Arts en wetenschapper Sucharit Bhakdi waarschuwt al maanden dat het Covid-vaccin leidt tot de vorming van bloedstolsels. Je kunt ze niet zien, maar je kunt ze voelen, zegt hij in de video. Als ze zich in je hersenen vormen, krijg je hevige hoofdpijn, word je misselijk, moet je overgeven, en kun je verlamd raken. Veel mensen hebben deze bijwerkingen gemeld.

Wetenschappers kunnen erachter komen of u bloedstolsels hebt door uw D-dimeergehalte te controleren. Een normaal D-dimeergehalte wijst erop dat de aanwezigheid van een stolsel in het lichaam onwaarschijnlijk is. Een verhoogd D-dimeergehalte in het bloed kan wijzen op de vorming van een stolsel.

Bhakdi wijst erop dat een aantal Duitse artsen het D-dimeergehalte hebben gemeten bij patiënten vóór de vaccinatie en dagen na de vaccinatie. Zij hebben vastgesteld dat zich vaak bloedstolsels vormen na een vaccinatie tegen Corona, ongeacht het soort vaccin.

Als u de prik neemt, lokt u een reactie uit die mogelijk dodelijk is. Ik raad mensen ten zeerste af zich te laten vaccineren. Geef het niet aan kinderen. Als u deze vaccinatie aan uw kind geeft, begaat u een misdaad, zegt Bhakdi.

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Dr. Peter McCullough: COVID-19 prik dodentelling "Is erger dan een oorlog"

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here