Foto ter illustratie: achtergrond © user7066167; meisjes © karlyukav / Freepik

Het is begrijpelijk dat bedrijven gigantische winsten willen maken. Het is ook begrijpelijk als corrupte, hebzuchtige figuren, die door hun karakter in de politiek worden gedreven, winst willen maken. Als de kiezer die dit alles financiert het spelletje meespeelt, dan zij het zo. Maar de pret houdt daar op, waar mensenlevens in gevaar komen. Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn er over de hele wereld mensen “toevallig” doodgevallen – waaronder talrijke beroemdheden. Nu is in veel landen de inentingscampagne begonnen voor kinderen van 12 jaar en ouder. Een rode lijn.

Veel bezorgde lezers zijn woedend over al diegenen die zich inzetten voor het huidige vaccinatie-experiment. Want zelfs als het virus een bedreiging zou vormen, zijn er geen gegevens die erop wijzen dat kinderen ook maar in de verste verte gevaar zouden lopen of anderen in gevaar zouden brengen. Na de gentherapie inentingen zijn uit de hele wereld dode kinderen gerapporteerd – deels uit landen waar men zich niets aantrekt van het gebrek aan goedkeuring, deels omdat bijzonder volgzame ouders het beter wisten en de artsen overhaalden, deels omdat immorele studies op kinderen werden uitgevoerd. Dan zijn er verontrustende ontdekkingen, zoals in Israël, waar meer dan 60 mensen, voornamelijk jonge mannen, een hartspierontsteking kregen nadat zij waren gevaccineerd. En elke dag lezen we in de krant over meer beroemdheden die “toevallig” in tijdsbestek met de vaccinatie zijn overleden.

Het risico om te sterven aan of met COVID-19 is identiek aan dat van de griep

Nogmaals, als we het officiële narratief van de gevaarlijke pandemie willen geloven, rechtvaardigt dat niet dat de gezondheid en het leven van kinderen, van beschermde mensen, in gevaar worden gebracht. Iedereen heeft er recht op dat medische procedures naar behoren worden uitgevoerd met gebruikmaking van de nieuwste technologie, en iedereen heeft er recht op dat geneesmiddelen naar behoren worden getest en absoluut zuiver worden vervaardigd. Al deze beginselen worden overboord gegooid bij de vermeende Coronapandemie, een epidemie van of waaraan zelfs in India slechts 0,02 procent van de bevolking is gestorven. Volgens de Stanford-studie was al in oktober 2020 duidelijk dat onder de 70 jaar slechts 0,05 procent van de bevolking aan of met de ziekte zou overlijden. Van de mensen met de ziekte overlijdt 0,23 procent aan of met COVID-19, volgens wat toen bekend was. In een andere studie van Stanford, gebaseerd op gegevens van over de hele wereld, werden de cijfers verder naar beneden bijgesteld, tot 0,15 procent van de mensen met de ziekte. Dat is gelijk aan het sterftecijfer van de seizoensgriep. Ja, de griep die zogenaamd niet meer bestaat sinds de mysterieuze “nieuwe” COVID-19 ziekte is opgedoken. Gaat er nog steeds geen belletje rinkelen?

  Door vaccin veroorzaakte ontsteking in verschillende organen! 14-jarige sterft 45 uur na  Pfizer-booster

Pfizer: 79 procent van gevaccineerde kinderen krijgt bijwerkingen

De kans om als kind COVID-19 op te lopen is minimaal, om er aan te sterven is bijna nul. Intussen is duidelijk bewezen dat 79 procent van de gevaccineerde kinderen bijwerkingen ontwikkelt. Dit cijfer komt niet van samenzweringstheoretici maar van de vaccinfabrikant Pfizer. Deze immorele proeven op kinderen resulteerden in 24 doden tussen de leeftijd van 0 en 18 jaar. Ook al hadden 18 van de betrokken kinderen reeds bestaande aandoeningen, toch is geen van deze sterfgevallen ook maar in de verste verte aanvaardbaar. Noorwegen verklaarde dit maanden geleden toen het stopte met vaccinaties met AstraZeneca voor jongere mensen. Statistische berekeningen hadden uitgewezen dat verdere vaccinaties tot 10 sterfgevallen zouden leiden, hetgeen voor het land onaanvaardbaar zou zijn. Helaas heeft de rest van de wereld niet zo’n verantwoordelijkheidsgevoel.

Wereldwijd zijn er bijna geen kritieke ziekten van kinderen en adolescenten met COVID-19, en de meeste meldingen bleken gegevensfouten te zijn, bijvoorbeeld omdat 20xx in plaats van 19xx als geboortedatum was ingevoerd. Gezien de reële niet-bestaande dreiging voor kinderen en adolescenten – ongeacht wat men van COVID-19 vindt – is het in geen geval gerechtvaardigd kinderen te vaccineren met een experimenteel vaccin waar nog geen jaar mee is gewerkt in plaats van 5 jaar te testen.

Wees niet medeplichtig

De vaccinfabrikanten zijn al rijk genoeg. Velen van hen werden miljardair of vergrootten hun fortuin aanzienlijk als gevolg van de “pandemie”. De levens van onze kinderen zijn meer waard dan de hebzucht van deze mensen zonder moraal of compassie. Iedereen die meewerkt aan het onderwerpen van kinderen aan dit afschuwelijke vaccinatie-experiment is een misdadiger. Als kinderen er bijwerkingen van krijgen, is dat medeplichtigheid aan zwaar lichamelijk letsel. Als er kinderen door sterven, is het medeplichtig aan moord. Wilt u daar mee leven? Wees niet medeplichtig. Sta op tegen deze waanzin. Het is niet leuk meer, het gaat om mensenlevens. En het gaat over onze kinderen.

