Hier is een artikel van Vice News over nieuwe bloedbanken die zijn opgezet om ongevaccineerd bloed te leveren:

Anti-vaxxers proberen een nieuwe wereldwijde infrastructuur te creëren voor de levering van ongevaccineerd bloed, gedreven door samenzweringstheorieën en pseudowetenschappelijke overtuigingen over de gevaren van mRNA COVID-vaccins.

Het artikel gaat maar door en door over hoe onwetenschappelijk en onkundig de vraag naar ongevaccineerd bloed is. Interessant is dat zelfs artsen erkennen dat er veel vraag naar is:

“Wij hebben verschillende verzoeken gekregen voor vaccin-negatief bloed en/of gerichte donaties van ongevaccineerde personen. Wij hebben op al deze verzoeken nee gezegd”, aldus Claudia S. Cohn, directeur van het laboratorium van de bloedbank van de Universiteit van Minnesota, in een e-mail.

Michael Busch, voorzitter van de International Society of Blood Transfusions, zei dat hij al meer dan een jaar op de hoogte was van dergelijke verzoeken. “Het begon duidelijk toen de mRNA-vaccins op de markt kwamen,” zei hij.

Ik betwijfel of de volledige vraag afkomstig is van gewone mensen zoals u en ik. Waarschijnlijk betalen de zeer rijke mensen die het zich kunnen veroorloven om wat bloed van jonge, gezonde mensen aan zichzelf toe te wijzen, een [onbeduidende voor hun nettowaarde] premie voor het verkrijgen van ongevaccineerd bloed, schrijft Igor Chudov.

Zelfs voordat de Covid-pandemie begon, gaven miljardairs enorme bedragen uit om bloedtransfusies van jonge mensen te krijgen, waardoor oude mensen zogenaamd jeugdiger worden. Het zou geen enorme sprong van verbeelding zijn om een rijk persoon tevoorschijn te halen die besloot een premie te betalen voor jong, Covid-ongevaccineerd bloed.

  Gevallen van alopecia (haaruitval) exploderen na COVID-19 vaccins

De artsen die de afgelopen twee jaar hebben gepleit voor “Covid-vaccins” zijn ongelukkig met deze trend.

Medische deskundigen waarmee VICE World News sprak, suggereerden dat die inspanningen waarschijnlijk geen vruchten zouden afwerpen. Ze zeiden dat ze op de hoogte zijn van toenemende verzoeken om ongevaccineerd bloed van anti-vaxxers in de afgelopen jaren, maar dat ze dergelijke verzoeken afwijzen.

Het is duidelijk dat op dit punt de vraag naar ongevaccineerd bloed onmogelijk te ontkennen is, en dat er commerciële entiteiten ontstaan om aan die vraag te voldoen. Een waarschuwing aan mijn lezers: wees op uw hoede voor het eerste bedrijf dat u tegen betaling toegang tot “ongevaccineerd bloed” belooft. Oplichters zitten overal, niet alleen in de kantoren van Pfizer en Moderna. Ze nemen uw vergoeding aan, maar leveren misschien niet het bloed waarvoor u hebt betaald.

Toevallig dat er sinds 2021 om onverklaarbare redenen een bloedtekort is.

Als ik op persoonlijke titel spreek, zou ik veel liever een transfusie van ongevaccineerd bloed krijgen en betalen wat ik me kan veroorloven, als ik dat nodig zou hebben. Onze eerdere zorgen over de shedding van vaccins zijn waar gebleken, en bloed zou een andere verspreidingsvector kunnen zijn.

Zou u de voorkeur geven aan ongevaccineerd bloed als u een transfusie nodig hebt? Wat als uw leven op het spel stond? Veel moeilijke vragen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman – “Dit is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

  Overmatige sterfgevallen stijgen 5 maanden na winter boostercampagne bewijst theorie COVID vaccins hebben 5 maanden nodig om ontvangers te doden

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Chemotherapie – De enge, onthutsende waarheid over de fraude
Volgend artikelProf. Dr. Bhakdi: Ik vrees dat als de vaccinatie wordt voortgezet, miljarden mensen zullen sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. (Vraag naar ongevaccineerd bloed en organen is reëel)

  De ongevaccineerden mogen wel gaan uitkijken.
  Wij leven in een zieke wereld, vol zieke medemensen.

