Foto ter illustratie

Uit de nieuwe VAERS-gegevens en -analyses blijkt dat zowel moeders in de vruchtbare leeftijd als hun zuigelingen schade hebben opgelopen door het gebruik van de mRNA-preparaten. Volgens de VAERS-analyses doen de COVID-19 vaccins het aantal foetale afwijkingen met het honderdvoudige toenemen, bericht Dr. Peter F. Mayer.

Een artsenteam heeft als reactie op de verontrustende nieuwe geneesmiddelenbewakingssignalen van VAERS over het gebruik van de COVID-vaccins bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd opgeroepen tot een verbod op de gentherapie COVID-19 vaccins.

Dr. James Thorp, specialist in maternale-foetale geneeskunde, heeft de laatste gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) voor COVID-19 vaccins nauwkeurig onderzocht en deze met de griepvaccins van de afgelopen twee weken vergeleken.

“COVID-19 vaccins worden in verband gebracht met een toename van onregelmatigheden in de menstruatie, miskramen, foetale chromosoomafwijkingen, foetale cystische hygromen, foetale misvormingen, foetale hartstilstanden, foetale hartritmestoornissen, foetale vasculaire malperfusie-afwijkingen, abnormale foetale bewakingstesten, abnormale foetale groeipatronen, placentatrombose, en foetale sterfte in vergelijking met griepvaccins,” zei Thorp.

Hieronder volgen zijn bevindingen:

 • Abnormaal bloedverlies van de baarmoeder (menstruele onregelmatigheden) komen 1000 keer vaker voor
 • Miskramen komen 50 keer meer voor
 • Foetale chromosoomafwijkingen komen 100 keer meer voor
 • Foetale misvormingen komen 50 keer meer voor
 • Foetale cystische hygromen (een ernstige misvorming) komen 90 keer meer voor
 • Foetale hartafwijkingen komen 40 keer vaker voor
 • Foetale aritmieën komen 50 keer meer voor
 • Foetale hartstilstand komt 200 keer vaker voor
 • Foetale vasculaire malperfusie komt 100 keer meer voor
 • Afwijkingen in de groei van de foetus komen 40 keer vaker voor
 • Foetale abnormale bewakingstests komen 20 keer vaker voor
 • Foetale trombose in de placenta komt 70 keer vaker voor
  Vaccinzeloten hebben een nieuw symptoom voor hun vaccinverwondingen verzonnen: "Long Covid na vaccinatie"

Thorp zei dat hij een statisticus van het Ministerie van Defensie (DOD) had die hem hielp zijn studie te verifiëren op voorwaarde van anonimiteit.

Gebrek aan veiligheidstests

Dr. Robert Malone, mede-uitvinder van de mRNA-technologie, in een interview over de VAERS-gegevens:

“De riskante strategie om noodgebruik van mRNA-‘vaccin’-producten goed te keuren voordat strenge niet-klinische dierproeven op reproductieve en genotoxiciteitsrisico’s waren afgerond, gevolgd door pleidooien voor wijdverbreid gebruik tijdens de zwangerschap, blijkt nu te hebben geleid tot aanzienlijke en te voorkomen reproductieve toxiciteit,” aldus Malone.

“Eerdere niet-klinische gegevens (diermodellen) uit het pakket noodgoedkeuringsgegevens van Pfizer, alsmede het ontbreken van adequate gegevens en tests voor de veiligheid tijdens de zwangerschap, hebben geleid tot vermijdbare reproductieve en foetale toxiciteiten,” vervolgde Malone.

Hij benadrukte dat zowel aanstaande moeders als hun pasgeborenen de “experimentele” COVID-vaccins niet moeten krijgen.

“Deze nieuwe VAERS-gegevens en -analyses tonen aan dat zowel moeders in de vruchtbare leeftijd als hun kinderen schade hebben geleden door de invoering van niet-goedgekeurde, onvoldoende geteste genetische vaccins die voor gebruik in noodgevallen zijn goedgekeurd,” aldus Malone.

Een VAERS-analyse die eerder dit jaar mede geschreven was door Jessica Rose, Ph.D., werd verwijderd uit de academische publicatie van Elsevier.

Zij deelde de media mee dat de analyse van Thorp volledig overeenstemde met de hare.

“Ik geloof dat het niet alleen belangrijk maar ook noodzakelijk is om deze producten bij zwangere/borstvoedende vrouwen en zuigelingen uit de roulatie te nemen, omdat er geen gegevens over de veiligheid op lange termijn zijn en de gegevens op korte termijn er slecht uitzien. Dit geldt voor zowel Moderna als Pfizer, wier veiligheidsdocumenten bij de VRBPAC werden ingediend voordat de EMA voor 0-4-jarigen werd toegekend. Zij vertoonden beiden een verschrikkelijk risico,” zei Rose.

  Bijna de helft van alle Amerikaanse gezondheidswerkers wijst Covid-19-vaccins om zinnige redenen af

De analyse wordt gesteund door Christiane Northrup, arts, en lid van het American College of Obstetrics and Gynecology.

