Een Canadese regeringsadvocaat is woensdag plotseling ingestort. Dit gebeurde in het gebouw van Library and Archives Canada in de hoofdstad Ottawa.

De advocaat, Gabriel Poliquin, woonde een hoorzitting bij over het gebruik van de Emergency Powers Act om een einde te maken aan de protesten van vrachtwagenchauffeurs.

Poliquin probeerde nog een waterfles te openen, waarna hij in elkaar zakte en op de grond viel.

Backup:

Poliquin werd verzorgd door reddingswerkers. Zijn toestand is niet bekend. De advocaat werd op een brancard afgevoerd. Hij zat rechtop en was bij bewustzijn, meldt de Toronto Star.

Uit berichten die Poliquin op social media plaatste, blijkt dat hij meerdere Covid-vaccinaties heeft gehad. In een tweet gebruikte hij de hashtag #vaxxedtothemax.

Poliquin ontving het vaccin van AstraZeneca, dat sinds vorig jaar niet meer wordt toegediend in de provincies Alberta en Ontario vanwege het risico op bloedstolsels.

Bon été tout le monde! Een fijne zomer allemaal! #vaccinéaubout #vaxxedtothemax pic.twitter.com/vWMlQcL6hd

– Gabriel Poliquin 🇺🇦 (@GabrielPoliquin) 30 juni 2021

Via Infowars.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

11-jarig meisje kaffert Klaus Schwab en zijn globalistische oplichters uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Mensen die al lang verdrinken in een zee van propaganda, ontwaken nu langzaam
Vorig artikelHypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen
Volgend artikelKoningin van Nederland is enthousiast over digitaal geld: Politici eisen nu antwoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Tja,draai er mijn hoofd er ni meer voor om…
  Iedere dag hoor ik van die verhalen,plots en onverwacht,als ze het nu nog niet snappen en blijven in de rij staan voor die prikken dan is het hun probleem en zitten ze de rest van hun leven die nog rest met de schade die onomkeerbaar is thuis tot we dan horen dat die of die overleden is….

 2. Nog zo’n “15 minutes of fame” idiotie-held die zijn verstand niet kan gebruiken. Vandaaar een regeringsadvocaat. Ik heb er geen geduld meer voor. Sympathie nooit gehad. Bedankt voor dit artikeltje, het bevestigt alleen maar dat de weldenkenden zo stom niet waren en zijn.

 3. Hahahahahah, fuckedtothemax door je eigen “overheid”. Heerlijk toch deze zeloten die hun eigen poep even mogen eten. Ik vind het sneu voor velen maar deze eikel werkt gewoon aan alles mee en is er trots op, en zijn werkgever op het resultaat en dat is zijn lijden.

  Iedereen gaat voor de bus, hoe je ook meewerkt, je bent waardeloos in de ogen van de heersers, het is maar weer bewezen. En gelukkig maken ze geen onderscheid tussen al die eikels die de overheid dienen, hahaha. En die gaan gelukkig allemaal want die volgen braaf hun orders op.

  Het is bijna een droom, straks een wereld met een handjevol staatsdienaars over en geen BOA’s, rechters, politie, medici, leraren en andere dienaars meer over. En hardcore statisten die braaf volgen zijn we straks ook kwijt. Alleen erg jammer dat er vele anderen ook zullen gaan die zo dom waren om te volgen en te geloven maar daar hebben ze ook zelf hun aandeel in.

 4. overlaatst nog die film “the triffids” nog eens gezien gaat erover dat bijna iedereen blind wordt nadat ze naar die meteoor regen hebben gekeken en laat die wandelende bomen er even tussenuit deze was er om de film wat spannender te maken. Einde van dit verhaal ook de duivelse demonen krijgen dan hun aandeel ervan

 5. Hebben jullie Soylent Green gezien 1983 met Charlton Heston??
  Het gaat precies zo!!!
  En nog even over het queentje…geregistreerd huwelijk en Alex heeft écht niets te zeggen….

 6. Schaapjes er is goed nieuws voor jullie , de dood staat voor jullie deur hij komt zonder te kloppen of aan te bellen en laat hem zijn werk doen er is aan jullie niets verloren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in