Victor Lindelof, Piotr Zielinski en Martin Terrier hadden tijdens hun wedstrijden in het weekend pijn op de borst en ademhalingsmoeilijkheden.

Er zijn veel meldingen van jonge gevaccineerde mensen die tijdens het sporten dood neervallen. Dit is niet verrassend, zei dokter Richard Urso in gesprek met Bright Light News.

Tijdens het sporten ontspannen de zogenaamde tight junctions zich, waardoor lipide nanodeeltjes deze kunnen passeren en de celwand van het hart kunnen bereiken. Dat is veel moeilijker als je niet beweegt, aldus Urso.

De arts voegde eraan toe dat de pericyten, die deel uitmaken van de haarvaten, vol zitten met ACE2-receptoren. Deze produceren na de injectie een grote hoeveelheid spike-eiwit, dat zich via de gap junctions in het hart verspreidt. Hierdoor kan myocarditis, een ontsteking van de hartspier, ontstaan.

“Dit is slechts het topje van de ijsberg,” aldus Urso. “Dit is absoluut ongekend.” Hij verwacht dat steeds meer mensen zullen beseffen dat deze vaccins zeer gevaarlijk zijn.

De arts citeerde de directeur van de Amerikaanse levensverzekeraar OneAmerica die eind vorig jaar op een persconferentie zei dat het sterftecijfer onder 18- tot 64-jarigen tot 40 procent hoger lag dan normaal. “We hebben momenteel te maken met de hoogste sterftecijfers in de geschiedenis van deze industrie, niet alleen bij OneAmerica,” zei hij.

Edward Dowd, voormalig portefeuillebeheerder bij BlackRock, wees er ook op dat in de tweede helft van 2021 zo’n 61.000 Amerikaanse millennials (25-44 jaar) zouden sterven na te zijn ingeënt. De oversterfte in deze groep was 84 procent. Volgens Dowd is dit het hoogste oversterftecijfer in de geschiedenis.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting


Volg Frontnieuws op Telegram

  Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties "Zal de meeste mensen doden"

Lees meer over:

Vorig artikelProf. Dr. Bhakdi: Ik vrees dat als de vaccinatie wordt voortgezet, miljarden mensen zullen sterven
Volgend artikelHet aantal sterfgevallen onder Europese kinderen van 0-14 jaar is met 552% gestegen sinds het EMA het COVID-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik geloof niet dat ze het ooit zullen gaan toegeven. Er zal een zodanige draai aan gegeven worden dat het een onbekend virus is wat men nog niet hadden ontdekt oid. En men zal er gewoon weer intrappen. Je kunt zeggen wat je wilt, maar diegenen die dit hebben bedacht hebben een ingenieus systeem opgezet, kwaadaardig maar wel heel slim. Men weet dat mensen grote angst hebben voor besmettelijke ziekten. Dat was in de middeleeuwen al het geval. Mensen veranderen niet, en dat weten ze.

  • Ik denk het ook Barry. ‘Ze’ spelen op primaire angst – de angst voor dood door besmettelijke ziekte. Vandaar ook dat het zo makkelijk was de ongevaccineerden zwart te maken als besmettingshaarden. En daarbij komt dat mensen een kort geheugen hebben, dus volgende keer tuinen ze er weer in. Dan is er het handige, maar zeer misleidende gebruik van een ‘virus’ want dat ding kun je toch nooit aantonen (zoals je bacteria wel kan kweken), plus de vele incarnaties van dit ‘virus,’ waar iedereen in trapt. En dan zeggen ‘ze’ dat de gifspuit deze ‘variant’ niet dekt, ook al kun je een ‘virus’ niet kweken (isoleren). Zo kun je mensen eindeloos voor de gek houden, met iets dat niet te zien is, en toch vele keren uit de hoed getrokken kan worden in een ander kleurtje of jasje om ze je trojan horse vax te laten slikken.

   Er zijn echter nog steeds mensen, zoals de patholoog Ryan Cole, die het bestaan van een ‘virus’ blijven aanhangen maar niettegenstaande wel een inefficiënte ‘bestrijding’ van dit ‘virus’ toewijzen aan de spuit plus de schade die de troep levert erkennen. Maar het is bijzonder vreemd dat zo iemand niet kan doorzien dat het ‘virus plus beschermende vax’ pakket niks, maar dan ook niks met een ‘virus’ of de ‘bescherming’ er tegen, te maken heeft.

   En zolang men wanhopig blijft vastklampen aan de ‘virus’ plus ‘de beschermende vax’ misleiding, dan zullen er straks weer mensen intrappen, met de komst van de ‘new and improved vax’. En dan nemen ze weer dezelfde gifspuit die van mensen GMO’s maakt. En dat is natuurlijk de bedoeling van de gifspuit – GMO’s maken van het mensdier, net zoals tarwe, tomaten, mais, etc. Zodat jij ze kan voortplanten zoals jij het wilt. Net zoals Monsanto ook doet met granen, je eigen controleerbare gewas.

   Zolang mensen blijven geloven dat er een ‘virus’ bestaat die een besmettelijke en dodelijke ziekte maakt, zullen er mensen blijven sterven aan de bijwerkingen van de smerige GMO spuit. Want zonder ‘virus’ heeft men geen reden om de trojan horse vax te nemen.

 2. Zojuist op radio1 in het nieuws mbt covidcijfers.
  Steven Degucht stelt vast dat er bijna geen virus meer circuleert en dat dank zij de immuniteit verkregen door vaccinatie.
  Voilà his masters voice 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in