Arts en wetenschapper Sucharit Bhakdi waarschuwt al maanden dat het Covid-vaccin leidt tot de vorming van bloedstolsels. Je kunt ze niet zien, maar je kunt ze voelen, zegt hij in de video. Als ze zich in je hersenen vormen, krijg je hevige hoofdpijn, word je misselijk, moet je overgeven, en kun je verlamd raken. Veel mensen hebben deze bijwerkingen gemeld.

Wetenschappers kunnen erachter komen of u bloedstolsels hebt door uw D-dimeergehalte te controleren. Een normaal D-dimeergehalte wijst erop dat de aanwezigheid van een stolsel in het lichaam onwaarschijnlijk is. Een verhoogd D-dimeergehalte in het bloed kan wijzen op de vorming van een stolsel.

Bhakdi wijst erop dat een aantal Duitse artsen het D-dimeergehalte hebben gemeten bij patiënten vóór de vaccinatie en dagen na de vaccinatie. Zij hebben vastgesteld dat zich vaak bloedstolsels vormen na een vaccinatie tegen Corona, ongeacht het soort vaccin.

Als u de prik neemt, lokt u een reactie uit die mogelijk dodelijk is. Ik raad mensen ten zeerste af zich te laten vaccineren. Geef het niet aan kinderen. Als u deze vaccinatie aan uw kind geeft, begaat u een misdaad, zegt Bhakdi.

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

  De belangrijkste parlementaire toespraak die u zult zien, die uw leven kan redden (Video)
Vorig artikelPostzegel racisme in Spanje: niemand wil de zwarte likken
Volgend artikelKijk hoe twee mannen het lijk van een COVID-slachtoffer in rivier dumpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in