In dit experiment kondigt een Biden-fan en All Refugees Welcome-activist luidkeels aan hoe geweldig het is om vluchtelingen op te vangen. En reeds komen ze al opdagen – zijn reactie zegt alles wat je moet weten over de hypocrisie van de deugmensen.

Hoe serieus de Refugees Welcome-activisten hun luidkeels verkondigde idealen nemen, blijkt al snel als het serieus wordt en ze zelf krijgen toebedeeld wat ze besteld hebben.

Een experiment uit de VS, dat in elke West-Europese stad net zo succesvol zou zijn geweest, legt de complete hypocrisie van de linkse deugmensen bloot.

Dit zou de video van het jaar kunnen zijn: een Biden-fan en All Refugees Welcome-activist verkondigt luidkeels hoe geweldig het is om vluchtelingen te verwelkomen. En ze komen meteen opdagen – gepland natuurlijk:

De drie vluchtelingen uit Honduras worden verondersteld aan hem “geschonken” te worden en ze zijn zichtbaar blij dat ze bij zo’n buitenlanders-vriendelijke man kunnen intrekken. Zijn gezicht en de paniek die hem plotseling overvalt als hij beseft dat hij zijn idealen serieus moet nemen, zijn gewoonweg geweldig. Bij de Refugees Welcome-activist en zijn gedrag handelt het zich waarschijnlijk om het deel van de video dat niet gepland of ingesteld was. Dus naar alle waarschijnlijkheid hebben we te maken met een soort “verborgen camera”…

Een experiment, een korte video, maar een die alles onthult wat je moet weten over de deugmensen en linkse Refugees Welcome-activisten:

In de paniekmodus: “Ik ken ze niet!”

Via Philosophia Perennis.

Backup:

 

Ook in Europa

Soortgelijke experimenten in heel Europa hebben identieke resultaten opgeleverd. Zoals deze hier in Zweden iets meer dan een jaar geleden:

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

Vorig artikelCorona-uitstrijkje: testers schuiven PCR-staafje in de hersenen van vrouw – ruggenmergvloeistof loopt uit de neus
Volgend artikel61% van de Amerikanen verwacht een burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. ‘Al is Leugen nog zo snel, Waarheid achterhaalt ‘m wel.’

  ‘Leugen en Waarheid liepen langs het water.
  “Kom, laten we onze kleren uit doen en gaan zwemmen”,
  zei Leugen tegen Waarheid.
  Nou, dat vond Waarheid een goed idee en hij trok zijn kleren uit
  en sprong in het water.
  Maar Leugen sprong niet.
  Hij pakte snel de kleren van Waarheid,
  trok ze aan
  en ging er als een haas vandoor.
  Waarheid zwom snel naar de kant en ging Leugen achterna.
  En sindsdien rent de naakte Waarheid
  achter de Leugen aan.’

  Geweldig om te zien hoe Leugen in z’n blote reet wordt gezet …
  Walgelijk daarentegen hoeveel leugenachtige typetjes er binnen de mensheid ‘schuil gaan’.
  Haha, het zullen je ‘vrienden’ zijn; alhoewel op gezette tijden soort zoekt soort.
  Zum kotzen! (Nina Hagen stijl).

 2. Het was toch “de waarheid” die volgens jouw verhaaltje in zijn blote reet werd gezet?
  Maar maakt niet uit, je bedoeling is duidelijk.
  Net zo duidelijk als het geteisem wat andere mensen hun idealen op wil dringen en daarom vraag ik me af waarom mensen nog steeds zo dom zijn om dit geteisem “deug”mensen te noemen.
  Dus alsjeblieft frontnieuws, stop daarmee, want ze “deugen” namelijk totaal niet en zijn daarom de term ook niet waard.

 3. Goed stuk!

  En natuurlijk hoef je niks van die dems te verwachten, behalve een grote leugenachtige bek.
  Dat is links ten voeten uit; daarom ging communisme en socialisme failliet; zie venezuela……
  Daarom zijn de dems steden in USA oorlogsgebied.

  Als Biden wint, valt USA uit elkaar….

  • De werkelijke geschiedenis van het communisme vanaf 1917 is te zien op bitshute, in de docu Europa the last battle, nederlads ondertiteld in 10 delen van een uur, komt WOll aan bod ovee de leugens van de media!

 4. Hoeveel van die handtekening deugers die 5 jaar geleden een handtekening zetten onder het verhaal om een vluchteling in huis te nemen hebben dit inmiddels al gedaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in