Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: “Ik vrees dat als het vaccineren doorgaat, miljarden mensen zullen sterven. Vaccins vernietigen het hart en de hersenen. Zij zullen de mensheid vernietigen. En kinderen injecteren is SATANISME – het absolute kwaad!”

Samenvatting van het interview:

In een interview met USAWatchdog journalist Greg Hunter op 29 oktober 2022, verwijst professor Sucharit Bhakdi, een wereldberoemde microbioloog en viroloog, naar een angstaanjagende studie in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Vaccines die bevestigt dat Covid-19 vaccins onherstelbare schade veroorzaken en de hersenen en hartvaten beschadigen, bericht Uncutnews.ch.

Dr. Sucharit Bhakdi, een wereldberoemd professor in de microbiologie en virologie, heeft talrijke medische en wetenschappelijke onderscheidingen ontvangen en is de auteur van meer dan 300 collegiaal getoetste onderzoekspapers. Dr. Bhakdi was een van de eerste vooraanstaande artsen ter wereld die waarschuwde voor de dodelijke en schadelijke effecten van Covid-19 vaccins. En hij had gelijk.

Volgens Dr. Bhakdi zijn er aanwijzingen dat deze vitale organen onherstelbaar beschadigd worden doordat de inhoud van deze vaccins het hart of de hersenen bereikt. Wijzend op een autopsie die dit bevestigt, legt Dr. Bhakdi uit:

“In verschillende gebieden van de hersenen van deze overleden man vond de arts hetzelfde. … Hij vond spike-eiwitten in de kleinste haarvaten van de hersenen. … Herstel is niet mogelijk omdat de arts constateerde dat deze kleine bloedvaatjes door het immuunsysteem waren aangevallen en vernietigd. De arts vond onweerlegbaar bewijs van schade aan de hersencellen – beschadigde en dode cellen. Deze arme man stierf omdat zijn hersencellen stierven. … Dezelfde patiënt die overleed (…) had multifocale encefalitis, d.w.z. encefalitis die zich in verschillende gebieden voordeed en necrotiserend was en tot de dood leidde. Hij had de typische klachten die mensen tegenwoordig hebben na vaccinatie. Ze verliezen hun persoonlijkheid. Ze verliezen hun verstand. Ze verliezen hun denkvermogen. Ze worden dement. Ze kunnen niet horen. Zij kunnen niet spreken. Zij kunnen niet zien. Ze zijn niet meer de mensen die ze ooit waren. Het zijn gebroken mensen. Hun hersenen zijn vernietigd.”

“Deze arts [die de autopsie uitvoerde] ontdekte iets dat zo verschrikkelijk was dat hij het onmiddellijk moest publiceren. Zijn studie werd op 1 oktober 2022 gepubliceerd in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Vaccines [“Case Report: Multifocal necrotising encephalitis and myocarditis after mRNA BNT162b2 vaccination against COVID-19“]. Het werd peer reviewed en onmiddellijk geaccepteerd. Het kan door iedereen worden gelezen. Ik raad iedereen aan het te lezen. De arts die de autopsie deed, stelde vast dat er niet alleen in de hersenen, maar ook in het hart verschrikkelijke dingen gebeurden. In het hart van dezelfde patiënt. Hij ontdekte hetzelfde verdomde spike-eiwit. Dat betekent dat het gen dat de daders bij miljarden mensen hebben ingespoten, in de vaten van de hersenen en het hart terechtkomt. Ze doden mensen. Ze doden mensen op de meest gruwelijke, angstaanjagende en pijnlijke manier.”

Dr. Ryan Cole, Dr. Mike Yeadon en journalist Greg Hunter waarschuwen voor hetzelfde probleem. “Men moet weten dat we elkaar niet kenden totdat Covid kwam, en er zijn zoveel anderen [zoals Dr. Ryan Cole en Dr. Mike Yeadon]. Ze zijn niet dom, het zijn geweldige, intelligente mensen, en als ze allemaal hetzelfde zeggen, moet je gaan denken dat ze misschien gelijk hebben. Als we gelijk hebben – en ik ben niet de enige, ik ben slechts een van de duizenden die dat zeggen, en die duizenden mensen hebben gelijk – vermoorden we onszelf, onze kinderen en onze geliefden. Waarom zouden we dat doen? Waarom?” – schrijft journalist Greg Hunter in een artikel over zijn interview met Dr. Sucharit Bhakdi.

