Pixabay

De wereld lijkt in de greep te zijn van een ernstig geval van oorlogskoorts. Nationale leiders over de hele wereld laten hun sabels ratelen, en dat zou ons allemaal diep moeten verontrusten. De laatste keer dat er een “wereldoorlog” was, stierven tientallen miljoenen mensen. Deze keer zouden het honderden miljoenen of zelfs miljarden mensen kunnen zijn. Vandaag de dag beschikken we letterlijk over de mogelijkheid om de hele mensheid te vernietigen. Een wereldwijd conflict waarbij kernwapens worden gebruikt, moet dus absoluut worden vermeden, maar helaas lijken degenen die de touwtjes in handen hebben, vastbesloten om ons toch in de richting van zo’n conflict te duwen, schrijft Michael Snyder.

De afgelopen weken zijn er zoveel alarmerende ontwikkelingen geweest. Hieronder volgen 11 tekenen dat het wereldwijde conflict binnenkort volledig uit de hand zou kunnen lopen…

#1 Rusland heeft zojuist een overeenkomst getekend om tactische kernwapens in te zetten in Wit-Rusland

De ministers van Defensie van Rusland en Wit-Rusland hebben donderdag een document ondertekend over de inzet van Russische tactische kernwapens op Wit-Russisch grondgebied, meldde het staatspersbureau TASS, onder verwijzing naar het ministerie van Defensie van Wit-Rusland.

Rusland behoudt de controle over zijn tactische kernwapens in buurland Wit-Rusland, zei de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu tijdens de ondertekening van het document met zijn Wit-Russische collega Viktor Khrenin in Minsk.

“Rusland zal geen kernwapens overdragen aan de Republiek Belarus: de controle erover en de beslissing om ze te gebruiken blijft aan Russische zijde,” zei hij.

#2 Naar verluidt hebben Amerikaanse en Taiwanese functionarissen gesproken over het onderbrengen van Taiwan onder de “nucleaire paraplu” van de Verenigde Staten. Het behoeft geen betoog dat een dergelijke stap een oorlog met China veel waarschijnlijker zou maken…

Er lijkt een groeiende vraag te zijn naar een Amerikaanse “nucleaire paraplu” in Taiwan, nu China steeds oorlogszuchtiger wordt in de regio Azië-Stille Oceaan.

Het verlangen naar een dergelijke “nucleaire paraplu” tegen een mogelijke invasie door China – die door de Verenigde Staten (VS) reeds aan Japan en Zuid-Korea wordt verstrekt – heeft naar verluidt steun gekregen van defensiedeskundigen in Taiwan.

De “nucleaire paraplu” van de VS zal niet leiden tot de inzet van atoomwapens in Taiwan, maar zal inhouden dat ’s werelds “enige supermacht” in natura reageert op een nucleaire aanval van China tijdens een invasie van de eilandnatie.

#3 De Russen hebben zojuist een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de Amerikaanse senator Lindsey Graham…

  De 3 oorlogen van de Apocalyps

Het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft maandag een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de Amerikaanse senator Lindsey Graham naar aanleiding van zijn opmerkingen over de gevechten in Oekraïne.

In een bewerkte video van zijn ontmoeting op vrijdag met de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy die door het kantoor van Zelenskyy werd vrijgegeven, merkte Graham, een Republikein uit South Carolina, op dat “de Russen sterven” en beschreef hij de Amerikaanse militaire steun aan het land als “het beste geld dat we ooit hebben uitgegeven”.

#4 Een hoge Talibancommandant schept op dat “wij Iran spoedig zullen veroveren“…

De Taliban heeft zondag gedreigd dat zij Iran kunnen veroveren nu de spanningen over watergeschillen tussen Afghanistan en Iran toenemen en ten minste drie mensen zijn omgekomen.

In een door de Taliban vrijgegeven video waarschuwde een hoge commandant van de terroristische organisatie die Afghanistan bestuurt, dat de Taliban de Revolutionaire Garde van de Islamitische Republiek “met meer passie” zouden bestrijden dan zij de Amerikaanse strijdkrachten bevochten. Hij voegde eraan toe dat de Taliban “binnenkort Iran zullen veroveren als de leiders van de Taliban het groene licht geven.”

