In het Verenigd Koninkrijk heeft het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JVCI) geadviseerd dat alle zwangere vrouwen het Covid-19-vaccin aangeboden moeten krijgen. In de VS stelt de CDC dat alle zwangere vrouwen een Covid-19-vaccin kunnen krijgen, als zij dat willen. Maar hoe zijn deze gezondheidsautoriteiten er precies in geslaagd te concluderen dat de Covid-vaccins veilig zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap?, schrijft dailyexpose.co.uk.

Het JVCI zegt tot de conclusie te zijn gekomen dat zwangere vrouwen de Covid-vaccins aangeboden moeten krijgen omdat “in de VS ongeveer 90.000 zwangere vrouwen zijn gevaccineerd, hoofdzakelijk met vaccins van Pfizer en Moderna, en er geen veiligheidsproblemen zijn geconstateerd”. Maar is deze bewering waar?

Uit de meest recente gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de VS blijkt dat 395 vrouwen melding hebben gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind als gevolg van de Covid-vaccins. Op een totaal van 90.000 klinkt dit misschien niet als veel, maar het is belangrijk om te onthouden dat slechts 1% – 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk aan het VAERS-systeem wordt gemeld, en er is een ernstige achterstand als gevolg van het enorme aantal bijwerkingen dat is gemeld voor de Covid-vaccins. De gegevens die in het VAERS-systeem worden gepresenteerd, omvatten dus niet alle meldingen die tot 21 mei zijn ingediend, en meldingen die al in januari zijn gedaan, worden nog maar net aan het systeem toegevoegd.

Hoe kan men weten dat slechts 1% van de bijwerkingen wordt gemeld? Omdat een rapport uit 2011 in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid dat zegt.

“Bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd. Hoewel 25% van de ambulante patiënten te maken krijgt met een ongewenst voorval, wordt minder dan 0,3% van alle ongewenste voorvallen en 1-13% van de ernstige voorvallen gemeld aan de Food and Drug Administration (FDA). Evenzo wordt minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins gemeld”.

Dat betekent dus dat het werkelijke aantal vrouwen dat hun ongeboren kind heeft verloren, van de naar verluidt 90.000 die een van de Covid-vaccins in de VS hebben gekregen, ergens tussen de 3.950 en 39.500 zou kunnen liggen.

Dat is zonder rekening te houden met de 11 (in werkelijkheid 110 – 1100) meldingen van doodgeboorte en 40 (in werkelijkheid 400 – 4.000) meldingen van foetale sterfte.

  Britse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie - "Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is"

Dus om er geen doekjes om te winden, wanneer het JCVI zegt dat “er geen veiligheidsrisico’s zijn vastgesteld” in de VS, liegen zij. Zou het JCVI adviseren dat alle zwangere vrouwen het vaccin moeten aangeboden krijgen omdat klinisch onderzoek zegt dat het veilig is om dat te doen? Tenslotte blijven de gezondheidsautoriteiten ons eraan herinneren dat de Covid-vaccins “alle klinische proeven en veiligheidscontroles hebben ondergaan die alle andere geneesmiddelen met een vergunning ondergaan”. Welnu, om het nog maar eens ronduit te zeggen, dat is weer een grove leugen.

Geen van de Covid-vaccins heeft een vergunning, in plaats daarvan hebben zij een vergunning voor gebruik in noodsituaties gekregen, die alleen geldig is wanneer de noodtoestand is afgekondigd, d.w.z. lockdown-beperkingen. Waarom hebben ze alleen toestemming gekregen voor noodgevallen? Omdat de klinische proeven van fase drie voor alle Covid-vaccins pas in 2023 zullen zijn afgerond.

Dat betekent dat er geen studies zijn om te bevestigen dat de Covid-vaccins veilig zijn voor gebruik bij zwangere vrouwen, zoals bevestigd door de Britse regering toen de Pfizer mRNA-prik in december 2020 toestemming voor noodgebruik kreeg. Dit is precies wat de Britse regering zei in haar advies destijds:

Zwangerschap
Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2. Reproductietoxiciteitsstudies bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.
Bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap vóór vaccinatie te worden uitgesloten. Bovendien, vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet worden geadviseerd om zwangerschap gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis te vermijden.

Borstvoeding
Het is niet bekend of COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 in de moedermelk wordt uitgescheiden. Een risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 mag niet worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding.
Vruchtbaarheid
Het is niet bekend of COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid.

Dit betekent dat u de proef/studie bent als u kiest voor een experimenteel Covid-vaccin, en dat vrouwen in de VS onbewust deelnemen aan de fase-3-proeven door in te gaan op een uitnodiging tot deelname door de CDC, vermomd als het “V-Safe Pregnancy Registry”.

De CDC omschrijft V-safe als een op een smartphone gebaseerd instrument dat gebruik maakt van sms-berichten en web-enquêtes om gepersonaliseerde gezondheidscontroles na vaccinatie te bieden. Zij verklaren ook dat deelname vrijwillig is en dat deelnemers zich op elk moment kunnen afmelden. Waarom voegen zij dit voorbehoud toe? Omdat zij daartoe wettelijk verplicht zijn wanneer zij een experiment uitvoeren. De zwangere vrouwen die het vaccin in de VS nemen zijn het experiment, en dit is precies waarom het JCVI in het VK zijn advies over het aanbieden van het vaccin aan zwangere vrouwen heeft kunnen wijzigen. Helaas komt dit advies neer op moord.

