Paus Franciscus heeft verklaard dat kinderverkrachters “Gods kinderen” zijn en heeft er bij christenen op aangedrongen pedofielen te behandelen met de “liefde en het respect” die ze verdienen.

Ja, echt waar, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

De paus maakte zijn bizarre opmerkingen vorige maand tijdens een privé-ontmoeting met een groep jezuïetenpriesters in Hongarije, en werden dinsdag gepubliceerd door La Civilta Cattolica, een Italiaans jezuïetenblad.

“Hoe benaderen we, hoe praten we met de misbruikers voor wie we afschuw voelen? Ja, ook zij zijn kinderen van God. Maar hoe kun je van hen houden?” zei Franciscus tegen zijn collega-predikanten.

Nypost.com bericht:

De 86-jarige leider van de Rooms-Katholieke Kerk reageerde op een vraag van een Hongaarse jezuïet die vroeg: “Het Evangelie vraagt ons om lief te hebben, maar hoe houden we tegelijkertijd van mensen die misbruik hebben meegemaakt en hun misbruikers?”

De paus erkende dat het antwoord op deze “krachtige vraag” “absoluut niet gemakkelijk” was.

Franciscus legde uit dat een seksueel roofdier moet worden veroordeeld, “maar als een broeder” die nog steeds liefde en zorg verdient.

“Er is een logica, een vorm van liefhebben van de vijand die ook op deze manier wordt uitgedrukt,” voegde hij eraan toe. “En die is niet gemakkelijk te begrijpen en uit te leven. De misbruiker is een vijand.”

Terwijl de paus het had over seksueel misbruik in het algemeen, is de onderliggende boodschap van zijn antwoord het onthutsende schandaal dat de katholieke kerk heeft opgeschrikt en waarbij generaties pedofiele priesters over de hele wereld honderdduizenden kinderen hebben misbruikt.

Vorige maand nog onthulde een rapport van de staat Maryland dat meer dan 150 katholieke priesters van het aartsbisdom Baltimore in de loop van 80 jaar ongeveer 600 kinderen hebben misbruikt, meestal ongestraft.

  Het WEF onthult een andere toekomstige vorm van monitoring - sensoren in het lichaam

“Als je hoort wat misbruik achterlaat in de harten van misbruikte mensen, is de indruk die je krijgt heel krachtig,” vertelde Franciscus zijn mede-Jezuïeten tijdens de bijeenkomst op 29 april in Boedapest, Hongarije. “Zelfs praten met de misbruiker gaat gepaard met afschuw; het is niet gemakkelijk.”

“Maar het zijn ook Gods kinderen,” merkte hij op, verwijzend naar seksuele roofdieren. “Zij verdienen straf, maar ook pastorale zorg. Hoe zorgen we daarvoor? Nee, het is niet gemakkelijk.”

Tijdens zijn 10 jaar op de troon van Sint-Pieter in het Vaticaan heeft Franciscus een commissie ingesteld voor de preventie van kindermisbruik en heeft hij de kerkelijke wetten inzake seksueel misbruik door geestelijken aangescherpt.

Maar de inspanningen van de paus om de crisis te bezweren werden gehinderd door een golf van spraakmakende ontslagnemingen bij zijn Pauselijke Commissie voor de Bescherming van Minderjarigen.

Vorige week spoorde Franciscus de resterende leden van de commissie aan om een “spiritualiteit van herstel” na te streven met overlevenden van seksueel misbruik.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Vaticaan: Paus roept op tot nieuwe wereldorde waarin volledig gevaccineerde knechten levenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Russische ministerie van Defensie ontkent het verlies van grondgebied in Bakhmut – De Russen hebben met een verrassingsaanval de Oekraïense verdediging in Spyrne omvergeworpen
Volgend artikelVerslagen NAVO en Kiev zullen binnenkort zeggen: “Een bevroren conflict iemand?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

88 REACTIES

 1. Katholieke kerk en pedofilie is volgens mij niks nieuws, of heb ik liggen slapen? Echtere hoeven ze ( katholieken ) in hedendaagse WEF maatschappij het niet meer onder stoelen of spreekgestoelte te schuiven.

  • Niet alleen de kerk. Maar ook de padvinderij, jeugdzorg, de voetbalclub en vergeet vooral niet de ooms, opa’s en bovenalles het O.M. De rechterlijke ‘macht’, Rutte en co.

  • Wat een “vreedzame” eed, ongelooflijk, dat er nog mensen zijn die dit willen onderschrijven. En dan al die mensen die letterlijk dus goedgelovig zijn en danken dat men het beste met hen voor heeft.
   Ik dacht redelijk “bij” te zijn, maar er komen nog steeds elementen te voorschijn die me weer verbazen.

   Overigens is lezen ook een kunst. Ik trap er elke keer weer in als ik je naam zie. 🙂 🙂 🙂

   • Je zou je nog verbazen wat er allemaal in de katholieke kerk gebeurd zeker in Rome waar gemoord en gestolen word in de naam van god. Ik heb mijn doopsel en de rest teniet laten doen door het bisdom waar ik gedoopt ben. Ik ben dus uitgeschreven uit die satanische hel . De anti-paus is deze jezuiet de eerste paus die jezuiet is. Staat trouwens in de bijbel vermeld.

    • Dat er van alles gebeurt, daar was ik inmiddels wel langer achter. Jaren geleden al gelezen over kinderlijkjes in onderaardse kloostergangen. Dat gaf toen al te denken.
     Maar dat er dus van die smerige regels bestaan zoals die eed die de jezuiten moeten afleggen, dat wist ik niet. Maar ja bij alle mafia bestaan regels, al of niet op schrift, dus de vaticaanmafia is geen uitzondering daarop.