  Top kankerdeskundige: Agressieve kankers verschijnen na boostervaccins "Geen toeval"

Dr. Bhakdi zegt dat de mensheid onmiddellijk moet stoppen met vaccineren en dat Covid een “criminele fraude” is.

Aan het einde van het interview zegt Dr. Bhakdi:

“Ik moet toegeven dat mijn collega’s en vrienden die mij hebben verteld dat dit genocide is, misschien gelijk hebben. Ik weet het niet, ik denk dat er geen andere agenda kan zijn. Er is geen andere verklaring. Er is geen andere verklaring, want het is duidelijk dat deze op genen gebaseerde vaccins niet nodig zijn omdat we niet te maken hebben met een dodelijk virus dat de mensheid zal vernietigen.

Iedereen die iets anders beweert, liegt in uw gezicht. Ten tweede is het duidelijk dat deze zogenaamde vaccins nooit tegen infecties hadden kunnen beschermen (…) Ten derde, en dit is ook het ergste, zijn deze op genen gebaseerde vaccins de meest afschuwelijke instrumenten die ooit in het menselijk lichaam zijn geïntroduceerd om mensen te vernietigen. (…) “Deze vaccins zullen de mensheid vernietigen.”

Het 53 minuten durende interview kan hier volledig worden bekeken.

Na het interview zei Dr. Bhakdi dat de Duitse regering hem vervolgt met volledig ongegronde beschuldigingen van antisemitisme, maar dat hij in feite wordt gestraft voor zijn moed om zich uit te spreken tegen het CV19-vaccin. Vanaf het begin heeft hij mensen sterk afgeraden zich te laten vaccineren met het Covid 19-vaccin. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij tot vijf jaar gevangenisstraf krijgen. Zijn proces vindt plaats in 2023.

Uittreksel:

Prof. Dr. Bhakdi: Dit is zo verwerpelijk, zo verwerpelijk! Hoe kunt u zo praten? Hoe kunt u doorgaan zonder deze waanzin, deze criminele daad te stoppen? Stop Biden! Stop de FDA! Stop het CDC! Stop de WHO! Ze doden miljoenen en binnenkort zouden het miljarden mensen op deze planeet kunnen zijn, omdat ze nu proberen het mRNA-vaccin bij iedereen (ziekteverwekkers) op aarde in te brengen,

  Regering vertelde artsen om patiënten te DODEN vlak voor eerste COVID lockdown: "Ik keek toe terwijl dit gebeurde"

Conclusie: Elk mRNA-vaccin veroorzaakt ernstige schade aan ons lichaam en moet worden verboden – mazelen, bof, hepatitis, griep en al het andere.

Interviewer: Dokter, u vertelt mensen dat het vaccineren van kinderen puur kwaadaardig is? In de Verenigde Staten is het vaccin (Covid-vaccin) onlangs goedgekeurd voor opname in het vaccinatieschema voor kinderen. Dit is schandalig! Dit is een misdaad, nietwaar?

Dit is niet alleen schandalig, het is satanisch, het is puur kwaad.

Prof. Dr. Bhakdi: Bent u ingeënt, dokter?

Natuurlijk niet, ik ben niet gek, helaas.

Interviewer: Ik wilde alleen zeker weten dat ik het begreep.

Prof. Dr. Bhakdi: Hoe kan iemand zo dom zijn?

Interviewer: U bent dezelfde mening toegedaan als Dr. Michael Yeadon, die u waarschijnlijk kent.

Prof. Dr. Bhakdi: Natuurlijk!

Interviewer: Dance zegt dat we de booster niet nodig hebben. Dr. Ryan Cole noemt het “progressief gif”. Dus, geen injecties meer, geen, nul, nooit, klaar, geen injecties meer, toch?

Prof. Dr. Bhakdi: Precies! Ja, natuurlijk! We denken allemaal hetzelfde, weet je, Michael Yeadon en Ryan Cole, we denken hetzelfde. U moet begrijpen dat we elkaar niet kenden totdat Covid kwam. We wisten niet wie Michael Yeadon was, wie Ryan Cole was. Maar weet u, er zijn vele anderen, vele anderen: Perronne (Christian) in Frankrijk, die net is vrijgesproken, er zijn er zoveel. En ze zijn niet dom! Het zijn buitengewoon goed geïnformeerde, intelligente, fantastische mensen, en als zij allemaal hetzelfde zeggen, beste mensen, moet u zich realiseren dat u het mis zou kunnen hebben, want als wij gelijk hebben, en als ik “wij” zeg, bedoel ik niet alleen ik, maar duizenden van ons, duizenden van ons, maar als die duizenden gelijk hebben, zou u uzelf en uw kinderen en uw geliefden kunnen doden.