  De criminalisering van afwijkende meningen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLinkse mainstream media “vergeten” gemakshalve dat ze beweerden dat de lab oorsprongstheorie voor COVID-19 een “wappietheorie” was
Volgend artikelFranse arts: Het bewijs is overweldigend dat COVID-19 injecties het aantal sterfgevallen en nieuwe infecties verhogen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Al is de leugens nog zo snel de coronaspuit achterhaalt ze wel….. Het zal nu niet lang meer duren dat de inenting geheel op vrijwillige basis zal gaan plaatsvinden Dat wil dus zeggen zoals altijd,,,,,, ga je naar risicovolle landen dat je dan een spuit krijgt,,,,, om de bekende ziekten daar te voorkomen om op te lopen Corona is geen (onbekende) aandoening maar een alle jaarlijks terugkerende ziekte Als je nu naar Duitsland wil gaan,,,,,,,, dan had nog voor kort een N.testbewijs nodig Dat in no time ingetrokken omdat Duitsland merkte dat de Nederlanders massaal weg bleven en nu mag er 48 uur zonder test er naar toe mag…… Echter mensen met een C. bewijs pas mogen zo wie zo door!?????? en langer blijven?????? Ondanks dat is niet bewezen is dat je dan geen corona op je lijf zou hebben Dus wie controleert dat,,,,, dat je niet alsnog besmet bent….. Dat kunnen ze niet zien met je corona pas dunkt mij?????? Dus gewoon EU waanzin en een grote poppenkast!!!!!!!!!!

 2. Geen poppenkast, want die zijn over het algemeen niet schadelijk of levensbedreigend. Dus blijft politieke waanzin over.
  Nu is politieke waanzin een normaal verschijnsel waar we dagelijks mee geconfronteerd worden als we naar de zogenaamde info over c krijgen.
  Momenteel is het nog erger dan dat, er is geen woord voor. Maar er moet toch nog iets erger zijn die zoiets coördineert.
  Zoiets viel aanvankelijk niet op omdat het ieders begripsvermogen te boven ging, men kon het niet bevatten.
  Zoiets kon toch niet, helaas het kan wel.

 3. Het is werkelijk te bespottelijk voor woorden hoe mensen zich zo gemakkelijk om de tuin laten leiden.
  Deze leugen stinkt aan alle kanten, om maar niet te zeggen dat er een onnoemelijke beerput staat te rotten betreft een ‘dodelijk’ virus waarvan velen zich niet afvragen waarom de straten niet bezaaid liggen met lijken, waarom de mortuaria niet uitpuilen, waarom de ziekenhuizen vrijwel leeg zijn, waarom de begraafplaatsen niet overstromen van de doden, waarom velen die beweren ‘corona’ gehad te hebben weer miraculeus zijn opgeknapt van dat ‘verschrikkelijke’ virus. Gewoon een paar simpele vragen om erachter te komen hoezeer we worden belazerd. Nu willen ze de kinderen ook al vol spuiten met giftroep, want de kinderen zijn de toekomst en dat was voor de mensheid nou juist niet meer gepland. Ik mag toch aannemen dat ouders hun gezonde verstand gebruiken, anders kan het wel eens rampzalig aflopen met hun kroost. ‘Bezint eer ge begint’.

 4. Dat communistisch tuig kijkt niet op een miljoentje meer of minder. Zie Stalin, Pol Pot, Mao en Hitler. Zij joegen miljoenen, zonder met de ogen te knipperen, genadeloos over de kling.

 5. Beste Dee.., Je vergeet er enkelen… + Hitler was alles behalve : ‘communistisch’ ( integendeel) …. Maar de waanideetjes van deze despotische ’tirannen’ of ‘verzetsstrijders’ en vooral van hun entourage(s)… hebben wel vele miljoenen mensenlevens gekost!… Dit neemt evenwel niet weg dat bijvoorbeeld Stalin alleen al , MEER mensenlevens ( ook van zijn eigen bevolking en met een’ communistische overtuiging’) op zijn geweten heeft, dan zowat de gehele WO I & WO II tezamen….) + WO I was niet eens : ‘de schuld’ van Hitler…

  • Ja, ik heb niet iedereen genoemd natuurlijk want anders zou mijn comment wel erg lang worden. En zeker, Hitler was geen communist maar een nationaal socialist. Maar de verschillen tussen een communist en een socialist zijn maar heel klein.

 6. Moeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?
  Antwoord: JA want Billy Gates wil de mensheid met twee miljard terugbrengen en hoe doe je dat, simpel geef ze het idee dat er een vreselijke ziekte heerst waar hij het vaccin tegen heeft, klopt ook want aan dat vaccin ga je vermoedelijk dood, dus ben je genezen van die akelige ziekte! Ja die Billy is niet zo dom als dat hij eruit ziet!

 7. Demographers predict that by latter half of the century, global population will enter a sustained decline for the first time.
  All over the world, countries are confronting population stagnation and a fertility bust, a dizzying reversal unmatched in recorded history that will make first-birthday parties a rarer sight than funerals, and empty homes a common eyesore.
  https://www.business-standard.com/article/international/ghost-cities-appear-as-low-fertility-rates-leads-to-population-stagnation-121052300071_1.html#:~:text=All%20over%20the%20world%2C%20countries,already%20shutting%20down%20in%20Italy.

 8. En tja… Ouders hebben zich ook al eeuwenlang laten verleiden hun kinderen in zinloze oorlogen te laten sterven. Keer op keer begingen zij die ‘misdaad’ tegenover hun kinderen. 75 jaar geleden riepen wij vol afschuw: Dit nooit meer! Hoeveel van onze kinderen zijn er daarna als kanonnenvoer afgeslacht voor ‘het grotere goed’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in