Het lijdt geen twijfel dat mensen dommer worden. Gisteren zag ik een foto van een meisje met een bord waarop stond: “Volg de wetenschap”. Helaas, en nogal komisch, droeg ze een masker, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Net als de koninklijke familie, die als motto heeft: “iedereen moet stoppen met vliegen, behalve wij”, geloofde ze duidelijk niet in de praktijk wat ze predikte.

Overal waar je kijkt, zie je tekenen dat een zeer groot deel van de wereldbevolking de meeste hersencellen heeft verloren en net zo dom is geworden als de nieuwste comedy-dubbelact van Groot-Brittannië, “Truss en Kwarteng” (“Onzekerheid en chaos een specialiteit en kinderfeestjes voor de halve prijs”).

Een groot deel van de jongeren zegt onrustig te zijn omdat ze niet begrijpen wat er aan de hand is. Ze zijn doodsbang voor covid, long covid en waarschijnlijk ook korte covid. Ze houden van hun apps en hun creditcards en hebben een hekel aan contant geld.

Hun probleem is dat ze te verdomd dom zijn om te begrijpen wat er gebeurt, om te beseffen dat niets per ongeluk gebeurt en dat we op de rand staan van de Grote Reset.

Ik denk dat de covid-19 prikken het gemiddelde IQ van de geprikten met minstens 20 punten hebben verlaagd.

Medio december 2021 (dat is bijna een jaar geleden) maakte ik een paar video’s waarin ik waarschuwde dat de goedgelovige dwazen die hadden ingestemd met de covid-19 prik (een prik die ze niet nodig hadden, die niet zou voorkomen dat ze covid zouden krijgen en die hen zou kunnen doden of hen levenslang invalide zou maken), als rechtstreeks gevolg van de prik ernstige hersenbeschadiging zouden oplopen en al hun knikkers zouden verliezen.

  Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns

Die angst was reëel.

Er was immers al in 2020 vastgesteld dat niemand veel wist over de covid-19 injecties. De gretigheid van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency in het Verenigd Koninkrijk om een vergunning te verlenen voor een product waarover informatie leek te ontbreken, is nooit afdoende verklaard, hoewel, zoals ik als eerste onthulde, de MHRA een enorme som geld ontving van de Bill and Melinda Gates Foundation – die financiële banden heeft met producenten van zoals Pfizer.

Hoe dan ook, wat betreft het effect op de hersenen was de grote vraag: kunnen de lipide nanodeeltjes het mRNA van de prik over de bloed-hersenbarrière brengen?

De bloed-hersenbarrière is een semi-permeabele barrière van cellen die voorkomt dat sommige stoffen in het bloed de beschermende vloeistof rond het centrale zenuwstelsel binnendringen.

Het is van vitaal belang om te weten of dit gebeurt, want als het gebeurt, zijn alle kansen verkeken op wat er met de hersenen kan gebeuren.

Per slot van rekening worden vloeibare nanodeeltjes al gebruikt om andere geneesmiddelen over de bloed-hersenbarrière te brengen.

Als de LNP’s het mRNA in de hersenen brengen, kunnen de neuronen, de hersencellen, door het immuunsysteem van het lichaam als vreemd worden aangemerkt. En als er meer booster prikken worden gegeven, wordt het probleem erger.

De zorg is dat hersencellen het doelwit worden en worden gedood door cytotoxische T-cellen.

Helaas is mRNA aangetroffen in bijna alle menselijke weefsels. Het is aangetroffen in hart, longen, lever en testikels. En een Japanse studie toonde aan dat het vaccin wel degelijk in de hersenen terechtkomt.

  Gevaccineerde piloot sterft tijdens vlucht, vliegtuig moet noodlanding maken

Ook verontrustend is het feit dat onderzoekers opriepen tot studies om elk verband tussen de vaccins en acute CNS-demyelinisatie te onderzoeken.

