Dit zou niet grappig moeten zijn, maar om de een of andere reden moest ik letterlijk grinniken toen ik het zag. De reden is duidelijk: het CDC en andere “deskundigen” hebben de ongevaccineerden meer dan twee jaar lang gehamerd op hoe veilig en effectief de injecties waren. En nu, nu het pandemische paniektheater eindelijk vervaagt, wordt een CDC-conferentie met een vaccinatiegraad van bijna 100% getroffen door een massale uitbraak, schrijft JD Rucker.

Ik vind het lijden van anderen absoluut niet grappig. Maar als iemand die het doelwit is geweest omdat hij niet gevaccineerd is, die financiële problemen heeft gehad als gevolg van mijn ongevaccineerde status, krijg ik toch een pervers vleugje vreugde als dit soort verhalen opduiken.

Ja, dat maakt mij een slecht mens, maar iedereen is op de een of andere manier slecht. Dat gezegd hebbende, hier zijn de details door Zachary Stieber van onze premium nieuws partners bij The Epoch Times:

Meeste geïnfecteerden in COVID-uitbraak op CDC-conferentie waren gevaccineerd, bevestigt Agentschap

Tijdens een conferentie van de volksgezondheidsinstantie van de Verenigde Staten Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft zich een COVID-19 uitbraak voorgedaan, ondanks het feit dat de meeste aanwezigen waren gevaccineerd.

Ongeveer 1800 CDC-medewerkers en anderen kwamen in april bijeen in een hotel in Atlanta, waar het CDC is gevestigd, voor een conferentie over epidemiologisch onderzoek en strategieën.

Op 27 april, de laatste dag van de conferentie, meldden meerdere mensen aan de organisatoren dat ze positief waren getest op COVID-19. De CDC en het Georgia Department of Public Health werkten samen om de aanwezigen te ondervragen en zo te achterhalen hoeveel mensen positief getest waren.

  Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

“Het doel was om meer te weten te komen over de overdracht die plaatsvond en ons inzicht te vergroten bij de overgang naar de volgende fase van COVID-19 surveillance en respons,” zei de CDC in een verklaring van 26 mei.

Ongeveer 80 procent van de deelnemers vulde de enquête in. Van hen zeiden 181 positief te zijn getest op COVID-19.

Vrijwel alle respondenten – 99,4 procent – hadden ten minste één dosis COVID-19-vaccin ontvangen.

Het aantal ongevaccineerde mensen die ziek werden, als die er al waren, werd niet bekendgemaakt. De ambtenaren hebben de gevaccineerden ook niet uitgesplitst in degenen die een dosis van de bijgewerkte bivalente vaccins hadden ontvangen en degenen die dat niet hadden gedaan. De CDC heeft niet gereageerd op verzoeken om meer informatie.

Dr. Eric Topol, directeur van het Scripps Research Translational Institute, zei op Twitter dat de aantallen de conferentie tot een “superspreidingsevenement” maakten.

Dr. Tom Inglesby, directeur van het Johns Hopkins Center for Health Security van de Bloomberg School of Public Health, voegde daaraan toe dat de uitbraak aantoont dat COVID-19 “nog steeds in staat is grote uitbraken te veroorzaken en velen te besmetten.”

Een woordvoerder van het Georgia Department of Public Health vertelde The Epoch Times in een e-mail dat veel mensen die de conferentie bijwoonden geen inwoners van Georgia waren, en dat velen thuistests gebruikten.

Bivalente bescherming

De CDC zei dat de onderzoeksresultaten “het belang onderstrepen van vaccinatie voor de bescherming van personen tegen ernstige ziekte en dood in verband met COVID-19,” omdat geen van de mensen die zeiden dat ze positief getest waren, meldden dat ze naar een ziekenhuis gingen.

  2.433 Amerikaanse dode baby's in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen

Voor de bivalente injecties, die negen maanden geleden voor het eerst werden goedgekeurd, zijn geen gegevens over de doeltreffendheid in klinische studies beschikbaar. Volgens observatiegegevens bieden ze weinig bescherming tegen infectie, hoewel ambtenaren beweren dat ze beschermen tegen ernstige ziekte. Die bescherming is van korte duur, volgens studies, waaronder niet door de CDC beoordeelde publicaties.