  • Dank voor de link. Ik kende deze eed al maar waar stond hij ook alweer? 😉

   Als dit de liefde van de jezuïeten is voor mensen waar ze het niet mee eens zijn, katharen hernhutters etc . Oprechte christenen die op de brandstapel zijn beland vanwege hun getuigenis. Dan weet ik wel iets voor de daders. De kinderverkrachters, pederasten en kindermoordenaars.

   Je zonden kunnen wel vergeven worden als je je bekeert, maar je straf moet je wel zelf dragen. God kan een moordenaar wel vergeven maar hij zal toch de bak in moeten. Niet dat ik verwacht dat deze lui zich willen bekeren.

   Even integraal wat jezuïeten geacht worden te doen tegen ‘ketters’. Mensen die het narratief niet wensen te volgen.

   “Ik beloof verder en verklaar dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openbaar, tegen alle ketters, Protestanten en Liberalen, zoals ik geïnstrueerd ben te doen, om ze uit te roeien en te verdelgen van de gehele aarde; en dat ik geen leeftijd, sekse of stand zal sparen; en dat ik zal ophangen, doen wegkwijnen, koken, villen, wurgen en levend begraven deze schandelijke ketters, de magen en baarmoeders van hun vrouwen zal openrijten en de hoofden van hun kinderen tegen de muur zal verpletteren, met het doel hun afschuwelijke ras voor altijd te vernietigen. Wanneer dit niet openlijk gedaan kan worden, zal ik in het geheim de beker met gif gebruiken, een wurgtouw het staal van een dolk of de loden kogel, ongeacht de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen, ongeacht wat hun levensstaat mogen zijn, hetzij publiekelijk of privaat, zoals ik op enig moment kan worden op gedragen te doen door enig agent van de Paus of Overste van het Broederschap van het Heilige Geloof, de Sociëteit van Jezus.”

   • Deze eed is dus ook afgelegd door de vader van Tjeerd en Trijntje Oosterhuis, Huib Oosterhuis (1933 – 2023) aka de paus van Amsterdam, toen hij in 1964 tot priester werd gewijd.

 2. Zoals ik al eerder zei> hij is anti Christ> VICARIUS FILII DEI = 666
  Lateinos =666
  HE LATINE BASILEIA=666
  ITALIKA EKKLESIA =666

  • @ Eric.

   Correct anti in etomologie lijd terug tot “ In Plaats Van” i.p.v.

   In plaats van Christus
   =
   In plaats van waarheid.

   Polair aan waarheid is leugen
   I.p.v. waarheid = leugens.
   Anti-christ

   Maar ik worstel nog met de 66,6 / 33,3.

   Koolstof 12c = de mens

   definition. Carbon-12 is composed of
   6 protons,
   6 neutrons, and
   6 electrons.

   Of 666 /66,6

   1/3 =33,3
   is schijnbaar gevallen

   Laat hem betekenen.
   De mens is (?) 666 =2/3e
   Trouw aan god , God of GOD.

   1/3e is watcher of gevallene?

   The mark of the beast?

   Mark given from the beast
   Aan de mens..

   Mark to recognize the beast door de mens.

   Blijft me onduidelijk.
   Met de hele 1666 Judean subversie.

 3. Naar de hel met deze idioot. Steek ‘m in de fik dan kan hij branden .
  Van kinderen blijf je af , van deze viespeuken moet je het hebben . En dan moet je ze nog liefde en aandacht geven ….precies nekschot.
  Ik spreek uit ervaring –

 4. Wel nu, gisteravond zit ik een youtube filmpje te bekijken over bijna dood ervaringen. Daarin word een moeder en haar twee kinderen gedood. De kinderen zijn en blijven dood en gaan in de hemel wonen en moeder heeft een BDE overleefd de schoten en moet van jezus terug naar de aarde. Ze wil niet zonder haar kinderen terug en dan verteld God haar persoonlijk dat de kinderen dit leven gekozen hadden om zich dood te laten schieten op die leeftijd die ze nu hadden en specifiek die ervaring hadden uitgekozen met god.

  De moeder ontwaakt uit haar dood met 6 schoten en verkondigd nu over de hele wereld dat zij in een nde haar dode kinderen zag in de hemel en dt ze het goed hadden toen ze samen werden doodgeschoten door de ex en dat de kinderen gekozen hadden om zo een gewelddadige dood te willen ervaren. maar de man , de ex moest van haar wel gestraft worden van haar en van jezus. Want dat had jezus ook gezegd.

  Ik heb daar op geantwoord dat ze grote kul aan het zeveren was. En dt in er geen woord van geloofde tenzij ze mij goede antwoorden kon verschaffen.
  Ten eerste als die kinderen met god afspraken om doodgeschoten te willen worden zal pappa god ook wel gezegd hebben dat hij dan een gegadigde moet vinden die bereid is om een moordenaar te zijn op aarde en de twee kinderen wil doodschieten en zijn exvrouw. Dus zal god deze beste gegadigde in de hemel hebben aangesproken hem hebben vrijgesproken van straf alvorens deze tot moordenaar te hebben aangeduid. Dat lijkt mij. Als je doodgeschoten wil worden en dat met god overeenkomt moet er ook een genadige moordenaar zijn die die taak wil uitvoeren en als beloning een schouderklop krijgt pv straf.

