Ik onthoud me een oordeel, maar volgens pater Bugnolo hebben recente studies van officiële Britse gegevens aangetoond dat de gevaccineerden hun immuniteit met rasse schreden verliezen. Zozeer zelfs dat tegen maart 2022 degenen die in het voorjaar van 2021 zijn ingeënt, al hun immuniteit zullen hebben verloren. Wat betekent dat ze kunnen sterven aan een griep of verkoudheid.

FATHER ALEXIS BUGNOLO SAYS 2 BILLION DEAD IN THE NEXT YEAR. ARE YOU READY?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)Volg Frontnieuws op Telegram

  "Gezondheidspaspoort als vernedering" – Filosoof waarschuwt "Er suddert een burgeroorlog in Frankrijk"
Vorig artikelOnze herders werken voor de wolven
Volgend artikelMainstream media paniekzaaiers kotsen weer een COVID “Schrikvariant” campagne uit in wanhopige angsttruc voor totalitaire controle
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

  • Ik vind hem te hard. Heel veel mensen zijn door de propaganda van de afgelopen 20,30,40 jaar totaal op het verkeerde been gezet, geef ze het voordeel van de twijfel. Er zijn inderdaad een groepje hardcore fascisten die ik ook het ergste toe wens maar een groot deel kan/wil het kwaad wat over hen regeert niet geloven en ergens ook wel begrijpelijk.

   • Je hebt helemaal gelijk ik wens het die die het draaiboek geschreven hebben en hun grootste aanhangers .
    Die hun ziel daarvoor verkocht hebben en die die ervan weten en er toch aan mee werken , maar de anderen mensen wens ik het niet het tegendeel ik hoop dat de goeie wetenschappers of ik bid ervoor met heel mijn hart dat ze nog iets kunnen ontwikkelen om de meeste toch noch te kunnen redden ?

 1. Dit gaat logistieke problemen in de voedselvoorziening, energievoorziening enz geven voor degenen die deze gebeurtenissen zullen overleven en houd er rekening mee dat we in de pre history zullen worden teruggeworpen. En dat is ook geen prettig vooruitzicht.

  • We zullen goed moeten preppen nu het nog kan, wellicht ervoor zorgen dat je zonnepanelen gekoppeld worden aan een battery. Als het net uitvalt dan heb je aan een installatie die alleen aan het net teruglevert helemaal niets. verder veel voedsel opslaan en zorg dat de vriezers ook bij stroomuitval operationeel blijven, hier kan ik nog veel meer over schrijven maar dat wordt dan offtopic.
   We gaan nog een raar jaar tegemoet maar we moeten er wat van maken, is ook een uitdaging.

   • Ik ben helemaal te vinden in uw opinie. Ben zelf al jaren aan het voorbereiden op de komende periode. Onze groep gelijkgestemden blijkt vele malen groter dan wij ons beseffen en voor kunnen stellen!

   • Wel vraag frontnieuws of je hier een stukje over mag schrijven, of in delen.
    Wij the pure blooded zijn nl wakker en beseffen heel goed dat we stilaan moeten gaan accepteren dat er iets staat te gebeuren, maar wat…
    En hoe anticiperen wij daarop….ik heb zelf grote vriezer en leg in het voorjaar groententuin aan met reased beds…zorgen dat er calorien gekweekt worden en niet alleen maar sla en telen het hele jaar rond, ook in het najaar…
    Maar ja wat als in de winter de stroom uitvalt….en voor zeker 3 jaar dierenvoeding , plantenvoeding. Aan bokashi doen….maar goed preppen daar weet ik niks van, groentjes kweken wel…en hoe houd ik mensen uit mijn moestuin als de pleuris uitbreekt. Hoe verdedig ik mij, ik heb een riek die scherp is……snappie. Ik zou keiblij zijn met gezonde info…de wakeup call die verder gaat dan demonstreren , naar hoe overleven…

    • Energie is vooral mijn vakgebied dus zal ik daar wat over zeggen, bij veel huizen liggen een stapel zonnepanelen op het dak met een omvormer die gekoppeld is aan het lichtnet. De werking is geheel afhankelijk van de aanwezigheid van netspanning, dus stroomuitval en de zonnepanelen zijn ook dood. Eigenlijk is dat iets wat je niet wilt. en het kan ook anders als je wilt investeren in een flink accupakket. Nu laden de zonnepanelen de accus op en bij en via een aparte inverter heb je altijd een stabiele netspanning, hiermee kun je langere periodes overbruggen of wellicht helemaal offgrid.
     Verwarmen kun je het beste dan met een pelletkachel, als er geen gas is.
     Een Diesel CV staat bij mij op de planning maar ik kan ook 1000l diesel opslaan in een tank.