  Heineken's inentingscampagne wekt veel woede op

Omdat in het Verenigd Koninkrijk vanaf de zeventiende wekelijkse update over bijwerkingen van de Covid-vaccins die zijn gemeld bij de MHRA Yellow Card-regeling, een totaal aantal van 79 vrouwen het verlies van hun ongeboren / pasgeboren kind hebben gemeld als gevolg van het krijgen van het Pfizer mRNA-vaccin, op 20 mei 2021. Dit omvat 72 miskramen, 1 voortijdige babysterfte, 4 foetale sterfgevallen, en 2 doodgeborenen.

Maar nogmaals, de MHRA schat dat slechts 1% – 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk wordt gemeld bij het Yellow Card programma. Dus het aantal vrouwen dat daadwerkelijk hun baby heeft verloren na het krijgen van de Pfizer-vaccinatie zou tussen de 790 en 7.900 kunnen liggen.


(Meer statistiekgegevens op dailyexpose.co.uk)

Nog eens 66 (in werkelijkheid 660 – 6.600) vrouwen hebben ook melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren / pasgeboren kind na het AstraZeneca vector vaccin. Hiertoe behoren 63 miskramen en 3 doodgeborenen.

De Moderna mRNA-prik, die pas onlangs in het VK is goedgekeurd, heeft ook bij 2 (in werkelijkheid 20 – 200) vrouwen het verlies van hun ongeboren / pasgeboren kind veroorzaakt, maar naarmate de uitrol van deze experimentele prik toeneemt, kunnen we soortgelijke aantallen verwachten als die waarvan melding is gemaakt als gevolg van de Pfizer-prik, omdat het in beide gevallen om een vergelijkbare experimentele gentherapie gaat.

Vrouwen in EU-landen melden ook het verlies van hun ongeboren kinderen als gevolg van de Covid-vaccins. Op 29 mei blijkt uit het Eudravigilance-systeem dat 188 vrouwen melding hebben gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na de Pfizer-vaccinatie.

66 vrouwen hebben melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na de AstraZeneca vaccinatie.

70 vrouwen hebben melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na de injectie met Moderna.

En 4 vrouwen hebben melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na het gebruik van het virale vector vaccin van Johnson and Johnson.

  Over gebroken vriendschappen

Zoals u kunt zien aan de gegevens die we zojuist hebben gepresenteerd, blijkt geen van de Covid-vaccins veilig te zijn voor gebruik bij zwangere vrouwen. Maar de andere slepende vraag die moet worden beantwoord is “waarom zou een aanstaande moeder het risico willen lopen om een van de experimentele Covid-vaccins te nemen”?

Hier volgen enkele van de dingen die je volgens de autoriteiten moet vermijden als je zwanger bent – gerookte vis, zachte kaas, natte verf, koffie, kruidenthee, vitaminesupplementen, verwerkt junkfood… de lijst is eindeloos. Toch melden zich vrouwen aan om een van de experimentele injecties te nemen.

Het antwoord ligt waarschijnlijk in het feit dat deze vrouwen niet goed zijn voorgelicht. Als de autoriteiten hen vertellen dat het veilig is, dan moet het wel waar zijn, toch? Nou, ze hebben het mis, want de autoriteiten vertellen hun in feite het tegenovergestelde. Althans schriftelijk, of deze vrouwen deze informatie ook werkelijk krijgen is een ander verhaal, wij betwijfelen dat.

Het Royal College of Midwives etiketteert het risico van Covid vaccinaties voor zwangere vrouwen in een informatieblad dat zij in januari hebben gemaakt. Zij stellen het volgende –

  • De Covid vaccins zijn niet getest bij zwangere vrouwen.
  • Er is onvoldoende bewijs beschikbaar voor zwangere vrouwen.
    We weten niet of het vaccin even goed werkt tijdens de zwangerschap (Commentaar van Daily Expose – ze weten het niet omdat het experimenteel is)
  • We weten niet of er unieke nadelen zijn bij zwangerschap.

Als deze vrouwen bewust worden gemaakt van de bovengenoemde risico’s dan is dit evenzeer hun verantwoordelijkheid als die van het JCVI voor het wijzigen van haar advies. Wat deze vrouwen zich moeten realiseren is dat zij de proefkonijnen zijn, en dat zij door het Covid-vaccin te nemen deelnemen aan een experiment, een uiterst gevaarlijk en schandalig experiment bovendien.

Het is belangrijk dat zwangere vrouwen dit artikel kunnen lezen om hen bewust te maken van de feiten en hen in staat te stellen een weloverwogen keuze te maken, dus deel het alstublieft.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap – baby wordt 8 dagen later doodgeborenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWetenschappers waarschuwen – Hoog risico op lekken uit viruslaboratoria
Volgend artikelPostzegel racisme in Spanje: niemand wil de zwarte likken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in