Corporatisme vervangt kapitalisme. Overal ter wereld nemen linkse politici nu een standpunt in voor The Great Reset, een nieuw soort Zero Growth beleid dat het kapitalisme zal vervangen door planeconomisch corporatisme.

Multinationale bedrijven in alliantie met China zijn all-in gegaan op het omverwerpen van de Amerikaanse president Donald Trump en het afdwingen van wat zij noemen The Great Reset / Build Back Better / Megacities on the Move / Agenda 30 / Duurzame Ontwikkeling / Nulgroei.

De slogan van de World Economic Forums is: You will own nothing and be happy!“. Wat gepland is, is in principe een planeconomie die wordt bestuurd door grote bedrijven, met een lagere levensstandaard voor iedereen, behalve voor de superrijken.

In praktijk is het beleid een radicale herverdeling van de economische middelen, van vooral de middenklasse naar de rijkste 0,001 procent. Het zogenaamde “klimaat” en het Covid-virus worden daarbij vooral als argument gebruikt.

Het onderliggende doel van de Great Reset is het behoud van de macht van de Europese heersende klasse en het verminderen van het aantal concurrenten voor de macht.

De Zweedse sociaal-democratische regering heeft inmiddels een propagandavideo uitgebracht voor deze agenda:

Dat iedereen armer wordt, behalve de superrijken, is “eerlijk voor iedereen”, volgens de huidige sociaal-democraten.

  Duits Corona-jaar 2020: geen beduidend hoog oversterftecijfer

De boodschap komt overeen met de negen jaar oude propaganda van de VN / Rockefeller Philanthrophy Advisors, die schoolkinderen in Engeland leert dat alleen de superrijken in de toekomst auto’s moeten hebben. En je kunt alleen nog maar vlees eten op je verjaardag.

Vergeet de vrije keuze van school. In de toekomst mogen kinderen niet eens kiezen voor welk onderwijs ze geschikt zijn:

De zogenaamde “internationale samenwerking” van politici komt eigenlijk voort uit een passieve deelname aan grote zakelijke bijeenkomsten zoals het World Economic Forum en de Bilderberg Groep, waar het beleid aan hen wordt uitgelegd.

Daarna worden de media van het linkse establishment gebruikt om de “publieke opinie” vorm te geven. Als gevolg hiervan lijken politici de “tijdgeest” te volgen.

Onder meer wil de eigenaar van Fake News, CNN’s eigenaar Ted Turner, de wereldbevolking terugbrengen tot 2 miljard: “Het broeikaseffect, we zullen allemaal kannibalen zijn, de ondergang van de beschaving …”

Hoe kunnen mensen Turner’s overduidelijke angstpropaganda over kannibalen geloven? Het antwoord is dat de meeste mensen dat niet doen. De media creëert een valse realiteit door consequent de meest lichtgelovige mensen naar voren te brengen, wat een fictief draagvlak voor de politiek creëert.

Alle onderzoeken tonen aan dat de kannibalenpropaganda van links door alle groepen in de samenleving wordt gewantrouwd, behalve door mogelijk naïeve tienermeisjes die door linkse leraren op school zijn misleid.

De Amerikaanse president Donald Trump is een van de weinige politieke leiders die zich verzetten tegen de Great Reset politiek:

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelZwarte leider van de “anti-haat” groep SOS Racismus roept op tot moord op blanken
Volgend artikelSyrische asielzoeker bedreigt Nederland met gewapende Jihad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Kijk, Edwin ligt het even uit waar dat vaccin voor is.
   Ze willen ons van God afhouden zodat we allemaal atheïst worden en niet meer geloven.
   Maar nou had ik al helemaal niks met die god dus die prik gaat dan niet werken bij mij.
   Ik vind het altijd wel vermakelijk waar die Edwin mee aankomt als reden.

 1. Dit moet gestopt worden! Dit is regelrechte links facisme zelfs nog een erger facisme als dat van Hitler.
  Niks meer bezitten en zelfs amper vlees mogen eten fuch die shit als onze vrijheden worden intnomen nu door de corona haox maar later door de joods NWO leiders?
  Wake up mensen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in