  Ten tweede als je voor je geboorte je leven vaststelt en hoe je sterft , zeker via grof geweld ben je verplicht een dader te vragen aan onze schepper om jou wens in te willigen en dan vraagt onze schepper een vrijwilliger om dit werk te doen op aarde met een pardon vooruit. Waarom is Jezus dan gestorven aan het kruis om onze zonden te vergeven.🤷‍♀️

  Denk dat de paus er ook zo eentje is die zo denkt.
  En zo zijn er duizenden nde verhalen die de quats uitspugen dat jij je leven en je dood op aarde kiest.

  Let me tell you……BULSHIT

  Struin met mij mee door de vele lagen na de dood of ervoor, het hiernamaals en hiervoormaals en ik toon jou de woonplaatsen van de overleden zieke rotte geesten. Hun vieze krochten en hun gekrijs.
  Nee nee pauske ge zijt nen oplichter eerste klas.
  Ja onze schepper houd van iedereen en alles. Maar das onze schepper niet jij meneer pauske. Gij zijt van vlees en bloed.
  En att wil niet zeggen dat een op aarde pedofiel gedrocht aan onze Scheppers boezem mag rusten. No way Hozé. Die gaat naar het niveau na de dood waar die hier is geeindigd en niet naar een mooie plaats of wat men hemel noemt. De paus kraamt onzin uit met als die bde filmpjes op youtube waar je misselijk van word.

  Je moet ten allertijden verantwoording afleggen over jou bestaan op aarde.
  We sparen kristallen aan daden op in onze spaarkas en als die leeg is kom je nergens in de hemel en dt kan ook niet.
  Onze Schepper heeft lief omdat deze de bron van liefde is,maar vies en vuil kom je niet in het aanschijns.
  Geen gelul geen gezever, ik ben er geweest met mn oogschellen open.voor Zover je ogen hebt daar.
  Der is zoveel gelul over het hiernamaals of hiervoormaals. Maar rekenschap moet je afleggen. En als je weigert om verantwoordelijk te zijn kom je daar niet in een mooie plaats terecht. Maar in een aangepast scenario.
  Helaas pindakaas.
  Het enige wat je hier op aarde komt doen is, DE KANS OPLOPEN OM TE ONTWAKEN UIT DE BULSHIT. En te zien waar je van bent gemaakt “een verlengingen van onze Scheppers liefde “.

  • Rare filmpjes…en je kiest ze zelf nog ook om te zien…jaja leuk clubje…en de duivel is geen goede ??? ZIEK ZIEK EN DOODZIEK….

  • Heel dienen bijbel van de paus staat vol met verwijzingen naar engelen die vechten aan de troon van god om de demonen buiten te houden. Ja paus hoe kan dat nu als god alles en iedereen vergeeft en iedereen in de hemel terecht komt volgens jou. Dan heeft God ook geen engelenschare aan strijders nodig, die de troon beschermen. En die heb ik toch echt gezien daar, grote strijders zo een 20 m groot met sandalen aan, allemaal gespierd en heel gefocust.

   Ik begin nu ook te geloven dat die paus een andere bijbel heeft dan die ik heb. Volgens mij eentje van satanisme.

   • Het probleem is als je daarover verteld hoe het daar allemaal ineen zit tegenover andere mensen ze je bekijken of je gek bent geworden dus meestal zwijg ik nu daarover en denk ik in mijzelf “zoek het nu maar zelf eens lekker uit schaapjes” blijf maar in uw puberachtig en oppervlakkige gedrag hangen als je dat zo fijn vind.

   • Laat de duvel de duvel

    Vergeef voor je eigen gemoedsrust.

    de overtredende “mens”
    Zijn ziel vertrok terug Naar de bron/de Schepper en uit hem zodra deze daden geschiede.

    Moordenaars en verkrachters zijn personen waarvan de ziel reeds lang vertrokken is en andere entiteiten plaats nemen i.p.v. de originele “ziel”.

    Er is een filmpje (yT)
    die ik zag waarin gang bangers in dr gevangenis gevraagd werd te zeggen.
    “Jezus Christus is mijn rots mijn haven mijn schepper”

    Ondanks dat De criminelen met Christus kruizen getatoeëerde lichamen schijnbaar in Jezus geloofden , konden de woorden niet over hun mond krijgen.
    Hoe hard ze ook probeerden.
    En stikte zon beetje.
    En je zag de woede van entiteit in hun.

    Ik probeerde het in mijn omgeving en zelfs mijn eigen moeder kreeg de woorden niet over haar lippen en claimde dat ik haar dwong en daarom niet wou zeggen.

    Het werkt 100%

    Dus vergeef de ziel van deze gevallen persoon.
    Daar hij of zij zichzelf
    niet meer is.
    maar iets anders.

 5. Godsdienst c.q. verering van hogere machten is de ziekte van mensen zonder eigen denk en fantasie vermogen. Verering is de armoede van de simpelen van geest….

  ….bewondering hebben of eer bewijzen aan iemand voor een bijzondere bijdrage aan de samenleving of mensheid is dan weer iets totaal anders…..

  …als hen die ere toekomt het ook zouden krijgen was dit een andere wereld, een rechtvaardige wereld. Helaas zijn het vaak de gluiperds die met de meeste veren worden getooid…

  • Religies zijn verdeel en heers.

   Een prime creator of Een Schepper of Scheppende macht of governing principal ontkennen is net zo onbewezen als je eerste alinea.

   Als mens moeten we gewoon ophouden het ongrijpbare en onverklaarbare te achten te kunnen begrijpen of omschrijven of namens te kunnen of mogen handelen.

   Maar de ongeschreven wetten de onvervreemdbare en onveranderbare wetten kan niets aan veranderd worden.
   Misschien tijdenlijk beïnvloed maar nooit zullen we onder Causatie uitkomen.