    • Ik wil het ook weten ,maar ik ben alleen en invalide en ben bang om langzaam te verrekken.
     We moeten ons allemaal proberen te verbinden , maar hoe doe je dat ze controleren alles .
     Als er nu niets groots gebeurd dan heeft ook dat geen zin meer .
     Hoe kann het zijn met alle informatie die er is dat de mensen zichzelf uitleveren.
     Kissinger hat gezegd de kinderen zullen we omprogrammeren en steriliseren en de schapen betalen ons er nog voor dat wij ze slachten .
     Waardoor wij nog meer verdienen !

 2. @ Frontnieuws – Dank voor het plaatsen / delen.

  @ Een ieder – Het beste wat ik kan aanraden, is om al de uitspraken van deze man serieus te nemen.
  En uw huiswerk te gaan doen. Het is nóg niet te laat.

  • Die zijn goed voorbereid, hebben geen vaccin gehad, ze weten echt wel wat ze willen.
   Iedereen minder vlees eten en zelf zitten ze lekker aan de T bone steak met een goed glas wijn (Rothschild wijn?)

   • Een Pontet Canet is anders ook prima, kost een stuk minder, zelfde druif en zelfde heuvel in de Medoc als Rothschild….ooit wezen proeven vandaar…

    Een deel an de wereld zal gewoon doorgaan, leven op voorraden en niet afgeleverde goederen. De volle vracht schepen voor vele kusten zullen ergens moeten lossen…zodra goederen verbeurd worden verklaard krijgt vooral zuid Amerika een stortvloed aan China spul op de nek….

    Die Cabal, die zitten al lang en breed voorbereid met personeel ingegraven, en Bari loche is mooi deze tijd van het jaar….en zeer waarschijnlijk allemaal aan de Ivermectine….je denkt toch niet dat die lui risico nemen….

    Er zijn veel preppers, want prepping is een normale menselijke eigenschap als tijden onzeker worden. Een overlevings mechanisme dat eigenlijk alleen het blanke ras kent….de rest vannde volkeren op deze wereld leven vooral in het hier en nu, en morgen is pas belangrijk als morgen vandaag is….om die reden is Afrika nog steeds een puinzooi in onze ogen, net als grote delen van Arabie….
    Prepping is dus hel normaal. Mijn advies: vraag voor Sinterklaas een sloten lockpick set….vuur kunnen maken met een magnesium stick is handig, maar een slot van een gebouw open krijgen kan vele malen meer vruchtbare zaken brengen, beschutting bieden en is in een bewoond gebied dus zeker zo waardevol als niet meer waardevol.
    Een “skil” die je gewoon moet hebben….
    Beter leren stroom af te tappen, waterleiding systemen te begrijpen dan met rietjes en doeken en houtskool schoon water proberen te maken….
    Voertuigen zijn in de toekomst de sleutel voor survival…en brandstof essentieel…

  • Die vraag heb ik me ook al vaker gesteld .
   Ik heb eens gelezen dat die een apparaat hebben ziet er uit als een soort zonnebank Riffl techniek ?
   Als ze zich daarop leggen zijn ze in een paar minuten hersteld !!!

 3. Nog meer prep.
  Ik ben bezig met bouwen (bijna klaar) van een omgekeerde osmose watermaker die zeewater in drinkwater om kan zetten. Altijd vers en schoon water dat na extra filtering ook nog eens gemineraliseerd kan worden.
  Communicatie is ook nog een ding. er valt iets te zeggen voor een amateur zend/ontvang installatie. Ik heb een set voor de hele kortegolf en voor de 2m band. Niet volledig vertrouwen op het GSM netwerk.
  Een goed gevulde EHBO kist en voedingsupplementen, het is bij langere tijd crisis wellicht nodig om wat extra vitamine C en andere supplementen te nemen.
  En het allerbelangrijkste: Bereid je mentaal voor op lange lockdowns en andere calamiteiten, blijf positief denken ook al ziet de toestand er hopeloos uit. Je hebt een uitdaging.
  komt tijd komt raad

 4. De heer Alexis Bugnolo is geen pater (priester) maar een lekenbroeder. Hij kan gelijk hebben over de komende vaccin doden(wie kan dat beoordelen?) maar een feit is dat hij vele vreemde theorieën aanhangt over de Kerk. Hij beweerr bijvoorbeeld dat Paus Benedoictus XVI (de paus emeritus) nog steeds de geldige paus is en dat Paus Franciscus een ongeldige paus is. Hij mag dat natuurlijk geloven (iedereen is vrij) maar het is gezien vanuit het katholieke geloof – wat hij zegt te belijden – een onzinnige ketterij.