De meest recente publicatie, gepubliceerd op 26 mei, toont aan dat de bivalente COVID-19-vaccins van Pfizer en Moderna, die eerder dit jaar de oude vaccins vervingen, weinig doeltreffend zijn tegen ziekenhuisopname.

Bij volwassenen zonder “gedocumenteerde immunocompromiserende aandoeningen” bedroeg de bescherming 62 procent tussen zeven en 59 dagen, maar daalde naar 47 procent voordat het daalde naar slechts 24 procent na 120 dagen.

Bij volwassenen met “gedocumenteerde immunocompromiserende aandoeningen” piekte de effectiviteit op slechts 41 procent, met 13 procent na 120 dagen.

De onderzoekers hebben geen schattingen gegeven van de effectiviteit onder alle volwassenen, of de gecombineerde populatie van mensen met en zonder “gedocumenteerde immunocompromiserende aandoeningen”. Zij verstrekten ook geen ongecorrigeerde schattingen van de effectiviteit van het vaccin (VE), of schattingen vóór aanpassing voor bepaalde variabelen.

“Zowel de ruwe VE als de aangepaste VE moeten worden gerapporteerd, zodat grote discrepanties duidelijk zijn voor de lezer en in twijfel worden getrokken,” vertelde David Wiseman, oprichter en voorzitter van Synechion, via e-mail aan The Epoch Times.

De effectiviteit tegen kritieke ziekte – gedefinieerd als opname op de intensive care of overlijden – piekte op 85 bij de mensen die immunocompetent werden geacht, maar daalde tot 33 procent na 120 dagen. Bij degenen die werden omschreven als immuungecompromitteerd, werd de effectiviteit niet hoger geschat dan 53 procent.

  Kinderarts over Corona-vaccins: "Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen"

De effectiviteit werd niet gemeten na 180 dagen. Effectiviteit voor kinderen werd niet onderzocht als onderdeel van het onderzoek.

CDC-onderzoekers keken naar gegevens van het VISION Network, een netwerk van ziekenhuizen in de Verenigde Staten. Uitgesloten waren mensen onder de 50 jaar die vier of meer oude vaccinboosters kregen.

Slechts 23,5 procent van de immunocompetente personen en 16,4 procent van de immunocompetente personen waren gevaccineerd, terwijl de rest ten minste twee doses van een COVID-19 vaccin had gekregen.

Volgens gegevens van de CDC is ongeveer 8 procent van de Amerikaanse volwassenen nog steeds niet gevaccineerd, hoewel dat percentage een grote onderschatting kan zijn (pdf).

Onderzoekers zeiden dat de gegevens aantoonden dat bivalente doses “hielpen bescherming te bieden tegen COVID-19-geassocieerde ziekenhuisopname en kritieke ziekte” en voegden eraan toe dat “in sommige groepen een afnemende bescherming werd aangetoond.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGonzalo Lira in Oekra gevangenis, geconfronteerd met 13 jaar gevangenisstraf – Amerikaanse regering zwijgt over de zaak
Volgend artikel11 tekenen dat wereldwijde conflicten binnenkort volledig uit de hand kunnen lopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ik dacht dat we geleerd hadden dat de testers waardeloos waren.
  Met alle winden meewaait. Nu positief en over een kwartier negatief.

  • Dat klopt Frans, in het artikel gaat het enkel om wat die zogenaamde test heeft aangetoond. Met die test kunnen ze zelfs papayas en geiten positief laten uitkomen terwijl die niet ziek zijn. Hoe hoger de cycli (tussen 25 en 45) hoe onbetrouwbaarder, en dat gegeven is staatsgeheim. Natuurlijk! Men moest eens wakker worden!
   Mede daarom de onzin (of het gebrek aan feiten) in het artikel: wie is er werkelijk ziek geworden van covid en wie is er ziek van de gifspuit?

 2. Lariekoek verhaal;
  Wat ze zogenaamd willen bewijzen ; overdracht , is zogenaamd gelukt met een zogenaamde betrouwbare pcr test.
  Conclusie; Het zogenaamde betrouwbare vaccin, helpt dus niet .

 3. Zouden ze stiekem een zakje covid hebben uitgestrooid over de aanwezigen? Wat een toeval zeg.

  Bevestiging door de gelovigen: “We hadden allemaal dood kunnen zijn als we niet gevaccineed waren.” Maar het politieke argument van menige gelovige dat “de gevaccineerde sterkeren de covid dankzij de vaccinatie niet meer kunnen overdragen op de gevaccineerde zwakkeren” is met deze gebeurtenis helaas nog niet bewezen.