   Wie steelt , word bestolen
   Wie liegt , gelooft de leugen.
   Relatie beginnen met Andermans vrouw ?
   Gebeurt het jou een paar jaar later en peert ze hem met je beste maat EN neemt de hond en je stereo mee.

   100% zeker.
   Noem het God allah budha of de duvel de naam maakt niet uit.

   Maar er is een onbeschrijfbare kracht die de meesten God noemen die wetten heeft waaraan niemand ontsnapt.

   • Beste Mensen

    Sorry
    Goden zijn tijd en plaats gebonden
    Terwijl er nog tijd nog plaats bestaat
    Dus Illusionair Verbeelding Hallucinatie
    Met andere woorden Alle Zichtbare is vals
    Toch omdat het kan worden waargenomen is het er
    Het Leugen
    Laten we nemen de wezens dieren genaamd mensen
    Die liegen en bedriegen elkander toch ook om de minste of geringste ?
    Of niet soms ?
    De staat dwingt en geeft er aanzet toe ook nog
    B.v bij solliciteren
    Dan mag men liegen
    Voordoen iets te zijn wat men niet is
    Dit is geen leugen
    U allen zult het wel op de TV hebben gezien
    Voor de ouderen onder ons
    Op de 20.00 Uur journaal
    Een tijd geleden al

    Welke twee woorden hebben de betekenissen
    Het was er , het is er & het zal er altijd zijn ?
    1 . Sanatan .
    Zonder begin , Zonder Einde
    2 . Ohmkara .
    Alomtegenwoordige
    Het Overal ten aller tijde aanwezige

    Alles ….
    Dus ook Alle woorden termen letteren klanken zijn hierop gefundeerd
    Niks kan erbuiten plaats vinden

    Bij wijze van in de baarmoeder van mama daar groeit een kind op van baccil tot bejaard , dood en verderf
    En mama merkt er niks van
    Vreemd hè ?

    Denkt Mensen Denkt

    Dank U

 6. Kan iemand mij vertellen wat er ‘belangrijk’ aan een paus is. Het hoofd van de katholieken maar verder ?? Ik begrijp het serieus niet.

  • De paus is het hoofd van alle religies en alle staatshoofden worden ingezegend en of gekroond onder zijn autoriteit. Franciscus is tevens de eerste jezuïet op deze functie. Het hoofd van de jezuïetenorde wordt ook wel de zwarte paus genoemd en staat in feite boven de witte paus. De jezuïetenorde is in feite de grootste geheime dienst ter wereld.

   Hij heeft niet alleen autoriteit over de kerk maar ook over financiële instellingen en regeringen. Hij doet zich voor als een aardige wijze religieuze leider die verder niet veel te zeggen heeft, maar op de achtergrond trekt hij aan héél veel touwtjes met hele scherpe randjes.

   Lees ook hierboven de reactie van ruck futte, de eed van de jezuïetenorde. Ze zitten overal over de wereld.

  • Iedereen , elk mens op aarde staat er ingeschreven als Corporatie en vermeend eigen-dom van de holy C.

   Daar gaan je belasting knaken heen , niet om de weg te repareren.

   Dat doen ook, maar wij via fiat nep schuld monopoly geld.

   De eeuwige schuld.
   Daarom stelt de paus dat we in schuld zijn geboren.

   De miljarden ukrie-oorlog schuld betalen jou kinderen en hun kinderen en hun kinderen enz enz.

   T zijn gewoon oplichters en leugenaars dus.

  • Religie is onderdeel van het vissentijdperk en we zitten nu in de overgang naar het watermantijdperk. Alles wat bij het vissentijdperk hoort moet dus verdwijnen, vandaar dat de antichrist ten tonele gaat komen om dit te vernietigen. Technologie hoort weer bij het watermantijdperk en je kan er vanuit gaan dat aan het einde van het watermantijdperk alle technologie weer vernietigd zal worden.

 7. Wat de paus dus zegt, mag je zo’n kinderverkrachter met alle respect en liefde dood schieten. Het is maar hoe je het zelf interpreteert. Dat is met alles in de wereld.

 8. Vatican Stad is een homo-pedofielen stad. Jongens die regelmatig tijdens hun “opleiding” klokslag werden verkracht hebben uitgesproken! Ook nonnen werden net met rust gelaten. SODOM EN GOMORRA!

  • Is evolutietheorie nog houdbaar? – Patrick Savalle en Pieter Borger – Café Weltschmerz

   ´In deze aflevering legt Pieter Borger uit waarom volgens hem evolutietheorie in strijd is met de modernste inzichten in vooral de genomica.

   Pieter Borger is moleculair bioloog en raakte ervan overtuigd dat organismen niet zijn ontstaan uit evolutie, maar dat ze zijn ontworpen. Naarmate hij meer inzicht kreeg in de complexiteit van biologisch leven op vooral moleculair en genomische niveau werd hem duidelijk dat toevallige mutaties en natuurlijk selectie de werkelijkheid niet kunnen verklaren.´

   https://www.youtube.com/watch?v=0SJKtOvBUn4

  • Of lees het boek “ik heb te weinig geloof om atheïst te zijn”. Alle redelijke argumenten pleiten voor het bestaan van de Schepper.

   Er is trouwens een groot verschil tussen godsdienst en religie. Atheïsme is een marginale religie, net als ‘science’.

