Wat is er zo fataal aan de COVID-19 vaccins? – Deze vraag wordt vaak gesteld door mensen die al gevaccineerd zijn en zeggen dat zij geen noemenswaardige bijwerkingen hebben ondervonden, bericht wochenblick.at.

Het fatale van deze vaccins is dat zij een gentechnologisch proces vertegenwoordigen dat voor het eerst officieel in de vorm van een vaccin op mensen wordt uitgeprobeerd, dat het natuurlijke immuunsysteem en indirect mogelijk ook het DNA, d.w.z. het genetisch materiaal, onherstelbaar wijzigt – met gevolgen op lange termijn die vooralsnog volledig in het duister liggen.

Genetische manipulatie op mensen reeds in 2010

Messenger RNA als “therapie” is reeds lang onderwerp van onderzoek, bijvoorbeeld in verband met ongeneeslijke erfelijke ziekten. Vanwege het enorme gevaar van genetische wijzigingen is gentechnologie als vaccin echter nooit ook maar in de buurt van goedkeuring gekomen.

ARD/ARTE documentaire uit 2010 laat duidelijk zien waarom dit het geval is

Deze ARTE-documentaire over genetische mRNA-doping uit 2010(!) van de meermaals bekroonde Zwitserse wetenschapsjournalist en dopingdeskundige Beat Glogger laat niet alleen op een zeer begrijpelijke manier zien hoe het menselijke, biologische “besturingssysteem” werkt, maar ook hoe het kan worden misbruiktom de mensheid te schaden. Het wordt duidelijk waarom de dopingbestrijders ook toen al zo bang waren voor genetische doping en wat een enorm risico sporters nemen als ze het gebruiken.

Waarom worden we dan allemaal, inclusief onze kinderen, wereldwijd gedwongen tot gen-vaccinatie?

Waarom ontstond het voorwendsel voor directe en indirecte verplichte vaccinatie, een in feite onbeduidend luchtwegvirus, uit een Chinees laboratorium? En waarom wordt dit laboratorium- en “gain-of-function”-onderzoek gefinancierd door dezelfde kringen die ons nu deze “vaccinatie” verkopen als “redding” van de vermeende “plaag” voor miljarden van onze belastingcenten?

Grafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in Covid-injecties zegt voormalig Pfizer-medewerker

In de komende herfst en winter zullen de gevolgen duidelijk worden

Wereldwijd erkende deskundigen zoals Prof. Dr. Bhakdi, Prof. Dr. Cahill, Dr. Wolfgang Wodarg en vele anderen waarschuwen al maanden en vrezen dat deze genetische modificatie onherstelbare schade zal toebrengen aan het menselijk immuunsysteem. Zij gaan er zeer onomstotelijk van uit dat de door onze eigen cellen geproduceerde virussegmenten volstrekt onvoorspelbare auto-immuunreacties en bloedstollingsstoornissen zullen veroorzaken in geval van een daadwerkelijke infectie met bijvoorbeeld een Corona- of SARS-virus. Deze hebben eigenlijk al plaatsgevonden.

48,5% van de Oostenrijkers en 49,7% van de Duitsers hebben vrijwillig (om op vakantie te “mogen” gaan) deze experimentele injecties bij zich laten uitvoeren. Het valt nog te bezien welke “supermutatie” of delta- (gamma, omega) variant dan als verklaring zal moeten dienen voor de ernstige ziekten van de gevaccineerden. Hoe dan ook, in de paniekpropaganda van de mainstream media worden de “ongevaccineerden” en binnenkort waarschijnlijk allen die in de zomer hun FFP2-mondkapje niet goed hebben opgezet, nu al aangewezen als de schuldigen van de mutaties.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn Frankrijk is het beheer van de vaccinatie in handen van een stroman van de Rothschilds
Volgend artikelDankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Ja lekker makkelijk van het satangebroed om andere de schuld geven van hun bewuste actie , de ongevacvineerden en diegene zonder mondluier na zaterdag .het tuig wat xig heeft ingedekt omdat tutte z,n slogan het advies is , niet opvolgen geen optie die andere frikandel ff zeiken dat in 2022 iedereen hier gevaccineerd is , klap op z,n ogen ken ie krijgen de Cloon met z,n grote snavel ..de ontkenner mondluier , de puntschoen in z,n reet rammen bij een trap onder zijn reet de oplichter met zijn domme gewauwel en geld van 5,1 miljard bij de fabriek afleveren ..zijn zieke fam .en van dissel met koopmans die allebei op de zwarte lijst staan en de 10 miljoen euro jatten van onze belasting cent geen belasting meer betalen klappen ze vanzelf wel hun cloo en lippen dicht

  2. Nu heb ik op de middelbare school geleerd dat de meeste virussen eigenlijk een stukje MRna zijn met daaromheen een schil van Eiwit. Zouden dan van een griepvirus, gele koorts virus, etc ook je DNA kunnen veranderen? Als ik de documentaire zo kijk dan klopt dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in