Hoe lang duurt het voordat hersenschade goed kan worden vastgesteld?

Ik heb geen flauw idee.

En ook niemand anders.

In een normaal experiment met een nieuw medicijn zouden artsen alle mogelijke problemen onderzoeken en controleren voordat ze het medicijn vrijgeven voor algemeen gebruik. Daarom duurt het meestal 10/15 jaar om een geneesmiddel te testen voordat het op het publiek wordt losgelaten.

Maar de covid-19-prikken zijn aan ontelbare miljoenen mensen gegeven zonder dat iemand enig idee had wat er zou gebeuren.

Als u een prik hebt gekregen, lijkt de eerste zekerheid te zijn dat het mRNA-vaccin uw hersenen zal binnendringen.

De tweede zekerheid is dat hoe meer prikken u krijgt, hoe gevaarlijker dit zal zijn.

Hoeveel van uw hersencellen zullen afsterven, zal alleen de tijd leren. En kinderen zullen natuurlijk kwetsbaarder zijn omdat ze sowieso kwetsbaarder zijn en omdat ze waarschijnlijk langer zullen leven.

Sommige deskundigen, adviseurs en regelgevers zullen u vertellen dat de risico’s klein zijn. Maar hoe kunnen zij dat weten? En wat is klein? Ze hebben ons verteld dat de bloedstollingsproblemen klein zijn.

Naar mijn mening is een van deze prikken hetzelfde als een enorme dosis LSD nemen en afwachten wat er gebeurt. En hopen dat je niet eindigt als Peter Green.

En vergeet niet dat de covid-19 prikken niet voorkomen dat u covid-19 krijgt en dat u het doorgeeft. Volgens de officiële richtlijnen kun je nog steeds covid-19 krijgen of verspreiden, zelfs als je drie prikken hebt gehad.

  Dr. Robert Malones: 3 COVID-19 Leugens die je niet mag aanvechten

Degenen die zich hebben laten prikken met deze giftige troep voelen zich nu misschien een beetje ongemakkelijk.

Als ze nog genoeg functionerend hersenweefsel hebben om dit te lezen.

Denk ondertussen aan onze slogan: wantrouw de overheid, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropese boeren zien het teken aan de wand met energiecrisis: voedseltekorten zijn een zekerheid
Volgend artikelPink Floyd frontman Roger Waters verklaart dat hij het doelwit is van “liquidatie” nadat hij Kiev had opgeroepen vrede te sluiten met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Gemiddelt Met 20? Hier in Belgie 98% ik Ben echt blij dat de Nederlanders en dit meen ik echt waar jullie hebben nog een beetje Meer verstand echt zonder woorden, Soms voel ik me zo verloren onder deze bende schapen 🐑 en of jullie het geloven of niet OP de huidige dag wens ik me een Nederlander te zijn en volgende maand ga ik Naar Nederland, dit schapen achterlijke Belgische Volk heeft niemand meer nodig Weer maskertjes opzetten jaaaaa dat vinden WE leuk en wedden ze zetten ze weer op ✌🏻plastieke BS hangt er Nog steeds in de Winkels, Maar iemand nadenken??? Jullie Belgen het stomste Volk ever Seen in History en Nu Hop, Hop, maskertjes kopen fucking Idioten 🖕😡

  • Ik vrees dat je flink teleurgesteld gaat worden want het aantal idioten is hier ook nog onvoorstelbaar groot. Alhoewel steeds meer wars worden van al t gedoe en er wel klaar mee zijn, zullen er alsnog van die weekdieren uiteindelijk door hun slappe knieën gaan ‘om maar op vakantie te kunnen’ en een mondkapje op doen omdat ze niet buiten de groep willen vallen enz. Er is vrij weinig over van de Batavieren en noeste Hollanders die de woeste zeeen bevoeren. De meesten zijn lafaards die al gaan janken als de verwarming lager dan 20 graden staat en ze een keer harder moeten lopen op t werk(als die luie donders überhaupt werk hebben). Het gras ergens anders lijkt altijd groener.