#5 Israël heeft het aantal aanvallen op Iraanse doelen binnen Syrisch grondgebied de afgelopen maanden verdubbeld

Minister van Defensie Yoav Gallant zei maandag dat hij “de aanvallen op Iran in Syrië heeft verdubbeld” tijdens zijn enkele maanden in functie.

Gallant onthulde ook de geheime zeeoorlog van Teheran tegen Israël en presenteerde nieuw fotografisch bewijs van vijf verschillende schepen die het gebruikt om een nieuw front tegen de Joodse staat te vormen.

#6 Hezbollah heeft zojuist grote militaire oefeningen gehouden zeer dicht bij de grens met Israël

De militaire oefening was niet alleen ongewoon omdat ze openbaar werd gemaakt – bijna 400 mensen namen eraan deel, waaronder Hezbollah-aanhangers en verscheidene journalisten – maar ook omdat ze slechts 20 kilometer ten noorden van de Israëlische grens werd gehouden, net buiten een gebied waar milities niet mogen opereren krachtens een resolutie van de VN-Veiligheidsraad uit 2006.

#7 De meeste Amerikanen beseffen dit niet, maar Amerikaanse troepen zullen binnenkort worden ingezet in Peru

  Amerikaanse oorlogen na 9/11 veroorzaakten 4,5 miljoen doden en 38-60 miljoen ontheemden, blijkt uit onderzoek

De meeste mensen in Peru en de VS lijken niet te weten (gezien de geringe media-aandacht in beide landen) dat er binnenkort Amerikaanse militairen zullen landen in Peru. De plenaire vergadering van het Congres van Peru heeft afgelopen donderdag (18 mei) toestemming gegeven voor de komst van Amerikaanse troepen naar Peruaans grondgebied met het ogenschijnlijke doel “samenwerkingsactiviteiten” uit te voeren met de Peruaanse strijdkrachten en nationale politie.

#8 Bij gewelddadige botsingen in Kosovo zijn tientallen NAVO-troepen gewond geraakt

NAVO-geleide troepen en politie zijn maandag in Noord-Kosovo op betogers gebotst in een impasse tussen etnisch-Albanese autoriteiten en lokale etnische Serviërs die waarschuwingen negeerden om geen gebouwen van de gemeente in beslag te nemen.

Het geweld komt nadat de politie van Kosovo in het weekend invallen deed in door Serviërs gedomineerde gebieden in het noorden van de regio en beslag legde op gemeentelijke gebouwen. De demonstraties hebben geleid tot gewonden aan beide kanten, waarbij tientallen NAVO-troepen gewond raakten.

#9 Het Amerikaanse leger bouwt een gloednieuwe basis in het noorden van Syrië. Blijkbaar zal de Amerikaanse bezetting van grote delen van het Syrische grondgebied niet snel ophouden

De door de VS geleide anti-ISIS-coalitie bouwt een nieuwe militaire basis in de noordelijke Syrische provincie Raqqa, meldt The New Arab, onder vermelding van een bron dicht bij de door Koerden geleide Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF).

De VS steunen de SDF en houden ongeveer 900 troepen (officieel althans) in Oost-Syrië, waardoor de VS ongeveer een derde van het Syrische grondgebied controleren. Volgens het rapport zijn er momenteel ongeveer 24 door de VS geleide militaire locaties verspreid over Oost-Syrië.

#10 Noord-Korea beweert dat de VS en Zuid-Korea zojuist een “invasierepetitie” hebben gehouden…

De militairen van Zuid-Korea en de VS hebben donderdag grote schietoefeningen gehouden bij de grens met Noord-Korea, ondanks de waarschuwing van het Noorden dat het geen invasierepetitie voor zijn deur duldt.

De oefeningen, de eerste van vijf rondes van schietoefeningen tot medio juni, markeren 70 jaar sinds de oprichting van het militaire bondgenootschap tussen Seoel en Washington. Noord-Korea reageert gewoonlijk op dergelijke grote Zuid-Koreaans-Amerikaanse oefeningen met raket- en andere wapentests.