  Ik lach me ook een hoedje.

  • Afgelopen week sprak ik met ene gevaccineerde en die zei en was ervan overtuigd dat als ze niet gevaccineerd hadden er nog veel meer doden zouden zijn gevallen Ik vroeg waarom worden gevaccineerden dan nu meer ziek dan anders Daarop kon die geen antwoord geven
   Er is nog steeds geen ,,,,vrije,,,!???? pers journalist die ongevaccineerde intervieuwd waarom ze zich niet hebben laten beinvloeden door propaganda van gezondheidsministers en ook niet durven te vragen over hun ervaringen van uitsluiting van deelname bij bijeenkomsten van mensen die gevaccineerd waren en met hun QR code bewijs pronkten dat zij de uitverkorenen waren die wel binnen mochten waar dan ook De democratie is is dus opgehouden voor veel mensen die niet gevaccineerd waren Echter vanmorgen op het nieuws dat veel mensne geheugen verlies hebben opgelopen sinds de ,,,,pandemie,, maar dat zou niet of geen melding zijn dat dit komt door de covidspuiten Dus de ,,,,,geleerden,,,,lopen nog steeds achter bill Gates en Phizer aan dat die het goed voor hadden!!!!!!!!!!!!!!!Ook van der l. die zoekt nu naar een middel om haar onschuld te bewijzen dat zij alvast 1 miljard spuiten heeft besteld op voorhand bij Phizer waarvan enkele tientallen miljoenen daadwerkelijk gebruikt zijn…. De overige zijn in de prullenbak belandt of vernietigt..Schade……::::::::: vele miljarden euro’s!!!!!!!

 4. Karma is a bitch
  Maar ze liegen, draaien en framen alles in hun voordeel.
  Ook weer een in elkaar gezet scenario.
  Het wordt steeds belachelijker en lachwekkender als het niet zo triest zou zijn.

 5. Covid bestaat niet, besmettelijke virussen bestaan niet. Zolang FN artikelen hierover blijft publiceren kan ik ze niet serieus nemen. Ik zal nu wel geband worden, maar de waarheid moet gezegd worden. Heel belangrijk voor de nabije toekomst, want het Corona verhaal laait weer op. Heel belangrijk dat het “besmettelijke virus” verhaal wordt ontkracht.

 6. Kijkend naar mijn eigen situatie, niet geprikt loop al sinds de zogenaamde pandemie nu ruim 3 jaar terug fris en fruitig in de rondte geen griep of verkoudheid of wat dan ook.
  Dit in tegenstelling tot vele anderen in mijn omgeving geprikt .geboosterd alles er op en eraan en vooral keer op keer grieperig en verkouden .
  Heb ik nu zoveel geluk of is er toch iets anders aan de hand?

  • OP zijn tijd een stevige pint, vette friet met rood vlees en relaxed een sigaretje. Geen angst en alles wat de MSM uitspuwt gewoon 180 graden omdraaien dan leef je het langst in goede gezondheid. Ik wil 110 worden gewoon om de regering te pesten.

 7. 1 meisje in de klas met een blikje cola over datum en… paniek, pijn en ambulance…dan plotseling de hele truttenklas ziek op 2 na en allemaal ambulance…in België dat jaar in vele scholen…Snap je 1 ziek en de rest valt ook…wat een hoop schijters toch

 8. Er is maar één spreekwoord die de kern volledig raakt. ‘De één zijn dood, is de ander zijn brood’.
  Al zo oud als de boom en de slang in het paradijs.