  700 Miljoen mensen kunnen sterven als gevolg van COVID-19 injecties

Interviewer: Bent u van mening dat genocide, zoals Michael Yeadon zegt, een criminele daad is? U zei hetzelfde, dat het een misdaad is, leg dat eens uit. Is het genocide, is het een criminele daad? Leg dat eens uit.

Prof. Dr. Bhakdi: Ik durfde het niet te zeggen! Tot anderhalf jaar geleden zou ik zoiets nooit hebben gesteund. Maar nu ik zie wat er gebeurt, moet ik toegeven dat de collega’s en vrienden van mij die zeiden dat het genocide was, misschien gelijk hebben. Ze kunnen gelijk hebben. Ik weet het niet, maar ik geloof in mijn hart dat het niets anders kan zijn. Er is geen andere verklaring, want het is duidelijk dat deze gentherapievaccins helemaal niet nodig zijn omdat we niet te maken hebben met een dodelijk virus dat de mensheid zal vernietigen. Iedereen die iets anders beweert, liegt in uw gezicht. Ten tweede is het duidelijk dat dit zogenaamde vaccin nooit kan beschermen tegen infectie omdat de antilichamen er niet zijn, als ze al nodig zijn, en omdat weerstand of immuniteit tegen deze virussen niet gebaseerd is op antilichamen maar op T-cellen, die in alle menselijke organismen aanwezig zijn. En ten derde, en dat is het ergste van alles, zijn deze gentherapievaccins het meest afschuwelijke instrument dat ooit in het menselijk lichaam is geïnjecteerd om mensen te vernietigen, te beginnen met de geest en vervolgens met het hart, de organen en het hele lichaam. Deze vaccins zullen de mensheid vernietigen.

Interviewer: Denkt u dat het zal aflopen zoals u denkt dat het al is gebeurd, dat miljarden mensen zullen sterven als gevolg van vaccins? Is dat wat u zegt?

Prof. Dr. Bhakdi: Nou, als we de boosters blijven geven, is mijn antwoord: ik ben bang van wel!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logischVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVraag naar ongevaccineerd bloed is reëel, erkennen artsen knorrig
Volgend artikelArts legt in 2 minuten uit waarom zoveel gevaccineerde jonge mensen tijdens sporten sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik heb het gelezen. Zal ik het mijn 4 gevaxineerde kinderen vertellen?
  Zaai ik dan paniek.?
  We weten ook dat bij aanvang van de produktie vd vaxxins er een groot tekort ontstond.
  Als gevolg daarvan zijn ze ook ampullen met gewoon nacl 0.9 % gaan vullen.
  50 procent vd aangemaakte ampullen was dus zout! Daarnaast is het zo dat Mister T toen onmiddelijk een rondreis is begonnen langs de vaxxin fabrikanten om zoveel mogelijk fake vaxxen te maken!
  Redder van veel mensen?
  Dus lieve mensen neem niet de booster.!!
  Die zit vol aggressief gen- gif.
  Het is een van de redenen dat er een boostercampagne kwam.
  Ik hou mij hart vast betreffende mijn kinderen.

  • Sterkte, Ik heb al afscheid genomen in gedachte van sommige famillie leden..Ontwijk ze ook. Werden geadviseerd door hun fijne vrienden kring uit de medische wereld, chirurgen en artsen….Judgement day will come..

 2. Na de 1e, 2e, de boosterprik, de griepprik: nu de corona herhaalprik. Dat is de vijfde prik op rij in 2 jaar tijd. Zo graag willen ze van je af.

 3. Een goede bekende van mij: dubbel geprikt, dubbel geboosterd en recent óók nog de griepprik laten injecteren, heeft nú ‘corona’ vlgns 2 pcr-tests…!!! Resultaat van gecreëerde angst voor ‘corona’

 4. Ik verwacht echt dat de meeste volwassenen met prik binnen 50 tot 60 jaar zeker dood zijn! En als ze niet dood gaan, worden ze wel 100!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in