  • er is geen safe bloed.
   bloed verliest binnen 24 uur zijn zuurstofdragend vermogen en dient dus alleen maar om het volume aan te vullen en de kas te spekken.
   wel krijg je te maken met alle ongein waar de donor in zijn leven mee te maken heeft gehad.
   bovendien is bloedtransfusie en ook orgaandonatie kannibalisme.

 2. Ik wist dit al voor de Covidvax Plandemie.
  Er zijn heuse klinieken waar de elite bloedtransfusies krijgen van jong bloed echter is dit iets wat ze pas recentelijk toegeven. De waarheid is nog veel en veel erger. Ik ga het niet eens herhalen, denk dat de echte wakkeren het wel weten..Waarom denk je dat er vliegtuigen vol met jonge kinderen nin-stop uit zuid-Amerika op Washington DC vliegen zonder begeleiders of ouders in nachtelijke vluchten…Niemand weet waar ze heen gaan. Waarom ziet Bill Clinton er ineens uit of ie uit de 90’s komt gelopen terwijl hij in 2017 een waggelende vampier en wrak was met grote diepe rode kringen om de ogen en hij niet alleen….Vul het zelf maar in..Het is Evil.

  • er zijn idd veel duistere zaken die het licht niet kunnen verdragen aan de gang, al heel lang, maar bijna niemand durft er echt diep op in te gaan, of die worden vermoord of ze worden geframed en voor gek of nazi of terrorist e.d. verklaard.

 3. Hier een dochter met bloedziekte die als haar hb heel laag is een transfusie nodig heeft.. geen arts wil meewerken aan het onderzoeken of mijn omgeving een match is voor mijn dochter, ik wil geen donor waarvan niet gegarandeerd kan worden of die gevaccineerd is. Ze snappen mijn angst maar meewerken doen ze niet…

  • Dank u! Ik hoop dat er een initiatief komt om een vaccinvrije bloedbank op te zetten in NL. Ik weet dat in het buitenland die er wel zijn. Er is veel behoefte aan in NL. Ik weet zeker dat er veel vaccinvrije mensen willen doneren.

   • @Ellis,

    Concreet…….

    Zou de nood aan de man komen dan ben ik donor…

    Mijn bloed is voor zover ik weet schoon, dus ik bedoel, ik heb geen prikken gehad en ben al meer dan 15 jaar niet meer bij een kwakzalver of zo u wilt een protocollen volger geweest…

    Mijn bloedgroep is A als donor rh. pos en patient rh. neg

    Gladiator

 4. Puur bloed… pech voor vampieren 🙂
  Ik vraag mij af of er ongewenste of rare verschijnselen zijn bij bloeddrinkende beestjes? Muggen o. a.

  Bij bloeddonaties word ook onderscheid gemaakt tussen plasma en volledig bloed.

  Er zijn genoeg proefpersonen 🙂 intressant om te onderzoeken.
  Bedank de proefmensen…

  • @Grikke.
   Muggen .
   Heb jij wel eens een mug zien lopen. ??
   Hoe kun je zien of een raar verschijnsel bij een mug zich voordoet .
   Als je deze ziet lopen dan weet je dat deze mug het te pakken heeft.
   Niet grappig doen ik heb het over de echte mug de snaken die zwarte pestlijders van muggen .
   Een mug loopt nimmer .
   Er zijn van de betweters die beweren dat steekmuggen lopen 😃
   Hit ME !
   😉

  • Zo´n drie jaren geleden trof ik tot tweemaal toe een Aziatische tijger mug aan binnenshuis. Na één zo´n exemplaar eerst goed bekeken te hebben alvorens deze te elimineren en de soort vast te stellen, was de herkenning van de tweede ook geen probleem, maar ik moet toegeven dat dit voor het Covid Hoax Tijdperk heeft plaatsgevonden.

 5. Hmm, gaat mijn bloed nog flink wat geld waard zijn? Voor € 100 mogen ze van mij wel ’n halve liter pure blood afnemen. Leuke bijverdienste.

 6. Eerst maar eens een puur bloedbank zien op te zetten, hier in Drenthe zijn we er al mee bezig, diverse o-bloeddonoren al aanwezig, nu nog de medici en de opslag…..tips?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in