 9. Tot vlak voor zijn vreemde dood in 2019 heeft Kary Banks Mullis, de uitvinder van de PCR-techniek, erop gewezen dat het hier gaat om een productiemechanisme om zeer kleine hoeveelheden genetisch materiaal op te blazen tot zichtbare en meetbare proporties, voor productiedoeleinden dus. Hij wees er zeer expliciet op dat het dus NIET de bedoeling is om de PCR-techniek te gebruiken voor diagnostische doeleinden en indien men dat tòch doet, is dit een behoorlijk complex proces dat onder streng gecontroleerde omstandigheden in een daarvoor speciaal uitgerust lab moet gebeuren. Wanneer je als het ware de verkeerde naald in de hooiberg oppompt, is de uitkomst sowieso compleet waardeloos voor diagnostiek en wanneer het aantal replicatiecycli boven de 30 uitkomt, zijn de resultaten in toenemende mate ook zeer onbetrouwbaar, zelfs bij zeer zorgvuldig uitgevoerde stappen. Je kunt dan alles in alles aantonen zowat. En dan nog zegt een juiste uitkomst niets over besmettingen of wat dan ook: men kan er niets mee bewijzen. Het is alsof je een stukje kabel van een auto op een schroothoop vindt en concludeert dat er dan wel ergens een Volvo aanwezig moet zijn of zoiets. Men gebruikt trouwens een computergegenereerd genoom omdat het natuurlijke, complete genoom van SARS-CoV-2 nog steeds nergens ontdekt is …

  Heb je ook gezien op video hoe men op een bepaald moment studenten had ingeroepen om deze tests uit te voeren? Dit gebeurde toen snel-snel en slordig. En dan heb je nog van die strookjes voor thuis. Ja, hoor: ERG betrouwbaar allemaal …

  Oh ja: klopt de besmettingstheorie eigenlijk wel om te beginnen, want dat is het fundament van bijna alles in de westerse “geneeskunde”?

 10. Zien janken doet janken, meneer Vangestel. Kijk maar op begrafenissen/crematies…..dat is niks nieuws.
  Waar ik zo doodmoe van wordt in dit soort artikelen zijn die procentjes van procentjes die uit procentjes zijn getrokken.

  Ik veronderstel dat degelijk geneuzel voor wetenschap moet doorgaan. Lezen in zorgvuldigheid doe ik in deze niet meer. Punt. Zonde van mijn tijd. Als er een koe voor mijn neus staat …..heet het een koe. Als er een waarheid als een koe voor mijn neus staat …..heet dat een waarheid.
  Gezwam van wetenschappers…..net zo erg als gelul van ambtenaren.

 11. “Tijdens een conferentie van de volksgezondheidsinstantie van de Verenigde Staten Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft zich een COVID-19 uitbraak voorgedaan, ondanks het feit dat de meeste aanwezigen waren gevaccineerd.”

  Vraagje…. “ondanks het feit” of “dankzij het feit”?

 12. Jeroen, dat is een goede vraag. Gelijk aan:
  To be or not to be, of; het virus of het vaccin, thats the question..

  Computer sais NO.
  En je krijgt, nog steeds..🤔, een preek van de overheid over covit.. 🤣

  • Ja de voorzitter van de bende in brussel zoekt nog steeds haar onschuld dat zij miljarden heeft uitgegeven aan phizer covid spuiten die nooit gebruikt zijn om covid 19 te bestrijden…. Maar ook zij blijft zitten alsmede de currupte parlementarier lid die na vier maanden cel weer mag plaatsnemen in het EU parlement want haar zonden zijn haar door de paus vergeven!!!!!!!!!!! Dus kortom ook al ben je in de politiek een corrupte schurk dan nog wordt je een ander baan aangeboden omdat je zo goed bent in liegen en bedriegen tegen het EU schapenvolk!!!!!

 13. Er is altijd een plan en ging zo = Dit sociaalkredietsysteem is in de hele Westerse wereld in wording Het is het kenmerk van het Wereld Economisch Forum in Davos en van Amerika’s Ministerie van Binnenlandse Veiligheid. De meeste van Amerika’s wereldwijde bedrijven zijn er voorvechters van.
  Het systeem van sociaalkrediet vereist dat “burgers” onderdanig zijn aan de regering. Zulke regeringen worden dan nog wel “democratieën” genoemd, maar de burgers hebben geen stem. Alle stemmen die afwijken van het narratief worden tenietgedaan. De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaalkredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes megaconcerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.
  De volgende stap is het gebruik van angst….en lukt ze aardig……Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers…..

