdienst, nadat er niet alleen een daverend applaus voor de actie werd gehoord.

Krachtige actie tegen gender apartheid en achterlijke beelden over vrouwen. De geëmancipeerde huismannen ontlasten hun vrouwen thuis in de #korantaine en verzamelen zich na aankoop van de tapijten bij IKEA om samen hun product te testen.

Zijn er dezelfde rechten voor christenen in islamitische landen?

Niks ramadan. Dit is de startopstelling voor de 24 uur van Mekka en Medina. Vooraan: de tapijtprototypes LMP1. Recht achter hen, het LMP2-productietapijt startveld.

De totale dictatuur: Merkelregime bedreigt Coronacritici met ontheffing van het ouderlijk gezag

  Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar - Advocaat: "We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord"
Vorig artikelProfessor: Coronavirus mogelijk in een laboratorium gecreëerd
Volgend artikelZo gaat Trump social media dwingen om te stoppen met censureren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in