  • Ik weet niet hoor> JEZUS STAAT VOOR DE DEUR!!eerst digitale economie(1 druk op de knop je kan niet kopen of verkopen)> merkteken van het beest= Zondag/ik denk ook een mix met Klimaat sabbat dag op zondag, verplicht aanbidden einde wereld >AMEN

  • Of je gelooft ergens in
   Of je gelooft nergens in

   Als je nergens in gelooft
   Geloof je toch ergens in.

   Pick a cup and drink.

 9. Omdat je in het fysieke bent ondergedoken
  ben je vrij.
  Je hebt hier op de planeet de vrije wil.
  Er zijn mensen die ons die vrijheid willen ontnemen om ons te onderdrukken, macht te hebben, uitbuiten, etc, waarbij zij methoden
  hanteren die ontmenselijken. Paus, Schwab, Zelenski, Rutte, Obama, Soros, Rotschild, Charles, Blinken, Busch, Rokkefeller, Monsanto,
  En nog tienduizenden meer.
  Zij keren zich tegen het menselijke.
  Van God los, dat moest ook, omdat zij net als wij hun vrije wil mogen gebruiken om God weer op te zoeken.
  Wij zijn allen Gods kinderen.
  Al deze onmensen moeten nog leren macht over zichzelf te krijgen.
  Het lijkt erop dat de onderdrukten al een beetje hebben geleerd macht te hebben over zichzelf, hun daden, hun gedachten.
  Hoe ga je met die vrijheid om?
  Ben je vrij als je oordeeld inclusief de straf er bij evt zelf wilt voltrekken?
  Ben je dan vrij? Wat een leerschool is onze planeet!
  Wat grondig kun je hier lessen leren!
  We zijn allen kinderen van God.
  Je hebt een enorme keuzevrijheid.

  • Zeker nog nooit de bijbel gelezen? Het is wel opgeschreven door mensen maar is tot op de leestekens geïnspireerd door God. Het bevat op vele niveaus authenticaties die met geen biljoen computers te berekenen zijn. Letters, woorden, gelijke letter afstand codering die woorden verberg die specifiek op het tekstgedeelte betrekking hebben.

   De enige verklaring is dat het van buiten de tijd komt. De bijbel is volstrekt uniek en onmogelijk met menselijk intellect te schrijven.

   Om maar niets te zeggen over onze genetische code die net zo ingewikkeld is.

   In het allereerste begin was het Woord, het Woord was aangezicht in aangezicht met God en God was Woord. Dezelfde was in oorsprong bij God. Alle dingen zijn geschapen door Hem. Zonder Hem is niets geworden wat geschapen is. In Hem was leven en het Leven was het Licht van de mensen. Het Licht scheen in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen.

   Dit gaat over de logos. De fysieke uiting van de Schepper. Het vleesgeworden Woord. De Zoon van God. En deze Mensenzoon Immanuel, Gods Redding (Yeshua) heeft door zijn leven honderden profetieën uit deze bijbel geauthenticeerd, vervuld. Letterlijk. En hij onderschreef de authoriteit van de bijbel als het woord van zijn hemelse Vader.

   Dus als je Jezus niet gelooft. Dan heb je grotere problemen dan de authoriteit van de bijbel.

   • Als je net zoas mij de bijbel bent gaan lezen (dus niet enkel de fragmenen die je worden voorgekauwd) dan word je (muts je spoort) kotsmisselijk van. Zoveel verachtelijke teksten..

    • Als je net zo leest als je schrijft verbaasd me dat niets. Je moet het wel willen begrijpen. En niet alleen zien wat jij erin wilt zien.

     In de bijbel wordt het kwaad niet verzwegen. Het vertelt rauw over alles wat mensen elkaar aandoen. En waar het kwaad vandaan komt. En toch geeft God zijn eigen Zoon om de puinhoop te redden.

  • Ja, vooral die van de Scottish Rite met hun schortje voor he? De Satanisten van de vrijmetselarij. Dat ze onderdrukt zijn wil niet zeggen dat Schotland niet een enorm duister hol is. Nog erger dan Nederland, België en Frankrijk.

   Wat niet wegneemt dat de meeste gewone mensen best heel aardig zijn. Zoals in bijna elk land behalve Amerika en Frankrijk (?).

  • Zo denk ik er ook over Dee. De enige rok die een man moet dragen is een wapenrok. Waar zijn die echte mannen die zulk een ziek pedofiel tuig de les lezen. Dat schorem vergrijpt zich al jaren aan onschuldige kinderen en staat boven de wet. Het is een Goddelijke eer en plicht om kinderen te beschermen tegen deze smeerlappen.

 10. Hi hi hi suck my tong.. grapje.. hihi.
  Wie heeft per ongeluk beelden gezien van het zg songfestival. Walgelijke travestieten show.

 11. Je moet die primitieve reacties hierboven eens zien. De macht van het woord: één zinnetje uitpikken en in de picture zetten volstaat om het plebs de gordijnen in te jagen. Het zijn wijze woorden, net zoals de SS-beul ook een gekwelde ziel is die een kind van een moeder is. “Heb uw vijand lief” is van dezelfde auteur als “zalig de armen ven geest”.

  • Het zijn geen primitieve reakties, het zijn reakties van mensen die snakken naar rechtvaardigheid.

   Het gaat er niet om wàt hij zegt maar WIE het zegt. Hij is de verpersoonlijking van alle doofpotaffaires van de roomse kerk. Hij pleit alleen zijn vriendjes vrij, de rest kan verrekken. Die kerk is bikkelhard en geeft nooit enige fout toe. Hij is heilig en zijn woord is wet. Hij is immers god op aarde. Volgens de roomse kerk dan.