#11 Uit “veiligheidsoverwegingen” worden tientallen “satelliettelefoons voor noodcommunicatie” uitgereikt aan leden van de Amerikaanse Senaat…

  Amerikaanse financieel analist Hudson: De VS hebben van bovenaf een kleurenrevolutie in Europa geënsceneerd

Vanwege toenemende bezorgdheid over veiligheidsrisico’s voor leden van het Congres, hebben meer dan 50 senatoren satelliettelefoons gekregen voor noodcommunicatie, aldus mensen die bekend zijn met de maatregelen tegen CBS News. De toestellen maken deel uit van een reeks nieuwe veiligheidsmaatregelen die aan de senatoren worden aangeboden door de Sergeant at Arms van de Senaat, die het roer overnam kort na de aanslag op het Amerikaanse Capitool op 6 januari 2021.

De satelliettelefoontechnologie is aangeboden aan alle 100 senatoren. CBS News heeft vernomen dat ten minste 50 senatoren de telefoons hebben geaccepteerd, die de administratieve medewerkers van de Senaat aanbevelen om ze tijdens hun reizen in de buurt te houden.

Wij hebben nog nooit zo’n dramatische maatregel gezien.

Bereiden ze zich ergens op voor?

Ik wou dat ik het wist.

Maar wat ik wel weet is dat we zeker leven in een tijd van “oorlogen en geruchten over oorlogen“, en er is zeker niet veel voor nodig om ons over een grens te duwen die nooit meer terug kan worden overgestoken.

Maar voorlopig letten de meeste mensen in de westerse wereld gewoon niet op wat er gaande is.

De meesten van hen gaan er gewoon van uit dat onze leiders wijs en bekwaam zijn en ons uit een nucleair conflict kunnen houden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De 3 Oorlogen van de Apocalyps komen gevaarlijk dichtbijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProbeer niet te lachen: Een Covid-uitbraak vond plaats op een CDC-conferentie met 99,4% van de aanwezigen “gevaccineerd”
Volgend artikelMartelkamers gecreëerd door Oekraïense nazi’s in de Volksrepubliek Luhansk (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. KRONIEK VAN DE PLANNING VAN DE AMERIKAANSE REGERING VOOR WO 3 IN EUROPA
  Geschreven door Eric Zuesse

  Het plan van de Amerikaanse regering voor de Derde Wereldoorlog in Europa zal via de NAVO worden uitgevoerd, maar eerst zal de EU ondergeschikt worden gemaakt aan de NAVO; en dit werd onthuld in Washington DC op 5 april 2023, op een forum dat werd gehouden door het Centrum voor Strategische en Internationale Studies, dat, hoewel gecontroleerd door het Amerikaanse Witte Huis, zijn financiering ontvangt van alle aan de VS gelieerde regeringen (ook in Azië ), en van de door de NAVO geautoriseerde wapenfabrikanten zoals Lockheed Martin, en van Amerikaanse en geallieerde extractiebedrijven zoals ExxonMobil, en van Amerikaanse farmaceutische bedrijven zoals Merck, en van Amerikaanse hightech zoals Google, en van financiën zoals JPMorgan Chase.Het is een publiek/privaat partnerschap dat zijn donoren bedient naar rato van hun donaties, en dat wil zeggen, op het hoogste uitvoerende niveau, gecontroleerd door de Amerikaanse president en het congres. Onder de topdonoren bevinden zich enkele bedrijven die misschien niet zo bekend zijn, zoals MUFG Bank, de grootste bank in Japan.
  https://southfront.org/chronicling-u-s-governments-planning-ww-3-in-europe/

 2. Als Taiwan onder een nucleaire afschrikking paraplu wordt geplaatst is het een defacto annexatie door de VS omdat zulke staten ophouden souverein te zijn. Zie het NS saga. Wat de VRC hiervan moet denken laat het ergste vrezen

 3. Niemand weet precies wat er gaat gebeuren maar het ziet er niet goed uit. Dat er iets groots op stapel staat zie ik niet alleen aan deze signalen maar ook aan het feit dat de vrijheid van meningsuiting compleet ten einde komt. Zoals ik begrepen heb gaat Twitter er in Europa eind augustus 2023 aan. En dat geloof ik wel. Want als overheden in het collectieve westen zich voorbereiden op een mega pandemie en/of derde wereldoorlog kunnen ze daar geen mondige eigenwijze slimme burgerij gebruiken die informatie met elkaar uitwisselt en verbonden met elkaar blijft.