   • Batavieren en noeste Hollanders… nee inderdaad, het gros van de “mannen” is of woke, of lui, of dom ,maar vaak een combi van deze drie. Boeren komen anno 2022 nog het dischts in de buurt van de onbevreesde Nederlanders van weleer. Al zijn er vast altijd al mietjes geweest, maar nooit in zulke grote getale als nu. Er is gelukkig een klein groepje mensen die wel de handen uit de mouwen zullen steken als het nodig is, maar het gros ziet het niet of duikt meteen bij mammie op schoot.

  • Danny– ik ben ook Vlaming in Belgistan— je hebt gelijk – ik en men vrouwke zijn de enige in ons familie die die vuile giftige brol niet heben – lomp loper LOMPST wa een ideoten 🙁 hier en ijgenlijk overal ter wereld!!

  • Tis wat mijn ervaring is juist hier ze dom zijn de Nederlanders , als k het geloven moet 85% geprikt 🤔❓ weet heel goed hoe jij je voelt tussen dat geprikte en deugzame volk , hier hetzelfde en doe Nergens aan mee ! Groetjes van een wakkere …

 2. Ach ja onze jeugd … 😃
  Die al jaren al gierend zichzelf volgieten .
  IMO is de 20% ietwat wishful thinking is .” Thinking in which what one wishes were the case is believed to be real or likely to become real.” Ik denk dat de huidige pak m beet 2 generaties het predicaat OEN en hersenloos kunt benoemen. Zolang je bij de koffie machine nog kunt oren (ik was me een pak bezopen gisteren !!) en iedereen volmondig mee in koor je momentje mee beleefd. Alg maatschappelijk geacepteerd gedrag . De stoned again generatie die het hangmonikken tot een kunst had verheven , die werden uitgemaakt voor langharig werkschuw tuig . Zuipen tegen de klippen op dat is een verheven gebeuren 😉

  DE vogende link naar de website is niet gechikt voor alcolisten wees gewaarschuwd. !!🤣
  https://alle-info.nl/hoeveel-hersencellen-sterven-er-per-dag/
  zo ben ik toch nog ontopic !
  Groeten .

 3. Dat moet een correctie zijn, Hij bedoelt denk ik 20% resterend.
  Uitgaande van het domme gedrag van gevaxineerde.🤨
  En dan maar gezwegen over de agressie die sommige vertonen of juist apatie 🤫
  Ik merk dat gevaxte ook langzaaaammmeeerrr wwwooorrdddeennn……😴in gesprekken , ja dat moet zeker resterend nog maar 20% breinactiviteit zijn.

  • Gewoonlijk ziet men pas goed dat iemand ouder geworden is als men die persoon een hele tijd niet meer gezien heeft. Het valt me op dat dit bij gevaccineerden niet het geval is want die hoeft men niet een lange tijd meer gezien te hebben om vast te stellen dat ze in versneld tempo zichtbaar ouder aan het worden zijn.

 4. De gifprikken zijn een tegengif als voorbereiding op de geplande biochemische wereldbevolkingsreductie. Enkel hersenloze gewillige slaven van de met een zoutoplossing geprikte Elite die over luxueuze schuiloorden beschikt mag overleven om de luxe voor die Elite in stand te houden.

 5. Iq naar beneden om lagere iq-en te kunnen begrijpen?
  Zo zal het wel gebracht worden door bijvoorbeeld Dumpert-reageerders (haha lol hihi).

  Over iq en eq kan ik het volgende beweren na eigen (zinloos en overbodig) onderzoek:
  Mensen die voor coronamaatregelen waren/zijn, hebben een hoger e.q dan tegenstanders.
  Mensen die tegen (niet de hypocriete volwassen na-meelopers) coronamaatregelen waren,
  hielden zich vooral bezig met anderen die vóór coronamaatregelen waren.
  Medelijden………..al ver van te voren. Want overduidelijk wat voor een plandemie het was/is.

