Kardinaal Robert Sarah is het hoofd van het liturgie-bureau van het Vaticaan en in traditionalistische kringen hoopt men dat hij op een dag de opvolger van paus Franciscus zal worden. Hij is van mening dat massamigratie een nieuwe vorm van slavernij is en dat degenen die proberen de Bijbel te gebruiken om dit te bevorderen een valse interpretatie van de Schriften overbrengen.

Het is een valse exegese [Bijbelse tekstuitleg] om het Woord van God te gebruiken om de migratie te bevorderen. God heeft deze scheuren nooit gewild, zegt Sara in een interview met de Franse publicatie Valeurs Actuelles.

De kardinaal heeft bij verschillende gelegenheden controversiële uitspraken gedaan over zijn meer conservatieve visie op liturgische methoden, de islam, migratie en andere kwesties.

Europa het nieuwe Rome
In het artikel beschuldigt hij ook priesters en bisschoppen ervan dat ze zich vaag, wollig en onnauwkeurig hebben uitgedrukt om aan de kritiek te ontsnappen. Met betrekking tot de situatie in Europa is hij van mening dat de kerk niet moet instemmen met de toenemende acceptatie onder politici van massale migratie naar het traditioneel christelijke continent.

Alle migranten die naar Europa komen, zijn berooid, zonder werk, zonder waardigheid… Is dit wat de kerk wil? De kerk kan niet meewerken aan deze nieuwe vorm van slavernij die een massale migratie is geworden. Als het Westen op deze fatale manier doorgaat, is het risico groot dat het door een gebrek aan geboortes zal verdwijnen en door buitenlanders zal worden binnengevallen, net zoals Rome door barbaren werd binnengevallen.

Mijn land [Guinea] is voornamelijk moslim. Ik denk dat ik weet waar ik het over heb.

Kardinalen waarschuwen voor NWO: “Er zijn machten die Corona misbruiken voor greep naar wereldheerschappij”

  Aartsbisschop onthult: "Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten"
Vorig artikelZwarte asielzoeker roept op tot moord op blanke Zweden: “Maak ze tot slaaf of schiet ze dood”
Volgend artikelDe realiteit van de Grote Omvolking in Frankrijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Deze kardinaal heeft volkomen gelijk…ik vrees alleen dat hij een roepende in de woestijn is aangezien hersenloos links nooit zal luisteren naar iemand die een andere mening heeft dan zij zelf…

 2. De Bijbel geeft aan dat God de grenzen voor de verschillende volken heeft vastgesteld; Deut. 32:8 en een aantal anderen.
  De Bijbel geeft wel aan dat je barmhartigheid moet bewijzen.
  In de Bijbel kunt u dus lezen dat vreemdelingen \ vluchtelingen (laat ik daar een volgende keer eens een goede omschrijving van geven) goed behandeld moeten worden.
  Maar zij worden tevens verplicht zich te voegen naar de wetten wetten van de stad / het land waar ze onderkomen hebben gezocht.
  En belangrijk: het blijven vreemdelingen.
  Dus: het BLIJVEN vreemdelingen, zolang ze zich niet willen schikken om volledig op te gaan in de desbetreffende cultuur wat toentertijd de Joodse cultuur was (proselieten).
  Nergens in de Bijbel wordt massale volksverhuizing aanbevolen, maar wordt veeleer de stellige indruk gewekt dat de volkeren op hun plaatsen dienen te blijven; denk aan de gebeurtenissen na de Torenbouw van Babel.
  Bovendien: échte vluchtelingen, die géén duizenden euro’s hebben om een ‘kaartje’ te kopen van de mensensmokkelaars, die niet de nieuwste iPhones kunnen aanschaffen, blijven achter.
  En daar kijkt niemand naar om.
  In de steek latende hun eigen vrouwen en kinderen, vaders en broers, ja dit zijn de ‘helden’ die hier de sociale zekerheid komen leegtrekken en de beest komen uithangen.
  Welke man laat z’n vrouw en kinderen onbeschermd achter in oorlogsgebied zodat ze het zelf maar moeten uitzoeken?
  Of is dat met de reden om hen te laten nareizen naar het onbekende grote sprookjesland, niet wetende wat ondertussen met hen gebeurt?
  Ja dat kan als je aanhanger bent van het haatgeloof de islam, dus als je moslim bent, want vrouwen en meisjes zijn nu eenmaal niet veel waard in de Islamitische levensbeschouwing.

 3. @Günter : de kardinaal Sarah heeft inderdaad gelijk, zoals ten andere ook de kardinaal Vigano. De “traditionalisten” vormen echter een minderheid binnen het Vaticaan, en worden er meer en meer buitengewerkt door Bergoglio, waarmee uiteindelijk de duivel op de paustroon zit. Sinds 1958 is het Vaticaan ook volledig in de greep van de loges.. en de laatste tientallen jaren is er nog de pedo maffia bijgekomen. Het Vaticaan is nu een onderdeel van de communistische NWO of ZWO. Een der belangrijkste wapens van deze NWO is het Coudenhove Kalergi plan.. waar het Vaticaan dan ook actief aan meewerkt. Het doel is de vernietiging van onze westerse maatschappij en beschaving. Dit is het werkelijke probleem en gevaar. In het kader van dit Coudenhove Kalergi plan wordt dan in het bijzonder de islam aangewend als wapen. De islam is echter geen godsdienst, maar een bloedig terreursysteem, verantwoordelijk voor 250 miljoen doden, en vertoont gelijkenissen met het communisme, ruim 150 miljoen doden !!! Het doel van de loge is ook communisme. En zo is de cirkel gesloten. En wat de machten betreft : het volstaat een vraag te stellen om het antwoord te kennen, en deze vraag is gewoon : Wie wil er de goyim vernietigen ??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in