   De woorden van Jezus in de bergrede die je aanhaalt moet je niet uit zijn verband rukken om die kinderverkrachters en seriemoordenaars vrij te pleiten ‘omdat Jezus het zegt’. Hij zei: “u hebt uw vrienden lief. Dat is niet zo bijzonder, dat doet iedereen. Ik zeg u; heb uw vijanden lief” om aan te geven dat geen enkel mens de standaard haalt die goed genoeg is voor Gods heiligheid. Geen mens is goed. Elke religie of offer is zinloos. Alleen Hij die van de Vader komt.

   Jezus zei ook: “een ieder die deze kleinen iets aandoet, het zal beter zijn voor hem om met een molensteen om zijn nek in zee te worden geworpen.”

   De paus heeft Jezus aan de kant geschoven, claimt de troon en draait alles om. De antichrist zit in het Vaticaan.

 12. We rule you and fool you en zit nog in 2D energie en is al weg sinds eind 2019.

  Blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

  Deze lui praten je altijd een schuldgevoel aan terwijl het hier om gaat = Wij zijn niet uw kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf. Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. En al zijn ze bij u, toch behoren ze u niet toe. U mag ze uw liefde geven, maar niet uw gedachten. Want ze hebben hun eigen gedachten. U mag hun lichaam onderdak bieden, maar niet hun ziel. Want hun ziel verblijft in het huis van morgen, dat u niet kunt bezoeken; zelfs niet in uw dromen. 
U mag er naar strèven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken.
 Doe is wat aan jezelf hieraan = Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten is wat zij je aandoen als je niet goed luistert en ben jij de klos.

  2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted 
The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth in this collective Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.

  Omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren als je in de eerste 2 chakra’s blijft hangen en is ignorance en insanity en zijn deze mensen dus totaal niet bewust en doen zomaar wat.

  Weten niet wat liefde is en/of wisdom of wijsheid.

  ‘Sta op en herinner jezelf’. 
  De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt en klopt want we kwamen uit the age of believing en volgde klakkeloos wat een ander zei en/of doorvertelde.

  Zitten we nu in “The Age of Inner Wisdom” voor de komende 2000 jaar zonder specifieke leiders is jezelf volgen.

  Easing Kundalini and Ascension Symptoms
  • Learn the 12D Shield, ES Core Triad practices and make the consistent dedication to clear fear and pain in one’s body. https://ascensionglossary.com/index.php/Kundalini#False_Kundalini_Snake

  Is it normal to find a soulmate during twin flame separation?
  Yes, one or both twin flames will cycle again. This happens as twins are apprehensive about trusting the connection again (after cycling and being hurt through that process) and go back to what they feel comfortable with.

  My twin has had many opportunities to leave the women in his life and he did try to be faithful to the last one but alas, he cycled back. It’s not wrong, it’s just what is perfect for his evolution. Whatever your vice is, you will also return to. Wherever your comfort lies, you will return for it takes many iteration or “kicks” at the can to get this right.

  We often say, “i’m not waiting around for him”, “I’m going to find someone who treats me right” assuming that real trust is not with your twin but if I am learning anything on this journey it’s that, I cannot pay attention to anything in 3D and yes, I could have sex with someone else, but no one else compares to the trust I feel with him lately. I am beginning to feel safe with him (again), which when it happened last time was under the pretense of a relationship. Now it’s just two people, trusting the other, nothing more, however, as that trust deepens so does the relationship.

  We often want any person in our life to do the right thing, and be faithful to us, because THEY SHOULD and WE EXPECT it but that’s not how true love works. You don’t force anything, including monogamy. It should come naturally. I told my twin, I don’t want anything from him until he is ready to give it freely, without hesitation and without conditions. It’s really a 2 way street.

  When you accept them exactly as they are, they are accepting you the way you. When you show up unconditionally, they show up unconditionally. It is the exact opposite of all your other relationships where you set your expectations of them up front. GOSH, I used to have a list – have been married before, financially sound, not living with their mother, sense of humour, intelligent. blah blah blah… these have nothing to do with , trusting, feeling safe with, knowing you can rely on them , letting them be themselves….. our lists are all usually material based in 3D, not “fill my soul with his energy”. When has THAT ever been on the list?

  So, yes, you will try others, your twin will try others until they see you are their perfect match. You are everything they seek but because you are perfect, they are afraid. You are not less than them, you are equal to them and this is not typically their MO. They are used to being in control, not feeling safe and making all the rules. You change this in their life and this comes with being out of their comfort zone.

  This soulmate will come into one or either of their lives for a reason. 3 or 4 months ago, this lady was the “ONE” , he was wearing a ring (well, last fall he was) and now, he isn’t and is seeing another ex and he told me the Karmic was in touch with him. So, it’s red pill, blue pill all over again. There are life lessons for all to learn, which we must accept as part of our path.

  Once the lesson is learned/mastered, they move on as do you. It’s perfectly normal.