  Maar omtrent Corona-maatregelen heeft i.q het beter gehad. Van de tegenstanders.
  En wat is nu belangrijker in dit geheel?? I.q of e.q?

  De coronamaatregelen zijn zo draconisch geworden, door bange e.q mensen met onderbuikgevoelens.
  Hun ‘MENINGEN’ opdringen.

 6. Ik denk niet 20% maar 80% zijn ze kwijt. Voor de prik was deze groep onder de 60 jaar dom en nu zijn ze dommer geworden. De rijker zijn ze rijker geworden van de dome schapen en van pushen vaccinaties. De rijkere groep zit voortdurend te lachen van de schapen. Wacht tot deze groep nog meer bijwerkingen krijgen voor langere termijn (prion ziekte in de hersens, neurologische problemen , kanker, thrombosis en enz….
  Deze groep heeft meer armoede nodig maar ik vraag me af of nog steeds deze zombies groep wordt wakker special de jongeren.

 7. Als het gemiddelde IQ hier zakt met 20 punten, komen uit op 80 punten.
  Dat is het gemiddelde IQ niveau van de bevolking uit de ‘slimste’ derde wereld landen.
  https://new-iq-test.com/iq-by-country/
  “Third word countries are third world countries because third world people live there.”
  De coronaspuit heeft wellicht de bedoeling om ons IQ niveau te laten zakken tot dat van de ‘vluchtelingen’ uit de derde wereldlanden, zodanig dat onze cultuur en welvaart beter zouden aansluiten met die van hen.

 8. Het zal me niks verbazen als die vaccins (op termijn) je cognitieve vermogens aantasten. Zo creëer je namelijk de ideale zombiemaatschappij die braaf en willoos alles zal opvolgen. Precies wat de globalisten graag willen.

 9. Ook aan Zweden kan je zien dat het “vaccin” de mensen dommer maakt.
  Het land voert graag een eigen koers maar opeens, na grotendeels ingespoten te zijn mag ik aannemen, willen veel Zweden plotseling maar één ding: lid worden van de NATO.
  En wel uit veiligheidsoverwegingen, alsof het veiliger is om onder opperbevel van het agressieve Amerika te komen, want daar komt het op neer. Dat de USA altijd wel ergens -ver van hun bed- oorlog voert wordt niet veroordeeld, maar dat Rusland schoon genoeg heeft van de Amerikaanse provocaties in Oekraïne aan de Russische grens is opeens verwerpelijk en oorlogszuchtig van de Russen.
  De Zweden willen natuurlijk ook graag een extra onvriendelijk land zijn voor bijna burenland Rusland, daarom worden ze sinds de “vaccinaties” liever voor een groot deel afhankelijk van de veel duurdere energie van de Amerikanen.

 10. Heb de gewoonte om slechts mijn eigen observaties te geloven . Ofschoon ook dat niet helemaal betrouwbaar is….LOL
  Wat mij opvalt aan de gevaxten is dat zijn kinderlijk blij hun after prik pleister laten zien op hun arm ….Dat zij wat down zijn ….minder zelf nadenken[maar dat deden ze al.].. en wat labiel overkomen…Ze komen zelden hun huis uit….vervallen in gewoontes….Eerder verdedigden ze fel hun ideen , nu niet meer zo….ze kijken idd wat schaapachtig uit hun ogen…of wenden de blik snel af….sporten niet mee…zijn moe…enthousiast een nieuwe baan zoeken is er niet bij….of aan iets nieuws beginnen…gezellige gesprekken met oppervlakkige kennissen is er niet……naar de film of cultuur zoals muziek is bijna ten dode…..ach ik weet niet of de intelligentie geschaad is …maar wel de persoonlijkheid …uit zich ook in kledingkeuze…dragen altijd hetzelfde …nooit iets aparts…..enz enz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in