“Als jonge gynaecologe die in de frontlinie van de DES-ramp [Softenon, red.] stond, ben ik stomverbaasd dat wij dezelfde fout herhalen, alleen op een veel rampzaliger niveau. De vaccinatie met COVID-19 moet onmiddellijk worden stopgezet bij alle zwangere vrouwen, voordat de volgende generatie nog meer schade wordt berokkend,” aldus Northrup.

“Al deze ongunstige uitkomsten zijn statistisch significant (p-waarde < 0,0001), wat betekent dat de kans dat deze ongunstige uitkomsten zich alleen door toeval voordoen kleiner is dan 1 op 10.000. Het was de plicht van de fabrikanten van het COVID-19 vaccin, de FDA, de CDC, het American College of Obstetrics and Gynecology, de Society for Maternal-Fetal Medicine en de American Board of Obstetrics and Gynecology om deze veiligheidsgegevens te eisen alvorens deze gevaarlijke “vaccins” in de zwangerschap te introduceren,” vervolgde Northrup.

“Deze instellingen hebben de gulden regel van de zwangerschap geschonden: nieuwe stoffen, of het nu supplementen, geneesmiddelen of vaccins zijn, mogen NOOIT in de zwangerschap worden gebruikt zolang er geen gegevens op lange termijn beschikbaar zijn. Nu doen de COVID-19 vaccins eerdere verloskundige rampen met diethylstilbesterol (DES) en thalidomide op prenatale vitaminen lijken. Ik roep op tot een wereldwijd verbod en moratorium op het gebruik van alle experimentele gentherapie en/of COVID-19 ‘vaccins’ bij zwangerschap, totdat onweerlegbare gegevens over de veiligheid op lange termijn beschikbaar zijn,” verklaarde Northrup.

Volgens medalerts.org “verzamelt de regering van de VS meldingen van ongunstige gezondheidsgebeurtenissen na de toediening van een vaccin” en maakt die openbaar in de VAERS-databank.

  Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een "mondiale volkerenmoord"

Volgens OpenVAERS is VAERS het Vaccine Adverse Event Reporting System dat in 1990 is opgericht. Het is een vrijwillig rapportagesysteem dat naar schatting slechts 1% van de verwondingen door vaccins registreert.

In de officiële VAERS-disclaimer staat echter: “Hoewel VAERS-rapporten zeer belangrijk zijn voor het toezicht op de veiligheid van vaccins, kunnen zij niet op zichzelf worden gebruikt om te bepalen of een vaccin een ongewenst voorval of een ziekte heeft veroorzaakt of ertoe heeft bijgedragen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische MvD – Analyse van de militair-biologische activiteiten van de VS en hun bondgenoten in Oekraïne en andere regio’s
Volgend artikelZweedse deskundigen zijn verbaasd: Sterke daling van het aantal kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Over de gevaccineerden in je eigen gemeente kun je niet te weten komen hoe de zaken erbij staan. In lokale media probeerde ik oproepjes te plaatsen maar ze weigerden te plaatsen of werden meteen verwijderd en mijn accounts werden ook meteen verwijderd zodat nooit meer iets te plaatsen is.
  In supermarkten werden mijn folders met de oproep verwijderd door het supermarktpersoneel. Op mijn vraag waarom men niet wilde dat mensen vrijwillig konden reageren op mijn onderzoek kreeg ik alleen het antwoord dat dat niet mocht. Op mijn vraag van wie dat niet mocht werd niet geantwoord.
  Er is dus zeker wat stil te houden. Anders was dat allemaal niet nodig.

   • Welke ‘democratie’?
    O…ja, die democratie op papier voor de vorm natuurlijk…waar in de praktijk geen ene moer van terechtkomt.

   • @Michelle je hoeft het ook niet te geloven. Bekeringsdrang is niks voor mij. Het was alleen onverwacht wat ik meemaakte en dat wilde ik hier even kwijt. Ergens anders kun je dit soort berichten niet kwijt. Dan verwijderen ze het en wordt gedreigd stappen tegen je te ondernemen. Terwijl ik tegen hen altijd netjes bleef, geen wappietaal gebruik en alleen maar droge vragen stel. Net zoals dat twee jaar geleden nog kon.
    Een geluk dat jouw gevoel van vertrouwen en veiligheid nog niet is aangetast.
    Dat is bij mij wel veranderd de afgelopen maanden.

    • ´Een geluk dat jouw gevoel van vertrouwen en veiligheid nog niet is aangetast.´

     Het geluk is met de dommen, zegt een spreekwoordelijk gezegde.

    • Ik vind het respectabel dat je dit ondernomen hebt, en supertriest dat mensen zelf doofpotje gaan spelen. Ze doen het vast en zeker niet in opdracht van een ander, maar ze nemen zelf dit besluit. Net zoals ze het fijn vinden om bekluiers voor te doen zonder dat iemand ze dit opdraagt. Flyers in brievenbussen stoppen een idee?

 2. wappie taal wat is dat nu weer
  Spreken ongevaccineerde dat met elkaar soms
  Ik ga niet mee in de onzin
  Je bent gewoon iemand die niet geprikt is
  Net als pan metro en weet ik voor wat ze elkaar allemaal noemen
  Mensen doe normaal zeg

 3. En voor de duidelijkheid ik ben niet geprikt
  Iedereen met een beetje inteligentie heeft dat ook niet gedaan
  Er zitten wel erg veel domme mensen op dit forum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in