  • Gert Visser mei 30, 2023 at 11:12

   Volledig mee eens, het WEF regime o.l.v. Rutte & Kaag worden nu al reeds erg nerveus wat op de alternatieve media naar buiten wordt gebracht.

 4. Angst en onzekerheid regeert..in het westen..en de vs.. reageert ondoordacht..in Israël is de arrogantie omgeslagen in angst..het wordt nog spannender met de dag…en da almachtige Navo staat voor een versnippering nu Rusland duidelijk maakt dat ze er klaar voor zijn waar de vijand is zijn wij ook..

  • Dat ben ik helemaal met je eens.
   Kon wel intressant zijn om een beetje Russisch te leren.
   De wapenproductie draait de 3ploeg.Om Rusland maak ik me niet druk,
   eerder wat de stomme westerse lijers gaan doen.

 5. Beste Mensen

  Het moet
  Mensen moeten worden vermoord
  Helaas zal dit moeten geschieden door zijn soortgenoten mensen
  Minimaal Zeven Miljard NegenHonderd & Negen en Negentig Miljoen zijn er te veel
  Opgeruimd staat Netjes
  Helaas
  Dit omdat de Grootste groep uit de massa niet zelf wil na denken
  Neuken erop los
  Dus zal dat overtollige productie Nazaten der Satanisten welken leven onder begeleiding bescherming van de tweeling Tong kinderen van Paraplu Shaytaan=Satan genaamd God Duivel teniet worden gedaan

  Dank U

  • Ringo Dada mei 30, 2023 at 13:23
   Beste Ringo Dada,ikvermoed dat veel mensen je tekst niet begrijpen.
   Dat neemt niet weg dat ik denk dat je gelijk hebt.
   Als dit de eindstrijd is,is het licht tegen het kwaad,de slang.
   Vaticaan betekend iets als aanbidder van de slang.
   Abel de goede zijde Kain de kwade zijde.
   Maar het materialisme bezit veel macht,tegenwoordig.
   Alstublieft.

 6. Ondanks alle opwinding is er eigenlijk weinig nieuws onder de zon: de wereld nog steeds (en steeds meer) in de greep van de mammon, de globale banken en hun schuldengedreven verdienmodel.
  Niet de (over-) schuld is het probleem, maar de krimpende solvabiliteit van de schuldenaren door verminderde economische bedrijvigheid en profijt, waardoor het wereldverdienmodel in de verdrukking dreigt te raken.
  Politieke leiders mogen voor hun cynische bazen van het bankenkartel eensgezind de kastanjes uit het vuur halen, desnoods als elkaars verbitterd bestrijdende tegenstanders, als de massa zich maar schikt door geloofwaardigheid en dwang.
  Klimaat- en wapenhysterie worden geacht de weg naar een nieuwe industriële revolutie open te breken.
  Het gaat hierbij niet om een voetbalwedstrijd, maar om een levensgevaarlijke balanceer-act tussen van nature tegengestelde, existentiële belangen die kan/zal ontaarden in een catastrofe.

 7. De dikke nekken G-7 zal binnen afzienbare tijd tot het verleden behoren , opgeruimd staat netjes . Ze hebben zich een weg gemaakt waarop ze niet meer kunnen omkeren .De totale vernietiging zal komen over hen en de leiders zullen nergens meer veilig zijn nadat ze ons achterlaten met de rommel die zij zelf veroorzaakt hebben.

 8. Over zelfoverschatting gesproken.
  Zelden mensen meegemaakt,dan nu in de leiding van Nederland.
  Kijk Bruls,Halasmema en de rest!
  De 1 nog incompetenter dan de ander.
  Op Financien een buitenlandse draak met Nederlands paspoort.
  Ollongren heeft 2 nationaliteiten?In de EU is maar 1 toegestaan.Ik kan achterlopen.
  De jonge op huisvesting?WhahahahahWHahahaha
  het id toch 1 aanfluiting bij elkaar

   • De opperclown draait al zijn vierde seizoen. Ten vermake van het volk dat er maar niet genoeg van krijgt. In het land der gekken is deze hofnar de ongekroonde koning. Maar de clowns schrijven niet het programma, zij verkopen het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in