FENIXX KLASSIEKEN

Een jonge asielzoeker is door de rechtbank van Gotenburg veroordeeld voor kinderverkrachting en kindermisbruik. Omreden dat hij bij het Zweedse gezin inwonend was en zich aan hun dochters had vergrepen, een van meisjes was slechts vijf jaar oud. Maar de straf werd niet meer dan negen maanden gesloten jeugdzorg.

Verleden jaar zomer nam een gezin in Gotenburg een jonge moslimman in hun huis.

Maar dat zou vreselijke gevolgen hebben. Hij heeft namelijk de twee minderjarige meisjes verkracht en misbruikt, waarvan één in de leeftijd van vijf jaar.

De vader van het gezin was altijd al achterdochtig ten opzichte van de man.

Zodra hij bij het gezin kwam, begon de vader naar hem te staren. De moeder vond hem in het begin aardig, maar na een paar dagen begon ze ook een hekel aan hem te krijgen, zegt het in het vonnis, dat Fria Tider heeft gelezen.

Hij heeft van half juni tot half augustus bij hen gewoond.

De moeder denkt dat het eind september is dat haar jongste kind, vijf jaar oud, op een dag zei “moeder ik heb een geheim”. De moeder ging toen naar haar tweede dochter, die nog geen 15 jaar oud was, en kreeg de bevestiging dat hij zich ook aan haar had vergrepen.

De moslim heeft onder andere de vijfjarige gedwongen om hem met haar hand te bevredigen en het andere meisje zowel vaginale als orale sekst te verrichten. De aanklacht beslaat in totaal vier punten.

De asielzoeker, naar eigen zeggen in 2002 geboren, zou volgens de documentatie van de rechtbank de kinderen beloofd hebben dat ze pizza van hem zouden krijgen, zolang ze maar niets aan hun ouders zouden vertellen. De familie at thuis niet zoveel pizza en de kinderen houden van pizza.

Nigeria: Castratie ingevoerd als straf voor kinderverkrachting

Toen de meisjes over de gebeurtenissen hadden verteld, hebben de moeder en de vader eerst een paar dagen besproken hoe ze het zouden moeten aanpakken, voordat ze besloten naar de politie te gaan.

De meisjes hebben momenteel contact met de kinder- en jeugdpsychiatrie en gaan naar een psycholoog. “De kinderen hebben niet met elkaar gesproken over hun geheimen”, schrijft de rechtbank.

De totale straf voor de betreffende delicten komt volgens de rechtbank overeen met 4,5 jaar gevangenisstraf voor een persoon boven de 21 jaar. Maar bij de beoordeling van de strafwaarde, zegt de rechtbank, is de leeftijd van de crimineel meegewogen. De rechtbank veroordeelt daarom de moslim tot negen maanden gesloten jeugdzorg. Hij moet ook een schadevergoeding van 21.500 euro aan de kinderen betalen [n.v.d.r. die de belastingbetaler mag dokken].

Moeder nodigt moslimvluchtelingen uit in haar huis – als dank wordt haar 14-jarige dochter verkracht

3 REACTIES

  1. Eigen schuld dikke bult voor dat stomme Zweedse gezin ! Als je “vluchtelingen” binnenhaalt haal je ellende binnen. Dat gaat in een gezin zo maar ook in een land.

  2. De ouders van dat Zweedse gezin verdienen nog enkele extra schoppen onder hun domme linkse kont, een flinke boete en een gevangenisstraf voor het roekeloos in gevaar brengen van hun beide dochters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here