  Je praat maar over slechts enkelingen die dit doen =The entire financial system of the Western world is in private unelected unaccountable hands, the hands of people who meet in absolute secrecy.
  https://youtu.be/it1cU2mayeU 722 US banks reported unrealized losses exceeding 50% of capital Banking Black Swan Month: https://dinarchronicles.com/2023/05/05/kat-anonup-update-banking-black-swan-month/ Complete Banking collapse in June

  Jammer dat mensen zich blindstaren op een witte jas en op een diploma https://www.gezondwereldnieuws.com/deel-1-spike-eiwit-is-zeer-toxisch-en-heeft-shedding-gevaar-spike-eiwit-is-een-biowapen

  Pas in 1863 schaften de Nederlanders de slavernij af, lang nadat Spanje, Groot-Brittannië en Frankrijk dat deden. Waarom was dit? In deze video leer jij waarom de slavernij door Nederland pas in 1863 werd afgeschaft. https://youtu.be/u1qw9AYGYJQ maar niet waarom ie in 2022 weer werd opgetuigd… hoezo dat…

  Wie hebben hier last van = Wat is een Nieuwetijdskind? Een nieuwetijdskind is heldervoelend, empathisch en telepathisch. Nieuwetijdskinderen pikken gemakkelijk gevoelens op van anderen. De grens tussen de zintuiglijk waarneembare wereld en de ‘onzichtbare’ wereld van gevoelens, stemmingen en energieën is heel vloeiend voor hen. Ze nemen “de binnenkant” makkelijker waar en laten zich niet misleiden door uiterlijk gedrag dat niet strookt met wat er zich innerlijk afspeelt. Hun intuïtieve waarneming is trefzeker. Het nieuwetijdskind vergt dus van de ouder de bereidheid om in gelijkwaardigheid en wederkerigheid aan elkaar te groeien en te ontwikkelen. Voor de Nieuwetijdskinderen zelf is die gelijkwaardigheid vanzelfsprekend en zij begrijpen de ouders niet die hen op de ‘oude’ manier willen opvoeden……
  Autoritair, zonder echt te luisteren, en zonder zelf kwetsbaar te zijn. https://www.nieuwetijdskind.com/kenmerken-nieuwetijdskinderen/

  Een voorbeeld van kopieer gedrag en zal onze toekomst iedem worden…..geography professor I had was an expert at what he called ‘4th World dynamics’, defining the 4th world as poor 3rd world countries getting poorer. I never saw a country trying to kill its population of starvation so badly. https://youtu.be/5xTMkOCtTGo Meet your new World Government https://youtu.be/0AIgQghqvVo

 14. Conclusie = Liefde is essentieel voor een Nieuwetijdskind = Een nieuwetijdskind heeft een passie voor rechtvaardigheid, voor waarheid en voor fair play. Let er maar eens op, hoe heftig ze kunnen reageren, als iemand liegt en onwaarheid spreekt. Let op hun reactie, als iemand niet eerlijk is of vals speelt. Hoor, hoe fel ze reageren kunnen, als iemand sjoemelt met de waarheid om zelf beter voor de dag te kunnen komen: ze verdragen het gewoon niet. Deze zin voor waarheid en eerlijkheid vormt, als ik het goed waarneem, de basis voor hun uitgesproken zin voor liefde. Liefde is essentieel en onmisbaar voor een nieuwetijdskind.
  Dit zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren.
  Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld zijn van de negatieve gedachtegang (wat voort komt uit angst), zullen zij de overgebleven wereldbevolking meenemen naar de hogere trilling door hun stralende aura.https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

  Universele Verklaring van de Rechten van de Mens Artikel 2 Eenieder heeft aanspraak op alle rechten en vrijheden, in deze Verklaring opgesomd, zonder enig onderscheid van welke aard ook, zoals ras, kleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere overtuiging, nationale of maatschappelijke afkomst, eigendom, geboorte of andere status. Verder zal geen onderscheid worden gemaakt naar de politieke, juridische of internationale status van het land of gebied, waartoe iemand behoort, onverschillig of het een onafhankelijk, trust-, of niet-zelfbesturend gebied betreft, dan wel of er een andere beperking van de soevereiniteit bestaat. Artikel 3 Eenieder heeft het recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon. Artikel 4 Niemand zal in slavernij of horigheid gehouden worden. Slavernij en slavenhandel in iedere vorm zijn verboden. Artikel 5 Niemand zal onderworpen worden aan folteringen, noch aan een wrede, onmenselijke of onterende behandeling of bestraffing.

 15. Gelukkig waren ze gevaccineerd… anders hadden ze nog veel zieker kunnen worden, toch? 🤡🤔🙈 Nog een paar boosters…dan worden ze misschien nooit meer ziek 🤫

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in