In Spanje drijft een bizar geval van “postale” BLM-hype momenteel de woke gemeenschap naar de barricaden: dat is wat er gebeurt wanneer identiteitspolitieke onzin zegeviert die mensen reduceert tot de kleur van hun huid (zij het ditmaal onder “positieve” vlag) zoals dat niet meer is gebeurd sinds de dagen van de slavernij – de Spaanse postdienst levert een indrukwekkend voorbeeld.

Om de aandacht te vestigen op de tot dan toe onzichtbare discriminatie van “Mensen van Kleur” (men zou ook kunnen zeggen: op het ingebeelde fantoomracisme), gaf zij een reeks postzegels in verschillende kleuren uit, waarop de verschillende huidskleuren en dus de “diversiteit” waren afgebeeld (zie foto hierboven). Maar de actie liep, zoals het Oostenrijkse dagblad Blick meldt, “gigantisch spaak”: de verantwoordelijken hadden er blijkbaar niet aan gedacht dat postzegels – in tegenstelling tot mensen – wel degelijk verschillende waarden hebben, en de kleuren definiëren deze in geld.

Als de Koninklijke Spaanse Posterijen de zwarte zegels de hoogste waarde hadden gegeven, zou dit natuurlijk vanuit het oogpunt van de nieuwe rasfanatici een belangrijk en goed teken zijn geweest – zo moet symbolische voorkeursbehandeling of discriminatie eruitzien. Stom genoeg werd deze verwachting over het hoofd gezien en kreeg de lichtste postzegel de hoogste waarde, terwijl de donkerste de laagste kreeg.

“Goed bedoeld, slecht gedaan”

Het resultaat is nu een ongekende shitstorm: de lichte postzegel, met zijn waarde van 1,60 euro, is meer dan twee keer zoveel waard als de zwarte, die slechts 70 cent kost. “SOS racismo” (een organisatie die ook geassocieerd is met “Black Lives Matter”), die strijdt “tegen racisme” in Spanje en de actie hielp te ontwikkelen, praat zich hier uit de voeten door te beweren dat het opzet is: om een pakket te versturen zijn donkere postzegels nodig in plaats van lichte – en daarom “is elk pakket een gelegenheid om na te denken over racistische ongelijkheid”.

  Linksen gebruiken massacensuur omdat ze het lef niet hebben om een eerlijk debat aan te gaan

Linkse moraalridders en internationale media zien dat niet veel anders –  de Washington Post schrijft: “Het feit dat de donkerste postzegels de minste waarde hebben, valt helemaal niet in goede aarde bij de bevolking!”. Volgens Blick is een verklaring van de Spaanse postdienst nog niet beschikbaar; op Twitter zei het bedrijf dat de postzegels bedoeld waren om de aandacht te vestigen op “de realiteit van minderheden van kleur”. Wat onvermijdelijk gigantisch mislukt is – net als al die andere bizarre positief-racistische campagne’s sinds de dood van George Floyd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vluchtelingenactivist krijgt drie immigranten toebedeeld… Zijn reactie spreekt boekdelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZijn de Covid-vaccins veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap? – De 920 vrouwen die er hun baby door verloren hebben, denken wellicht van niet
Volgend artikelProfessor Bhakdi: Als u dit vaccin aan uw kind geeft, begaat u een misdaad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ja, zo kan je overal wel over vallen.
    Ik weiger b.v. postzegels waar willem de overbodige op staat.
    Maakt mij verder niet uit wat daar op staat, als het maar niet willem is.

  2. Ik lik aan alleen aan zegels waarop mevrouwen staan afgebeeld die nog niet de leeftijd van 40 jaren hebben bereikt; alle andere zegels maak ik óók wel vochtig , maar met een sponsje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in