  • Daarop zeide de Here God tot de vrouw: Wat hebt gij daar gedaan? En de vrouw zeide: De SLANG heeft mij verleid en toen heb ik gegeten. Daarop zeide de Here God tot de slang: Omdat gij dit gedaan hebt, zijt gij vervloekt onder al het vee en onder al het gedierte des velds; op uw buik zult gij gaan en stof zult gij eten, zolang gij leeft. En Ik zal vijandschap zetten tussen u en de vrouw, en tussen UW ZAAD en HAAR ZAAD [manlijk]; dit zal u de kop vermorzelen en gij zult het de hiel vermorzelen.
   Genesis 3:13‭-‬15 NBG51

   Dit is in het derde hoofdstuk van de bijbel al een profetie van de overwinning op het kwaad door een Man uit maagdelijke geboorte. Er wordt hier gesproken over het zaad van de slang. Dit is een rassenstrijd tussen het menselijk ras en…? Addergebroed. Zo noemde Yeshua de Farizeeën, de voorlopers van de roomse kerk. Zie ook de pauselijke ontvangstruimte in de link helemaal bovenaan
   https://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican184.htm

   Dit gaat niet over strijd tegen ‘de duivel’ of goede mensen tegen slechte mensen. Dit is een genetische tweedeling tussen 1 puur mens en een heleboel verontreinigd menselijk DNA. Dat was ook de reden voor de zondvloed. De bloedlijnen die daar zelf mee fokken. Denk aan fokmerries Diana en Maxima. Denk niet dat ze zelf iets uit mogen kiezen.

   Jezus kende zijn vijand. Mysterie Babylon zijn ook de nakomelingen van de slang en zij proberen Nimrod opnieuw tot leven te brengen.

   Nog iets bijzonders: de roomse kerk vereert Maria als moeder van god, de Koningin des Hemels, maar het is in feite Semiramis, onbevlekt bezwangerd door de gestorven Nimrod (zonnestralen) en moeder van Tammuz. Dit vieren wij met Kerstmis, de zonnewende waar de zon na 3 dagen dood herrijst.

   Dit is de immer in blauw geklede Godin met kindje. Lees nu dezelfde tekst in de rooms katholieke vertaling:
   “I will put enmities between you and the woman, between your offspring and her offspring. SHE will crush your head, and you will lie in wait for HER heel.”
   Genesis 3:15 CPDV
   Wie verslaat hier de slang? Niet Yeshua maar Semiramis. En niet Yeshua wordt gedood (en is herrezen) maar arme Maria wordt belaagd.

   De juiste vertaling geeft ook aan waarom in alle religies de vrouwen het moeten ontgelden. Het reptielengebroed heeft een pesthekel aan vrouwen vanwege deze belofte van God Yahuwah.

 13. We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is……they don’t one us and are not their properties….we where already free but they don’t let us FREE those pitchforks….with evil dreams….

  The Age of Pisces came before the Age of Aquarius (roughly from AD 1-2000)
  De Waterman periode = “Je kunt het zien als een energetische overgang die effect heeft op de hele wereld. Het Vissentijdperk is gelinkt aan religie en verafgoding. In onze westerse wereld is het belang van religie wat weggevallen, maar het principe blijft hetzelfde: een externe macht vertelt wat je moet doen, jij luistert en gehoorzaamt. We geven onze kracht aan iets hoger dan onszelf. De overheid, onze ouders, beroemdheden. In het Watermantijdperk verandert dat. We beseffen dat de wijsheid in ons zit, en dat Boeddha en Gandhi onderdeel zijn van een groter geheel waar jij ook deel van uitmaakt.”

  Diepe rust

  En dat groter geheel kan je de ‘zijnsenergie’ of ‘bronervaring’ noemen, volgens mastercoach in de psycho-energetica Heidi Gelders, oprichter van de coachingpraktijk Zelfrealisering. “De zijnsenergie is er altijd en bevat de antwoorden die we in het Vissentijdperk buiten onszelf hebben gezocht. Concreet is het een diepe rust die overal doorstroomt. Het zit in ons allemaal, maar het is een kwestie van erop in te pluggen. Daar nodigt het Watermantijdperk ons toe uit.” Hoe kunnen we dat doen? Door te vertragen, tijd te nemen voor je een besluit neemt. Door naar de stilte tussen de geluiden luisteren, of je te verwonderen over de kleinste dingen. Door je zintuigen volledig gebruiken, en tijdens een wandeling bijvoorbeeld te ruiken, voelen en horen. Door minder in het verleden of de toekomst te leven en meer in het nu.

  Of door “bewust te ademen.”
  Wat we dus niet leren is om je emoties te uiten = ‘Je gebruikt het LICHT om de SCHADUW te TRANSFORMEREN’ https://youtu.be/6x27zTXIfYM

  Hihihi duidelijker kan het niet = het gaat om voelen = Hoe ga je nu écht met je innerlijke saboteur om? In deze video leg ik je uit wat je innerlijke saboteur nu eigenlijk is (vaak is dat iets heel anders dan je tot nu toe hebt gedacht!) en wat jij jezelf kunt geven om blijvend van saboterend gedrag af te komen.
  Wil jij samen naar jouw saboterende gedrag kijken?
  Ga dan naar http://www.marinkabil.nl/gratis-coaching en vraag een gratis sessie aan, of stuur me een berichtje met jouw vraag. https://youtu.be/jWP9PzA8-Rs