  • Misschien heeft hij, gezien de voorspellingen van Sint Malachias (1094-1148) wel gelijk. Volgens deze voorspellingen is Paus Benedictus XVI de laatste Paus

 5. Weet je nog, de gevaccineerden zouden ook als vliegen neerstorten deze herfst al, maar ken er zelf nog geen. Nu is de neerstort periode dus opgeschoven door de expert Bugnolo. Ik blijf denken dat het zo’n vaart niet zal lopen, ondanks de vele berichten van neergestortte mensen, maar dat er een langzamer verval zal plaatsvinden, dat nu goed te zien is met de hoopjes ellende die geboren worden. Dat zijn de beoogde successen, dus op die voet zal het doorgaan. De jeugd moet dus ook ingespoten worden, zodat hun nakomelingen ook van een ellendig lot verzekerd zijn, als ze al geboren worden. Op die manier zal de mensheid zich langzaam maar zeker uitroeien. Neerstorten bij de vliegenhoop zet de debielenkudde teveel aan het denken, en dat is niet goed. De jeugd ingespoten krijgen, dat is heel belangrijk op dit moment. Plus de Afrikanen onder de knie krijgen, want anders blijf je gezonde nakomelingen behouden in dat continent, en dan kun je die lui ook niet meer de EU binnenslepen. Dus, opstropen die mouw, jongelui! Blijf bij de les!

  • In west europa zijn ze in het voorjaar, rond mei begonnen met de gifspuiten…eerst de oudjes elimineren en dan de ziek/zwakken/dan de rest ,dus na de zomer is het hier volle bak gifprikken geweest, tel ruim 10 maanden daarbij en je komt net na de winter pas met de vele vele slachtoffers die dan ook letterlijk neervallen om je heen.
   Nu zien wij in ons gehucht(!) dagelijks! een of soms 2 ambulances voorbij razen terwijl er anders 1x per maand zo,n geel ding voorbij vloog.
   Parkeerplaats scheper ziekenhuis in Emmen dagelijks bom en bomvol geparkeerde auto,s ,zelfs erbuiten veel auto,s.
   Kortom, ze vallen nu ook al om, alleen verspreid en nog niet zo massaal….dat komt eraan.

  • Hoi BAA,

   Dat de ingespotenen deze herfst neer zouden vallen is gebaseert op de resultaten van proeven op proefdieren. Proefdieren zoals ratten worden gebruikt omdat je de gevolgen bij die dieren veel sneller ziet dan bij mensen. Wanneer het wel gaat gebeuren durf ik niet de zeggen. Ik hoop deze winter / voorjaar. Niet omdat ik het die mensen gun aangezien de meeste gevallen zijn voor de propaganda etc. Uiteraard gun ik het de vaccinnazies wel. Maar ik hoop het omdat de dwang injecties dan nog te stoppen zijn. Als dit nog twee jaar duurt betwijfel ik dit.

   Groeten,
   Hugo

   • Misschien heeft hij, gezien de voorspellingen van Sint Malachias (1094-1148) wel gelijk. Volgens deze voorspellingen is Paus Benedictus XVI de laatste Paus.
    Aan Ab Osterhaus werd ooit gevraagd of hij het vaccin getest had op dieren het antwoord was “Ja, op katten”. En wat gebeurde er met de katten? Ab antwoordde: “Ze gingen allemaal dood”.

 6. Ik las iets over rond de 1000 miskramen nu in de VS, met een geboorte cijfer van ca 3 a 4 miljoen per jaar is het nog niet zo dramatisch als dat het wordt voorgesteld, dat zegt natuurlijk nog niets over de toekomst maar enigszins nuanceren vind ik wel op zijn plaats. Daar komt nog bij dat er sprake is van een babyboom door de lockdown(wat ook voor extra drukte in de ziekenhuizen zorgt). Ik zie de wereld bevolking daarom alleen maar verder groeien, er worden nog altijd nog twee keer zoveel kinderen geboren dan dat er mensen sterven. Blijf de cijfers vooral in de gaten houden, er zijn nog zoveel vragen….Het kan nog alle kanten op.
  Wat ik vooral een zorgelijke ontwikkeling vind dat er nu veel meer mensen bijkomen met vaccinatieschade, de gewonden dus…. Dat zijn er ca 10x meer dan de genoemde sterfgevallen.
  De helft daarvan is ernstig verminkt en daarmee vaak arbeidsongeschikt geworden, heel zuur als dat door die prik komt.

  • En toch zijn er en blijven er velen die er van overtuigd zijn dat het niet-vaxies zijn. Helaas. Je kan ze geen bewijs leveren, want geen bewijs houdt steek. Allemaal complot.

 7. De bron van onvoorwaardelijke liefde en van alles wat leeft sluit niemand uit.

  De mensheid werd belogen en gemanipuleerd op lange hand voorbereid

  Ik geloof dat deze broeder ook een van deze psychopaten is. Het lijkt alsof hij stiekem geniet tijdens het vertellen…

  Walgelijk plan, geen woorden voor.

 8. Niet alles geloven wat je leest.Zie maar hoeveel mensen gestorven zijn.Geen 2 miljard dus.
  Een klein deel is de pineut,de rest is toekomstmuziek.
  Stay Clean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in