 14. Met een reactie = https://www.facebook.com/reel/270225112057438 met wie kan je nog over de ziel praten.

  5G Journaal
  De drie problemen met 5G
  DOOR DE VRIJE OMROEP – DVO
  Al bij al bijkt de belofte van 5G een wolf in schaapskleding en gaan achter deze techniek zaken schuil waar we veel meer over zouden horen te weten.
  1). SCHADELIJKE EFFECTEN GEZONDHEID
  De verschillende soorten straling beinvloeden onze gezondheid en zijn o.a. verantwoordelijk voor diabetes. 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Straling en Covid (maar ook andere griepsoorten) hebben dezelfde kenmerken. Is Covid het alibi voor deze straling?
  2). 5G – GEHEIM EN ONZICHTBAAR WAPEN / CONTROLE GEREEDSCHAP
  5G is een uograde van 4G en heeft de schadelijke eigenschappen van 4G gecombineerd met dat van een wapen dat ons voortdurend volgt en ons overal kan treffen.
  3). GIGANTISCH ENERGIEVERBRUIK VAN ZENDMASTEN 3-4-5G BEINVLOED HET KLIMAAT
  We verwachten een aantoonbare relatie tussen het enorme energieverbruik van zendmasten en hun beïnvloeding van het weer. https://youtu.be/g4X5le5tvrg
  Roostert ons brein op de lange termijn en vernietigen we langzaam onszelf. Het dilemma https://youtu.be/IwAcTVlsqrA komt hieruit voort Kabinet houdt documenten digitale euro geheim vanwege betrokkenheid Máxima. Koningin Máxima bemoeit zich al enige tijd met de politiek en toont zich groot voorstander van een digitale munt.
  Op zichzelf is dit al onwenselijk, maar het wordt nog gekker: het kabinet gebruikt de politieke betrokkenheid van de koningin nu als reden om géén transparantie te geven over de aanstaande introductie van de digitale euro. De ‘eenheid van de Kroon’ zou daarmee in het geding komen. Het is de wereld op zijn kop.
  Maakte men telkens plannen voor periodes van 5 jaar. Op zich lijkt daar niets mis mee maar hun plannen worden ook gevolgd als de eigen bevolking daar tegen is.
  Het Ukraine associatieverdrag werd met ruime meerderheid weggestemd, maar onze overheid trok zich daar niets van aan.
  ‘De sfeer in de Tweede kamer is behoorlijk verziekt’. https://youtu.be/yGXvcRDOXU4
  World Economic Forum plannen voor de Agenda 2030
  – WORLD ECONOMIC FORUM EN NL OVERHEID
  – VERPLICHT DIGITAAL VACCINATIE PASPOORT
  – EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
  – NIEUW ELEKTRONISCH GELD
  – NIEUW GELD – OUD GELD WEG
  – HET W.E.F. INFILTREERT IN NATIONALE KABINETTEN
  – ONTMOEDIGINGSBELEID
  – DIGITAAL HANDHAVEN
  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart.
  Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice
  https://youtu.be/e_oHJz_2wLY
  Is niet wie ben ik maar wie was je…..je bent hier wellicht al 14 keer geweest…..old memories Maxima ‘De Nederlander’ bestaat niet… https://youtu.be/zt0pHmZuDz0
  Conclusie:
  “De mensheid heeft eigenlijk geen economisch, logistiek of sociaal probleem, maar een diep spiritueel probleem. Het gaat om een existentiële crisis: we weten nog steeds niet wat de werkelijke zin van het leven is.
  Niet wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan”.
  ‘Sta op en herinner jezelf’.
  Het optreden van veel van deze ontwikkelingen gedurende de laatste eeuwen komen in het Aquarius-tijdperk aan de orde.
  In the Aquarius periode we gonna find our way back to origin in authenticity as we have respect for the individual and mother earth in this Big Transformation where we Unity, use Holism to find the Love in ourself again as we Acceptance of being with Charity as we meet people in Compassion know what Freedom is and let others also their Free will experience.
  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin.
  Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.
  THE RELIGION AND GOVERNMENT DISASTER explained by Hans Wilhelm = Why do we have so many religions and governements claiming to represent the one and only God?
  What influence does religion have on our soul?
  https://youtu.be/XRJKkQnJiVc
  Our Spiritual DNA blueprint is activated, as is directed by our unique soul matrix. You are already God & The Ego is The Devil https://youtu.be/Vm2p1s1ZxnY

  • @Andreas, in de tweede link komt ook de dalai lama (1935) voor en deze griezel heeft voor mij definitief afgedaan, sinds dit voorjaar beelden zijn gedeeld waarin hij een jongen vraagt zijn tong te zoenen . . .

   • Ja Ron, steeds meer beelden van mensen om ons heen vallen in duigen. Ik verbaas me er niet meer over, niets “menselijks” is me vreemd. Maar ik ben wel teleurgesteld en vooral dat waar (heel) kleine kinderen bij betrokken worden, dat maakt me gigantisch verdrietig en heel erg boos. Lost natuurlijk niets op. Maar dat roept het wel bij me op.
    Nu even de zon in, ontsomberen, voor zover dat kan.
    Goed weekend verder!

 15. Mattheus 18:1-6 en 10;
  “Ziet toe dat gij niet een van deze kinderen misbruikt. Want ik zeg ulieden, dat hun engelen, in de hemelen, altijd zien…”.

 16. Dat zou die ouwe viespeuk wel willen, nee ouwe kapoen als er een hemel en een hel bestaat gaan ze (jullie) gewoon naar de HEL !!

 17. Beste Mensen

  Eindelijk iemand die inzicht krijgt
  En niet te vergeten de Duivel de andere hand
  Immers als de rechterhand vuil is dan wast de linkerhand hem schoon
  Bijden zitten aan een lichaam vast
  De Tong het gespletenheid als symbool de
  Linkerhelft Rechterhelft
  Zoete praatjes Zure praatjes
  De Alienmens Het KwallenRas
  Pas op geen Witte maar Blanken wezens
  Het gehersenspoeld opgelegde dat Europeanen Blank zijn te weten doorzichtig
  Dat is absoluut in tegenstrijd met het geweten
  Men kan bezeten raken door het Blanke
  Blank is een van de Negatieve Bacterieen onder de Paraplu of bescherming genaamd Shaytaan = Satan waarvan de eerste twee kinderen grootste Bacillen God en Duivel heten
  De Dictators
  Die walgelijken om van te kotsen
  De grootste Huichelaars Leugenaars

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in